- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #2.481
canım aycaaaaammm topiğin hayırlı olsun canım ,benim muhtemel doğum tarihim 1 eylül görünüyor ama ben senin topikte olmak istiyorum ..
allahım hayırlısı ile kavuştursun inşalllah ..
herkese selamlar bu arada ..
merhaba güzel hamişler,
karnınız şişmeye başladı mı?
bugün doktor randevumuz var, tahlil sonuçlarını gösterip ile meleğimizi görmeyi umuyoruz...
ilk gebelikten dolayı (10 haftalıkken kalbi durmuştu), çoook korkuyorum.... her seferinde aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...
dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Allah isteyenin kucağını sağlıcakla doldursun...
Ayyy çok sevindim. Sapsal doktor seni üzdü kaç gün.
Çok üzüldüm
Bende fitil gibi kullanıyorum. Biraz zor oluyor ama yan etkileri olmuyor.
Eşim reyhan istiyordu. Dağlar kızı reyhan reyhan reyhan dedi vazgeçti. Şimdi aklımızda erkek olursa Tunç yada Kerem kız olursa Janset var.
Eylül'e kalmazsın belki de :)
Benim 7 Ağustos kısmetse, ama sanki Temmuz sonuna denk gelecek gibi geliyor içimden
merhaba güzel hamişler,
karnınız şişmeye başladı mı?
bugün doktor randevumuz var, tahlil sonuçlarını gösterip ile meleğimizi görmeyi umuyoruz...
ilk gebelikten dolayı (10 haftalıkken kalbi durmuştu), çoook korkuyorum.... her seferinde aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...
dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Allah isteyenin kucağını sağlıcakla doldursun...
Evet ben de izmitteyim ben bugün marmara hastanesine gittim aslında biz merkezde oturuyoruz hala kararsızım sen nereye gidiyorsun
çok güzel... güzel günlerde kullansın bebişin
ama bu erkek şeysi gibi acaba erkekmi hissediyosun sen :)
gönlünü ferah tut canım, Allah'ın izniyle bugün göreceksin meleğini kıpır kıpır :) Haber ver mutlaka.
benim karnım henüz belirmedi. herhangi bir değişiklik yok bende, heyecanla karnımın belireceği zamanları bekliyorum :)
Ben hergün bakıyorum karnıma ama şişme falan yok bazen çok su içince şişiyor:) 12. Hafta karın şişmeye başlıyormuş diyorlar.
Ay kızlar yatış pozisyonunuza ve yönünüze dikkat ediyor musunuz ? Ben sola yatmaya çalışıyorum bide bacaklarımı uzatınca kasıklsrım acıyor diye topluyorum ama sınra uykumda her tarafım uyuşmuş diye bacaklarımı geriyorum bu sefer kasıklarım acıyor korkuyorum bir şey olur mu diye bütün gece mücadele ediyorum sizde böyle misiniz?
Arkadaşım hayrlı olsun benim sat 9 kasımdı 11 aralıkta değerim 50 çıktı dün kesemizi bebişimizide gördük çok şükür darısı başına inşallah :)
Ay kızlar yatış pozisyonunuza ve yönünüze dikkat ediyor musunuz ? Ben sola yatmaya çalışıyorum bide bacaklarımı uzatınca kasıklsrım acıyor diye topluyorum ama sınra uykumda her tarafım uyuşmuş diye bacaklarımı geriyorum bu sefer kasıklarım acıyor korkuyorum bir şey olur mu diye bütün gece mücadele ediyorum sizde böyle misiniz?
amin cnm, allah kucağına almayı nasip etsin :)) inşallah benimki de normal bi hamileliktir!! peki keseyi gördüğünüzde değerin kaça yükselmişti biliyormusun? ben perşembe günü doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar kana bakıcaz ultrasonda gözükmesi için değerimin kaç olması lazım acaba??
kızlar bana bi yardımcı olabilir misiniz perşembe günü kan testimi tekrarlicaz ama ben ultrasona girmeye korkuyorum ya kese görünmezs diyehayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden ilk olarak görüneceği zaman girmek istiyorum sizler ilk keseyi gördüğünüzde kan değeriniz kaçtı bilenler yazsın lütfen!!!
Canım valla ben 10 gün bekledim cuma günü bir özel doktora gittim değerim 4160 tı o gün karnımdan baktı küçücük bir kese göründü ama doktor iğrenç bir adamdı bütün onun bebek değil kan pıhtısı olma olasılığıok yüksrk pekte sağlıklı bşr gebelik diyemeyeceğim gibi şeyler söyledi haftasonum zehir oldu dün değerim 12000 falandı dokuz eylülde transvajinal ultrasonla kesemizi gördük eğer transvajinal ultrason istemiyorsan 6500 den sonra karından görünebiliyormuş ama benim bekleyecek bir günüm bile yoktu nasıl olursa olsun bebeğimi görmek istedim ama benim değerim tam 2 kat artmıyordu daha yüksek katlanıyordu herkesin öyle mi bilmiyorm daha kalp atışı duymadık ama
ayy aynı şeyi yaşıyoruz şu an ve aynı soruyu sormuşuz[/QUO
demek aynı kafadanız cnm :) ben herşey normal gitsin doktordan kafamda soru işaretleriyle dönmeyeyim istiyorum! ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı onda ilk gittiğimizde değerim 700 çıkmıştı doktor ultrasonda baktı göremedi biz çok büyük bi hayal kırıklığına uğradık acaba hamile değilmiyim bi sorun mu var falan diye hiç sevincimizi yaşayamadık bu sefer öyle olmasın istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?