Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar 2 gün girmedim sayfalar almış başını gitmiş maşallah. kızlar kızıma isim aramaya başladım da aklınıza gelen güzel ve anlamlı isimler varsa yazabilir misiniz
hayırlı olsunnnn...darısı başıma artık bide bn öğrensem..
Hayırlı olsun canım oğluşun
Rüzgarıma arkadas geliyo bitane daha![]()
benimde kızım oluck canım biz defne koyucaz hayırlısıyla ama bade selin ve mila da çok beğendiğimiz isimlerdi.
kızlar doktorum suyun azalmış dedi ya bi araştırıyım dedim nerden araştırdım çok kötü oldumm :18: hep 24 haftanın altında su azalması ve buna bağlı olarak bebekte gelişim yavaşlığı çokta iyi birşey değil diye yazıyor. ewet doktorum onuda söyledi normalde bugün tam 16 hafta doluyodu ultrasonda 2-3 gün gerilediğini söyledi.. suanda beynim allak bullak oldu![]()
doktorumu arasam mı diyorum yok bekle sabah ara korkma bişey olmaz diyorum
Allahım napsam bilemedim
kızlarrrrr geldimmm bennn cinsiyetiii yüzde yüzzzz erkekkkkk![]()
her şey yolunda çok şükür![]()
kızlar doktorum suyun azalmış dedi ya bi araştırıyım dedim nerden araştırdım çok kötü oldumm :18: hep 24 haftanın altında su azalması ve buna bağlı olarak bebekte gelişim yavaşlığı çokta iyi birşey değil diye yazıyor. ewet doktorum onuda söyledi normalde bugün tam 16 hafta doluyodu ultrasonda 2-3 gün gerilediğini söyledi.. suanda beynim allak bullak oldu![]()
Slm Kızlar bizde geldik meleğimle ama kimse kalmamış( Buğün temizlik yaptım camlar felan derken çok yorulduk meleğimle:))
Bu arada biz de daha cinsiyetimizi öğrenemedik halen kontrolümüz 22 daha çok var meleğimi görmeme
meraba ben bu bebek günlüğü takvimini nasıl yapıyoruz rica etsem söyleyebilirmisiz:)
günaydınlar bayanlar :)
kasvetli soğuk uyku havası istanbul sabahından
çok uykum var çok
:44::44:
Bursa da öyle hiç evden çıkmak gelmedi içimden zaten daha iyileşemedim de.günaydınlar bayanlar :)
kasvetli soğuk uyku havası istanbul sabahından
çok uykum var çok
:44::44:
Yüreğinizden Umutlar ,
Gözlerinizden Mutluluklar ,
Sofranızdan Bereketler,
Yuvanızdan Saadetler ,
İşlerinizden Kazançlar ,
Eksik Olmasın İnşallah..
Sevgilerin hiç tükenmediği sıcacık gönüllerinize pırıl pırıl yeni bir gün diliyorum.
Cumanız mübarek, gününüz aydın olsun
Mutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle kalın.
Günaydın, günaydın herkese.
Günaydın, burda da kasvetli bir hava var, pofff çok sıkıcı![]()
Yüreğinizden Umutlar ,
Gözlerinizden Mutluluklar ,
Sofranızdan Bereketler,
Yuvanızdan Saadetler ,
İşlerinizden Kazançlar ,
Eksik Olmasın İnşallah..
Sevgilerin hiç tükenmediği sıcacık gönüllerinize pırıl pırıl yeni bir gün diliyorum.
Cumanız mübarek, gününüz aydın olsun
Mutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle kalın.
Günaydın, günaydın herkese.
Bursa da öyle hiç evden çıkmak gelmedi içimden zaten daha iyileşemedim de.
Bugünd geçsin biran öncee
Günaydıınn
Teşekkürler güzel dileklerin için.
İnşallah hepimizin günü güzel ve çabucak geçer
Günaydın canım sanadaa.
İnşallah çok bunalmadan geçiririz bugünü![]()
Yok canım kızmıyoruz yani ben kızmıyorumkizmiyonuz dimi boyle dedim diye
yarin buyuk gun minnosumun cinsiyetini ogrenecezz.bi magazaya girdigimizde magaza elemani gelip kiz mi erkekmi hangi urunler lazim diyince bogazina sarklasim geliyor dabi an once ogreek istiyorummmm.