• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba sevgili annecikler ve onların minik tosbaaları.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Facebook grubu olunca buraya girmek zorlaştı artık yaw :50::50: benim cimcimem yarın 5 aylık oluyor hanımlar kocaman kız olduk artıkım.. bir de size prensesimin fotosunu attım tam bir cadı oldu artıkım.. Hepinize keyifli ve bol uykulu bir hafta dilerim.. :16::16::16::16:

Eki Görüntüle 864403
yesin onu teyzesssiiiiiiiiiiiii :9::9::54::54: oyyhhh :9: dişlerim kaşındı valla :9:

sezeryandan sonra 2. bebeği aradan zaman geçtikten sonra normal doğuma alıyolarmış.. Benim gittiğim doktor 2 yıl geçtikten sonra nor.. mal doğum olabileceğini söylüyo
ya ben güvenemem yaa bazı dr.lar önermiyor ya. zaten ilkinde çok sorun yaşadım biliyosunuz hamilelik safhasında, böyle tercihsel bi konuda risk almayı gözüm yemez die düşünüyorum :14:

bu aralar kızım nasıl bağırıyo, sürekli homurdanıp duruyo, bişeylere kızıyo, o kadar komik ki, ama nasıl bağırıyo, hiç böyle bebek görmemiştim. Sizin bebekler de bağırıyo mu böyle..
kııızzzzzz ayyyneeennnnn benim kızda öllleee :9: oyuncaklarına bağırıyo, sinirleniyo, ısırmaya çalışıyor, kucağına alıp yuvarlanıyor fln :9: çok komikler gerçekten yaa onu izledikçe katılıyoruz gülmekten :9: bide uykuya giderken ayağımda sallıyorum ya kendi kendine bağırarak ninnisini kendisi sölüyo :9: çatlak :9:

kııızzzzzz ayyyneeennnnn benim kızda öllleee :9: oyuncaklarına bağırıyo, sinirleniyo, ısırmaya çalışıyor, kucağına alıp yuvarlanıyor fln :9: çok komikler gerçekten yaa onu izledikçe katılıyoruz gülmekten :9: bide uykuya giderken ayağımda sallıyorum ya kendi kendine bağırarak ninnisini kendisi sölüyo :9: çatlak :9:

:1::1: süpermiş ya :D nette videosunu gördüm bayıldım kızına ya çok şekerr off yiyesim geldi çok da hareketli kıpır kıpır bayıldım :))

hayırlısı yoksun geldımı melegınm acaba :)

hos geldın cnm bısde 8 temmuzluyuz :D
cok gusel dıyıverecek mıssın :D

e ne yapcaz o zmn

dr IQ su ıcın dedı tum bebekler ıcınmıs
ne oldukı heberım yokdaa:17::26:

Canım bu dr un özel muayenesi vamış bir ailede 3,5 yaşındaki çocuğunu oraya götürmüş(Yiğit Cem)
çocuk ta uyku problemi varmış epilepsiden şüphelenip emg çekilmiş 3 defa uykuya dalması için ilaç vermiş neyse çocuk o gece vefat ediyor işte bu Atv deki Zahideye çıktılar.
Ama dr bayağı bir tedirgindi çocuğun amcalarından resmen korktu programdan kaçtı resmen .

Aklıma geldikçe çok üzüldüm ya annesine babasına Çokta güzel bir çocuk.
Babada %40 özürlüymüş ama okadar mantıklı konuşuyorki çok acıdım.

yesin onu teyzesssiiiiiiiiiiiii :9::9::54::54: oyyhhh :9: dişlerim kaşındı valla :9:

ya ben güvenemem yaa bazı dr.lar önermiyor ya. zaten ilkinde çok sorun yaşadım biliyosunuz hamilelik safhasında, böyle tercihsel bi konuda risk almayı gözüm yemez die düşünüyorum :14:

aslında ben de öyle sezeryandan sonra normal doğumu göze alamam.. hayırlısı olsun inş. hepimiz için..

aslında ben de öyle sezeryandan sonra normal doğumu göze alamam.. hayırlısı olsun inş. hepimiz için.. :)

ayyyyyyyyyyyyy bide rahimde yumuşama ne demek yha . yumuşama olunca yakında açılır mı demek oluor :) dr yumuşamış rahmin biraz dedide .bıktırdım sizi :(

benim tontiş de oyuncağımla oynuyorum diye beni kandırıp arkadan karadayı yı izliyormuş meğersem numaracı :D bi de yalandan oyuncağını tutmuş oynuyomuş gibi :D

$2013-11-18 21.39.52.jpg $2013-11-18 21.40.05.jpg

maaaaaaaşallaaaaaaaaaaahhhh . bende istiorum bunları görmeyi artıkın yaff :D

oyyy görürsün inşallah canım ben de ozamanlarımı hatırladım şimdi doğuma 1 gün kalmış hala gelen giden yok sancım bile yoktu depresyona girmiştim yav :))) sıfır sancı sıfır açılmayla suni sancı alıp sezeryan olmuştum :D inşallah açılman olur da normal doğurursun canım

oyyy görürsün inşallah canım ben de ozamanlarımı hatırladım şimdi doğuma 1 gün kalmış hala gelen giden yok sancım bile yoktu depresyona girmiştim yav :))) sıfır sancı sıfır açılmayla suni sancı alıp sezeryan olmuştum :D inşallah açılman olur da normal doğurursun canım

tırstım şimdik :) ayy umarım 7 gün içinde açılır yha :S. çok acı çekmişsindir . hem nrmal hem sezeryan ne kadar kötü ikisinin acısını da çekmekk :(

ayy kk mı ozlemısım:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:hamıleyken koca gobegımle bakıyodum buraya kım dogurmus ,kım ne almıs :1::1:sonra face kaçtık ama ozledım burayıda zaman buldukca gelcem canlar :16::16:

tırstım şimdik :) ayy umarım 7 gün içinde açılır yha :S. çok acı çekmişsindir . hem nrmal hem sezeryan ne kadar kötü ikisinin acısını da çekmekk :(

suni sancida hic aci cekmedim niyeyse sancilari hissetmedim belki de oyuzden acilmam olmadi sadece sezeryan sonrasi ilk bir hafta cok zor ve aciliydi hakkinda hayirlisi olsun canim dogurunca yaz mutlaka bak merak ederim :-D

suni sancida hic aci cekmedim niyeyse sancilari hissetmedim belki de oyuzden acilmam olmadi sadece sezeryan sonrasi ilk bir hafta cok zor ve aciliydi hakkinda hayirlisi olsun canim dogurunca yaz mutlaka bak merak ederim :-D

hmm suni sanci işe yaramadi demek. bende işe yaramazsa gdrm ewe madem :) beklerim bıkac gun daha ;} tamam mutlaka yazıcm. bu ayin 26sında dogurtcm seni dedi. şafak 7 ;)

Gunaydin kizlar biz 5.ayimiza girdik gumduz uykularimiz azaar azar ama aksam 7 den sora uyuyoruz masallah :) fakat ayakta sallanarak uyuyoruz siz nasil uyutuyosunuz once sallayip sonra sallanan besigine atıyoruz ama zor oluyo birde gündüz kucak cok ister oldu benim oğlum wc ye bile zor gidiyom bazen nasil vazgeciricem bilemiyorum oyun minderi aldim en fazla 10 dk duruyo sizin bebeisler duruyomu?????

benim tontiş de oyuncağımla oynuyorum diye beni kandırıp arkadan karadayı yı izliyormuş meğersem numaracı :D bi de yalandan oyuncağını tutmuş oynuyomuş gibi :D

Eki Görüntüle 865256 Eki Görüntüle 865257
ay çok güldüm :1:maşallah çok tatlı yerim.
Gunaydin kizlar biz 5.ayimiza girdik gumduz uykularimiz azaar azar ama aksam 7 den sora uyuyoruz masallah :) fakat ayakta sallanarak uyuyoruz siz nasil uyutuyosunuz once sallayip sonra sallanan besigine atıyoruz ama zor oluyo birde gündüz kucak cok ister oldu benim oğlum wc ye bile zor gidiyom bazen nasil vazgeciricem bilemiyorum oyun minderi aldim en fazla 10 dk duruyo sizin bebeisler duruyomu?????

bizim de hergün uyuma saatleri aynı.
akşam 11 de yatıyor.bir saat sonra uyanıp emiyor.geri uyuyor.gece 4 civarı emiyor,uyuyor.bir de ben sabah okula gelirken 7buçukta emziriyorum.yine uyuyor.10 da falan kalkıp sağdığım sütü içiyormuş.1 ssat uyanık kalıp geri uyuyormuş 12buçuğa kadar.ben okuldan 1 de geliyorum emziriyorum.2 de falan uyutuyorum 3buçuğa kadar uyuyor.4buçukta geri uyutuyorum,5buçuğa kadar uyuyor.en son 7 buçuğa doğru uyutuyorum 1 saat daha uyuyor. sonra dedeiğim gibi 11de gece uykusuna geçiyor.
bizim böyle hergün aynı.ayakta sallayarak uyuyor.senin de akşam erken yatması iyiymiş,ben de biraz daha erkene alıştırmaya çalışıcam.

merhaba kızlar.
12 sinde 4 ayı bitirdik. 4 ay 7 günlük olduk.
veee süpriz. bu sabah kahvaltıda peynir verirken elime birşey takıldı. aaaa oda ne kızımın 2 tane dişi patlamış geliyor.
çok erken geldi.

Arkadaşlar ek mamaya baslayanlar var sanirim ben daha baslamadim aslinda baslamam gerek siz neyle basladiniz ben verilcekleri biliyorum ama nette okuduklarimkafa kkarıştırıyor kahvaltiya 6.aydan sora basla diyo mandalina portakal 7.aydan sora ver diyo daha bir suru sey işte biz suan 5. Ayimizdan gun aldik iki hafta kadar anca baslicam ben ve nasil vercem birqz korkuyorum acikcasi dr gitsm bana bi liste falan verirmi acaba

günaydın kıslar nasılsınız bizde bugün itibari ile 4 ay 2 haftalık olduk benim bebeğimde bir bağarmalar bir kahkahalar göz göze geldiğin an başlıyo bağarmalara gülmelere maşallah gündüz uykularımız güzel gecede 10 da yatıyo 4 de kalkıp emip sabah 7 de beni işe gçönderiyo sonrasında 9 da yatıyo 11 e kadar ben yoken mama veriyolar bugün çok iştahsızmış mesela yememiş kaç saattir ben hegün akşamları mandalina yalatıyorum 2 tane hergün su veriyorum birde ufak çok az peynir tattrıyorum yemeklerden minnacık veriyorum elimle tadsın die.bide kızlar ben artık anakucağı küçük gelicek gibim duruyo evde durması için anakucağı gibi bişey ne almalıyım ya salıncakmı alsam ana kucağının büyükleri varmı bilemedim

benimki bazen arabasında gezerek, bazen kucakta emme pozisyonuna getirip pıpışlayarak bazen yatağında pışpışlayarak uyuyor.. şu yatır kaldır yöntemini deneyebilirsin ben bikaç kere denedim valla tutuyor yani:))

ay çok güldüm :1:maşallah çok tatlı yerim.

bizim de hergün uyuma saatleri aynı.
akşam 11 de yatıyor.bir saat sonra uyanıp emiyor.geri uyuyor.gece 4 civarı emiyor,uyuyor.bir de ben sabah okula gelirken 7buçukta emziriyorum.yine uyuyor.10 da falan kalkıp sağdığım sütü içiyormuş.1 ssat uyanık kalıp geri uyuyormuş 12buçuğa kadar.ben okuldan 1 de geliyorum emziriyorum.2 de falan uyutuyorum 3buçuğa kadar uyuyor.4buçukta geri uyutuyorum,5buçuğa kadar uyuyor.en son 7 buçuğa doğru uyutuyorum 1 saat daha uyuyor. sonra dedeiğim gibi 11de gece uykusuna geçiyor.
bizim böyle hergün aynı.ayakta sallayarak uyuyor.senin de akşam erken yatması iyiymiş,ben de biraz daha erkene alıştırmaya çalışıcam.

maşallah ne çok uyuyor yav :)))) iyi düzen tutturmuşsunuz bizim de buna yakın her emmeden sonra şekerleme yapıyor ama bu kadar uzun değil gece uyuması da bazen 12yi bile buluyor

merhaba kızlar.
12 sinde 4 ayı bitirdik. 4 ay 7 günlük olduk.
veee süpriz. bu sabah kahvaltıda peynir verirken elime birşey takıldı. aaaa oda ne kızımın 2 tane dişi patlamış geliyor.
çok erken geldi.

annaaamm hayırlı olsunnn dişleriniz :34::34::9::9:

Arkadaşlar ek mamaya baslayanlar var sanirim ben daha baslamadim aslinda baslamam gerek siz neyle basladiniz ben verilcekleri biliyorum ama nette okuduklarimkafa kkarıştırıyor kahvaltiya 6.aydan sora basla diyo mandalina portakal 7.aydan sora ver diyo daha bir suru sey işte biz suan 5. Ayimizdan gun aldik iki hafta kadar anca baslicam ben ve nasil vercem birqz korkuyorum acikcasi dr gitsm bana bi liste falan verirmi acaba

verirler bence liste yaa kafamıza göre yediremeyiz ya bizim daha 2 ay var ek gıdaya geçmemize, hiç de geçesim yok ya böyle çok rahat.. vay yoğurduydu vay çorbasıydı :)))

Back