• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
arkadaşlar temmuz 8 doğumlu bebeğim ve sadece mama içiyor anne sütü almıyor.son 1 haftadan beri mama da içmek istemiyor sadece uyduğu zaman 60 cc verebiliyorum 3 saatte bir ve çok üzülüyorum gündüz neredeyse hiç yemiyor aç yavrum.doktor demir i,lacından olabilir dedi kestik iştah içinde çinko verdi 1 haftadan beri kullanıyorum ama faydası yok ne yapalirim

arkadaşlar temmuz 8 doğumlu bebeğim ve sadece mama içiyor anne sütü almıyor.son 1 haftadan beri mama da içmek istemiyor sadece uyduğu zaman 60 cc verebiliyorum 3 saatte bir ve çok üzülüyorum gündüz neredeyse hiç yemiyor aç yavrum.doktor demir i,lacından olabilir dedi kestik iştah içinde çinko verdi 1 haftadan beri kullanıyorum ama faydası yok ne yapalirim

canım benim bebeğimde 4 gün böyleydi eskiden açlıktan ağlayan bebeğim o 4 gün zorla 60 cc 3 saatte bir mama yediriyoudm doktor artık 3 saatte 120 cc içmeli dedi.ama ben 60 cc zor içiriyodum.4 gün sonra düzeldi çok şükür şimdide 3 saatte canı isterse 120 cc oda yarım saatte ancak içiriyorum istemezse 60 cc sıkma canını yeterki aç kalmayacak şeklide içsin mesela 3 saat sonra 90 cc yap bakalım ne kadar içicek zorlasanda bazen mesela zorluyorum içmiyo itiyo dilile ağlıyo oynuyorum 15 dakka sonra acıkarak yiyo :) üzme kendini bende o zaman çok üzülüyodum inan düzeliyolar bazen yemiyolar bazen çok yiyolar bazen ağlaıyolar bazen susturamıyosun bebek işte değişik :)

Annişler ya şu astronot tulumlar varya alan var mı alıp almama konusunda karasızım havalar soğuyunca bayağı işe yarayacak gibi ne diyorsunuz mothercare de 60 tl ye inmiş alsamm mı?

Canim belkide bebeğin buyume atağı geciriyodur atak haftasinda olabilir benim oglumda da oldu hikac hafta once geceleri surekku uyandi gunduz uyumadi doymadi geceleri saat basi 120 cc icti nerdeyse huysuzdu bazi bebeklerdede tam tersi olabilyomus hi arastir bence

Annişler ya şu astronot tulumlar varya alan var mı alıp almama konusunda karasızım havalar soğuyunca bayağı işe yarayacak gibi ne diyorsunuz mothercare de 60 tl ye inmiş alsamm mı?

O tulumlardan bende istiyorum ya geceler i hep üstünü acıyor napcam bilemiyorum

kızlar bebeğim sadece anne sütü alıyor 15 gündür günde sadece 1 kere zorla kakasını yapıor.en fazla iki kere yapıor..sizinkiler ne alemde acaba

kızlar bebeğim sadece anne sütü alıyor 15 gündür günde sadece 1 kere zorla kakasını yapıor.en fazla iki kere yapıor..sizinkiler ne alemde acaba

benim bebeğim de çok az yapıyor kakayı.. bugün 4. ay aşılarımız vardı bir de rotavirüs aşısını yaptırdık ateşini ölçmek için makattan dereceyle bakarken uyardım mı ne birazcık yapmış oldu bugün kakayı... 11. gündü bugün...

Benimde ilk ogluma gecen yil annemler bakti 1 yil benimle kaldilar.zor yanlarida coktu tabi ama o guven meselesi benide cok zorlayacagi icin herseye katlandim.o sirada 2. Hamileligimide atlatmis olsum tabi.simdi ucretsiz izindeyim 2sinede kendim bakiyorum ama seneye annemi ve babami tekrar cagirdim artik kres yasina kadar bakcaklar ins. Ikisinede.bu arada yanima bakicida almistim bi ara ama olmadi ben evdeyken bile kadinin olumsuz tavirlari canimi sıktı. Gonderdim geri.tek idare ediyorum simdi biri 22 aylik digeri 4 aylik

aynen benim de 28 aylık ve 4 aylık ücretsiz izindeyim ben bakıyorum...

Kızlar bebişlerimizin büyüdükçe gece uykusu artması gerekmiyor mu yani hep öyle diyorlar ama bizimki gittikçe azaltıyor sizinkiler nası?

8-9 saat uyuyordu daha geç ve kısa uyumaya başladı...

bebekten bebeğe değişiyor benimki çoğunlukla çişten çok kaka yapıyor...

aaah ahhh büyük gün bi gelse

sabırsızlanma bu kadar bak benıde ne sancı ne karın asagı ınmesı hıc bısı yoktu gece birsuru fotoğraf cekındım gulustuk eglendık hatta cıkmaya nıyetı yok dıye dalga gectık yattık saat ıkıde bucukta nısan geldı ucte sancılar basladı sakın ol tadını cıkar

Slm Canım Benim kızımda aynı durumdaydı Ben çareyi elektirik süpürgesinde buldum:)))))))) 100 cc yapıyorum süpürgeyi açıyorum yiyor. Süpürge olmassa yemiyor mamasını:( Gece uykusunda anlamıyor ama gündüz süpürge kullanıyorum ne yaptıysam yediremedim. Banada doktorum söyledi.Tabiyki bu yüzden bir yere gidemiyorum ama yeterki kızım doysun diyorum.

Slm arkadaşlar aranıza yeni katlabildim takip ediyordum ama üyrlik yeni nasip oldu.bende 29 temmuzda doğum yaptım bişey sorcam kan ilacı tüm bebeklere veriliyomu acaba. Bide rotavirüs aşısını yaptırdınız mı?ben ilk dozunu vurdurdum ama herkes bişey diyo kafa karışıyo haliyle

sabırsızlanma bu kadar bak benıde ne sancı ne karın asagı ınmesı hıc bısı yoktu gece birsuru fotoğraf cekındım gulustuk eglendık hatta cıkmaya nıyetı yok dıye dalga gectık yattık saat ıkıde bucukta nısan geldı ucte sancılar basladı sakın ol tadını cıkar

ewet cok sabirsizim gercektende, ama inan öle cok bebek özlemindym ki...

Back