2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ama şöyle bişey de var insan o yoğunluğu özlüyorda.. özellikle benim gibi çok ara verdiyse :))



ben ilk oğlumda her gittiğimde o pipi hemen karşıma çıkıyordu :)) bu sefer daha göremedik :))
pipi çevrilmesi derken o neymiş :))



kız bide benden sona kimse yoktu varya akşama doğru gittim ya sanırım yoruldu bütün gün.. hatta eşim gelmedi onu beklicem siz başka hasta alın dedim.. kimseyi alamadılar içeri düşün o derece o sırada da dinlenmiş olması lazım..
neyse artık günahları boynuna valla sallıyorlarsa eğer.. sonuçta onun için gün sonu olabilir ama ben ne heveslerle gidiyorum oraya :KK49:

Tabiki canım söylediklerinde haklısın.Bakabileceği kadar hasta alsın ozaman onun çok fazla hastaya bakıp yorulup sana üstünkörü bakması senin sorunun değil onun sorunu amannn boşver tipik doktor işte hepsi aynı ya bi havalardalar
 
Anneler günaydın....

Mide yanmam var. Sanki ağzıma kadar içim yanıyor gibi hissediyorum. Nasıl geçeceği konusunda fikri olan var mı?:KK50:
 
benimki bu ay bakmadı bile benim kiloma salladı mı başından beni naptı bu karı :KK9:
zaten ulrason la bakmasına da gıcık oldum bebişin btek yüzünü görüyoruz kolların ve bacakların kendine göre hemen ölçümlerini yapıyor
sonra tmm haftasıyla uyumlu diyor hadi kalk bakalım..
bende azcık pipisini totosunu görmek istiyorum o minik elleri ayakları ama nerdeee :KK52:

ayça aynı doktora gidiyoruz seninle bende iş çıkışı geçe alıyoruum randevuyu sürekli uyku hali var sanki doktorun hatta annem bu doktor doğum yaptırabilecek mi diyor. ben sağlıkçıyım bana ambulanstanöbet yazmışlar o gün belim çok tutuldu. doktoru aradım benm nöbetim var gidemeyeceğim rapor verir misiniz dedim. muayeneni yaparım bel için fiziğe git dedi. bende direk fiziğe gittim aldım raporumu ama kafam çok karıştı. sonuçta keyfi bile değil. ben bu halimle ambulansda çalışamam ki. bilmiyorum ne olacak. birde ilk doğum normal olursa nasıl olur ilgilecek mi bilemiyorum kafam karışık
 
ilk bebekler genelde erken geliyor ya şimdi 2 hafta önde göstersek ve bebek sata göre erken ama rapora göre zamanında gelirse bizim doğum sonrası 2 haftamız yanmış olmaz mı

İşte hep diyorum ya erken doğum olmaz inşallah diye.. Öyle bi riski var ama erken gelmeyeceğini umut ederek aldım ben de raporu okula da teslim ettim gerisi Allah'a kalmış :KK20:
 
kızlarrr limangoda Taç nevresim takımları yatak örtüleri falan indirime girmiş bebekler için haberiniz olsun:KK34:
 
Anneler günaydın....

Mide yanmam var. Sanki ağzıma kadar içim yanıyor gibi hissediyorum. Nasıl geçeceği konusunda fikri olan var mı?:KK50:

offf çok kotu oluyor hergun olmasada zaman zaman (2 güne bir falan) bendede oluyor başlayınca hemen gavıscon içiyorum ,hafifletiyor.

sanki ağzımdan alev çıkacakmış gibi bi yanma göğüs boşluğundan küçük diline kadar gırtlağımı kavuruyor , seninde öylemi?
 
yazılarınızı sureklı okuyorum ve takip ediyorum.allahım hepimize inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin...
yazılanlara bakılırsa herkeste ayrı ayrı bır sürü sıkıntı baş göstermiş...galiba son zamanlara doğru bu sıkıntılar daha da artacak gibi görünüyor:44:
buradan bilgi sahibi olan yada fikir edinen arkadaşlar var tıpkı ben gibi.onun için bende kendim ve bebeğimin durumunu paylaşmak istedim.
29+6 günlük hamileyım ama oğluşum yaklaşık 2 hafta önden gidiyor. 70 kilo ile hamilelıge başladım ve şuanda 81 kıloyum.gecen aydan buyanada sadece 1 kilo 600 gram almışım.buraralar nedense çok tatlıya düştüm....
son 3 aydır doktorum da bilgisi dahilinde bacak arası (pelvık kaslarda)ağrılar yasıyorum.magnezyum verdi doktorum ama maalesef işe yaramadı.geceleri sağdan sola dönmek resmen eziyet oldu bana.ayrıca arasıra olan sırt ve bel agrısıda tuzu biberi.doktorum bunların olabileceginı söyledi ne yapalım başa gelen çekilir sabretcez:KK1:
son zamanlar da da karnımda sertleşmeler vardı.hatta bazen adet sancısına benzer ağrılarda oluyordu bide ustune mıdemıde bozdum...gerçi bebeğimin hareketleri normaldi ama endişelenip randevuma erken gittim.doktorum sertleşmerin normal olduğunu,bebegin hareketlerının daha önemli olduğunu söyledi.bunlar normal dedi.benimde içim rahatlamış oldu.çünkü netteki bilgi kirliliği yüzünden erken dogurucam diye doktorun sandalyesine bırakmıştım kendımı.yapılan kontrolde oglusum 1,964 gram ve 43 cm olmuş.gelişimi normal dedi doktorum.ama böbreğinin birinde genişleme var önemli değil sadece takip edicez dedi.keşke demeseydi böyle bir şey dedi işte...ama rabbimin vardır bir bildiği.bugune kadar hep pozıtıf olmaya çalıştım ve tüp bebekle bir hamilelik elde ettik:nazar:
böyle bir şey yüzünden üzülmek yok ve oglumuda üzmeyeceğim.allahıma emanet ogluşum.2 hafta sonra hem 32.hafta raporumu alıcam hemde kontrolüm var.inşallah bebeğimin böbreğindeki büyüme ilerlemez.benım elimde olan bir şey olsada dikkat etsem keşke ama benım maalesef olumlu düşünmekten başka yapabileceğim hiç birşey yok :KK50:
artık oğlumun kalan ihtiyaçlarına odaklanıp negatif hiçbir şeyin bizi etkilemesine izin vermeyeceğim...
hepiniz allaha emanet olun kızlar...kafanızı şişirdim kusura bakmayın sadece paylaşmak istedim:26:
 
Son düzenleme:
offf çok kotu oluyor hergun olmasada zaman zaman (2 güne bir falan) bendede oluyor başlayınca hemen gavıscon içiyorum ,hafifletiyor.

sanki ağzımdan alev çıkacakmış gibi bi yanma göğüs boşluğundan küçük diline kadar gırtlağımı kavuruyor , seninde öylemi?

aynı canım vallaha ya. içim yanıyor sanki su içince geçecekmiş gibi ama geçmiyor. bazende boğazıma birşeyler takılmış gibi oluyor.:KK50:
 
o agri normal cnm merak etme. bide cnm 2 ay nasil gitmedin kiz ben catlardim heralde

Biz geldik 1500 qr olmusuz cok sukur hersey normal dedi bebegimi gordum hem bu agrinin neyin nesi olmasini kafamdan atdim iyiki gitmisim agri normal dedi cok ayakta kalma dedi. Evet canim iki aya yakindir gondermiyor benim dr ki 32 haftada gidersin ben dayanamadim gitdim. cok korkuyordum gece uyuyamadim agri beni strese sokmusdu iyiki gitdim hamd olsun Rabbimme oglum iyi
 
X