• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün öğleden sonra nişanım geldi
doktora gittim, nst de sancı kuvvetli ama az sıklıkta çıktı, açıklık muayenem hala aynı bir cm. bu sebeple eve yolladılar. delirmek üzereyim artık. gece de olabilir beş günde sürebilir doğumun başlaması dedi. saçlarım sinirden tiftik tiftik oldu artık aksileştim :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Gunaydin kizlar, suni sanci konusunda herkes ayni seyi soyluyor. Bendede doktor pzt ye kadar bekleyip dogum olmazsa suniyi basarak dogumu baslatma taraftari. Ben de bazen epidural almasammi diyorum ama gozum kesmiyo gibi. Anlik gelisicek galiba. Agriya dayanma surumuna gore. İnsallah agrolarimiz o kadar az olur ki gerek kalmaz :):)
ben bugün sordumda eğer normal doğum gerçekleşmez ise anestezi uzmanı duruma göre kendi karar verir genel mi epidural mi diye dedi. yani acil bir durum olursa tabi. her zaman doğuma aç gelmeni tercih ederiz dedi.

Allah vicdan versin senin kainvalidene...canım inşallah sağlıkla doğar ama içinde kaldığı zamani ozlersin,şuanda herşeyden korkuyorum ben birşey olacak diye, sonra benim kayinvalidede öpmeyin diyordum öpmüyordu geçen sok oldum dudagini öpüyor ,öpmeyin dedim el kadar bebek ya diyor ki ben yanağını öpmuyordum yanakları sarkık olmasın diye diyor nerde batıl inanç var bunda hala sinirim geçmedi birde elinin parmaklarını ağzına aldı eldiven giydirdim ama görmedigim yerde yapıyorsa? neyse annem pazar gelecek az kaldı lohusalik hamilelikten zor.
canım kim olrsa olsun kırılsalar da küsseler de öptürme bebeğini. bunu uzmanlar söylüyor. hatta kıramıyorsanız yakınlarınızı bu konuda uyarmak için, bebeğimin alerjisi var deyin diorlar. bak sinir oldum şimdi.o bebek daha nasıl kaldısın bizdeki farketmediğimz mikroplar onları hasta etmeye yetiyor.

Eşime bir arkadaşı suni sancının nasıl bişey olduğunu anlatmış kesinlikle almamı istemiyor epidürelede karşı valla doğdu doğdu yoksa cuma genel anestezi sezeryan olucam belli oldu hayırlısı bakalım
bu genel anestezide uyanana kadar nerde tutuyolar. yanında refakatçi oluyor mu ayılırken. abuk sabuk konuşursak hani kayınvalide hakkında felan dev sorunlar çıkmasın sonra :KK53::KK53:

kızlar bugün öğleden sonra nişanım geldi
doktora gittim, nst de sancı kuvvetli ama az sıklıkta çıktı, açıklık muayenem hala aynı bir cm. bu sebeple eve yolladılar. delirmek üzereyim artık. gece de olabilir beş günde sürebilir doğumun başlaması dedi. saçlarım sinirden tiftik tiftik oldu artık aksileştim :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
Ooo hafi bakalım sen benden önce sildiricen bence adını listeden heralde benim bildiğim nişandan en geç gün sonra doğum başlıyor :KK9:

:KK62:
Benimkide ariyo gelim artik diye ama hic evet gel demiyorum, esimede acikca doguma kadar istemiyorum dedim. Cok iyi anliyorum seni :KK43: allah yardimcin olsun canm
gelmesin aman. benim ki geldide noldu. kadın tatil yapıyo burda valla. kendi evinde ya da kızının evinde akşama kadar iş yapıyo durmuyor. burda yatıyo. en azından sinirlerin bozulmaz senin. şu süreci rahat geçirirsin canım. zaten doğum stresli bide bakasını kaldırmak çok güç.

bu genel anestezide uyanana kadar nerde tutuyolar. yanında refakatçi oluyor mu ayılırken. abuk sabuk konuşursak hani kayınvalide hakkında felan dev sorunlar çıkmasın sonra :KK53::KK53:

Ahaaa kv faktörü hiç aklıma gelmedi :KK57: ama sanki odaya gelmeden önce uyanıyosun benim eşim ameliyat olmuştu uyandıktan sonra ameliyathaneden çıkarmışlardı

biz şimdi hastaneden geldik sarılık ölçümü yaptırdık alından .. 8 çıktı 2 gün önce 13 tü.. maşallah düşmeye başlamış.. artık getirmenize gerek yok dediler.. şimdi bebişi babasına verdim, şöyle bir bakayım dedim bizim kızlardan kimler doğurdu diye :)

Canim hayırlı olsun bebeğin kaç günlük ?emzirme saatiniz nasıl

Ahaaa kv faktörü hiç aklıma gelmedi :KK57: ama sanki odaya gelmeden önce uyanıyosun benim eşim ameliyat olmuştu uyandıktan sonra ameliyathaneden çıkarmışlardı
inşallah bunda da öyledir. çünkü son günlerde kayınvalideyi kafaya çok takıyrum. bilinç altımda rüyalarımda kavga ediyorum. :KK11:

canım kim olrsa olsun kırılsalar da küsseler de öptürme bebeğini. bunu uzmanlar söylüyor. hatta kıramıyorsanız yakınlarınızı bu konuda uyarmak için, bebeğimin alerjisi var deyin diorlar. bak sinir oldum şimdi.o bebek daha nasıl kaldısın bizdeki farketmediğimz mikroplar onları hasta etmeye yetiyor.
Öptürmuyorum anneme şikayet ediyordu bugün :)) ben kiyamiyorum dedim :) ya iyi hosta cahil insanla uğraşmak zor o kadar hurafeleri varki ah ah

bende öyle biliyordum ama ebe ucu açık beş gün bile sürer dedi. bakalım kim önce davranıcak :KK55:

ne güzel ya nişanım gelmıs acıgın da var bızde tık yok eşim hafta sonu gelsın artık dıyor daha var cocugun zamanı zorlama dıyorum.hergun buünde gelmedımı dıye arıyor işteyken..ordan burdan duyuyor yok kordon dolanması yok kakasını yemesı yok suyunun bıtmesı..rahat bırakmadı benıde cocuguda.gunu var dıyorum anlamıyor.gelse bıran once yoksa sokucak benı sezeryana sonunda :) gece kalkıp opuyo karnımı sevıyor gelsede bende kurtulsam oda cocukta..

iyigeceler kizlar eymen ayazima 18 08 20@4 saat:11:27de dunyaya geldi. cok sukur hersey iyiydi sezeryan oldum.arkadaslar kendine gelmdn odaya almiyolar zaten odaya geldigimde goremiyodum cift cift gryodim ilk kelimem oglum ve anne oldu zatn avliyodu oda sonra kndime gldm.gogus ucum yoktu cok ugrastlar cok canim yandi ama simdi emdriyom.masallah.hersey cok guzel ama evlat kokusu cok baskaymis allah herkeze nasip etsin arkadaslar sizde bir avazda kurtulun insallah dua ettim sizede grz kizlar...

En azindan nisanin gelmis, bizde tiikkkk yok, artik telefonlari acmiyorum biliyorum ne soracaklarini insanlarin :)))) darisi bize dime ceyda :D
Amin canım amin bizde ne nişan ne kasılma ne açılma tık yok bıraksam heralde içerde bir yaşına kadar beklicek okadar memnun hayatından bide hani belirtileri yazmışlardı doğum yapan annişler bende onlar bile yok ne yapcaz böyle dokuz ay geçtide şu son günler harbi zormuş yaaaaa:mad:

Back
X