• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyigeceler kizlar eymen ayazima 18 08 20@4 saat:KK11:27de dunyaya geldi. cok sukur hersey iyiydi sezeryan oldum.arkadaslar kendine gelmdn odaya almiyolar zaten odaya geldigimde goremiyodum cift cift gryodim ilk kelimem oglum ve anne oldu zatn avliyodu oda sonra kndime gldm.gogus ucum yoktu cok ugrastlar cok canim yandi ama simdi emdriyom.masallah.hersey cok guzel ama evlat kokusu cok baskaymis allah herkeze nasip etsin arkadaslar sizde bir avazda kurtulun insallah dua ettim sizede grz kizlar...
Maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

Sabak 6.45 hastanede olucam. Sezeryan da 8.30 civari dedi doktorum. Butun herseyini ayarladik suslerimiz ikramlar falan. . Dua edin. Zaten uyuyamiyordum bu gece daha bi farklı simdi bura. Dinlenmeye çalışacağım. Rabbim hepimiz i evlatlarimiza sag salim kavuştursun inşallah. ..

bende öyle biliyordum ama ebe ucu açık beş gün bile sürer dedi. bakalım kim önce davranıcak :KK55:
canım beni hamile kalmak isteyenler topiğinden hatırlarsın belki :) nişan gelmiş hayırlı olsun da 2 haftaya kadar süresi var o işin. hızlandırmak için birşeyler yapabilirsin sadece.. çömel kalk hurma adaçayı ananas ahududu çayı öneriler arasında. bol bol da yürüyüş aşağı insin diye.. inş tez zamnada kurtulursun.. ben de son 10 günü sayıyorum :)

Kızlarr bu telefondan girmek ne iğrenç bişey yaa öff mesajım görünüyomu görünmüyomu bilmiyorum. Tekrar yazyım hepinizi çok özldm umarım iyisinizdr doğum yapanlar olmuş hayırlı olsunn bende yarın sabah 07 de doğuma giricem dua edin çok heyecanlıyım

Günaydın arkadaşlar hepinizin güzel dua ve dilekleri için teşekkür ederim.allaha şükür bugün daha iyiyim dün başka bir doktora gittim ilacımi değiştirdi bebeğimi emzirmeye başladım inşallah daha iyi olurum.doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum.herkese allahim sağlık sıhhat versin ondan önemli birşey yok

kızlar bugün öğleden sonra nişanım geldi
doktora gittim, nst de sancı kuvvetli ama az sıklıkta çıktı, açıklık muayenem hala aynı bir cm. bu sebeple eve yolladılar. delirmek üzereyim artık. gece de olabilir beş günde sürebilir doğumun başlaması dedi. saçlarım sinirden tiftik tiftik oldu artık aksileştim :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
Kuzu çok az kalmış az daha dayan 5 günü bulacağını hiç sanmam

16 ağustosta acil olarak sezeryana aldılar bizi ve minik kızım dünyaya geldi Allaha şükür sağlıklı ama kilosu çok az insan tutmaya korkuyor kızımla başbaşayız artık anneler gitti ben de bu el kadar bebişle kaldım sarılığı da atlatmışız çok şükür bu gün kızımı yıkadım inşallah üşütmeyiz

Canım bebişin bugün 9. Günü ilk günler saatte 1 emziriyordum aldığı kadar artık. Şimdi 1,5-2 saatte bir kendi uyanıyor
Canım bebişin bugün 9. Günü ilk günler saatte 1 emziriyordum aldığı kadar artık. Şimdi 1,5-2 saatte bir kendi uyanıyor
Geceleri nasil ya bizimkisi deli edecek beni.uyutuyoruz gece mizildaniyo devamli uykuda halbuki gazini da cikariyoruz.sanki gunlerdir uyumuyo gibiyim.ne zaman duzene girer bu durum bilmiyorum.yine de rabbime binlerce sukur bi evladim var cok sukur diyorum

16 ağustosta acil olarak sezeryana aldılar bizi ve minik kızım dünyaya geldi Allaha şükür sağlıklı ama kilosu çok az insan tutmaya korkuyor kızımla başbaşayız artık anneler gitti ben de bu el kadar bebişle kaldım sarılığı da atlatmışız çok şükür bu gün kızımı yıkadım inşallah üşütmeyiz
Ayyy ya bende evde yalniz kalmaktan korkuyorum simdilik kardesim var gidince nasil olacak bilmiyorum. Beslenince uyuyana kadar bi saat geçiyo bi saat uyuyup kalkiyo gece gunduz boyle

Geceleri nasil ya bizimkisi deli edecek beni.uyutuyoruz gece mizildaniyo devamli uykuda halbuki gazini da cikariyoruz.sanki gunlerdir uyumuyo gibiyim.ne zaman duzene girer bu durum bilmiyorum.yine de rabbime binlerce sukur bi evladim var cok sukur diyorum
Çok farklı değil canım.. Biz eve geldiğimiz ilk gece ağlama krizi yüzünden doktora gittik.. Gaz sancıları var havlu ısıtıp sarınca kaka yapıp rahatlıyordu yavrum şimdi daha az ağlıyor gece. 40 ı çıkana kadar düzene girer galiba.. Bende diyorum hep sanki yeni güne başlamıyorum hergün birbirinin devamı gibi

Kızlar bizim bugün 7.günümüz doldu. Göbek bağımız hala düşmedi ama bağın olduğu yerde topluiğne başı kadar kan gördüm, bodysine bulaşmış. Ciddi birşey olabilir mi yoksa normal mi bu ?

Sezeryan olan annişler dikkat etmemiz gereken veya önerdiliniz bişey varmı saçıma fön çektirip gitmeyi düşünüyorum sonuçta okadar foto çekilcek güzel çıkalım dimi ama acaba makyajda yapsam abartmışmı olurum ama çok ağlarım dimi hadi nakyajı boşverde saç bozulurmu :D

Alemsin :) sen iyice sezeryan olma fikrine adapte olmussun :) benim hala umudum var valla kendiliginden gelecegine. Cumaya ne kaldiki o_O
Bilmiyorum benim hiç umudum kalmadı yarın günim doluypr sabah doktor bakacak duruma göre sezeryana karar vericez ondan heralde bu moda direk geçiş yaptım :KK61:

Kızlar bizim bugün 7.günümüz doldu. Göbek bağımız hala düşmedi ama bağın olduğu yerde topluiğne başı kadar kan gördüm, bodysine bulaşmış. Ciddi birşey olabilir mi yoksa normal mi bu ?
normal bence çünkü orda damarlar var bizim göbek bağımız düştükten sonra bi süre kanama yaptı 2,3 gün kadar görümcem hemşire o demişti damarlardan biri açık kalmıştır, kanama devam ederse hastaneye gidip yaktırın diye ama gerek kalmadı allahtan.

Mrrhaba agustos anneleri
Kendimi normal doguma fazlasiyla alistirmis hazirlamis biri olarak 37.haftadaki cati muayenesinde catimin dar oldugunu ogrenmemle yikildim resmen mecbur sezeryan olucaktim..ancak doktorumla konusup bekletebildigimiz kadar bekleyelim dedik 3 gunde bir kontrolller devam ederkenn 38.haftada sabaha karsi hafif bi agrim oldu ilk basta ayaklarimi usuttum dedim sabahta devam etti evde yalnizim esim soruyor ne durumdasn diye bilmiyorumkii dogum degildir bu yaaa yagmur yagdigi gece ayaklarim usudu ondan gaz sancisidir diyorum =))) butun gun gelen sanciyi karsiladim aksam uzeri esimi cagirdim ya bebegime bisi olursa kalp atisi duserse diye kontrole gidelim dedim.hastaneye gittik ebe muayene etti 6 cm aciklik acil sezeryan ebe de catimin cok dar oldugunu teyit etti doktoruma haber verdiler ve bni acil sezeryana hazirladilar..38.haftada 19.08.2014 20.50 de Minik kelebegim 2500 gr olarak dunyaya gozlerini acti.spinal anestesizi ile ameliyatimiz oldu cok guzeldi hersey ruya gibi oldu resmen=) hicbi yan etkisini de gormedim Allaha sukur ne bas agrisi ne bel.boyun agrisi sezeryan olucaklara tavsiye ederim bebeginizle kavusma ani cok guzel bide bn telefonumu da soktum iceri cok guzel fotolarimizi cekmisler .. Allahh herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin anne olmak cok guzelmiss eve donerken bebegimin yuzune bakip bakip agladim cok sukur bin sukur Allahim bize o eve 3 kisi olarak donmeyi nasip etti isteyen herkese de nasip etsinn..

Back
X