• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bende azar azar inek sütü vermeye başladım çok şükür alerji falan olmadı ama keçi sütü bulabilirsem bende vermek istiyorum

benimkide az yiyor zaten kilosu çok diye bu zamana kadar doktorlar herşeyden uzak tuttu bizi şimdide çok yemek istemiyor ama yavaş yavaş alışacak artık

Arkadasım sen ikinciye mi hamilesin takviminde gördüm :)

Bebişlerin doğum günleri yaklaşıyor.Adana'da bu özel günü fotoğraflarla geleceğe aktarmak isterseniz bu bu özel hizmete talibim

merhaba arkadaşlar.ben 2013 eylül annesiyim ve kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum.facebookta tarzbebek diye bir grubum var bebek kıyafetleri ve oyuncaklar getirtiyorum yurt dışından uygun fiyatlara.grubumu takip etmek isterseniz facebook linki:

https://www.facebook.com/groups/tarzbebek/

zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

merhaba kızçeler nasılsınız bebişlerin doğum günü yaklaşıyor.Benim 3 temmuz doğumlu oğluşum bu pazar yaptım ramazana denk geliyo diil siz napıcaksınız güzel bi er tuttum organiazsyonu kendim yapptım etiketlet balnlar yiycekler yorgunluk ama sonu güzel oldu :) $yuyuy.jpg $yuyuy.jpg

benimki taklit olayını geliştirdi..
ablasından görerek kalem tutup kağıdı çizmeye çalışıyor
artık yürüyoruz ya müzikle dans ediyor
konuşmayı taklit eden bir oyuncağı var onunla konuşuyor..
süpürge vileda diş fırçası hastası olduk..
ya bir tatlı bir tatlı oldular maşallah..:nazar::16::32:

benimki taklit olayını geliştirdi..
ablasından görerek kalem tutup kağıdı çizmeye çalışıyor
artık yürüyoruz ya müzikle dans ediyor
konuşmayı taklit eden bir oyuncağı var onunla konuşuyor..
süpürge vileda diş fırçası hastası olduk..
ya bir tatlı bir tatlı oldular maşallah..:nazar::16::32:

maşallh canım :)

bir de bebek arabası seçiminiz nedir
:)

Merhaba güzel anneler;:)
Normal mi sezaryen ile doğum mu..Hala karar veremiyorum..Tabii ki henüz doktorumun bu konudaki düşünceleri nedir bilmiyorum, henüz konuşmadık:( ne tavsiye edersiniz???

umarım normal bı sekılde doğum yapmışsındır yada beklıyosundur :)

Sürekli takipteyim sizi .uzun süredir girmediniz buralara :) benim bebişimde 3 temmzu doğumlu yürüyo emekliyo.tutunuyo artık düşe düşe kendi kendine hop oturmayıda öğrendi anne baba ananem diyo :) bide mama diyo ama suyamı emeğemi anlamadım :) kızlar merak ettiğim temmöuz 23 e kadar bebeklermizin çoğu yengeç burcu aşırı duygusal anneci titiz diyo bebekleriniz herşeye ağlarmı yada ufak sesinizi yükseltince gözlerinden hemen yaş gelirmi bbekeri böle olurmuş ve benim bebeğim öyle :( duygusal ve anneci :)

benım oğlum cok duygusal babsı gecen sert bı sekılde yapma dedı babasına bakıp bakıp ıclı ıclı ağladı kuzzum çokta güleç yuzludur bana duskundur ama kendı kendıne oynunu ynar başka çocuklar olunca yanına gıder oynamak ıster

burası ne kadar guzeldı artık pek bakamıyorum ama topiğimizin sessiz kalmasına üzüldüm :( uarım herkesın bebıslerı sağlıkla sıhhatle buyuyordur

burası ne kadar guzeldı artık pek bakamıyorum ama topiğimizin sessiz kalmasına üzüldüm :( uarım herkesın bebıslerı sağlıkla sıhhatle buyuyordur

Evet ya o kadar çok konuşurdukki 1 günde 10-15 sayfa olurdu :)
Benim oğlum yarın 1 yaşına giriyor, yaşasın :) ama bu aralar dış çıkartıyor ya çok huysuz :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

umarım normal bı sekılde doğum yapmışsındır yada beklıyosundur :)

benım oğlum cok duygusal babsı gecen sert bı sekılde yapma dedı babasına bakıp bakıp ıclı ıclı ağladı kuzzum çokta güleç yuzludur bana duskundur ama kendı kendıne oynunu ynar başka çocuklar olunca yanına gıder oynamak ıster

Evet ya benimki de öyle çok duygusal. Biz de yürüyoruz ama baba diyo anne demiyo yaaa :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back