- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #2.341
canım ben doğal yolla gebe kaldım..dediğin gibi ilk hafta çok acıdı şimdi içi su dolu balon gbiler. zaten diğer tüm belirtilerim her ak y yaşadıklarımdı. bu ay ilk kez memelerim acımadı...korkma bence.
çok saol canım içim rahatladı ister istemez korku oluyo insan kendini dinliyo
senin de hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
Doktora gittinmi gördünmü anlatsana tatlım anlattıysanda ben görmemiş olabilirim
Kızlar ben düşük yapıyorum........
canım ben doğal yolla gebe kaldım..dediğin gibi ilk hafta çok acıdı şimdi içi su dolu balon gbiler. zaten diğer tüm belirtilerim her ak y yaşadıklarımdı. bu ay ilk kez memelerim acımadı...korkma bence.
Sürmeli Dr konuştun mu eminmisin
SOSYOLOG35 ..canim dr a gittinmi tekrar pzrtsimi gidiceksin...
SÜRMELİ.....Canim yaaa inanmiyorum ve telastayim nasil anladin dr unu aradinmi off allah yardimcin olsun kardrsim
Yarın ilk hasta olarak randevumu aldım hayırlısı bugün içimde çok olumlu bir his var inşallah bir kez daha yıkılmam hayırlısı olsun ve evet sürmeli arkadaşımızın son durumu ne acaba kendi yorumu mu acaba bu yoksa doktor mu söylemiş çok meraktaym bende
Yarın ilk hasta olarak randevumu aldım hayırlısı bugün içimde çok olumlu bir his var inşallah bir kez daha yıkılmam hayırlısı olsun ve evet sürmeli arkadaşımızın son durumu ne acaba kendi yorumu mu acaba bu yoksa doktor mu söylemiş çok meraktaym bende
Sosyolog hangi doktora gideceksin? Ben sana onermistim iki tane ama arada kaynamış olabilir. :)))
Ahh be guzelim yazmistim daha oncede gitme su hastanelere diye allahim kimseyi dusurmesin hani mecbur olan gidiyor evette insana et gibi davraniyorlar isini zamanlara yayiyorlar ultrasonun ileri teknolojisi renkli 4 boyutlu oda bicok dr da var benimk8nde bile.universiteye gidip soru sorma hakki bile verilmezken nasil 9 eylule gidersin anlamis degilim.Yarın dokuz eylüle gideceğim söylediğiniz doktorların bazılarını aradım kimisine ulaşamadım kimiside hemen yarına randevu vermiyor benim bekleyecek vaktim ve sabrım yok dokuz eylüle gideceğim üniversite hastanesi olduğu için ultrason makineleri iyi oluyormuş eğer bebeğim gözükürse devamlı doktorum için değerlendireceğim o tavsiyeleri teşekkür ederim
Ahh be guzelim yazmistim daha oncede gitme su hastanelere diye allahim kimseyi dusurmesin hani mecbur olan gidiyor evette insana et gibi davraniyorlar isini zamanlara yayiyorlar ultrasonun ileri teknolojisi renkli 4 boyutlu oda bicok dr da var benimk8nde bile.universiteye gidip soru sorma hakki bile verilmezken nasil 9 eylule gidersin anlamis degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?