2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar özel devlet bilmem bn kalp atışını dokuz eylülde gördükten sonra alsancak kent hastanesine başlıcam inşallah 1 hafta sonra 2 ocakta kalbini dinlemeye gidicez bebişimizin ama izmirde olanlar sakın egepoldeki bülent turgut ay a gitmeyin :KK43: benim gibi üzülmeyin bende takvim eklemiyordum en son silmek zorunda kaldığım için ama Allahım bidaha yaşatmasın öyle korkuları bize inşallah :)
 
Son düzenleme:
ahahahah:KK9: kaynanı dogurana kadar eve alma o zaman kaynanalara olum :KK37:
sende mı britus :KK1: ben o kadar tez canlıyım kı esım sey derdı bana sen cocuk kıme benzıyo dıye 9 ay ıcınde tutamassın ceker cıkarırsın o bebegı derdı harbıden 9 ayını doldurmadı kuzu 38+3 de ole bır suprız yaptıkı bıze anı sancıyla sevgılıler gununde pırtladı kuzum ask bocugum benım buda temmuz sonunu zor cıkartır naha bakta gor ecmel demıstı dersın sabırsın ananın sabırsız evlatları acıl cıkıs kapısını zorluyolar cıkıpta ne etceklerse :emir_bebek:

ahahahahha hee zaten pek yüz vermiyorum hiç istemedi çocuk yapmamı her seferinde erken bilmemne dedi.. şimdi çok mutluymuşta bilmemne bende heeee heeee diorm.. kocama 10kez söledim söleme die gitmiş sölemiş hemen anasına...
yapmacık gelio bana herşeyi ya bilmiorm tam ısınıcakken hep bişiler yaptı dahada sevemedim...
ayyyy walla mı? ozaman bnmkide erken gelebilirrr bana çekerse tez canlı olursaa ahahahahah aslında bakma sen çok kötü bi huy yani mesela çok yavaş insana tahammül edemiorm ne yapiosa alıp elinden hemen yapiyim istiorm falan böle strese giriorm ahahahha
ecmel zaten bu hamilelik döneminde eminim kulaklarını çok çınlatıcam ahaha ecmel anlatmıştı ecmel sölemişti die :KK70:
 
arkadaşlar özel devlet bilmem bn kalp atışını dokuz eylülde gördükten sonra alsancak kent hastanesine başlıcam inşallah 1 hafta sonra 2 ocakta kalbini dinlemeye gidicez bebişimizin ama izmirde olanlar sakın egepoldeki bülent turgut ay a gitmeyin :KK43: benim gibi üzülmeyin bende takvim eklemiyordum en son silmek zorunda kaldığım için ama Allahım bidaha yaşatmasın öyle korkuları bize inşallah :)

amin canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minik bebişlerimizi... ama iyi düşünmeye çalışıyoruzki iyi olsunnn :KK70:
herşey Allah'tan o yüzden engelleyemiceğimiz için boşuna üzülmek yok.. Duamızı edicez günlerimizi zehretmeden güzel düşüncelerle yolumuza devam edicez...
 
evet canım son adet tarıhımız aynı 7 kasım :)
aa oda aynıymıs baksana gec vermısler sankı sen mı o tarıhe ıstedın benım 25 ocakta bı sonrakı

unutmadan kan tahlılı ıdrar tahlılı fılan ıstedı saglık ocagına gıdıcem bı hem hamılelıkten haberdar edeyım hemde onlar yapıosa yaptırayım bakayım ozele bosuna para vermeyelım

Ya bana 29 30 31 ocak dedi ama eşim o tarihlerde yurtdışında ilk çocuk oluncada kontrole gelmek istiyor. Pazartesi yapsak olmaz mı dedi doktor peki olur provlem değil ama pazartesiden geç olmaz ikili tarama yapılacağı için dedi. Banada verdi bir sürü tahlil bakalım bende gidip önce sağlık ocağına sorucam sonra olmadı üniversite hastanesine giderim.
 
merhaba arkadaşlar benim kahverengi kanamam oldu bi anda o kadar üzüldüm ki bebeğimi düşürdüm diye düşündüm sonra acilen doktora gittik keseyi gördük.. alttan bakarak bebeğim kalp atışlarını da gösterdi bebeğim düşmemiş ve kahverengi akıntıların çogu kadında olabileceğini söyledi sizde de oldu mu?

mrb canım bendede bir kaÇ gün kahverengi akıntı oldu ,doktora sorduğumda progestan verdi dikkat et dedi.yani binevi düşük tehlikesi bu dikkatli ol derim.
 
merhaba arkadaşlar benim kahverengi kanamam oldu bi anda o kadar üzüldüm ki bebeğimi düşürdüm diye düşündüm sonra acilen doktora gittik keseyi gördük.. alttan bakarak bebeğim kalp atışlarını da gösterdi bebeğim düşmemiş ve kahverengi akıntıların çogu kadında olabileceğini söyledi sizde de oldu mu?

Bende de oldu canım birkaç kere. kırmızıya dönüşmediği sürece çok önemli olmadığını söyledi doktorum. yine de ilaç kullanıyorum her ihtimale karşı..
 
Bende hiç bulantı falan yokk olaydı iyiydi orda oldunu hatırlatıyo insana. Bide benim 2.hiç bişey hatırlamıyorum kendimi topicleri okumakdan alamıyorum.

Bence bulantın olmadığı için sevınmelısın. Bulantın olsa asla böyle soylemeyecegıne emınım. Ben yasadım ve doğum bıle bulantı kadar sıkıntı vermemıstır bana..

merhaba hamişler,

dün doktora gittik, tahlillerimizde bir sıkıntı yok.
meleğimizi de gördük, ellerinizden öper :))
8+1 günlüğüz, sağlıcakla şu günleri atlatalım inşallah....
var ya korkularım yüzünden hamileliğin tadını bile çıkartamıyorum...
Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah...


En güzel gunlerının doya doya tadını çıkar. Sonra cok pısman olursun.. Iyı dusun ıyı olsun.

selam kızlar,
benim de 6hafta 5 günlük oldular
ikizlerim olacak inşallahhh


İkiz olması ne güzel. Bu kadar kısa surede ogrenılebılıyormu demek. Sağlıkla dogdugu gunlerıde goruruz ınsallah..

çok sevindim.hayırla kucağımıza alalım inşallah hepimiz.
Kızlar beni kınamayın ufaktan sigara içiyorum sürekli azaltıyorum günde 3-4 ama daha alışamadım duruma..:KK25:

Keşke cok önceden bırakabılseydın. Nasıl tıtrıyoruz uzerlerıne. Bısekılde bırak. Kıyma bebısıne..

kızlar merhaba... ya hamilelikten midir bilmiyorum çok gerginim,kendimi mutsuz gibi hissediyorum depresif bi halim var :KK43: bu benim ilk bebeğim olacak onun için elbette çok heyecanlıyım ama bu ruh haline anlam veremiyorum... Eşimle ufacık tartışmalar dünyayı başıma yıkıyo...öyle işte...sizler nasılsınız neler önerirsiniz ?

Hormonlar tamamen degısıyor ondan olabılır. Herkeste farklı etkı edıyor işte. Kafanı dağıtacak bırseyler bul bısekılde. Bu güzel gunlerı daha güzel degerelndırin.

Bende çok dikkat ediyorum şeker çıkar diye endileniyorum

Evet kılolu olan arkadaşların sımdıden onlemını alması gerek. Benım oğlum ırı dogmustu seker yüzünden. Ben sımdıden dıyetısyene başladım. Bastan sıkı tutmak gerek..

Ya burcarı cok ıyı bılmıyorum oglusum kova bebeklıgı cok aglak gectı 1 yasına kadar oldurdu benı
bu sıpada aslan olcak yuksek ıhtımak ben erkende dogururum zamanından once gelır yanı her harukarda
yınede aslan olcak aslanlar hakkında yorum ıstıyorum

benım oğlumda kova cok rahat bebeklik gecırdık. İnşallah bundada böyle olur.

bebek sahibi olmak isteyen kadın ve erkeğin
sperm ve yumurta rezervlerinin arınabilmesi için en az 1 yıl önce sigarayı bırakmaları gerekiyormuş canım
bunu duyduğumda eşime sigara içtiği takdirde evi terkedeceğimi söylemiştim :KK1:
ki bende içiyordum 10 aydır ağzıma sürmedim.
artık kokusu bile boğazımı yakıyor.

ne güzel. Tebrik ediyorum seni..

merhabaaa kızlar bende aranıza geldimmm 24 yaşındayım 3 yıldır tedavi görüyorduk çok şükür ki aşılama ile hamile kaldım şuan 6+3 günlük hamileyim doğumum Allah nasip ederse 17 ağustosa geliyor Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin bebeği olmayanlara da inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :)

Tebrık ederım. Sağlıkla dogdugu gunlerıde goruruz ınsallah.

ha ha ha yaşasın yalnız degiliz artık 3 olduk :KK70::emir_bebek:

Daha varızdır canım ya.. bu kadar az olamayız. Bız diğer hamişlerden farklıyız birbirimizi bilgilendirirsek çok iyi olur..

yaa ben kimlerlekonustuysam rahat hamilelik yaşa da sonrasında emzırırken çok veriyorsun dedıler hele kı çok kılolu olanlar yanı bizim gibi daha da fazla veriyormuşuz ben spora gıdıyordum kılo vermek ıcın çocuk olursa zorlanmayayım dıye ama sürpriz oldu gerçi istiyor deniyorduk ama bu kadar çabuk beklemıyordum dogum kontrol hapı 7 ay daha korur dıyorlardı 8. ayımda hamileyım işte :KK70::KK49:

Canım ben ılk hamılelıgımde hıc veremedim ustelık sut olsun dıye yaptıklarımdam dolayı hamılelık boyunca almadığımı doğumdan sonra aldım. Bi yinede dikkat edelim..

Çoğaldık 4 olduk artık :)))) Yaşasın kilolu hamileler :)))) valla banada süpriz oldu birazcık ama çokta sevindim çok istiyordum. Bakalım nasıl geçecek herkes emzirme döneminde çok kilo verirsiniz diyor bakalım hamilelikte almayayımda çok fazla kilo :))))

Canım üstte yazdığım gıbı ben emzırme donemınde kılo almıştım. Dikkatli olmakta fayda var.


arkadaşlar ben sürekli giremiyorum internete ama kalbim ve dualarım hep sizlerle
kızlar 2gün önce doktora gittim 8+0idim bizm mercimek 13mm olmuş teyzeleri
kese48mm kalp atışı normalde dakkada 110ile160arası oluyormuş bizimki 148miş
hamdolsun gelişimi çok güzel dedi.ama benim doktorum hiçbişeye ilaç verme taraftarı değil
yaaa arkadaşlar benim midem okaadarr fenaki anlatamam bitmiyor.
hiç mutfağa giremiyorum.dışarda çorba içip eve öyle giriyorum.siz nasıl yemek yiyorsunuz(yapmayı hiç sormuyorum bile)
sadece peynir ekmek mandalina yiyebiliyorum.sizlerde böyle olanlar varmı bir bardak su bile içemiyorum midem bulanıyor


tuzlu cubuk kraker ve nanelı sekerı onerırım. Bastırıyor. Ilk hamılelıgımde kurtarıcım olmuşlardı..

kızlar bende geldim aranıza :nazar::nazar::nazar: ya aslında temmuz annelerindeydim ama benim bebeğim 2 hafta geriden geliyo geç yumurtlama yani....:nazar::nazar::nazar: kabul var mı....

Hoş geldin…

Kızlar merhaba ben grip oldum yaa çok kötüyümmm boğazlarımda cok acıyorr
nne yapıcam çorba yapıyım içim diyorum ama bi zararı olurmu bana bu gribin şimdi ilaçda içemiyorum :KK43::KK43:

Geçmiş olsun canım. ılık süte bal koyup iç biraz rahatlatır. Çorbada güzel olur. İlaç almamakta fayda var. #direnforeveryours

Kizlar merhaba...
Topik ilk acildiginda yazmistim burada olmayi cok istiyorum bebegimde benim gibi basak olsun diye..3 bucuk senedir evliyim ve bu surecte son care olarak tup bebek denedik.agustos ayinda toplanan yumurtalarim rahim uygun bulunmadigi icin donduruldu ve aralik ayinin basinda transfer edildi.allaha sukur pazar gunu yapturdigim teste hamile oldugumu ogrendim..artik bende aranizdayim.ilk hamileligim..rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin..bizimde saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri gostersin insallh ..su ara hale hamile moduna giremedigim icin ne yapacagim nasil.olacak cok acemiyim:KK66: yavas yavas geriye donup okuyacagim ins.

Sağlıkla kucağımıza alırız ınsallah..

Merhabalar herkese.. Haziranda bir kimyasal gebelik yaşamıştım. İki aydır da deniyorduk. Bat olan Pazartesi test yaptım , ikinci çizgi silikti. Koştur koştur kan verdim. 64 çıktı beta hcg. Bugün tekrar kan verdim. Yarın çıkacak sonucu. Meraktan ölüyorum. Bir idrar testi daha yaptım az önce. İlkine göre çok daha koyu :)) tüm belirtiler de var. Umuyorum ki ağustos annesi olacağım. Okuldan dolayı, bi sene erteleyeceğiz yoksa. Bu topiğin bana da uğurlu gelmesi ümidiyle.

Sen çoktan ogrenmıssınıdır bugungu degerını. Ben gec okudum. Tebrık ederım..yaz bıze..

Feryal ismi sizce nasıl kızlar. Uzun boylu güzel kız anlamında. Nisa da kadın demek.
Feryal nisa olsa anlamı hoş olmaz dimi

Ama feryal hoşuma gitti


Kız ıstıyoruz galiba : )


gunaydın kızçeler bız geldık doktordan :))
yavrumun kalp atıslarını duyamadım ama gordum cok cok kucuk oldugu ıcın cıhaz sesı algılayamadı:KK43:
kucucuk bısı sat gore 7+1 haftayım ama cenın gelısımıne gore tam 6 haftalık cıkıyo ultrason 6 haftayı baz alacakmıs doktor
bızde haberler bole kıpırdanıyodu mercımek tanesı kadar dedı doktor bız doktorlar arası tek taşa benzetiriz su hallerını dedı :KK1:
pırlantamı gordum geldım anlıyacagınız darısı hepınızın basına :nazar:
bi dahaki muayene 25 ocakta aldık randevumuzuda cumartesı saat 11,15 te

tektaş güzeimiş. Hadi gözün aydın..

kızlar bişey sorcam.. ya ben bir defter yazmayı düşündüm bebişime.. işte ilk nasıl öğrendik o'nun varlığını neler hissettik.. işte sonra doktor kontrolleri.. ilk tekmesi falan gibi şeyler.. ileride güzel bir hatıra olur diye.. ama sonra vazgeçtim.. bebişime bişey falan olursa üzülürüm diye.. tam da karar veremedim.. yapsam mı yapmasam mı?.. aranızda böyle şeyler yapan var mı?..

Kötü düşünme. Zamanın varsa çok güzel bir şey bunu yapman. Bence yap…

Kızlar bebişim 1 gram ama ben 2 kilo aldım :)


Daha ne kılolar alacagızda bebıs 3 kg larda bısı doğacak. En azından kılo almamızın güzel bır sebebı var dimi ama..
 
aranızda kan uyusmazlıgı olan varmı.

benım bu sorunum var. ilk bebekte sorun degıl ama ıkıncı bebekte cok onemlı bır durum. benım sımdılık tek sıkıntım bu. ınsallah kotu bısey olmaz. du adın..

henuz doktora gıtmedım. keseyı gorebılecegımız durama gelelım dıye bekledım. haftasonu gıtmeyı dusunuyorum. ıyı bır doktor bulamk gerek.

istanbul anadolu yakası ıcın doktor onerılerınızde yazarsanız cok cok ıyı olur.. fıkır edınmıs oluruz.
 
aranızda kan uyusmazlıgı olan varmı.

benım bu sorunum var. ilk bebekte sorun degıl ama ıkıncı bebekte cok onemlı bır durum. benım sımdılık tek sıkıntım bu. ınsallah kotu bısey olmaz. du adın..

henuz doktora gıtmedım. keseyı gorebılecegımız durama gelelım dıye bekledım. haftasonu gıtmeyı dusunuyorum. ıyı bır doktor bulamk gerek.

istanbul anadolu yakası ıcın doktor onerılerınızde yazarsanız cok cok ıyı olur.. fıkır edınmıs oluruz.

inşallah bir şey olmaz canım.. anadolu yakasında göztepe echomar'da Seyhan Özcan var canım ablam gidiyordu ama uzak olduğu için bırakmak durumunda kaldı şuanda çok pişman :KK43:(
 
aranızda kan uyusmazlıgı olan varmı.

benım bu sorunum var. ilk bebekte sorun degıl ama ıkıncı bebekte cok onemlı bır durum. benım sımdılık tek sıkıntım bu. ınsallah kotu bısey olmaz. du adın..

henuz doktora gıtmedım. keseyı gorebılecegımız durama gelelım dıye bekledım. haftasonu gıtmeyı dusunuyorum. ıyı bır doktor bulamk gerek.

istanbul anadolu yakası ıcın doktor onerılerınızde yazarsanız cok cok ıyı olur.. fıkır edınmıs oluruz.

anadolu yakasında özel mi düşünüyorsun canım yoksa devlet mi? Ben anadolu yakasında özele gidiyorum.
 
Bnde dr dan dertliyim ilk gunden beri tedirgin etmektn baska bisi yapmadi bnm ilki tup bebekti bu kendiliginden supriz oldu 5+3 de ogrendim dusunun o kadar olmaz diye dusunuyodum gittim keseyi gordu ama dis gebelik olabilir dedi tahlil istedi e kese varsa dis gebelik olmazki neyse yaptrdim 5266 cikti 2 gun sonra tekrar yaptr gel bakayim degere duzgun artiyomu dedi hala dis gebelik olabilir diyo e gelince bebek gozukurmu dedimyok cok erken gozukmez dedi 2 gun sonra gittim deger11140 du o cok yuksrk yat gorulur dedi e hani gorulmezdi neyse bebegi gordu 1 hafta sonrada kalp atisi icin gel daha once duyulmaz dedi dun cok ayakta kaldim gece lekelenme oldu bu sabh hemen gittim dr bakti bebek 2 gun once nokta kadardi simdi kocamn olmus iki gunde ama kalp atisini duyamadi duymamiz lazimdi. Dedi 1 hafta rapor verdi ilac vetdi yat kalkma dedi e hani duyulmazdi zaten neymis canlanmamis daha pets gel bakalim kalp atisina dedi bnm acil iyi bir dr bulm lazim canlanmayan benek bu kadar guzel gelidirmi k
 
aranızda kan uyusmazlıgı olan varmı.

benım bu sorunum var. ilk bebekte sorun degıl ama ıkıncı bebekte cok onemlı bır durum. benım sımdılık tek sıkıntım bu. ınsallah kotu bısey olmaz. du adın..

henuz doktora gıtmedım. keseyı gorebılecegımız durama gelelım dıye bekledım. haftasonu gıtmeyı dusunuyorum. ıyı bır doktor bulamk gerek.

istanbul anadolu yakası ıcın doktor onerılerınızde yazarsanız cok cok ıyı olur.. fıkır edınmıs oluruz.

bizdede kan uyuşmazlığı var doktorum bu nedenle ara ara testler istiycem çocuğu etkiliyormu diye bakıcaz demişti, ben pendik medicine hastanesine gidiyorum....
 
Kızlaarrrr yılbaşı programınız var mı? biz arkadaşlarla dışarda bi yemek yerizz sora eve gelir kağıt oynar falan takılırız dedikkk...
varsa farklı planlar örnek olsunnn bekliyorummmmm...

Her sene dışarıda kutlardık kalabalık arkadaş grubu olarak, sabaha kadar süren eğlence, yeme içme bu yıl da organizasyon yapıldı ve biz sürekli yan çizmeye çalıştık, annem ısrar ediyor onunla geçireceğiz falan gibi bahaneler ürettik, çünkü bebeği arkadaşlara dememiştik ve ben dışarıda vakit geçirecek kadar iyi değildim, hem bulantılarım hem de aşırı uykularımdan dolayı. Sonunda açıkladık ve bundan dolayı bu yıl katılamayacağımızı belirttik, onlar da sağolsun, tüm rezervasyonları iptal ettirmişler şimdi ev organizasyonu yapacaklar bizim için ama sanıyorum ki ben yine uyuyacağım :)
 
Kızlaarrrr yılbaşı programınız var mı? biz arkadaşlarla dışarda bi yemek yerizz sora eve gelir kağıt oynar falan takılırız dedikkk...
varsa farklı planlar örnek olsunnn bekliyorummmmm...
yılbası programı hayatım boyunca yapmadım evde oturup cıps cerez merez yer gecıcırız benım ıcın hıcbır ozellıgı yok acıkcası o sebepten aklımın ucundan gecırmem dısarda plan yapmayı .... sevgılı hrıstıyanlara ozel bır gece bana gore ancak yılbası ıcın rabbımden hayırlı bır yıl dıleyebılırım sevgıler ozgokum :KK54:
 
Her sene dışarıda kutlardık kalabalık arkadaş grubu olarak, sabaha kadar süren eğlence, yeme içme bu yıl da organizasyon yapıldı ve biz sürekli yan çizmeye çalıştık, annem ısrar ediyor onunla geçireceğiz falan gibi bahaneler ürettik, çünkü bebeği arkadaşlara dememiştik ve ben dışarıda vakit geçirecek kadar iyi değildim, hem bulantılarım hem de aşırı uykularımdan dolayı. Sonunda açıkladık ve bundan dolayı bu yıl katılamayacağımızı belirttik, onlar da sağolsun, tüm rezervasyonları iptal ettirmişler şimdi ev organizasyonu yapacaklar bizim için ama sanıyorum ki ben yine uyuyacağım :)

ahahahah walla canım benim haklısııınnnnn aslında gerçekten bnmde halim yok ama yine bir değişiklik olsun istedim..
evde en azından olmadı gider yatarsın dinlenirsinnn falannn.. kendine göree takılırsınnn... artık bundan sora bize bi süre sabahlara kadar dans yerineeee sabahlara kadar ağlamaaa olucak sanıırım ahahahhahaha
ay hayırlısıyla kucağımıza alalımdaaa bisüre gitmesekte olur ama parantez içinde bisüree aahahahahaha
 
yılbaşı akşamları geleneksel olarak aile dostlarımız olan evli çift arkadaşlarımızla yapardık her yıl,evde geçerdi ,bir yıl onlarda bir yıl bizde,bu yıl malesef boşandılar çok çok üzgünüz ama yapacak bişey yok artık ,eşim yine evde oluruz zaten bi yere çıkmayız dedi,zaten benimde çıkasım yok ,halsizim ,zaten çalışıyorum bir yandan ,evde tv izleyip uyurum bu yıl artık ..:KK1:
 
Bnde dr dan dertliyim ilk gunden beri tedirgin etmektn baska bisi yapmadi bnm ilki tup bebekti bu kendiliginden supriz oldu 5+3 de ogrendim dusunun o kadar olmaz diye dusunuyodum gittim keseyi gordu ama dis gebelik olabilir dedi tahlil istedi e kese varsa dis gebelik olmazki neyse yaptrdim 5266 cikti 2 gun sonra tekrar yaptr gel bakayim degere duzgun artiyomu dedi hala dis gebelik olabilir diyo e gelince bebek gozukurmu dedimyok cok erken gozukmez dedi 2 gun sonra gittim deger11140 du o cok yuksrk yat gorulur dedi e hani gorulmezdi neyse bebegi gordu 1 hafta sonrada kalp atisi icin gel daha once duyulmaz dedi dun cok ayakta kaldim gece lekelenme oldu bu sabh hemen gittim dr bakti bebek 2 gun once nokta kadardi simdi kocamn olmus iki gunde ama kalp atisini duyamadi duymamiz lazimdi. Dedi 1 hafta rapor verdi ilac vetdi yat kalkma dedi e hani duyulmazdi zaten neymis canlanmamis daha pets gel bakalim kalp atisina dedi bnm acil iyi bir dr bulm lazim canlanmayan benek bu kadar guzel gelidirmi k
canım nerde oturuyosun belkı yardımcı olabılırız sana tanıdık doktorlardan fılan bazı doktorlar ne dedıgını bılmıyo...
 
benim doktorum da istanbul yenibosna nisa hastanesi ,asiye uzun ,ben bu kadar şeker bu kadar pozitif bir doktor hayatımda görmedim ,kızımın takiplerini ve doğumunu onda yaptım ,sezeryan oldum ve ilk gün ayaktaydım ,ne ağrı ne sızı ,ameliyat yerimin izi bile yok ,acayip sevecen bir kadın ,bu tarafta olanlara tavsiyemdir ,bana çok uzak ama ben ona gidicem yine ..güven duymak istiyor insan bu tip konularda ..ona sonsuz güvenim var..
 
X