- 28 Mart 2012
- 1.034
- 0
- 116
yesin onu teyzesssiiiiiiiiiiiii oyyhhh dişlerim kaşındı vallamerhaba sevgili annecikler ve onların minik tosbaaları.. Facebook grubu olunca buraya girmek zorlaştı artık yaw benim cimcimem yarın 5 aylık oluyor hanımlar kocaman kız olduk artıkım.. bir de size prensesimin fotosunu attım tam bir cadı oldu artıkım.. Hepinize keyifli ve bol uykulu bir hafta dilerim..
Eki Görüntüle 864403
ya ben güvenemem yaa bazı dr.lar önermiyor ya. zaten ilkinde çok sorun yaşadım biliyosunuz hamilelik safhasında, böyle tercihsel bi konuda risk almayı gözüm yemez die düşünüyorumsezeryandan sonra 2. bebeği aradan zaman geçtikten sonra normal doğuma alıyolarmış.. Benim gittiğim doktor 2 yıl geçtikten sonra nor.. mal doğum olabileceğini söylüyo
kııızzzzzz ayyyneeennnnn benim kızda öllleee oyuncaklarına bağırıyo, sinirleniyo, ısırmaya çalışıyor, kucağına alıp yuvarlanıyor fln çok komikler gerçekten yaa onu izledikçe katılıyoruz gülmekten bide uykuya giderken ayağımda sallıyorum ya kendi kendine bağırarak ninnisini kendisi sölüyo çatlakbu aralar kızım nasıl bağırıyo, sürekli homurdanıp duruyo, bişeylere kızıyo, o kadar komik ki, ama nasıl bağırıyo, hiç böyle bebek görmemiştim. Sizin bebekler de bağırıyo mu böyle..