arkadaşım taktığın şeye bak.ben bu güne bugün 11 kilo almış bulunmaktayım
canım dikkat et önemli olAn bebişlerin kilo alması senin değil ikizdi sanırım bebişlerin, son aylarda zorluk çekme
slm kızlar :)temmuzda bebeğimizi kucağımıza alcaz inş. bende perşembe günü doktor kontrolüne gidicem 16. haftama girdim sayılır 14 şubatta bebişimizin cinsiyetini öğrencez bize en güzel hediye olucak inş...perşembe günü ankete katılcam
geçen ay 2 li test yapıldı. sonuç gayet iyi.acaba dr 3 lü test istermi? bide izmirde ayrıntılı ultrson yaptıran varmı? hangi dr ve ücret ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim?izmirli annelerden bilgi istiyorum şimdiden çokkkk teşekkürler
ben bu zamana kadar egepol,kordon, medicalparka gittim kızlar, ayrıntılı için prof. yakup erataya gidicem.
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi 2013 1 temmuz annesi olacaktım fakat rabbim nasip etmedi ilk başlardaki arkadaşlar belki beni hatırlarlar 9. haftada bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum
bebeğimin genetik araştırmaları sonucu cıktı cok şükür temiz çıktı aynı zamanda cinsiyetinide öğrendim kızım olacaktı
kendimi toparlamıştım fakat evladımın cinsiyetini öğrenmek beni bir kez daha yıktı ama bunada şükür ediyorum herşeyde vardır bir hayır sizleri takip ediyorum kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakın hepinizi seviyorum Allaha emanet olun.....
senden en kısa sürede müjde bekliyoruz canım
kızlar aranızda alışveriş yapan varmı bebek arabası hakkında araştırma yaptım ama travel sistemmi alsam nasıl alsam karar vermiyorum alan varmı
Ben aldim canim.kraft twist rlx.eger oto koltugu da alacaksan travel sistem al.cunku minikler icin oto koltiklari biraz pahali.guvenli bisey istiyorsan 300 tl felan sadece koltuk.300 felan d araba olsa.travel al daha iyi en azindan montaj pratik cocugu surekli yer degistirmeden tasirsin.koltuktan cikart soguk arabasina koy yazik kiizzz annesii.bi de uyuyorsa nasil kiyacan.eger durumun el verirse travel derim.ben kanz 715 travel istiyordum ayhan cocuk ta 350 tl ama esim tutturdu kraft istiyom diye.sanki o binecek
Arabanın bagajında en az yer kaplayan bebek arabası bı de onu söylemeyi unuttum
Bebek arabası chicco lite way
dogumdan itibaren kullanılıyor.tamamen uyku pozisyonu aliyo
ucakta kabın bagajı oluo
tek elle kapanıp aciliyo
polar sayesinde hic usumuyo
Yagmurlugu cok kullanisli
cok hafif baston
erdem icinde hepppppp ve halaaaaaa misil misil uyuyo...
asla incem rahatsız oldum demiyooooo
macleran mı stokke mi bebeconfort mu derken
kızımıza bebeconfort mila aldık çünkü;
1) baston olması (*özellikle kapanıp baston olmuş halinin dik durabiliyor olması, bir tek bunda var)
2) 6-7 kilo çok hafif ve bagajda yer kaplamayacak
3) kumaşlarının antibakteriyel leke tutmaz ve tamamının yıkanabilir olması
4) travel sistemler gibi pusetle kullanılması (travellar çok ağır ve çok yer kaplıyor)
5) maxi cosi markası olması sağlam ve güvenlik vb. ödüllerinin olması.
6) 15-16 kiloya kadar kullanılabilmesi
7) pusete geçirilen kışın kullanılabilecek parçasının olması
8) ön tekerleklerinin çiftli değil tekli olması (kolay manevra için)
9) tamamen yatıp uyku pozisyonu alabilmesı.
ben çalışmıyorum çok geziyorum araba kullanıyorum en çok ben kullanıcam bebek arabasını kızımı da alıp rahatça gezmek bagajdan kolayca alıp açabilmek için bunu istedim fakat bagajımız geniş olsaydı iri güçlü biri olsaydım Stokke alırdım
çok sağlam aynı zamanda mama sandalyesi özellikle iri kocacım çok sevmişti yükselip alçalabiliyor diye
keşke ikisini de alabilsek haftaiçi milayı kullanırdım haftasonu kocamla stokkeyi kullanırdık
ama çok para