- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #2.381
Allahım sana şükürler olsun varmış bebeğim gördüm 1.6 cm yolk sacıda oluşmuş 1 hafta 10 gün sonra kalp atımı duyulur dedi kesemiz düzgün Allahım sen çok büyüksün yarabbim :)
Allahım sana şükürler olsun varmış bebeğim gördüm 1.6 cm yolk sacıda oluşmuş 1 hafta 10 gün sonra kalp atımı duyulur dedi kesemiz düzgün Allahım sen çok büyüksün yarabbim :)
Dün gece 1de kassıklarıma sancı girdi.. aldırmadım pek yattım uyudum, sabah kalktım bir baktım heryerim o bicim.. hemen kızımı kvye bıraktık acile gittik.. alttan baktı hicbirsey yok dedi dr bebek falan gozukmuyor dedi.. kan ver bakalım dedi.. kanı 10da verdim. Sonucu 4 te aldım.. sonuca gore beta hcg 7.68 düşmüş.. muhtemelen düşük yapıyorsun dedi.. lekelenme devam ediyor arada bi sancı oluyor.. kıvrandıracak kadar degil ama.. işte bende boyle durumlar..
Zaten kan degerimin artmamasında vardı birşeyler..
Kızlar ben düşük yapıyorum........
benim çok fazla sancım oluyor, özellikle ayakta kalınca..
Oturup bacaklarıma bişi örtüorum 5 dk içinde kayboluyor sancı, çarşamba randevum var ama acile gitmek istemiyorum, aciller tam bi çilekanamam yok çok şükür ama renksiz şeffaf bişiler gelio ilk günden beri
benımde ınanılmaz uykum var ama uyumak mumkun degıl her aksam en erken 23,30 da gırebılıyorum yataga sabah 8 ayaktayım calısıyorum benım kuzu 23-23,30 arası uykuya yatmaya nıyetlenıo o yuzden pertım ben uykum var ama..... keske ılk gebelıgım olsaydı gunlerınızın degerını bılın dınlenın fıstıklar zırto oglumu ayakta salla 15,5 kg her uyudugunda yataga kaldır gece 3-5 kez daha ayagına aldırtıyo belım koptu vallahı karnımdakı sabıye bısı olmadıysa yuce rabbımın korumasndandır.... allaha emanetler fasulyelerÇok teşekkürler içimi ferahlattınya bide sürekli uyuyorum haftasonu 48 saatse abartısız 32 saatini uyuyarak geçirdim allahtan çalışıyorumda hafta içi 9 gibi yatıp 7 de kalkıyorum birde mide bulantısı var tabi
hamilelik hallerini eksiksiz yaşıyorum maşallah
daha evel düşüğüm olduğu için tedirginim ama ben sancıyada, mide bulantısanada razıyım yeterki sağlıklı bi şekilde kucağıma almak nasip olsun
Çok teşekkürler içimi ferahlattınya bide sürekli uyuyorum haftasonu 48 saatse abartısız 32 saatini uyuyarak geçirdim allahtan çalışıyorumda hafta içi 9 gibi yatıp 7 de kalkıyorum birde mide bulantısı var tabi
hamilelik hallerini eksiksiz yaşıyorum maşallah
daha evel düşüğüm olduğu için tedirginim ama ben sancıyada, mide bulantısanada razıyım yeterki sağlıklı bi şekilde kucağıma almak nasip olsun
benim çok fazla sancım oluyor, özellikle ayakta kalınca..
Oturup bacaklarıma bişi örtüorum 5 dk içinde kayboluyor sancı, çarşamba randevum var ama acile gitmek istemiyorum, aciller tam bi çilekanamam yok çok şükür ama renksiz şeffaf bişiler gelio ilk günden beri
o bendede var guselım ayaklarını usutme dun bıraz evı kaldırdım sanırım ondanda oldu bıldıgın adet oldum sandım wc ye kosturdum sefaf akıntı bugun kasıklarım ınanılmaz agrıo:26:
çok şükür canım.. gözünaydın.. inşallah bir daha hiç sorun yaşamazsın.. beddua etmeye karşıyım ama senin ilk gittiğin doktor da hakediyor bedduayı.. ne kadar korkuttu seni.. hamile hamile üzüldüğünle kaldın.. neyse artık bebişinin ve hamileliğin tadını çıkar.. üzülmek yok artık..
Kızlar iyi akşamlar 8 haftanın içindeyim bugün ilk defa kahverengi lekenmem oldu progestan içtim uzanıyorum çok panik oldum bişey olcak diye. Başka önerebileceğiniz neler var. Ilk bebek olunca korku panik hepsini yaşıyorum şuan
Dün gece 1de kassıklarıma sancı girdi.. aldırmadım pek yattım uyudum, sabah kalktım bir baktım heryerim o bicim.. hemen kızımı kvye bıraktık acile gittik.. alttan baktı hicbirsey yok dedi dr bebek falan gozukmuyor dedi.. kan ver bakalım dedi.. kanı 10da verdim. Sonucu 4 te aldım.. sonuca gore beta hcg 7.68 düşmüş.. muhtemelen düşük yapıyorsun dedi.. lekelenme devam ediyor arada bi sancı oluyor.. kıvrandıracak kadar degil ama.. işte bende boyle durumlar..
Zaten kan degerimin artmamasında vardı birşeyler..
normal gorunuyo tatlım telas yapma artıcak o daha 2 sonra 2 katı derken bakmısın 1000 gecınce kesen goruncek kalp atısıda 1 hafta sonrasındakızlarrr perşembe gunu 119 olan tahlıl sonucum bugun 535 normal mı?
normal gorunuyo tatlım telas yapma artıcak o daha 2 sonra 2 katı derken bakmısın 1000 gecınce kesen goruncek kalp atısıda 1 hafta sonrasında
kan tahlılı sonucuna gore degıl haftalık olman canım son adet tarıhıne gore baz alınır kac haflaık oldugun yanlızca bazen gec gebelık olabılıyo yanı adetıne yakın tutmus olabılır herkesın kan degerı aynı olcak dıe bısı yokcuma gunu bı daha tahlıl yaptırcam o zmna kadr 1000 olur dımı bı de hep ıkı kat artmış ıkı günde ama bana değer az gıbı geldı her sıtee de farklı gorunuyo 3 haftalık galıba
Valla bimerede başhekimede şikayet etmeyi düşünüyorum ben cumartesi günü arkadaşımın nikahına gttim orada koşturdum zıpladım nasıl olsa düşecek düşsün dedim ilk öğrendiğim akşamda acilleri gezip kadın doğumcu aradık aşırı kasık ağrısından dolayı psikolojik olarak yıktı bizi adınıda söyleyyim burdan isterseniz egepole gitmeyi düşünen varsa adını verym
Gözün aydın bende keseyi görebilirim inşallah senin gibi cuma günü doktora gittim. sat 10 kasım kesenin görünmesi gerekiyor dedi. Tekrar kan tahlili yapıldı. Çarşamba 195 çıkmıştı cuma 315 çıktı.Doktor yavaş büyüyor dedi 5 gün sonra kesin görünmesi gerekiyor dedi.Çarşambaya kadar nasıl geçicek zaman bilmiyorum.çok korkuyorum bir aksilik çıkar dış gebelik olur diye.[/QUOTE
korku stres olumsuz düşünceler bunlar bizi daha da kötü eder akışına bırak her şeyin hayırlısı.
kızlar bende de aynı sorun var kasıklarım özellikle geceleri inanılmaz ağrıyor yazık annem sürekli arayıp niye ağrıyor ki diye soruyor sende olmuş muydu diyorum ooo yıllar geçti hatırlamıyorum diyor normal de mi bunlar öyle ki cumartesi gece uykumdan uyandırdı ağrılar akıntımda çok az var.
kızlar aynı şekilde bende de kasık ağrıları başladı.
dün gece uykumdan uyandım. eşimde korkmuş sabaha kadar uyumamış.
dün biraz ayakta kaldım ve bi parça alışveriş poşetlerini taşıdım, eğer ağrının sebebi bu yaptıklarınsa,
ben kendime dikket etmiyorum
günaydınlar gusel annişler ve fasulyeler...
benımde ınanılmaz uykum var ama uyumak mumkun degıl her aksam en erken 23,30 da gırebılıyorum yataga sabah 8 ayaktayım calısıyorum benım kuzu 23-23,30 arası uykuya yatmaya nıyetlenıo o yuzden pertım ben uykum var ama..... keske ılk gebelıgım olsaydı gunlerınızın degerını bılın dınlenın fıstıklar zırto oglumu ayakta salla 15,5 kg her uyudugunda yataga kaldır gece 3-5 kez daha ayagına aldırtıyo belım koptu vallahı karnımdakı sabıye bısı olmadıysa yuce rabbımın korumasndandır.... allaha emanetler fasulyeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?