2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
her gece yatarken Allahım ne olur hayırlısyla bu gece uyanim sancılarla diorum . sabah uyanıorum offfffffffffff die die

hahah canım valla demekkki hamilelerin son haftadaki psikolojileri hep aynı oluyomuş inanki ben de öyleydim bana da hep doğmadan uyuyabildiğin kadar uyu bi kere doğdu mu maraton başlıyor derlerdi çok doğruymuş her zamanın bi güzelliği var inanki şu günlerin bu heycanlı bekleyişin merakın da çok gzel anın tadını çıkarmaya bak.. stres olmanın kimseye faydası yok:)

Ehc ordasın görüyorum konuşsana yaavv :)))))) çenem düştü resmen

Masallh gecmıs okuoku bıtmıo kı :) konusacam kızım yatmısken dıom gecmıs bıtmıooo :))

Bu arada bn artk yurutec almayı dusunuorm aranızda alan veya dsunn varmı cunku kızım sreklı oyun kucak ıstıo oyun halısı ana kucagı mama sandalyesı var ama cabuk sıkılıo onlardada bı salıncakta duruo ondada sreklı yatma pozsyonnda uzuluorum bıraz otrsun harekt etsn kmıklerı gelıssn ıstyorm

yürüteç için erken değilmi? temmuzun kaçında doğdu? ben de devamlı yatınca üzülüyorum oyüzden koltukaltlarından veya belinden tutup yürütür gibi yapıp hareket ettiriyorum çok heycanlanıyor

buarada boşver geçmişi bugüne bak

Son düzenleme:
bu demir damlası nolacak ya ben 2 gün verdim parabeni okuyunca vermedim.bize sağlık ocağı vegafrom vermişti. napacam bilemedimm..dr arkadaşım var diorki ilaçların içerisinde az miktarda bulunur.ferro sanol ver dedi ama benim kafa çorba gibi oldu

7 aralıkta randevümüz var doktoruma çok güveniyorum sağlık ocağından ferro sanol verdiler ama doktora sormadan kullanmayacağım sorunca söylerim burda da

temmuz 14 te dogdu bnde otutturuorm ama ondada dsuo desterte koysam dusuo cabuk sıkılıo bılmıom kı sımdı sen erkn dıınce ıkılmde kldım

temmuz 14 te dogdu bnde otutturuorm ama ondada dsuo desterte koysam dusuo cabuk sıkılıo bılmıom kı sımdı sen erkn dıınce ıkılmde kldım

bnmki 18 temmuz doğumlu daha hiç oturtmadım, ama seninki oturuyorsa ve ayakları üzerine sağlam basıyorsa belki olabilir yürüteç yine de en iyi doktor bilir bi sor

bnmki 18 temmuz doğumlu daha hiç oturtmadım, ama seninki oturuyorsa ve ayakları üzerine sağlam basıyorsa belki olabilir yürüteç yine de en iyi doktor bilir bi sor

Yaa dr kalsa 7.aydan once oturtmada dıo e o aylar cocugun tam emekleme zamnı o zamn otrtmya baslsm yasında anca emkler

evet cnm cok sukur ıyı anlasıyoruz elhamdulıllah karsındakını annen yerıne korsan hıc bır sorun olmaz tabı oda senı kızı yerıne koycak tam olmasada bu böle ınsll cok sukur 5 sendır beraber oturuyoruz daha 4 sene daha beraberız kısmetse ve sorun olmadı daha hıc :)

ben verıyorum dr dıyorsa ver dıe ver bence her ılacda az da olsa var demıs bırd eyanıı ben verıyorum 2 haftadırr

neredeyse iki gündür benimki de öyle... sabah bir çektim maşallah yetişkinin afedersiniz sümüğü dersiniz :) aşırı sıcaktan kaynaklı gibime geliyor..

7 aralıkta randevümüz var doktoruma çok güveniyorum sağlık ocağından ferro sanol verdiler ama doktora sormadan kullanmayacağım sorunca söylerim burda da

ne randevusu bu kız ?? bizim bugün çocuk felci aşımız yapıldı...1. doz eve geldiler. suriyeliler yüzündenmiş...

aynen benımkı

anne sutu alıyorsa 6.ayda başlayacak dedı bızım doktorumuz

kalorıfer ustu bez yeterlı degıl buhar makınesıyşle ancak oluyor

çocuk felci 6. ayda değilmiydi? Suriyeliler yüzünden ne olmuş anlamadım :)

biz Kilisteyiz suriyelilerden kaynaklı 10 çocukta mı ne çocuk felci görülmüş hataydaki eltim dedi. aşı kampanyası başlamış çocuk felci için ev ev dolaşıyor sağlık ocakları...

Yaa valla tebrik ediyorum hem 28 aylık hemde 4 aylık iki bebeğe nasıl yetişebiliyorsun benim oğlumun biri 9 yaşında diğeri 4 aylık bunaldım çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…