günaydın kıslar nasılsınız bizde bugün itibari ile 4 ay 2 haftalık olduk benim bebeğimde bir bağarmalar bir kahkahalar göz göze geldiğin an başlıyo bağarmalara gülmelere maşallah gündüz uykularımız güzel gecede 10 da yatıyo 4 de kalkıp emip sabah 7 de beni işe gçönderiyo sonrasında 9 da yatıyo 11 e kadar ben yoken mama veriyolar bugün çok iştahsızmış mesela yememiş kaç saattir ben hegün akşamları mandalina yalatıyorum 2 tane hergün su veriyorum birde ufak çok az peynir tattrıyorum yemeklerden minnacık veriyorum elimle tadsın die.bide kızlar ben artık anakucağı küçük gelicek gibim duruyo evde durması için anakucağı gibi bişey ne almalıyım ya salıncakmı alsam ana kucağının büyükleri varmı bilemedim
büyümüşüz tebriklerr
ana kucağı küçük mü geliyor vaaauvvmaşallah diyim nazarım değmesin.. büyükleri var mı bilmiyorum ama oto koltuğu alabilirsin onlar daha geniş ve büyük oluyolar hem araba için de kullanırsın..
benim kızım da aynada kendini görünce nasıl gülüyo... çok komiğimize gidiyo, kendine bakıp bakıp gülüyo :)
:) küçük gelmesi şöle kafasını kaldırmaya çalışıyo durmuyo artık zayıf bebeğim 7 kilo ama boyu uzun normal yani.:)
ay çok güldümmaşallah çok tatlı yerim.
bizim de hergün uyuma saatleri aynı.
akşam 11 de yatıyor.bir saat sonra uyanıp emiyor.geri uyuyor.gece 4 civarı emiyor,uyuyor.bir de ben sabah okula gelirken 7buçukta emziriyorum.yine uyuyor.10 da falan kalkıp sağdığım sütü içiyormuş.1 ssat uyanık kalıp geri uyuyormuş 12buçuğa kadar.ben okuldan 1 de geliyorum emziriyorum.2 de falan uyutuyorum 3buçuğa kadar uyuyor.4buçukta geri uyutuyorum,5buçuğa kadar uyuyor.en son 7 buçuğa doğru uyutuyorum 1 saat daha uyuyor. sonra dedeiğim gibi 11de gece uykusuna geçiyor.
bizim böyle hergün aynı.ayakta sallayarak uyuyor.senin de akşam erken yatması iyiymiş,ben de biraz daha erkene alıştırmaya çalışıcam.
anakucağı oturur pozisyonda değil mi şekli zaten kafası kalkık olması lazım değil mi? kilosu süper bence.
ne bilim zayıf diyolartosun gibi olmak zorunda diilki bebişlerin hepsi napalım :) benim bebeğimde aynada kendine bakınca gülmekten yüzü ağrıyo.
kaatılıyorum canımkim cikardi bu face i yaaa ben buraya geri dondum valla burasi daha guzel bence
valla ben yüzüstü durmayı sevdiği için gündüzleri yerde oyalıyorum genelde uykusaati gelincede doyurup ayağımda sallıyorum sonra sallanan karyolaya alıyorumGunaydin kizlar biz 5.ayimiza girdik gumduz uykularimiz azaar azar ama aksam 7 den sora uyuyoruz masallah :) fakat ayakta sallanarak uyuyoruz siz nasil uyutuyosunuz once sallayip sonra sallanan besigine atıyoruz ama zor oluyo birde gündüz kucak cok ister oldu benim oğlum wc ye bile zor gidiyom bazen nasil vazgeciricem bilemiyorum oyun minderi aldim en fazla 10 dk duruyo sizin bebeisler duruyomu?????
günaydın kıslar nasılsınız bizde bugün itibari ile 4 ay 2 haftalık olduk benim bebeğimde bir bağarmalar bir kahkahalar göz göze geldiğin an başlıyo bağarmalara gülmelere maşallah gündüz uykularımız güzel gecede 10 da yatıyo 4 de kalkıp emip sabah 7 de beni işe gçönderiyo sonrasında 9 da yatıyo 11 e kadar ben yoken mama veriyolar bugün çok iştahsızmış mesela yememiş kaç saattir ben hegün akşamları mandalina yalatıyorum 2 tane hergün su veriyorum birde ufak çok az peynir tattrıyorum yemeklerden minnacık veriyorum elimle tadsın die.bide kızlar ben artık anakucağı küçük gelicek gibim duruyo evde durması için anakucağı gibi bişey ne almalıyım ya salıncakmı alsam ana kucağının büyükleri varmı bilemedim
benim tontiş de oyuncağımla oynuyorum diye beni kandırıp arkadan karadayı yı izliyormuş meğersem numaracıbi de yalandan oyuncağını tutmuş oynuyomuş gibi
Eki Görüntüle 865256 Eki Görüntüle 865257
Gunaydin kizlar biz 5.ayimiza girdik gumduz uykularimiz azaar azar ama aksam 7 den sora uyuyoruz masallah :) fakat ayakta sallanarak uyuyoruz siz nasil uyutuyosunuz once sallayip sonra sallanan besigine atıyoruz ama zor oluyo birde gündüz kucak cok ister oldu benim oğlum wc ye bile zor gidiyom bazen nasil vazgeciricem bilemiyorum oyun minderi aldim en fazla 10 dk duruyo sizin bebeisler duruyomu?????
9 kg ya kadar olanlar var bir de 18 kg ya kadar olanlar biz de tiny love 3'u bir arada var ama yatis pozisyonunda 18 kg kaldirmiyormus sadece oturma pozisyonunda 18 kg'ya kadar kaldirirmisgünaydın kıslar nasılsınız bizde bugün itibari ile 4 ay 2 haftalık olduk benim bebeğimde bir bağarmalar bir kahkahalar göz göze geldiğin an başlıyo bağarmalara gülmelere maşallah gündüz uykularımız güzel gecede 10 da yatıyo 4 de kalkıp emip sabah 7 de beni işe gçönderiyo sonrasında 9 da yatıyo 11 e kadar ben yoken mama veriyolar bugün çok iştahsızmış mesela yememiş kaç saattir ben hegün akşamları mandalina yalatıyorum 2 tane hergün su veriyorum birde ufak çok az peynir tattrıyorum yemeklerden minnacık veriyorum elimle tadsın die.bide kızlar ben artık anakucağı küçük gelicek gibim duruyo evde durması için anakucağı gibi bişey ne almalıyım ya salıncakmı alsam ana kucağının büyükleri varmı bilemedim
Canlar siz dr kan ilaci verdi diyorsunuz bana hic vermediler ben devid veriyorum arasammi acaba saglik ocagini
Canlar siz dr kan ilaci verdi diyorsunuz bana hic vermediler ben devid veriyorum arasammi acaba saglik ocagini
cok sekersin senbunlarin hepsi tv meraklisi ya bizim ki de firsatini bulursa hic kacirmaz
Merhabalar bende hamilelik doneminden beri burayı takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmamıştı benide aranıza alırsanız fırsatım oldukça paylaşımda bulunmaya çalışırım... Bursada yaşıyorum marematik öğretmeniyim ama çalışmıyorum bende 12temmuzda ömerimi dünyaya getirdim...paşam 4 aylık kont. 66cm 7.150 gr olmuş
benimki de öyletipin çok mu komik ona mı gülüon diyorum ama en çok banyoya soktuğumuzda kendini çıplakken görmeye bayılıyor çok tuhafına gidiyor vucüdu
anakucağı oturur pozisyonda değil mi şekli zaten kafası kalkık olması lazım değil mi? kilosu süper bence.
canım öğretmen misin sen de.. ne zaman işe başladın? zor oluyor mu kim bakıyor çocuğa..
hoşgeldin canım ben de öğretmenim ben başladım işe,sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun?Merhabalar bende hamilelik doneminden beri burayı takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmamıştı benide aranıza alırsanız fırsatım oldukça paylaşımda bulunmaya çalışırım... Bursada yaşıyorum marematik öğretmeniyim ama çalışmıyorum bende 12temmuzda ömerimi dünyaya getirdim...paşam 4 aylık kont. 66cm 7.150 gr olmuş
benimki de 6400 gr,64 cm. 3300 doğmuştu.senin bebeğinin doğum kilosu ne?bana da az klo aldı gibi geliyorsağlık ocağıdan geldik oğluş emdi uyudu.. tahmin ettiğim kadar zor olmadı kızlar iğneler vurunurken cıyakladı sonra kucağma aldım gülücükler saçtı hemenönceki verem aşısında eve gelene kadar yıkmıştı ortalığı
ben de bugün tam giderken aklıma geldi hemşireye söyledim verdi ben söylemesem vermicekti belki de çok gerekli bişey mi bilmiyorum ama kullanırım sanırım ferro sanol verdi
aynen bi de bi tepkiler veriyor tv ye özellikle futbol maçlarına çığlıklar atıyor
hoş geldin canım herkese açık burası aramıza almak ne kelime :)
ben de bilgisayar öğretmeniyim ben de izindeyim şuanda.. kilosu iyiymiş böyle kilolu bebişlere bayılıyorum bizimki bugün 4 aylık 6kilo 66 cm.. bakıyorum burdakiler hep 7 kilonun üstünde doktor iyi diyor ama burda en zayıf benimki kaldı :))
sağlık ocağıdan geldik oğluş emdi uyudu.. tahmin ettiğim kadar zor olmadı kızlar iğneler vurunurken cıyakladı sonra kucağma aldım gülücükler saçtı hemenönceki verem aşısında eve gelene kadar yıkmıştı ortalığı
ben de bugün tam giderken aklıma geldi hemşireye söyledim verdi ben söylemesem vermicekti belki de çok gerekli bişey mi bilmiyorum ama kullanırım sanırım ferro sanol verdi
aynen bi de bi tepkiler veriyor tv ye özellikle futbol maçlarına çığlıklar atıyor
hoş geldin canım herkese açık burası aramıza almak ne kelime :)
ben de bilgisayar öğretmeniyim ben de izindeyim şuanda.. kilosu iyiymiş böyle kilolu bebişlere bayılıyorum bizimki bugün 4 aylık 6kilo 66 cm.. bakıyorum burdakiler hep 7 kilonun üstünde doktor iyi diyor ama burda en zayıf benimki kaldı :))
evet öğretmenim canım.ben kurban bayramından sonra işe başladım.annem ve kayınvaldem birer hafta arayla gelip bakıyorlar.hafta sonları evlerine gidiyorlar.biz onlara 1 saat uzaklıktayız.ben de zaten 1 e kadar çalışıyorum öğlen evdeyim.çok rahatım aslında.izinliyken daha çok yoruluyordum ben.sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun?
hoşgeldin canım ben de öğretmenim ben başladım işe,sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun?
benimki de 6400 gr,64 cm. 3300 doğmuştu.senin bebeğinin doğum kilosu ne?bana da az klo aldı gibi geliyor
Ben de bilgisayar öğretmeniyim :)
konyadayım ben. şimdi izindeyim, ocakta başlayacağım inş. :) siz nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?