2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bide cnm fatkinda misin bugunlerde hareketleri daha sert sert...

Evet canim yaniyor bazen asagilari tekmelediginde, bazen de zipliyo sanirim, iki tarafli vuruyo, yani hem eller hem ayaklar, ya da hem kafa hem ayaklar bilemiyorum artik nasil yapiyorsa, ziplatiyor beni.


Senin göbek benimkinden büyük gidiyor diye tahmin ediyorum, sen yavas yavas kendini hazirla sakin günlere... :) Ayak ayak üzerine atip dinlenmekten baska caresi olmayacak gibi. Bazen bakiyorum bazi hamileler cok aktif kocaman da karinlari var, ya da hareketli bir iste calisiyorlar. Ben diyorum acaba cok mi nazliyim? Ama alakasi yok, zorlayamiyorum bile kendimi, nefessiz kaliyorum uzun süre oturunca falan.. Kalcalarim agriyo. Belim agriyo...

Hehehehe iyidir iyi, bak seni engin buluslara sevk ediyor, belki de bu sayede bütün insanliga hizmet edecek bir bulusa kavusturursun bizi. Yalniz uykusuzluk kötü. Ben de kalktim mi geri yatmakta zorlaniyorum. :)
 

Ben de bazen daliyorum böyle yan ama yüz üstüne yakin bir pozisyona geciyorum bacaklarim acik, efil efil yayilmisim yataga, ayyy ne güzel yumusacik ohh havasindayim... Yanlarda, ki böyle artik sirtima gecis yapacak uc noktalarda bizim kiz kivis kivisss kivraniyor... D Aman be tamam deyip geri dönüyorum..

Cidden ne zaman yüz üstüne yakin dönsem, direk yanlarimin uc noktalarindan beni uyariyor.. Ben de sikisiyor oralarda diye kötü hissediyorum sonra, annelige alisiyorum baya baya.
 
ya o kasılmalar sertleşmeler
şu aralar sık sık olmaya başladı bende
ama dün akşam çok komikti
bacağıma kramp girdi
ben nasıl bağırdım kocaya kalk kalk kalk die
o da korkmus doguruyorum zannetmiş

Kasılma olunca nasıl anlıyorsunuz yani karın kaslarımi ağrıyor arada karnım sert oluyor ama wc yi geçiktirnce filan yorulunca bu kasılmayi ben anlamayacam heralde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
tünaydın göbüşlüler
ya ben özürlü müyüm neden bi türlü kaçıncı hafta hangi ay oluyo hesaplayamıyorum nette de hep farklı gösteriyo

Estağfurullah valla ben haftayi aya bölüyorum mesela sende sanırım benle aynısin 24 haftalik 24/4=6 diyorum :) aslında bi ay 28 gün oluyordu aman nese kafa karıştırmaya değmez yanlış mi bilmem ama böyle diyorum. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
bende aynen bunu merak ediyorum.Bende ayırd edemeyeceğim diye korkuyorum:18:
 

Ben o dediğin hareketlilerdenim aslında yarım gün çalışıyorum,aerobik yapıyorum,yürüyorum, bazen yüzüyorum,pilates,yoga yapıyorum ama son 1 haftada halsiz olduğum için bunları aksattım,iştahım da çok açık olunca hemen göbek büyüdü Otururken ya da yatarken daha çok nefessiz kalıyorum,sporda nefessiz kalmıyorum bak nedense...

Yok ya ben kim mucit olmak kim Evet uykumu alamadığım için de çalışırken uykuluyum hep
 

Ben de evden calisiyorum ve bu ayin sonuna yetistirmem gereken bir proje var. Bilgisayar basinda oturmaktan gina geldi desem yeridir. Bu bittikten sonra yogaya baslicam ama tabi benim rahim agzi kisaligi var o yüzden de cok asiri hareketten kacinmam gerekiyor, cok asiri spora gelemem sanirim. Ama sen enerjin yetiyorken devam et, dogumda cok rahat edeceksin umarim.
 
bebe yağının papatya özlüsü var tavsiye ederim , süper
 
bak nası biliyo günü gününe
ben neye giriyom neye çıkıyom hesaplayamıyom

canım ben bu iki uygulamayı kullanıyorum benim yerime sayıyolar hemde faydalı bilgiler falan da var kilo takibi de yapılabiliyo
google playden indirdim uygulamaların biri bebeğim diğeri kolay hamilelik takibi.. tam senlik bişe bacımm
 

Oturarak çalışırken yarım saat ,en geç 1 saatte bir ayağa kalkıp dolaşın diyorlar kan dolaşımı artırmak için,mutlaka biliyorsundur gerçi sen bunu :) ...Benim doktor bana izin verdi spora ama işte bu ara enerjim çok düşük,halsizim...Halsizlik de hamilelikte vucudun dinlenmen için sana verdiği uyarılardan birisiymiş aslında.O yüzden de bu ara hafiflettim sporu mecburen... Valla ben de doğumu kolaylaştırayım,fazla kilo almayayım diye yapıyorum sporu ama benim plasenta ilerleyen aylarda yukarı çıkmazsa normal doğum yapamayacakmışım zaten Gerçi doktorum büyük ihtimalle çıkar yukarı dedi diye umutluyum :)
 

karnında sertleşme oluyor
bi de rahmin top gibi yuvarlanıyo..top gibi oluyor
 

Benim de plasenta asagida ve umudumuz yukari cikacagi yönünde. :) Umarim normal dogum olur bir aksilik cikmaz. Evet biliyorum ama bazen öyle odaklaniyorum ki cümleler falan aklimdayken okudugumu unutmamisken yazmam gerekiyor falan, bazen cok uzun süre oturup kaliyorum. Birkac kere yemek yemeyi unuttum, kendime cok kizdim, bebek tekmelemeye basladi yavrucak acikti. Evet halsizlik varsa dinlen bir süre. Toparlandin mi devam edersin. Gerci simdi artik bu haftalarda cok yoruluyorum uzun oturunca, en fazla 1 saat sonra kalcalarimin agrisi kaldiriyor beni sandalyeden.
 
karnında sertleşme oluyor
bi de rahmin top gibi yuvarlanıyo..top gibi oluyor

sertleşme arada oluyor ama hiç top gibi olmadı o zaman kasılma değil demi..hani doğum yaparkende kasılma oluyor ya

o zamanda mı böyle birde sancı olunca karına değilde vajinami ağrıyor..
 

Placenta previa marjinalis illeti :) Umarım normale döner ve bir nefeste doğum yaparız
Senin de kalca agrısı ve bebeğinin tekmeleri uyarıyormuş hadi kalk diye ..Vucut bi şekilde bize sinyal veriyor bir şeyler yanlış gidince
 

benimde o yüzden kafam karışıyordu. ilk ayı tam hesaplamamak gerekirmiş diye okudum.
neyse bende bölerim artık. zaten şurda kaç kaldı ben daha şimdi öğrendim
 
sağol kuzum 24+3 günlüğüm inanmıyorum 6 ay bitmişşşşşşşşşş
kocam herkese eşim 5 aylık yeni gebe diyo ben yarılıyorum gülmekten

bende 7 aylık oldum benim kide hala 4.5 aylık sanıyor
3 sanıyordu ordan kurtardım 4 ten kurtaramıyorum
ee adamlarda haklı ben içimdeyken şaşırıyorum 7 aylık olmaya zaman çok çabuk geçiyor
 
karnında sertleşme oluyor
bi de rahmin top gibi yuvarlanıyo..top gibi oluyor

yaaaaa öyle oluyorsa eğer bende iki kez oldu bu durum.
geçen hafta ağda yaptığımda oldu. bebek ön tarafa toplandı sanmıştım.
bir de dün oldu. akşama kadar öne doğrularak iş yaptım. gerildim resmen.kambur gibi hareket etmek zorunda kaldım.
kasılma olduğunu bilmiyodum
 
Annisler bugün ikinci doz tetenozumuzuda olduk hamileleikten sonra 4-5 e kadar devam edersek 50 yasina kadar bagisiklik kaziniyomusuz yanliz bu asi bende tik demiyor neyse maşallah diyeyim :)) ama benim bu kiz çok az hareket ediyor sanki bugünlerde 24+2 oldum daha fazla gelinmesi gerekmiyormu ki :?

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…