2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba;
21kasım son adet tarıhımdi fakat doktorum 28kasım 1 hafta gec dollenme artık 28 kasım de dedi.
çok sukur hersey yolunda sırt agrılarımdan baska. ama son kontrolumde bebeğim 1150 kg 36 cm çıktı. doktorum 34. 36. haftalarında doğumun olucak buyuk ıhtımal ona gore hazırlan dedi :) mutlu oldum azcıkta endişelendım. 3 hafta ondeymişiz. normal doğumdu su ana kadar ama bebeğim kendini tamamen tamamlarsa epidral doğum yapıcaz dedi.
ben çok heyecanlı ve mutluyum...
 

bebeğin gelişimi o zaman tamamlanmış mı olacak yani 34. yada 36. haftada , doktor emin gibi?
 
 

Gerçekten cok hızlı gelmiş canim ya cok sevindim :) sen neler almistin oradan
 
bebeğin gelişimi o zaman tamamlanmış mı olacak yani 34. yada 36. haftada , doktor emin gibi?


evet. doktorumdan çok memnunum. cinsiyetını bıle 10. haftamda soylemişti.. doktoruma guvenıyorum tamamlıcak bebeğin kendisini boşuna seni sıkıntıya daha fazla sokmayız dedi.
ben 105 le hamıle kaldım şimdi 110 kiloyum.. tansıyondan korkuyor doktorum son aylarında yukselebılır dıye şimdiye kadar normalız ama. tek dıleğim sağlıkla hemencık kucağıma almak :)
 

Heyyy maşallah kuzuya benim son adet tarihim 20 kasim perşembe gittim doktora 32 cm 1000 gr dedi seninki önde gerçekten Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 

benimde som adet 7 kasımdı.benimde oğlan 2 hafta önden gidiyor.25+5 te kontrolüm vardı ve bebeğim nerdeyse 28 haftanın ölçümlerine sahıptı 37 cm ve 1130 gramdı.benimde sırt ağrısı ve bacak arası ağrılarım var.magnezym verdı doktorum ama pek işe yaramadı.
benım doktorum erken den doğar diye bir şey demedı bana.hatta özellikle sordum erken doğum gibi bir şey olurmu diye şimdilik yok dedi.bende senın gıbı epidural yada genel anestesi ile sezeryan duşıunuyorum.allah kolaylıklar versın hepimize..
 

inşaallah sağlıkla sıhhatle alırsınız kucağınıza ,
 

Maşallah ya :) Tontiş bir bebeğin olacak yani.Hadi hayırlı olsun.Sağlıkla inşallah :)
 

Son adet tarihlerimiz ayniymis benimde 28kasm :) bende şimdi doktor için sirada bekliyorum inşallah hersey yolundadir
 
Son düzenleme:

Ne aldın nerden aldın ne kadara aldın niye aldın :) Merak ettim de :)
 
Son düzenleme:

güzel bilgiler için teşekkürler
hangi kitap acaba?
artık bebekle ilgili kitapları alıp okumaya başlama zamanı geldi :)
 
Gerçekten cok hızlı gelmiş canim ya cok sevindim :) sen neler almistin oradan

Johnsons baby bebe şampuanı ve bebe yağı , lansinoch süt saklama poşeti 24lü , 2 tane april marka emzik ve emzik askısı , banyo termometresi , huggies yenidoğan 56 lı bebek bezi ve ıslak mendili almıştım..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…