kızlar benim kız da öyleydi saat başı yarım saatte bir üç gündür eskisi gibi uyanmıyo şükr 3. aydan 4e geçerken büyüme atağı mı var acaba
gaz atağı aşı atağı büyüme atağı yarın bir gün diş atağı :))) anammm daha bana 1 yasına kadar uyku yok sanırım
valla yakında kilo kaybından görünmez olacam
kızlar bebeğim sadece anne sütü alıyor 15 gündür günde sadece 1 kere zorla kakasını yapıor.en fazla iki kere yapıor..sizinkiler ne alemde acaba
benim bebeğim de çok az yapıyor kakayı.. bugün 4. ay aşılarımız vardı bir de rotavirüs aşısını yaptırdık ateşini ölçmek için makattan dereceyle bakarken uyardım mı ne birazcık yapmış oldu bugün kakayı... 11. gündü bugün...
Sadece anne sütü alanlar kaka yapmıyorsa sütünüz susuz kalabiliyormuş.onun için su tüketimini arttırın.Birde kuru incir kayısı erik kaynatın her gun tuketın.Bunun yanı sıra bebeğe düzenli su verin.Ve zeytinyağı içirin .Benım doktorun tavsiyeleri bunlar.Ben uyguluyorum./ gun bekle yapmazsa oyle fitil kullan dedi bana.Sizde deneyın belki işe yarar
Slm arkadaşlar aranıza yeni katlabildim takip ediyordum ama üyrlik yeni nasip oldu.bende 29 temmuzda doğum yaptım bişey sorcam kan ilacı tüm bebeklere veriliyomu acaba. Bide rotavirüs aşısını yaptırdınız mı?ben ilk dozunu vurdurdum ama herkes bişey diyo kafa karışıyo haliyle
rota yaptırdım ben.ıkıncısı 5. ayda.Onuda yaptırıcam zaten bırıncısını verdık ıkıncısını almazsa bır anlamı yok