oooh burada ne çok öğretmen varmış :) ben de Kilis te matematik öğretmeniyim :)) keyfimbilir ücretsize mi ayrıldın ?
evet öğretmenim canım.ben kurban bayramından sonra işe başladım.annem ve kayınvaldem birer hafta arayla gelip bakıyorlar.hafta sonları evlerine gidiyorlar.biz onlara 1 saat uzaklıktayız.ben de zaten 1 e kadar çalışıyorum öğlen evdeyim.çok rahatım aslında.izinliyken daha çok yoruluyordum ben.sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun?
hoşgeldin canım ben de öğretmenim ben başladım işe,sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun?
benimki de 6400 gr,64 cm. 3300 doğmuştu.senin bebeğinin doğum kilosu ne?bana da az klo aldı gibi geliyor
ben de afyondayım. meslek lisesi mi yoksa ilköğretim mi?
arkadaşlar temmuz 8 doğumlu bebeğim ve sadece mama içiyor anne sütü almıyor.son 1 haftadan beri mama da içmek istemiyor sadece uyduğu zaman 60 cc verebiliyorum 3 saatte bir ve çok üzülüyorum gündüz neredeyse hiç yemiyor aç yavrum.doktor demir i,lacından olabilir dedi kestik iştah içinde çinko verdi 1 haftadan beri kullanıyorum ama faydası yok ne yapalirim
kızlar link vermek yasak mı ? ferro sanolla ilgili önemli bir yazı buldum da bakar mısınız ?
Flaş Flaş Flaş Sağlık Bakanlığı Ferro Sanol Demir Damlasını Toplatıyor! | Organik Anne
ilkogretim daha kolaydir ben meslek lisesindeyim va haftda 47saat derse giriyorum seneye nolcak bakalim :-(ilköğretimdeyim ben..
Yaaa tam umutsuzbebek adlı arkadaşıma bir cevap yazacaktım ki narkosisin yazdığını okudumBenim kızım şu anda 22 aylık, geçen sene aralık ayında yani 11 aylıktı üst üste 2-3 kere ateşlendi hasta oldu. iştahı da yoktu çok da az uyuyodu. neden böyle acaba diyoduk ki 1 yaşını doldurunca yaptırmamız gereken tahlilleri yaptırdık. demir değeri düşük çıktı, internetten araştırdık ki demir eksikliği hem iştahı hem uykuyu hem bağışıklığı hepsini etkiliyomuş. daha sonra 2 ay demir damlasını 2 katına çıkardı doktor, değerler normale geldi. bizimki maşallah o zamandan beri hasta da olmadı iştahı da yerine geldi uykusu da eskiye göre iyi. Neyse işte sonuçta bunları anlatacakken ferro sanol le ilgili şeyleri okuyunca moralim bozuldu uf ya bıktım bu ülkenin herşeyinin baştan savma olmasından. peki toplatılma sebebini bilen var mı arkadaşlar?
Eki Görüntüle 866576 RNA TASARIM
hayırlısı ınsl canımm dua ıle bende 40+2 de sunı sancı ıle normal dogum yaptımm ama 10 gun oncesınden 2 cm acılmam vardı ama baska da olmadıı :)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :d
gelmedın hanı gızz gayserıdeym ben dıdımm gel dıdımm bacımm ask olsunbecerikli hatun.aşure de mi yaptın.geliyorum yemeye
hangisi hayırlıysa o olsun
suan cok yorgunum ama kv ler yolda onları beklıyorum yoksa uyku ıs guc paşa nın kucak merakı derken sarjım bıtmek üzereeeeeeeAy Suzan hic yerinde durmuyorsun ya ne guzelhamileykende boyleydin hep derdim bu kiz yorulmuyor mu
benımkııde öle kendı seslerıne tepkılerını verıyorlarrrbu aralar kızım nasıl bağırıyo, sürekli homurdanıp duruyo, bişeylere kızıyo, o kadar komik ki, ama nasıl bağırıyo, hiç böyle bebek görmemiştim. Sizin bebekler de bağırıyo mu böyle..
hmm basları sagolsunCanım bu dr un özel muayenesi vamış bir ailede 3,5 yaşındaki çocuğunu oraya götürmüş(Yiğit Cem)
çocuk ta uyku problemi varmış epilepsiden şüphelenip emg çekilmiş 3 defa uykuya dalması için ilaç vermiş neyse çocuk o gece vefat ediyor işte bu Atv deki Zahideye çıktılar.
Ama dr bayağı bir tedirgindi çocuğun amcalarından resmen korktu programdan kaçtı resmen .
Aklıma geldikçe çok üzüldüm ya annesine babasına Çokta güzel bir çocuk.
Babada %40 özürlüymüş ama okadar mantıklı konuşuyorki çok acıdım.
evet rahımın kendını hazırlamasına denıyor cnm ınsl kı dogum yakındırr :)ayyyyyyyyyyyyy bide rahimde yumuşama ne demek yha . yumuşama olunca yakında açılır mı demek oluor :) dr yumuşamış rahmin biraz dedide .bıktırdım sizi
vıı hepsı aynı bu bebelerın gızzbenim tontiş de oyuncağımla oynuyorum diye beni kandırıp arkadan karadayı yı izliyormuş meğersem numaracıbi de yalandan oyuncağını tutmuş oynuyomuş gibi
Eki Görüntüle 865256 Eki Görüntüle 865257
aynen bursası daha guzelllkim cikardi bu face i yaaa ben buraya geri dondum valla burasi daha guzel bence
hos geldınız canımm gosunuz aydın darısı kıset lısınden bıse ınsllmerhaba kızlar.
12 sinde 4 ayı bitirdik. 4 ay 7 günlük olduk.
veee süpriz. bu sabah kahvaltıda peynir verirken elime birşey takıldı. aaaa oda ne kızımın 2 tane dişi patlamış geliyor.
çok erken geldi.
ara unutmustur 4.ay bıtınmınde verılıyoCanlar siz dr kan ilaci verdi diyorsunuz bana hic vermediler ben devid veriyorum arasammi acaba saglik ocagini
hos geldınız cnmMerhabalar bende hamilelik doneminden beri burayı takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmamıştı benide aranıza alırsanız fırsatım oldukça paylaşımda bulunmaya çalışırım... Bursada yaşıyorum marematik öğretmeniyim ama çalışmıyorum bende 12temmuzda ömerimi dünyaya getirdim...paşam 4 aylık kont. 66cm 7.150 gr olmuş
sağlık ocağıdan geldik oğluş emdi uyudu.. tahmin ettiğim kadar zor olmadı kızlar iğneler vurunurken cıyakladı sonra kucağma aldım gülücükler saçtı hemenönceki verem aşısında eve gelene kadar yıkmıştı ortalığı
ben de bugün tam giderken aklıma geldi hemşireye söyledim verdi ben söylemesem vermicekti belki de çok gerekli bişey mi bilmiyorum ama kullanırım sanırım ferro sanol verdi
aynen bi de bi tepkiler veriyor tv ye özellikle futbol maçlarına çığlıklar atıyor
hoş geldin canım herkese açık burası aramıza almak ne kelime :)
ben de bilgisayar öğretmeniyim ben de izindeyim şuanda.. kilosu iyiymiş böyle kilolu bebişlere bayılıyorum bizimki bugün 4 aylık 6kilo 66 cm.. bakıyorum burdakiler hep 7 kilonun üstünde doktor iyi diyor ama burda en zayıf benimki kaldı :))
Merhabalar bende hamilelik doneminden beri burayı takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmamıştı benide aranıza alırsanız fırsatım oldukça paylaşımda bulunmaya çalışırım... Bursada yaşıyorum marematik öğretmeniyim ama çalışmıyorum bende 12temmuzda ömerimi dünyaya getirdim...paşam 4 aylık kont. 66cm 7.150 gr olmuş
Merhabalar bende hamilelik doneminden beri burayı takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmamıştı benide aranıza alırsanız fırsatım oldukça paylaşımda bulunmaya çalışırım... Bursada yaşıyorum marematik öğretmeniyim ama çalışmıyorum bende 12temmuzda ömerimi dünyaya getirdim...paşam 4 aylık kont. 66cm 7.150 gr olmuş
sen de mi brütüs?evet canım ücretsiz izin 8 aylık aldım. haziranda bitiyor. ozaman da sorumluluk sınavları oluyor 1 hafta giderim sonra zaten yaz tatili:) haziran maaşını 1 hafta için yakmiyim dedim
sen ne zaman başlıcaksın?
En zayıf biziz 6 kg zaten biliyorsun 2.700 doğmuştu😃
ben anasınıfı öğretmeniyim.4 yaşında bir de kızım var.ne güzel ya.. eve 1de gelmen bebeğine anane babaanne nin bakması :) ben seneye eylülde başlıcam nasipse..senin branş nedir? bi de senin tek çocuk mu 2 çocuk mu?
bnmki de 3kilo doğdu evet benimkide 2 aydır az kilo alıyor..
ben de konyadayım.sen karatayda öğretmenim demiştin sanırım hatırlıyorum.konyadayım ben. şimdi izindeyim, ocakta başlayacağım inş. :) siz nerdesiniz?
bebeğini biraz büyütünce atanırsın inşallah canım.özel ders verebileceğin bir branşın varsa daha iyi işte.Sanırım ben işe başlamayacağım zaten atanamadım ücretsiz yapıyodum özel derse devam edeceğim ben.. Gerçekten de çok öğretmen varmış...sağlık ocağı bizede kan damlası verdi ama ben kullanmayacağım tahlil yapmadan ezbere verilmez ki belki de değerleri yüksek çıkacak ne belli dr.da ver dedi ama kimi dr.gerek gormuyo test yapip 6.ayda vermeye basliyo banada mantiklisi bu gibi geldi vermiyorum
benim bebeğim mama içmediğinden cevap yazamamıştım sana canım.laktoz intoleransı olduğunu nasıl anladınız,kilo alamamaktan başka bir belirtisi var mıydıbiz 3040 doğduk ama kızım hala 5600 gram en düşük biziz kimse geçemezlaktoz intoleransı var kızım yese bile gerektiği gibi kilo alamıyor. hamdolsun kızım çok güzel ve sağlıklı :) geçen mama ile sorduğum soruya cevabın için teşekkür ederim Elifcim başka mama içen bebek yok mu ki?
sen de mi brütüs?evet canım ücretsiz izin 8 aylık aldım. haziranda bitiyor. ozaman da sorumluluk sınavları oluyor 1 hafta giderim sonra zaten yaz tatili:) haziran maaşını 1 hafta için yakmiyim dedim
sen ne zaman başlıcaksın?
Yaaa tam umutsuzbebek adlı arkadaşıma bir cevap yazacaktım ki narkosisin yazdığını okudumBenim kızım şu anda 22 aylık, geçen sene aralık ayında yani 11 aylıktı üst üste 2-3 kere ateşlendi hasta oldu. iştahı da yoktu çok da az uyuyodu. neden böyle acaba diyoduk ki 1 yaşını doldurunca yaptırmamız gereken tahlilleri yaptırdık. demir değeri düşük çıktı, internetten araştırdık ki demir eksikliği hem iştahı hem uykuyu hem bağışıklığı hepsini etkiliyomuş. daha sonra 2 ay demir damlasını 2 katına çıkardı doktor, değerler normale geldi. bizimki maşallah o zamandan beri hasta da olmadı iştahı da yerine geldi uykusu da eskiye göre iyi. Neyse işte sonuçta bunları anlatacakken ferro sanol le ilgili şeyleri okuyunca moralim bozuldu uf ya bıktım bu ülkenin herşeyinin baştan savma olmasından. peki toplatılma sebebini bilen var mı arkadaşlar?
hayırlısı ınsl canımm dua ıle bende 40+2 de sunı sancı ıle normal dogum yaptımm ama 10 gun oncesınden 2 cm acılmam vardı ama baska da olmadıı :)
gelmedın hanı gızz gayserıdeym ben dıdımm gel dıdımm bacımm ask olsunfeda olsun herbırseyler sızlereee cok sukrukı ıyıkı varsınız
suan cok yorgunum ama kv ler yolda onları beklıyorum yoksa uyku ıs guc paşa nın kucak merakı derken sarjım bıtmek üzereeeeeee
benımkııde öle kendı seslerıne tepkılerını verıyorlarrr
hmm basları sagolsun
evet rahımın kendını hazırlamasına denıyor cnm ınsl kı dogum yakındırr :)
vıı hepsı aynı bu bebelerın gızz
aynen bursası daha guzelll
hos geldınız canımm gosunuz aydın darısı kıset lısınden bıse ınsll
ara unutmustur 4.ay bıtınmınde verılıyo
hos geldınız cnm
En zayıf biziz 6 kg zaten biliyorsun 2.700 doğmuştu😃
hoş geldin canım ben de öğretmen :) oğluşum Ömer 2 tem. doğumlu..
canım ben de ekim 14 te ayrıldım haziran 14 te başlayayım diyorum, lisedeyim seviniyordum (bizde sınav az olur 1-2 sınav anca düşer) seminer bize de geldi dedi arkadaşım aslı nedir bilmiyorum tabi...
sen formatör değil misin ders saatin çokmuş.. bil. programcılığı, muhasebe falan bölümleri mi var yoksa?
ben de hazirana kadar uzatıvam dediğin gibi haziran maaşı gitmesin istiyorum:))
ben anasınıfı öğretmeniyim.4 yaşında bir de kızım var.
bebeğini biraz büyütünce atanırsın inşallah canım.özel ders verebileceğin bir branşın varsa daha iyi işte.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?