• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar benim kız da öyleydi saat başı yarım saatte bir üç gündür eskisi gibi uyanmıyo şükr 3. aydan 4e geçerken büyüme atağı mı var acaba

gaz atağı aşı atağı büyüme atağı yarın bir gün diş atağı :))) anammm daha bana 1 yasına kadar uyku yok sanırım
valla yakında kilo kaybından görünmez olacam

kızlar bebeğim sadece anne sütü alıyor 15 gündür günde sadece 1 kere zorla kakasını yapıor.en fazla iki kere yapıor..sizinkiler ne alemde acaba

benim bebeğim de çok az yapıyor kakayı.. bugün 4. ay aşılarımız vardı bir de rotavirüs aşısını yaptırdık ateşini ölçmek için makattan dereceyle bakarken uyardım mı ne birazcık yapmış oldu bugün kakayı... 11. gündü bugün...

Sadece anne sütü alanlar kaka yapmıyorsa sütünüz susuz kalabiliyormuş.onun için su tüketimini arttırın.Birde kuru incir kayısı erik kaynatın her gun tuketın.Bunun yanı sıra bebeğe düzenli su verin.Ve zeytinyağı içirin .Benım doktorun tavsiyeleri bunlar.Ben uyguluyorum./ gun bekle yapmazsa oyle fitil kullan dedi bana.Sizde deneyın belki işe yarar

Slm arkadaşlar aranıza yeni katlabildim takip ediyordum ama üyrlik yeni nasip oldu.bende 29 temmuzda doğum yaptım bişey sorcam kan ilacı tüm bebeklere veriliyomu acaba. Bide rotavirüs aşısını yaptırdınız mı?ben ilk dozunu vurdurdum ama herkes bişey diyo kafa karışıyo haliyle

rota yaptırdım ben.ıkıncısı 5. ayda.Onuda yaptırıcam zaten bırıncısını verdık ıkıncısını almazsa bır anlamı yok

Canım dün saat tuttum 3 saat arayla en fazla 80 cc içiyor o da aralıklarla öyle bir kere de içmiyor. mesela kaç dakikada bitiriyor 150 cc yi?

Cnm dk tutmadim ama bir iki dk bitiriyo gece soluksuz içiyor ama ek besine gecucem ben ins üzülme sende ek besinde daha iyi yer belki

merhabalr kızlar naıslsınız ben cok sukur ıyyım paşa uykuda asure yapacagım yemek ısteyen olursa beklerımmmm ona göre cekınmeyın sakın heeeeeeee:21:

gecmıse bakıcam ınsll vaktım olursaa :10::10::10:

yhaaa ben doguramadm yaa. dogmicak hep icimde kalcak sanki :((((( arkadaşlarm dogurdu ben hala beklemedeyim. ne nişan, ne kanama ne de suyum gelior. ne yapsam dogurum yaa bilen warsa sólesin lütfenn :( herkes dogurmadn mi hala deıp duruor :(((((((((((((((
doğurursun doğurursunnnnn kimse ömrünün sonuna kadar hamile kalmamış bende 4o haftada sezeryan oldum :D şahsi fikrim sonuna kadar normal doğurmayı bekle. doğumun hertürlüsü zor tabi ama sezeryanda bi tık daha sonrasındaki eziyetin fazla :9: herkesin bünyesi farklı tabi :9: keşke normal doğurabilme imkanım olsaydıda o güzel anı yaşasaydım. şimdi ikinci çocuğumuda sezeryan olmak zorundayım, o muhteşem anı hiç yaşayamıcam :14:
sen birazda sanki dr.una güvenmiyosun gibi geldi bana yanlış bi izlenim mi benimki acaba?

çocuğun her şeyine karışanlara ben de kızıyorum,
bırak istediğim gibi büyüteyim, annelik sırası bizde,
sen sıranı savmışsın çok biliyorsan bir tene daha yap deyiveresim geliyor,
öyle böyle değil kıl oluyorum...
ayyyyneeeenn öle, al bide bende var aynısı anlatsam sayfalar sığmaz, sabah yine sofrada ne buluyosa soktu ecenin ağzına verme dedikçe, sinirlerimi hoplatıyor yaa, bu duruma acil bi çözüm bulmalıyım :14:
bide üstüne diyoki, büyük kızını kastederek ben alpere bakarken(görümcemin oğlu) annesi verme dedikçe vermedim onun arkasından bildiğimi okudum :14: bana? bana diyor bunu? :14: ben daha verirmiyim sana çocuğumu bakman için???

kızlar merhaba kızım ne beni ne de mamayı almıyor demiştim ya kilo da alamıyordu tabi laktoz hassasiyeti çıktı kızımda. yani sütün en önemli karbonhidratı olan laktozu bağırsakları sindiremediği için kilo alamıyormuş. laktozsuz mama başladık bebelac LF adında. Benim durumumda olan var mı arkadaşlar?
bir de bebeğine mama veren arkadaşlar kaç saat ara ile kaç ml içiyor bebekleriniz yazar mısınız daha önce ilk bebeğimde de hiç mama vermedim yani kaç saat arayla ne kadar içmesi gerekir hiç bir fikrim yok cevaplarınızı bekliyorum
canım geçmiş olsun ya üzüldüm çok :14:
bazı hassasiyetler alerjiler fln 2 yaşından sonra azalıyo yada bitiyo dr. böle bişeyden bahsettimi?

merhaba sevgili annecikler ve onların minik tosbaaları.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Facebook grubu olunca buraya girmek zorlaştı artık yaw :50::50: benim cimcimem yarın 5 aylık oluyor hanımlar kocaman kız olduk artıkım.. bir de size prensesimin fotosunu attım tam bir cadı oldu artıkım.. Hepinize keyifli ve bol uykulu bir hafta dilerim.. :16::16::16::16:

$ece.jpg

Sadece anne sütü alanlar kaka yapmıyorsa sütünüz susuz kalabiliyormuş.onun için su tüketimini arttırın.Birde kuru incir kayısı erik kaynatın her gun tuketın.Bunun yanı sıra bebeğe düzenli su verin.Ve zeytinyağı içirin .Benım doktorun tavsiyeleri bunlar.Ben uyguluyorum./ gun bekle yapmazsa oyle fitil kullan dedi bana.Sizde deneyın belki işe yarar

cmts kuru incir ve kayısı yemiştim pzar bir güzel yaptı yemeye devam edeyim bari. suyu çok içiyorum zaten...

kızlar bir de şunu soracağım: benim oğlan sol elini çok güzel kullanıyor hatta baskın el,i sol el olarak görünüyor. herşeye sol eliyle atlıyor desem yeridir. sol elle kavraması da hızlı. parmaklarını da iyi açıyor. ama sağ el o kadar iyi değil. sizde böyle bir durum var mı ??

kızlar bir de şunu soracağım: benim oğlan sol elini çok güzel kullanıyor hatta baskın el,i sol el olarak görünüyor. herşeye sol eliyle atlıyor desem yeridir. sol elle kavraması da hızlı. parmaklarını da iyi açıyor. ama sağ el o kadar iyi değil. sizde böyle bir durum var mı ??
bız anneler cok ıncelıyoruz bu dogru bende cıngıragını genelde sag elınde goruyorum alıp sola verıyorum reflexsı ıyı gelışşın dıyee :24::24::24::24::24:

merhaba sevgili annecikler ve onların minik tosbaaları.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Facebook grubu olunca buraya girmek zorlaştı artık yaw :50::50: benim cimcimem yarın 5 aylık oluyor hanımlar kocaman kız olduk artıkım.. bir de size prensesimin fotosunu attım tam bir cadı oldu artıkım.. Hepinize keyifli ve bol uykulu bir hafta dilerim.. :16::16::16::16:

Eki Görüntüle 864403

Allah bağışlasın bebişin çoook tatlı maşallah

bizzz :) bazen sol elini tutuyoruz ağlıyor elimi bırakın diye, oğlum bi tane daha elin var niye ağlıyon dioz sağ elini kullanmak aklına bile gelmiyor :D

nst de de sancilarm yuksek ckıor. dr da şaşkın bakıor yha acilman olmuor die. benim durumumda olan warmiydi. ben bu sanclara dayanamıorm artk. napcgmi sasirdim :((
hayırlısı yoksun geldımı melegınm acaba :)
merhaba annişler... ben yeni katıldım aranıza bende temmuz 3 doğumlu bir kız evlada sahibim...
hos geldın cnm bısde 8 temmuzluyuz :D
çocuğun her şeyine karışanlara ben de kızıyorum,
bırak istediğim gibi büyüteyim, annelik sırası bizde,
sen sıranı savmışsın çok biliyorsan bir tene daha yap deyiveresim geliyor,
öyle böyle değil kıl oluyorum...
cok gusel dıyıverecek mıssın :D

Kızlar ben daha demir ilacına başlamadım yazılanları okudum ve hemen sağlık bakanlığına mail attım sizlerde atın
demirler ve dvit 3 lerin içindeki yardımcı maddelerin içinde kanserojen var diye.
Ne kadar çokluk olursak o kadar çabuk sonuç alırız.
Sonuçta çoğumuz yurtdışından organik damla getirtecek durumda değiliz..
e ne yapcaz o zmn
Slm arkevet tumu ne adaşlar aranıza yeni katlabildim takip ediyordum ama üyrlik yeni nasip oldu.bende 29 temmuzda doğum yaptım bişey sorcam kan ilacı tüm bebeklere veriliyomu acaba. Bide rotavirüs aşısını yaptırdınız mı?ben ilk dozunu vurdurdum ama herkes bişey diyo kafa karışıyo haliyle
dr IQ su ıcın dedı tum bebekler ıcınmıs
Kızlar günlerdir Prof Sabiha Paktuna olayına ağlayıp duruyorum valla çok üzüldüm.
baba da %40 özürlüymüş ama çoğu akıllıyım diye geçineneden daha akıllı ve mantıklı.
Allah rahmet eylesin .
ne oldukı heberım yokdaa:17::26:

normal dogum sansin varsa dene bence senin yerinde olsam 41hftaya kadar beklerdim seni anliyorum suan beklemek dunyanin en zor seyi biran once yuzunu gormek koklamak kucagina almak istiyosun ayni duygulari biz de yaasadik beklemek cok cok cok zorrr ama sirr beklememek icin sezeryana girme

8 gün snra 40ım doluyor. 40 ında doğurtcam seni doğurmazsan dedi. ama sezeryana karşı dr. nasıl olcek bilmiorum :)

doğurursun doğurursunnnnn kimse ömrünün sonuna kadar hamile kalmamış bende 4o haftada sezeryan oldum :D şahsi fikrim sonuna kadar normal doğurmayı bekle. doğumun hertürlüsü zor tabi ama sezeryanda bi tık daha sonrasındaki eziyetin fazla :9: herkesin bünyesi farklı tabi :9: keşke normal doğurabilme imkanım olsaydıda o güzel anı yaşasaydım. şimdi ikinci çocuğumuda sezeryan olmak zorundayım, o muhteşem anı hiç yaşayamıcam :14:
sen birazda sanki dr.una güvenmiyosun gibi geldi bana yanlış bi izlenim mi benimki acaba?

eöle sayılır.ama annemin yanına geldim burdaki dr a muayene oldum. açılman yok ama yumuşamaya başlamış rahim dedi. bol bol merdiven in çık ve yürü dedi. 8 gün sonra doğuma alıcam doğurmazsan dedi. inşallah bi aksilik olmazz bebek kanala bile yerleşmemiş ama bi günde bile yerleşiomuş

hayırlısı yoksun geldımı melegınm acaba :)

hos geldın cnm bısde 8 temmuzluyuz :D
cok gusel dıyıverecek mıssın :D

e ne yapcaz o zmn

dr IQ su ıcın dedı tum bebekler ıcınmıs
ne oldukı heberım yokdaa:17::26:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :d

hoşgeldin canım.benim oğlum 1 temmuz doğumlu.dönüyor baya.artık yatağı dışında yüksek bir yere yatıramıyorum .çünkü yatırdıktan az sonra bambaşka bir yerde buluyorum çok komik.oğlum karnımda da çok hareketliydi zaten.nst çekilmesi çok zor oluyordu.

ben sana bir de şunu yazmak istedim.aman parmak emmeye dikkat et.benim kızım 4 yaşında.parmak emmeyi 1 sene önce falan zor bıraktırdık.ben emziğe çok karşıydım vermedim.parmak emmeye alıştı.zaman geçtikçe iyice düşkünleşti.1 yaşından sonra gece boyu emerdi.gündüz de nerdeyse tüm gün ağzındaydı.baya uğraştık.emziği yine atarsın kurtulursun.parmağı bıraktıramıyorsun da.en sonunda 3 yaşındayken idrar yolu iltihabı olmuştu.baya iğne vuruldu hastanede yattık.o zaman çok korkmuştu.doktoru ayarladık,doktor parmak emmesinden oluyor,bırakana kadar iğne vurucaz dedi.nasıl olduysa öyle bıraktı.başparmağının tırnağının şekli diğerlerine göre farklı biraz mesela.yine şükrediyorum çabuk bıraktı.oğluma direk emziği verdim valla.sen de dikkat et.emzik vermeyeceksen de parmağa alışmasın.

benim annemle kayınvaldem sırayla gelip bakıyorlar.biz onlara 1 saat uzaklıkta bir mesafedeyiz.pazartesi gelip cuma dönüyorlar.yine hafta sonu yalnız oluyoruz biz.ben memnunum.bir zararını görmedim.hem bir işim olduğunda onlara bırakıveriyorum.gece bakıyorlar rahatça uyuyorum.bakıcı işi zor.

bu da değişik bir bakış açısı:1::1:

bu durum canımı sıktı şimdi.mail atalım ama dikkate alırlar mı ki, nerdeee..

ay en sinir olduğum şey.hiçmi görmemişler ya ağlayan bebek.

bence normal doğum diye ısrar etmeye hiç gerek yok. normal yollardan doğum başlamadıysa sezaryen iste bence.suni sancı veriliyor sonra açılma yine olmazsa sezaryene alıyorlar.tabi yine de senin kararın

yha evet dr da öle dedi. bugün verin suniyi dedim. olmaz ki açılman hiç yok boşuna sancı çekersin dedi. 40 ımıbeklicez. bu 8 gün içinde napıp edip açılmasını sağlamalıyım. bol bol yürücem inşallah açılır yoksasonum sezeryan görünüorrr

merhabalr kızlar naıslsınız ben cok sukur ıyyım paşa uykuda asure yapacagım yemek ısteyen olursa beklerımmmm ona göre cekınmeyın sakın heeeeeeee:21:

gecmıse bakıcam ınsll vaktım olursaa :10::10::10:
becerikli hatun.aşure de mi yaptın.geliyorum yemeye:56:
yha evet dr da öle dedi. bugün verin suniyi dedim. olmaz ki açılman hiç yok boşuna sancı çekersin dedi. 40 ımıbeklicez. bu 8 gün içinde napıp edip açılmasını sağlamalıyım. bol bol yürücem inşallah açılır yoksasonum sezeryan görünüorrr

hangisi hayırlıysa o olsun

ayyyyneeeenn öle, al bide bende var aynısı anlatsam sayfalar sığmaz, sabah yine sofrada ne buluyosa soktu ecenin ağzına verme dedikçe, sinirlerimi hoplatıyor yaa, bu duruma acil bi çözüm bulmalıyım :14:
bide üstüne diyoki, büyük kızını kastederek ben alpere bakarken(görümcemin oğlu) annesi verme dedikçe vermedim onun arkasından bildiğimi okudum :14: bana? bana diyor bunu? :14: ben daha verirmiyim sana çocuğumu bakman için???

valla haklisin o ne oyle inadina yapiyor bence:1:

canım geçmiş olsun ya üzüldüm çok :14:
bazı hassasiyetler alerjiler fln 2 yaşından sonra azalıyo yada bitiyo dr. böle bişeyden bahsettimi?

sezeryandan sonra 2. bebeği aradan zaman geçtikten sonra normal doğuma alıyolarmış.. Benim gittiğim doktor 2 yıl geçtikten sonra nor.. mal doğum olabileceğini söylüyo

bu aralar kızım nasıl bağırıyo, sürekli homurdanıp duruyo, bişeylere kızıyo, o kadar komik ki, ama nasıl bağırıyo, hiç böyle bebek görmemiştim. Sizin bebekler de bağırıyo mu böyle..

Back