merhaba annişler... ben yeni katıldım aranıza bende temmuz 3 doğumlu bir kız evlada sahibim...
merhaba annişler... ben yeni katıldım aranıza bende temmuz 3 doğumlu bir kız evlada sahibim...
kızlar merhaba kızım ne beni ne de mamayı almıyor demiştim ya kilo da alamıyordu tabi laktoz hassasiyeti çıktı kızımda. yani sütün en önemli karbonhidratı olan laktozu bağırsakları sindiremediği için kilo alamıyormuş. laktozsuz mama başladık bebelac LF adında. Benim durumumda olan var mı arkadaşlar?
bir de bebeğine mama veren arkadaşlar kaç saat ara ile kaç ml içiyor bebekleriniz yazar mısınız daha önce ilk bebeğimde de hiç mama vermedim yani kaç saat arayla ne kadar içmesi gerekir hiç bir fikrim yok cevaplarınızı bekliyorum
eşimin ailesi sürekli kızıma bu kız ne kadar çok ağlıyo, bişeyi mi var acaba diyip duruyolar, sinir oluyorum ben de.. o kadar her bebek ağlar, akşamları uyumadan önce biraz ağlıyo, bi de acıkınca ağlıyo, o kadar da ağlamasa anormal bence.. ama yine de onlar öyle dedikçe acaba bişeyi mi var kızımın diye üzülüyorum. Hiç yanlarına gidesim gelmiyo, sanki kendileri hiç çocuk büyütmemişler. Bebek bu ağlayabilir derdini başka nasıl anlatsın..
40. haftaya daha 1 hafta var diyorsun bence bekle burada 41.haftaya kadar bekleyenler vardi bu kadar strese sokma kendini zaten doktorun sana en iyisini soyleyecektir eger bebeginin gelisiminde sorun olsaydi zaten doktorun bunu risk etmezdi ve sezeryan onerirdi bencewe sanirim bu kasılmalarim bebegmin gelisimini de etkilıor. 1 ayda sdce 200 gr almş ya. cok endiselenyrm. dr yorum yapmadi gelişimine.ama yrn üsteleyerek sorucam .
Bende sizler gbi hayrlsyla kucagma alsam yha(((
Kızlar herkes face'e kaçtı hiçkimse gelmiyor bir avuç kişi kaldık
hemen iletiyorum canim
mrb yine benhala dogurmadm tabi
40. haftam 8 gun snra doluyor ama bebek kanala inmemiş. sancılarımda cok ama buna ragmen dr acilma yok dior gunlerdr. yrn yine randewum war. sezeryan istesem mı yha yardim edin gorusunuz ne?
eşimin ailesi sürekli kızıma bu kız ne kadar çok ağlıyo, bişeyi mi var acaba diyip duruyolar, sinir oluyorum ben de.. o kadar her bebek ağlar, akşamları uyumadan önce biraz ağlıyo, bi de acıkınca ağlıyo, o kadar da ağlamasa anormal bence.. ama yine de onlar öyle dedikçe acaba bişeyi mi var kızımın diye üzülüyorum. Hiç yanlarına gidesim gelmiyo, sanki kendileri hiç çocuk büyütmemişler. Bebek bu ağlayabilir derdini başka nasıl anlatsın..
Mrb canım benim oğlum hep mama ike buyuyo emmedi suan 5.aya girdik 150 cc içiyor gunde 5 kere falan bazende 120 cc iciyo iki uc saat arayla
aç bu aç senin sütün yetmiyo bak bak herseye ağzını açıyo mama başla sen buna bu cocuk ac kalıyor bunları demıyorlar mıben gülüyorum artık ha bıde kılo almıssın sen bak dıkkat et rejım yap kıloların kalır sankkı gebeıken kılo almamıslar
uzak yasadığıma sevınıyorum ama keske bu kadar uzak olmasaydı 1 saatlık mesafe olsaydı dıyorum
40. haftam 8 gun snra doluyor ama bebek kanala inmemiş. sancılarımda cok ama buna ragmen dr acilma yok dior gunlerdr. yrn yine randewum war. sezeryan istesem mı yha yardim edin gorusunuz ne?
Merhaba hanımlar nasılsınız ? ben de 17 Temmuz da Oğlum Faris'i sezeryanla dünyaya getirdim 40+3 te. diğer sayfadaydım burayı yeni keşfettim Elif abla sağolsun yol gösterdi..
bebekleriniz kendi kendine mi uyuyor? bizimki fantezik yaabi omuzda bi ayakta yastıkla vs vs günü gününü tutmuyor.. bir de 8 gündür dolu dolu kaka yapamadık...bugün birazcık beze bulaştırmış çok az. geçen doktorumuza götürdüm özellikle 6. günüydü olabilir normal dedi ertesi güne kakasını yaptı :) gazını çıkartıyor çok şükür...
bir de gece 5 te gazla ağlayarak uyanıyoruz 1 - 1.5 haftadır böyle. ki başparmağını da bu süre içinde emmeye başladı. gazı o yapıyor olabilir mi ?
yan dönüyor mu sizin kuzular ??
benim annemle kayınvaldem sırayla gelip bakıyorlar.biz onlara 1 saat uzaklıkta bir mesafedeyiz.pazartesi gelip cuma dönüyorlar.yine hafta sonu yalnız oluyoruz biz.ben memnunum.bir zararını görmedim.hem bir işim olduğunda onlara bırakıveriyorum.gece bakıyorlar rahatça uyuyorum.bakıcı işi zor.kımsecikler kalmamış buralarda:) face geldi mertlik bozuldu bu olsa gerek :) kızlar face grubuna girmek isterseniz "2013 Anneleri" diye bi grubumuz var genelde orda yazışıyor burdaki arkadaşlar.. ama buranın tadı başka cidden:)
ben de bişey danışcam size, ben annemle daha bu konuyu görüşmedim ama kendisi oğluma bakmak istediğini ima etti gerçi çok mutlu oldum çünkü annem maddi manevi çok donanımlı bir insan benden iyi yetiştireceğine eminim. ben de annemin bakmasını çok istiyorum işe başlayınca ama eşimle aile hayatımız kalmazsa diye de korkuyorum. sonuçta hiç yalnız kalamıcaz çünkü annem başka şehirde, sene boyu bizimle kalacak öyle olursa.. eşimle annemin arası da çok iyidir birbirlerini çok severler hatta eşim de annemin bakmasını çok istiyor ama ben acayip kararsızım. bakıcı tutsam ona da güvenmek problem. ne yapsam?
bu da değişik bir bakış açısıHerkes o grupta mı aa ne güzel hemen katılayım :)
Kararsızlık zor.Annen kadar iyi bakabilecek ve onun kadar merhametli olacak birini bulmak çok zor,aklın kalmadan emanet edersin annene.Madem annenle eşinin arası iyi sorun olmaz o zaman hem inan daha da tatlanır evliliğin çünkü 7/24 rahat olmıcanız için flört ediyomuş gibi hissedeceksin bu da evliliğe heyecan katar :)
bu durum canımı sıktı şimdi.mail atalım ama dikkate alırlar mı ki, nerdeee..Kızlar ben daha demir ilacına başlamadım yazılanları okudum ve hemen sağlık bakanlığına mail attım sizlerde atın
demirler ve dvit 3 lerin içindeki yardımcı maddelerin içinde kanserojen var diye.
Ne kadar çokluk olursak o kadar çabuk sonuç alırız.
Sonuçta çoğumuz yurtdışından organik damla getirtecek durumda değiliz..
ay en sinir olduğum şey.hiçmi görmemişler ya ağlayan bebek.eşimin ailesi sürekli kızıma bu kız ne kadar çok ağlıyo, bişeyi mi var acaba diyip duruyolar, sinir oluyorum ben de.. o kadar her bebek ağlar, akşamları uyumadan önce biraz ağlıyo, bi de acıkınca ağlıyo, o kadar da ağlamasa anormal bence.. ama yine de onlar öyle dedikçe acaba bişeyi mi var kızımın diye üzülüyorum. Hiç yanlarına gidesim gelmiyo, sanki kendileri hiç çocuk büyütmemişler. Bebek bu ağlayabilir derdini başka nasıl anlatsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?