- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #2.721
canım bende gecen yapamamıstım ınceledım muhtemel dogum tarıhının senesını 2013 te bırakmısım senınde ole bı durum olabılır 2014 e ayarla bakalım bı
guselım 2 ay adet duzensızlıgım vardı ya heralde normal tarıhıne donuyo dedım aklımdan gecmedı adam ustume ceket atsa hamıle kalcam bu ne beee gıtsın oteyeadam kactı kız bır suru sorunumuzun ustune bu bebekte bı hayır vardır mutlaka yoksa hıc zamanı degıldı hazır degıldım ama mınnak ıste nasıl kıyacan kuzuya hemen bır merhamet koruma ıc gudusu yerlestı yuregıme allah hayırlısını versın o gelsınde konusacaz ınsallah
yok kız smokınle :))))
Yanı kondom demek ıstedım ben o lakabı taktımda ona yırtık degıldı delıkmıydı bılemıyorum allahın cezası şey basıma sıpamı verdı
ah su akşamlar hıcbıtmeseeee ne ıyı olcak sureklı uyumak ıstıorum benı yaagımla basbasa bıraksalarrKızlaarrrr selam,
Dört gözle akşam olmasını bekliyorum, nasıl bir uyku bastırdı..
Midem de sürekli nahoş, sürekli şişkinlik, zar zor yiyorum o da beni fena yapıyor...
Kızlaarrrr selam,
Dört gözle akşam olmasını bekliyorum, nasıl bir uyku bastırdı..
Midem de sürekli nahoş, sürekli şişkinlik, zar zor yiyorum o da beni fena yapıyor...
Sana katılıyorum. Valla ben mahrumiyet bölgesinde değilim ama yinede her isteneni bulamıyorum hemen. İsim yazmasak daha iyi bende aşeriyorum ama yazmamaya çalışıyorum belki bulamayan olur diye :)))
Bu topiğin tek kilolu hamilesi benim. Hatta benimki kiloludan fazlası 100+ diyelim. Bendede aynı belirtiler var doktorun söylediğine göre kilo yorgunluk belirtilerini artırıyormuş. Yani zaten vücut ağır çok zorlama diyor. Bana sadece 3 kilo almalısın toplam olarak sağlıklı gebelik olmasını istiyorsan dedi. Ben şimdiye kadar 2 kilo verdim. Bakalım inşallah sağlıklı sıhhatli bitiririm. Bu topiğin tombiki benim :))
Bu topiğin tek kilolu hamilesi benim. Hatta benimki kiloludan fazlası 100+ diyelim. Bendede aynı belirtiler var doktorun söylediğine göre kilo yorgunluk belirtilerini artırıyormuş. Yani zaten vücut ağır çok zorlama diyor. Bana sadece 3 kilo almalısın toplam olarak sağlıklı gebelik olmasını istiyorsan dedi. Ben şimdiye kadar 2 kilo verdim. Bakalım inşallah sağlıklı sıhhatli bitiririm. Bu topiğin tombiki benim :))
Napıyorsunuz nasılsınız hatunlar belirtilerin başladımı gülüm benim henüz bişe yok hafif meme dolgunlugu dışında agrı sızı hic bişeyim yok eşimde sen neden kusmuyorsun hic belirtin yok hayır olsun allahım korusun diyoo benide telaşlandırıyor digerinde gebeligimde her belirtim vardı şu bende yok diyemezdim hepsini fazlasıyla yaşadıgım icin oda şaşkın bende onun gibi şaşkınım tabiki
bişey değil tatlım bende sonradan farkettım sadece hamılelık takvımı yazıyodu sorunun aynı olacagını dusundum sevındımecmel hakkaten dediğin gibi yapmışım yaaa.. teşekkür ederim
gozun aydın cnm bu kadar kafaya takma guselım akısına bırakmerhaba hamişler,
dün doktora gittik, tahlillerimizde bir sıkıntı yok.
Meleğimizi de gördük, ellerinizden öper :))
8+1 günlüğüz, sağlıcakla şu günleri atlatalım inşallah....
Var ya korkularım yüzünden hamileliğin tadını bile çıkartamıyorum...
Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah...
selam canım aynen yaa kolumu kımıldatamıyorumm yaniii midemde öle bi garippp...
eve gidip uyuyasım var çok fenaaa :S
tamam o zaman artık yanlız degilsin bende 100+ yım hatta 110 diyebilirim umudum çok kılo almamak ama 7 haftadır 2 kilo almısım bile ne yaparız bilmem saat 11 bucuk gıbı mıdem bulanıyordu bır bakmısım uyumusum çok uyuyorum zaten bu ara hatta rüyamda da bi meyve gördüm canım çektı bırazdan eşimi yollayıp aldıracagım kılolu hamılelık zordur sanırım ama dogum da zor olacak herhalde
Her sabah kalktığımda yatağa geri giriyorum, işe gelesim yok. Birazda ilk 3 ay istirahat izni olsaymış ne iyi olurmuş :)
selam kızlar,
benim de 6hafta 5 günlük oldular
ikizlerim olacak inşallahhh
selam kızlar,
selam kızlar,
çok sevindim.hayırla kucağımıza alalım inşallah hepimiz.
Kızlar beni kınamayın ufaktan sigara içiyorum sürekli azaltıyorum günde 3-4 ama daha alışamadım duruma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?