her gece yatarken Allahım ne olur hayırlısyla bu gece uyanim sancılarla diorum . sabah uyanıorum offfffffffffff die die
Yok anam tracy teyzenin sadece rutinini yapıyorum ben:) yani sıralama olayını. Onu da çarpıştım biraz.normalde sadece uyanınca emmesi lazım ben hem uyanınca hem de yeni uykudan önce emziriyorum. Çok çünkü emziriyorum bilmiyorum ama öbür türlü de aç yatıyor gibime geliyor
Ehc ordasın görüyorum konuşsana yaavv :)))))) çenem düştü resmen
Bu arada bn artk yurutec almayı dusunuorm aranızda alan veya dsunn varmı cunku kızım sreklı oyun kucak ıstıo oyun halısı ana kucagı mama sandalyesı var ama cabuk sıkılıo onlardada bı salıncakta duruo ondada sreklı yatma pozsyonnda uzuluorum bıraz otrsun harekt etsn kmıklerı gelıssn ıstyorm
bu demir damlası nolacak ya ben 2 gün verdim parabeni okuyunca vermedim.bize sağlık ocağı vegafrom vermişti. napacam bilemedimm..dr arkadaşım var diorki ilaçların içerisinde az miktarda bulunur.ferro sanol ver dedi ama benim kafa çorba gibi oldu
yürüteç için erken değilmi? temmuzun kaçında doğdu? ben de devamlı yatınca üzülüyorum oyüzden koltukaltlarından veya belinden tutup yürütür gibi yapıp hareket ettiriyorum çok heycanlanıyor
buarada boşver geçmişi bugüne bak
temmuz 14 te dogdu bnde otutturuorm ama ondada dsuo desterte koysam dusuo cabuk sıkılıo bılmıom kı sımdı sen erkn dıınce ıkılmde kldım
bnmki 18 temmuz doğumlu daha hiç oturtmadım, ama seninki oturuyorsa ve ayakları üzerine sağlam basıyorsa belki olabilir yürüteç yine de en iyi doktor bilir bi sor
evet cnm cok sukur ıyı anlasıyoruz elhamdulıllah karsındakını annen yerıne korsan hıc bır sorun olmaz tabı oda senı kızı yerıne koycak tam olmasada bu böle ınsll cok sukur 5 sendır beraber oturuyoruz daha 4 sene daha beraberız kısmetse ve sorun olmadı daha hıc :)kayınvalide ile yaşamak nasıl bi duygugerçi okuduğum kadarıyla aranız iyi seviyorsun sen:)
evett seninki çok güzel toparlamış maşallah.. aslına bakarsan bizimkiler o kadar zayıf görünmüyor ya:)
ben de ekim 14 te ayrıldım ekim maaşını almadım.aa seminer olayını duymamıştım zannetmem ya öyle bişey olduğunu umarım yoktur .. bizim meslek lisesi olduğu için en az bir hafta sorumluluk snavları ondan sonraki bir hafta da çıraklık sınavları oluyor ama kolay geçiyor okul gibi yorucu değil.. evet bizim okulda 7 tane bölüm var birisi de bilişim teknolojileri. formatörlük ilköğretimde oluyor meslek lisesinde zaten kendi bölümümüz var ama derslerimiz atölye dersleri ağır ve yoğun. bi tane ders 13 saat mesela.
senin branş ne?
çok uyanık gördüm bizi
ben verıyorum dr dıyorsa ver dıe ver bence her ılacda az da olsa var demıs bırd eyanıı ben verıyorum 2 haftadırrbu demir damlası nolacak ya ben 2 gün verdim parabeni okuyunca vermedim.bize sağlık ocağı vegafrom vermişti. napacam bilemedimm..dr arkadaşım var diorki ilaçların içerisinde az miktarda bulunur.ferro sanol ver dedi ama benim kafa çorba gibi oldu
ya çok yazdım ama bişey daha var.. benim oğlanın 4 gündür geceleri burnu tıkanıyor. gündüz normal hiçbişeyi yok ama geceleri fısır fısır, bakıyorum burnu da temiz yani bişey görünmüyor, aspiratörle çeiyorum bişi de gelmiyor ama niye tıkanıyor anlamadım, evin havası kuru desem, kalorifer peteklerinde sular var ve yeterince nemli ortam diye düşünüyorum bulamadım ne olduğunu..
sabahları burnu tıkalı uyanıyor emince geçiyor
7 aralıkta randevümüz var doktoruma çok güveniyorum sağlık ocağından ferro sanol verdiler ama doktora sormadan kullanmayacağım sorunca söylerim burda da
ne randevusu bu kız ?? bizim bugün çocuk felci aşımız yapıldı...1. doz eve geldiler. suriyeliler yüzündenmiş...
aynen benımkıGunaydin kizlar biz 5.ayimiza girdik gumduz uykularimiz azaar azar ama aksam 7 den sora uyuyoruz masallah :) fakat ayakta sallanarak uyuyoruz siz nasil uyutuyosunuz once sallayip sonra sallanan besigine atıyoruz ama zor oluyo birde gündüz kucak cok ister oldu benim oğlum wc ye bile zor gidiyom bazen nasil vazgeciricem bilemiyorum oyun minderi aldim en fazla 10 dk duruyo sizin bebeisler duruyomu?????
anne sutu alıyorsa 6.ayda başlayacak dedı bızım doktorumuzArkadaşlar ek mamaya baslayanlar var sanirim ben daha baslamadim aslinda baslamam gerek siz neyle basladiniz ben verilcekleri biliyorum ama nette okuduklarimkafa kkarıştırıyor kahvaltiya 6.aydan sora basla diyo mandalina portakal 7.aydan sora ver diyo daha bir suru sey işte biz suan 5. Ayimizdan gun aldik iki hafta kadar anca baslicam ben ve nasil vercem birqz korkuyorum acikcasi dr gitsm bana bi liste falan verirmi acaba
ya çok yazdım ama bişey daha var.. benim oğlanın 4 gündür geceleri burnu tıkanıyor. gündüz normal hiçbişeyi yok ama geceleri fısır fısır, bakıyorum burnu da temiz yani bişey görünmüyor, aspiratörle çeiyorum bişi de gelmiyor ama niye tıkanıyor anlamadım, evin havası kuru desem, kalorifer peteklerinde sular var ve yeterince nemli ortam diye düşünüyorum bulamadım ne olduğunu..
sabahları burnu tıkalı uyanıyor emince geçiyor
çocuk felci 6. ayda değilmiydi? Suriyeliler yüzünden ne olmuş anlamadım :)
kalorıfer ustu bez yeterlı degıl buhar makınesıyşle ancak oluyor
biz Kilisteyiz suriyelilerden kaynaklı 10 çocukta mı ne çocuk felci görülmüş hataydaki eltim dedi. aşı kampanyası başlamış çocuk felci için ev ev dolaşıyor sağlık ocakları...
Allah korusun.. Çocuk felci demi bulaşıcı bi hastalık?
aynen benim de 28 aylık ve 4 aylık ücretsiz izindeyim ben bakıyorum...
8-9 saat uyuyordu daha geç ve kısa uyumaya başladı...
bebekten bebeğe değişiyor benimki çoğunlukla çişten çok kaka yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?