- 2 Mart 2013
- 289
- 40
- 123
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #35.501
Ağustos anneleri aranızda kan sulandırıcı igne kullanıp normal doğum yapan varmı?
arkadaşım ben 24temmuzda doğum yaptım tam bir aylık oldu bizimki.bendede pıhtı problemi var.
ve kan sulandırıcı kullanıyorum 0.8 ve günde iki defa normal çok zor dedi doktorum ve sezeryan oldum.
sen normalmi istiyorsun ama neden tehlikeye atıyosun.girerken varis çorapları giydiriyorlar doğumdan sonrada
bihafta giydim o gerçeken biraz zorladı.şimdi hala iğne kullanıyorum 10 temmuzda tekrar tomografi çekilecek
pıhtı erimişmi vs.diye otarihe kadarda iğnelere devam.he buarada 10.günümdü sanırım titreme mide bulantısı başlamıştı
bende hergelen lohusalığa verdi.bende iki üçgün öncesinde acile iğne yerlerim çok morardı diye gitmiştim orda hemşire uğraştı ve iğnenin tekrar nasıl vurulması gerektiğini gösterdi o kızın vurduğu yergün geçtikçe şişmeye morarmaya başladı.
tekrar acile gitmek zorunda kaldık.ve inanılmaz bir enfeksiyon kapmış.o çocuğa geçmiş onun için emmemiş vs.
sende dikkat et arkadaşım iğne yerlerine masaj yap ara ara.rabbim yardımcın olsun
soracagın bişey olursa buralardayım ben vesselam