bizim ki gunde 1 kere yapardi 1 haftadir gunde 3-4 kere yapiyor
Slm arkadaşlar aranıza yeni katlabildim takip ediyordum ama üyrlik yeni nasip oldu.bende 29 temmuzda doğum yaptım bişey sorcam kan ilacı tüm bebeklere veriliyomu acaba. Bide rotavirüs aşısını yaptırdınız mı?ben ilk dozunu vurdurdum ama herkes bişey diyo kafa karışıyo haliyle
Slm arkadaşlar aranıza yeni katlabildim takip ediyordum ama üyrlik yeni nasip oldu.bende 29 temmuzda doğum yaptım bişey sorcam kan ilacı tüm bebeklere veriliyomu acaba. Bide rotavirüs aşısını yaptırdınız mı?ben ilk dozunu vurdurdum ama herkes bişey diyo kafa karışıyo haliyle
Bu demir ilacını bize de verdiler 3 aylıkken,,baktım paraben var kullanmadım,sonra doktora sordum dedi kullanma,kan istiycem eğer eksiklik varsa kullan diycem ben dedi . Hala kullanmıyorum. Rotanın da ilk dozunu olduk biz.çok düşünmüştük,,hastanede birden hadi yaptıralım dedik yaptırdık
hoşgeldin. kan ilacını her bebeğe veriyorlar tahlil falan yapmadan diye biliyorum. bize verdiler. rotavirüsü de dün 4. ay aşılarıyla yaptırdım ilk dozu. bir sonraki 6. ayda. ben de çok şüpheye düşmüştüm doktora ben sordum o birşey demedi. pahalı olduğu için herkese söyleyemiyoruz dedi. yaptırırsan iyi olur dedi.. ben de yaptırdım. dün gece aşılardan ateşimiz 37.8 oldu yarım fitil verdim 1 saat sonra baktım 38.1 e gördüm korktum acile gittim orada 37,6 çıktı doktor ateşi düşmeye başlamış sen yapman gerekenleri yapmışsın dedi. eve geldik emdi bir güzel ve uyudu şükür hemen...
eşimin ailesi sürekli kızıma bu kız ne kadar çok ağlıyo, bişeyi mi var acaba diyip duruyolar, sinir oluyorum ben de.. o kadar her bebek ağlar, akşamları uyumadan önce biraz ağlıyo, bi de acıkınca ağlıyo, o kadar da ağlamasa anormal bence.. ama yine de onlar öyle dedikçe acaba bişeyi mi var kızımın diye üzülüyorum. Hiç yanlarına gidesim gelmiyo, sanki kendileri hiç çocuk büyütmemişler. Bebek bu ağlayabilir derdini başka nasıl anlatsın..
eşimin ailesi sürekli kızıma bu kız ne kadar çok ağlıyo, bişeyi mi var acaba diyip duruyolar, sinir oluyorum ben de.. o kadar her bebek ağlar, akşamları uyumadan önce biraz ağlıyo, bi de acıkınca ağlıyo, o kadar da ağlamasa anormal bence.. ama yine de onlar öyle dedikçe acaba bişeyi mi var kızımın diye üzülüyorum. Hiç yanlarına gidesim gelmiyo, sanki kendileri hiç çocuk büyütmemişler. Bebek bu ağlayabilir derdini başka nasıl anlatsın..
Kızlar günlerdir Prof Sabiha Paktuna olayına ağlayıp duruyorum valla çok üzüldüm.
baba da %40 özürlüymüş ama çoğu akıllıyım diye geçineneden daha akıllı ve mantıklı.
Allah rahmet eylesin .
ya ben de sabiha paktuna nın kitaplarını alayım diyordum belki gerçekten suçsuzdur ama bilemiyorum soru işaretleri oluştu???
anneler bu arada bıktım bu 3. sayfa haberlerinden bebek cinayetlerinden gece rüyalarıma giriyor psikolojim bozuldu
Hosgeldinbize de verilmedi henuz kan ilaci pazartesi asi icin saglik ocagina gidicez sanirim o zaman verecekler. rotavirusun ilk dozunu bende yaptirdim 2.dozunu da yaptiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?