2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
oooh burada ne çok öğretmen varmış :) ben de Kilis te matematik öğretmeniyim :)) keyfimbilir ücretsize mi ayrıldın ?

sen de mi brütüs? evet canım ücretsiz izin 8 aylık aldım. haziranda bitiyor. ozaman da sorumluluk sınavları oluyor 1 hafta giderim sonra zaten yaz tatili:) haziran maaşını 1 hafta için yakmiyim dedim

sen ne zaman başlıcaksın?

Sanırım ben işe başlamayacağım zaten atanamadım ücretsiz yapıyodum özel derse devam edeceğim ben.. Gerçekten de çok öğretmen varmış...sağlık ocağı bizede kan damlası verdi ama ben kullanmayacağım tahlil yapmadan ezbere verilmez ki belki de değerleri yüksek çıkacak ne belli dr.da ver dedi ama kimi dr.gerek gormuyo test yapip 6.ayda vermeye basliyo banada mantiklisi bu gibi geldi vermiyorum

kızlar link vermek yasak mı ? ferro sanolla ilgili önemli bir yazı buldum da bakar mısınız ?
Flaş…Flaş…Flaş…Sağlık Bakanlığı Ferro Sanol Demir Damlasını Toplatıyor! | Organik Anne

Yaaa tam umutsuzbebek adlı arkadaşıma bir cevap yazacaktım ki narkosisin yazdığını okudum Benim kızım şu anda 22 aylık, geçen sene aralık ayında yani 11 aylıktı üst üste 2-3 kere ateşlendi hasta oldu. iştahı da yoktu çok da az uyuyodu. neden böyle acaba diyoduk ki 1 yaşını doldurunca yaptırmamız gereken tahlilleri yaptırdık. demir değeri düşük çıktı, internetten araştırdık ki demir eksikliği hem iştahı hem uykuyu hem bağışıklığı hepsini etkiliyomuş. daha sonra 2 ay demir damlasını 2 katına çıkardı doktor, değerler normale geldi. bizimki maşallah o zamandan beri hasta da olmadı iştahı da yerine geldi uykusu da eskiye göre iyi. Neyse işte sonuçta bunları anlatacakken ferro sanol le ilgili şeyleri okuyunca moralim bozuldu uf ya bıktım bu ülkenin herşeyinin baştan savma olmasından. peki toplatılma sebebini bilen var mı arkadaşlar?

RNA TASARIM

ilköğretimdeyim ben..
ilkogretim daha kolaydir ben meslek lisesindeyim va haftda 47saat derse giriyorum seneye nolcak bakalim :-(

aynen bnm de moralim bozuldu simdi kdoktora soruyum da oyle kullaniyim bari

nasılsınız ben cok sukur ıyıyım paşamı uyuttumm,sıze bakım dedım cıdden face benı sarmadı burası app ayrııı
bu arada ben kv lerle kalıyorumya yazları onlar memlekettekı eve gıdıyorlardı sımdı yoldalar yarım st den gelırler yaza kadar burdalar sımdı dede sı aradıkı uyutmaa alperen ı dıe ama uyudu bıleee
hayırlısı sabah uyanınca verırım koyunlarına heheheben devam uykumaa heraldeee
bızım dıs hazırlıkları son gaz devam dıs yerlerı belırlendı alt damak ıce seretlestı derkenn huzurlusluk gece uykularının bolunmesı fılan hayırlısı ıle beklıyoruzz dıslerıııı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :d
hayırlısı ınsl canımm dua ıle bende 40+2 de sunı sancı ıle normal dogum yaptımm ama 10 gun oncesınden 2 cm acılmam vardı ama baska da olmadıı :)
becerikli hatun.aşure de mi yaptın.geliyorum yemeye

hangisi hayırlıysa o olsun
gelmedın hanı gızz gayserıdeym ben dıdımm gel dıdımm bacımm ask olsun feda olsun herbırseyler sızlereeecok sukrukı ıyıkı varsınız
Ay Suzan hic yerinde durmuyorsun ya ne guzel hamileykende boyleydin hep derdim bu kiz yorulmuyor mu
suan cok yorgunum ama kv ler yolda onları beklıyorum yoksa uyku ıs guc paşa nın kucak merakı derken sarjım bıtmek üzereeeeeee

bu aralar kızım nasıl bağırıyo, sürekli homurdanıp duruyo, bişeylere kızıyo, o kadar komik ki, ama nasıl bağırıyo, hiç böyle bebek görmemiştim. Sizin bebekler de bağırıyo mu böyle..
benımkııde öle kendı seslerıne tepkılerını verıyorlarrr
hmm basları sagolsun
ayyyyyyyyyyyyy bide rahimde yumuşama ne demek yha . yumuşama olunca yakında açılır mı demek oluor :) dr yumuşamış rahmin biraz dedide .bıktırdım sizi
evet rahımın kendını hazırlamasına denıyor cnm ınsl kı dogum yakındırr :)
vıı hepsı aynı bu bebelerın gızz
kim cikardi bu face i yaaa ben buraya geri dondum valla burasi daha guzel bence
aynen bursası daha guzelll
merhaba kızlar.
12 sinde 4 ayı bitirdik. 4 ay 7 günlük olduk.
veee süpriz. bu sabah kahvaltıda peynir verirken elime birşey takıldı. aaaa oda ne kızımın 2 tane dişi patlamış geliyor.
çok erken geldi.
hos geldınız canımm gosunuz aydın darısı kıset lısınden bıse ınsll
Canlar siz dr kan ilaci verdi diyorsunuz bana hic vermediler ben devid veriyorum arasammi acaba saglik ocagini
ara unutmustur 4.ay bıtınmınde verılıyo
hos geldınız cnm

En zayıf biziz 6 kg zaten biliyorsun 2.700 doğmuştu😃

Hoşgeldin😃aramızda bursalılar var. Benim oğlumda 11 Temmuz'da doğdu😄

hoş geldin canım ben de öğretmen :) oğluşum Ömer 2 tem. doğumlu..

canım ben de ekim 14 te ayrıldım haziran 14 te başlayayım diyorum, lisedeyim seviniyordum (bizde sınav az olur 1-2 sınav anca düşer) seminer bize de geldi dedi arkadaşım aslı nedir bilmiyorum tabi...
sen formatör değil misin ders saatin çokmuş.. bil. programcılığı, muhasebe falan bölümleri mi var yoksa?

biz 3040 doğduk ama kızım hala 5600 gram en düşük biziz kimse geçemez laktoz intoleransı var kızım yese bile gerektiği gibi kilo alamıyor. hamdolsun kızım çok güzel ve sağlıklı :) geçen mama ile sorduğum soruya cevabın için teşekkür ederim Elifcim başka mama içen bebek yok mu ki?

ben anasınıfı öğretmeniyim.4 yaşında bir de kızım var.

konyadayım ben. şimdi izindeyim, ocakta başlayacağım inş. :) siz nerdesiniz?
ben de konyadayım.sen karatayda öğretmenim demiştin sanırım hatırlıyorum.
bebeğini biraz büyütünce atanırsın inşallah canım.özel ders verebileceğin bir branşın varsa daha iyi işte.

benim bebeğim mama içmediğinden cevap yazamamıştım sana canım.laktoz intoleransı olduğunu nasıl anladınız,kilo alamamaktan başka bir belirtisi var mıydı

suzan alıntı yapmadı senin yazından.gelmek isterdim valla,kesin güzel yapıyorsundur aşureyi.

ben de hazirana kadar uzatıvam dediğin gibi haziran maaşı gitmesin istiyorum:))

keşke bilsem. 2016 tarihlilerden toplatilmiş

neden toplatıldı diye google a yazın açıklama yok ama hangileri toplatılmış yazıyor ben ferrum vericem daha başlamadım kararsızlıktan...

kayınvalide ile yaşamak nasıl bi duygu gerçi okuduğum kadarıyla aranız iyi seviyorsun sen:)

evett seninki çok güzel toparlamış maşallah.. aslına bakarsan bizimkiler o kadar zayıf görünmüyor ya:)

ben de ekim 14 te ayrıldım ekim maaşını almadım.aa seminer olayını duymamıştım zannetmem ya öyle bişey olduğunu umarım yoktur .. bizim meslek lisesi olduğu için en az bir hafta sorumluluk snavları ondan sonraki bir hafta da çıraklık sınavları oluyor ama kolay geçiyor okul gibi yorucu değil.. evet bizim okulda 7 tane bölüm var birisi de bilişim teknolojileri. formatörlük ilköğretimde oluyor meslek lisesinde zaten kendi bölümümüz var ama derslerimiz atölye dersleri ağır ve yoğun. bi tane ders 13 saat mesela.

senin branş ne?

ben de hazirana kadar uzatıvam dediğin gibi haziran maaşı gitmesin istiyorum:))

çok uyanık gördüm bizi

ben anasınıfı öğretmeniyim.4 yaşında bir de kızım var.

bebeğini biraz büyütünce atanırsın inşallah canım.özel ders verebileceğin bir branşın varsa daha iyi işte.

.

süper ya sizin branşın çalışma saatlerine bayılıyorum ama işiniz zor, o kadar küçük çocukla uğraşmak kafa bırakmaz insanda.. gerçi öğretmenliğin her türlüsü zor bence biz de ergenlerle uğraşıyoruz

atama demişken bakanın açıklamasını okudunuz mu? einstain da atanamayan öğretmendi demiş yaaa

ya çok yazdım ama bişey daha var.. benim oğlanın 4 gündür geceleri burnu tıkanıyor. gündüz normal hiçbişeyi yok ama geceleri fısır fısır, bakıyorum burnu da temiz yani bişey görünmüyor, aspiratörle çeiyorum bişi de gelmiyor ama niye tıkanıyor anlamadım, evin havası kuru desem, kalorifer peteklerinde sular var ve yeterince nemli ortam diye düşünüyorum bulamadım ne olduğunu..

sabahları burnu tıkalı uyanıyor emince geçiyor

her gece yatarken Allahım ne olur hayırlısyla bu gece uyanim sancılarla diorum . sabah uyanıorum offfffffffffff die die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…