2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


Canim eline sağlık neden şişiyor ellerin ayaklarin, ayakalrin için tuzlu suda beklet soğuk suyla yıka. ..ama sıcak felaket ondan şişiyordur birde çalışıyorsun. ..

Ha bu arada kuzenime spinal epidural sezeryani söyledim oda ben öyle oldum dedi, dikiş ağrısı filan olmadı dedi. . Aynı doktor onunkiyle bende sezeryan için tarih verirken konuşacağım. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
 
Beyenmene sevindim tatlım çok sağol.Sende yapabilirsin çok basit bunları yapmak emin ol.Ben akşamları ayakklarımı kaldırıp yatıyorum biraz iniyor.Sonra yine şişiyor.Neyse ki bugün iş yerinde son günüm.Pazartesi günü artık raporumu alıyorum.Evde bol bol dinlenirim.Ofiste sürekli oturur pozisyonda ayaklarımı sarkıtarak oturduğum için iyice davul gibi oldum.Bide doğumdan da iyice korkmaya başladım.Rüyamda annem ve babamla vedalaşırken falan görmeye başladım kendimi kimseye anlatmıyorum.Hakkınızı helal edin diyodum.Ölecekmiyim nee
 


sakın korkma,moralini de bozma
gerçekten dediğin gibi bünyeden bünyeye farklılık gösterir.İnşallah herşey kolay olur.Bende 7 yıl önce sezeryanla doğum yapan birisi olarak korkmana gerek yok.sADECE bünyeden bünyeye değişiklik göstermiş o kadar :)
 

canım bende anlamadım niye şiştiğini suyu da bol içiyorum.Dün akşam da tuzlu suda beklettim.Ama çok fenayım bastırınca içine çöküp kalıyor resmen çok fena ödem topladı vücut.Kuzeninin ağrısı olmamış demiii oh yaa çok seviniyorum böyle haberlere ihtiyacım var moral için.İnşallah bizimde ağrımız olmaz kolay geçer sezeryanımız.
 

canım sen bunu bana yazmak istedin sanırım aslında.Korkan benim çünküofff offff.Ölürsem kabrime gelmeyin sıkışırızzöfftövbe tövbeee bu halde bile espri yapıyorum iyice saçmalamaya başladım
 

canım kasma kendini .. düşünme bunları zamanı gelince düşünürsün... ayrıca sezeryan zor diyende var ama çok kolay atlatanda var... 2 gün önce sağlık ocağında bir bebek gördüm.. annesiyle tanıştık. 10 gün olmuş doğum yapalı.. 40 haftayı geçmiş sancısı gelmemiş sezeryanla almışlar. maşallah dedim iyi görünüyorsunuz.. ben bir günde ayaklandım dedi.. yani bence olumlu örneklere odaklan. herşey çok güzel olacak :)
 
İnşallah canım inşallah yaaa.Kurbanlık koyun gibi yatıcam o sedyeye doktor napıyosa yapsın artık yapacak bişey yok((
 
kızlarrrrr normal doğum isteyenler toplansak ya ne çok kişi sezeryan oluyor hem. bakın normal doğum yaparsanız bende girerim doğumunuza 12 tane doğum yaptrdım öğrenciyken tecrübe var yani
 

Canım burada ofiste 3 bayan var 3 ü de sezeryan yapmışlar. Biri de epidural sezeryan 2 si genel anestezi. Gayet de memnunlar ona bakarsan.
Benim annem normal doğum yapamayacağı için (annem özürlü sırtından) 3 evladını da sezeryanla doğurdu. Ama ben buna rağmen sezeryandan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olduğum için herhalde. Diğerini bilmiyorum ya nasıl birşey, o yüzden cahil cesareti var. Başıma ne gelecek bilmiyorum. Allahım yüzümüze baksın inşallah.

Kayınvalidem 2 oğlunu da normal doğurmuş, neden kasıyorsun sezeryan yap diyor. Her doğumun kendine has bir sıkıntısı var muhakkak. Rabbim hepimize hayırlısını versin.
 
kızlarrrrr normal doğum isteyenler toplansak ya ne çok kişi sezeryan oluyor hem. bakın normal doğum yaparsanız bende girerim doğumunuza 12 tane doğum yaptrdım öğrenciyken tecrübe var yani

normal doğumu anlatsana biraz merak ediyorum gören birinin gözünden... bende normal istiyorum. hatta en son doktora gittiğimde normal doğum yapamazsın diyeceğim bişey yok şuan dedi..siz nasıl yaptınız doğumunuzu dedim. sezeryan dedi. ama mecbur kalmış o yüzden hatta zorlamış bayağı normali ama olmamış. o da normal öneriyor
 


Tövbeeee Allah korusun canım ya o ne demek. Hep bu hormonlar bizi böyle yaptı. Biz cesur hatunlarız bir kere

kızlarrrrr normal doğum isteyenler toplansak ya ne çok kişi sezeryan oluyor hem. bakın normal doğum yaparsanız bende girerim doğumunuza 12 tane doğum yaptrdım öğrenciyken tecrübe var yani

Ben bir cesaret girişicem ama sancılar geldiğinde kaçabilirim
 

canım bende aynı senn gibi düşünüyorum 4-5 yıl önce göğsümden kitle aldırdım çok büyük bir yara değildi ama tam 6 ay boyunca öyle ağrım oldu ki eğilip kalkamıyordum bile o yüzdenn sezeryanda ondan kat kat daha fazla ağrı olacağını düşünüyorum. abimin eşi yeni doğum yaptı 3 ay önce annem onun normal doğumda çektiği ağrıları görünce bana sezeryan ol diyor. sağlıkçı olduğumu için doğum yapanlara soruyorum arkadaşlardan çoğu sezeryan çok nadir normal doğum bilmiyorum ya etraftaki örnekler bana uymuyor. tabi ne olur belli olmaz ani bir durum gelişir sağlık aççısından sezeryan da olunabilir ama ben sanırım normal doğum denicem
 
inşallah bizde kolay atlatırız doğumları canım.Korkunun ecele faydası yok elbet yapıcaz biz bu doğumu.
 

canım o çok muciza birşey tamam ağrı çekiyorsun ama doğum olunca bir anda rahatlardı anneler bebeğini hemen görürdü.bazen emzirtirdik bile. allah öyle bir yaratmış ki bebeğin başı doğum kanalından geçerken o kadar küçülüyor kemikler içiçe geçiyor oraya uyum sağlıyor.hani bebeğin başında bıngıldaklar olur ya yumuşak onların sayesinde zaten başı çıktıktan sonra gerisi saniyelik birşey. bence normal doğumda en zor olan sancı çekmek olabilir. onu da epidural yaptırarak biraz azaltabiliriz gibi geliyor.böyle işte.
 

canım ben sancıdan çok doğum anından korkuyordum.. çünkü benim adetlerimde çok sancılı oluyor, 2 gün sancı çekiyorum.. hele birde gece geldiyse uyumam imkansızz.. ama sancı ara ara gelip gittiği için en azından durduğu anlarda şöyle bir rahatlarız.. birde alttan kesik atıyorlarya o nasıl acaba çok acıyormudur??
 
kızlarrrrr normal doğum isteyenler toplansak ya ne çok kişi sezeryan oluyor hem. bakın normal doğum yaparsanız bende girerim doğumunuza 12 tane doğum yaptrdım öğrenciyken tecrübe var yani

Valla ne isterdim senle olmak😊ebe arkadaşım olsaydı bitane iyiydi yani sen de arkadaşımsın elbette ama burda yanıbaşımda olsaydı ne iyiydi😊Rabbim tüm hamilelere de bize de en hayırlı doğum yöntemini en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
ben de ilk doğumum yaklaştıkça öyle korkuyordumki emindim neredeyse sağ çıkamayacağımdan.eşime, oğluma kimlerin bakmasını istediğime kadar tembihledim.biriktirdiğim paramın falan yerini gösterdim.oğlumu hiç göremeyeceğimi doğumda öleceğimi düşünüp duruyordum zaten bu korkularla ağlayarak girdim.çok şükür herşey yolunda gitti.
kesinlikle hamilelik psikolojisi ve hormonlar.içini ferah tut sen.hepimiz evladımızı kucağımıza alıcaz sağlıkla inşallah.
 

O alttan kesiğe hep diyorlarki doğumdan sonra onu pek hissetmiyorsun o an. En azından benim sorduklarım öyle dediler.. Acı ağrı her halükarda olacak da inşallah evlatlarımız da bizler de sağlıkla atlatalım o süreci acılar ağrılar geçer inşallah..


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
bana da doktorum sağa yada sola yat demedi nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum ne yapayım artık

ben de sola yatamıyorum sağa yatmaya alışığım uyuyamıyorum uyusam bile yine sağa dönüyorum artık mücadeleden vazgeçtim Allaha emanet diyorum benim annemin 3 çocuğu var ona ne sağa ne sola diyen olmamış Allaha şükür 3 çocuğununda normalden üstün IQ su var ( resmi ölçümlere dayanır)
bir tek benim hamileliğimden beri kafam çalışmıyor pek her şeyi unutuyorum çok güzel şekersiz kek yapmışım yine
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…