- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #2.761
var canım var 6 haftalık şu an o kadar şaşırdım ki bu imkanların veriliyor olmasına... şansıma hadi gidip de tahlil yaptırayım demesem öğrenemeyeceğim bilmeyen herkese bilgilendirme yapmak lazım
maşallah canım.. gözünaydın.. boyu ne kadar olmuş bebişinin?.. seninle günlerimiz yakın ondan soruyorum..:)
gozun aydın cnm bu kadar kafaya takma guselım akısına bırak
herseyın hayırlısını dılemekten baska yapabılecegımız bısı yok ...
selam kızlar,
benim de 6hafta 5 günlük oldular
ikizlerim olacak inşallahhh
aynen katılıyorum ama bazı arkadaşların dediği gibi sağlık ocakları da var doktorlar sallamıyormuş biz sanırım şanslı olanlardanız.
kızlar yalnız değilsiniz merak etmeyin. bende sizdenim... inşallahdahada fazla kılo almayız..
Ohhh sonunda kendimi çok yalnız hissediyordum. Valla ben kilo verdim birazcık. Şekerden uzak durmak çok etkili makarna pilav yerine ekmek ama tam tahıllı yemeliyiz. Az ama sık ye dedi doktorum. Yemeklerin doymalık değil tadımlık olsun dedi şimdilik bunlar diğer bilgileri paylaşıcam en kısa zamanda :))))
Ohhh ohhhh çoğalalım :))))
Ya burcarı cok ıyı bılmıyorum oglusum kova bebeklıgı cok aglak gectı 1 yasına kadar oldurdu benı
bu sıpada aslan olcak yuksek ıhtımak ben erkende dogururum zamanından once gelır yanı her harukarda
yınede aslan olcak aslanlar hakkında yorum ıstıyorum
o bıraz sallamassan olmus bana kalırsa canım benım benım ılk gebelıgım muthıs gectı bır dedgıım ıkı olmaz yemeklerı esım yapar onumden gelır onumden kalkar temızlıgıme kadar yapar banyomu bıle ellerıyle yaptırırdı... Bir kere uzuldugumu bılmem ama malesef bebegım kolık sancılı dunyaya geldı 1 yasına kadarda cektımbenimkide aslan olacak 22 sindenönce cünkü hatta benim babamin 12 agustos inşallah bebişimin de hesaba göre 14 ü olacak çocugun ilk 1 senesi senin hamilelik donemini nasıl yaşadıgınla da çok alakalıymış canım arkadaşım ilk çocugunda çok mutlu bir hamilelik geçirmiş çocuk hiç sesi çıkmadan sessiz sedasız gecirmiş halada öyle ikincisinde de çok üzgün mutsuz geçirmiş hamileligini çocuk ilk 1 yıl hıç susmamış hala da mızmız bie çocuk o yuzden hamileligine dikkat et
yaa ben kimlerlekonustuysam rahat hamilelik yaşa da sonrasında emzırırken çok veriyorsun dedıler hele kı çok kılolu olanlar yanı bizim gibi daha da fazla veriyormuşuz ben spora gıdıyordum kılo vermek ıcın çocuk olursa zorlanmayayım dıye ama sürpriz oldu gerçi istiyor deniyorduk ama bu kadar çabuk beklemıyordum dogum kontrol hapı 7 ay daha korur dıyorlardı 8. ayımda hamileyım işte
ben 9 eylüle gidiyorum doktorumun cep telefonu bile var.sürekli arıyorum
nedir bu milleti özele yönlendirme derdiniz kaçtır okuyorum hep aynı şeyi söylüyorsunuz
çok çok çok memnunum ben devletten.asla da özele gitmeyi düşünmüyorum
selam kızlar bende, 33 yaşındayım ve 3,5 yaşında bir oğlum var şu an ikinciye hamileyim, en son sat tarihim 15 kasım ve sanırım muhtemel doğum tarihim 23/08/2014.pazartesi günü doktora gittiğimde minicik keseyi görmüştük, 2 hafta sonrada kalp atışını dinleriz dedi ve 6 ocakta tekrar çağırdı.inşallah hepimizde bebeklerimizi sağlıklı birşekilde kucaklarımıza alabiliriz.
Merhaba aynı şeyleri yaşıyoruz seninle sat aynı ben de ptesi keseyi gördüm canım yazdıklarını okuyunca da çok mutlu oldum
Kızlar şimdi grupta kimler bebişini karnındantan gördü kimler transvajinal ultrasonla gördü transvajinal ultrasonum düşüpe sebep olabilceğini söylüyorlar ya bir değerlendirelim durum nedir?
arkadaşlar ben sürekli giremiyorum internete ama kalbim ve dualarım hep sizlerle
kızlar 2gün önce doktora gittim 8+0idim bizm mercimek 13mm olmuş teyzeleri
kese48mm kalp atışı normalde dakkada 110ile160arası oluyormuş bizimki 148miş
hamdolsun gelişimi çok güzel dedi.ama benim doktorum hiçbişeye ilaç verme taraftarı değil
yaaa arkadaşlar benim midem okaadarr fenaki anlatamam bitmiyor.
hiç mutfağa giremiyorum.dışarda çorba içip eve öyle giriyorum.siz nasıl yemek yiyorsunuz(yapmayı hiç sormuyorum bile)
sadece peynir ekmek mandalina yiyebiliyorum.sizlerde böyle olanlar varmı bir bardak su bile içemiyorum midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?