2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar benim kız da öyleydi saat başı yarım saatte bir üç gündür eskisi gibi uyanmıyo şükr 3. aydan 4e geçerken büyüme atağı mı var acaba

gaz atağı aşı atağı büyüme atağı yarın bir gün diş atağı :))) anammm daha bana 1 yasına kadar uyku yok sanırım
valla yakında kilo kaybından görünmez olacam

kızlar bebeğim sadece anne sütü alıyor 15 gündür günde sadece 1 kere zorla kakasını yapıor.en fazla iki kere yapıor..sizinkiler ne alemde acaba

Sadece anne sütü alanlar kaka yapmıyorsa sütünüz susuz kalabiliyormuş.onun için su tüketimini arttırın.Birde kuru incir kayısı erik kaynatın her gun tuketın.Bunun yanı sıra bebeğe düzenli su verin.Ve zeytinyağı içirin .Benım doktorun tavsiyeleri bunlar.Ben uyguluyorum./ gun bekle yapmazsa oyle fitil kullan dedi bana.Sizde deneyın belki işe yarar

rota yaptırdım ben.ıkıncısı 5. ayda.Onuda yaptırıcam zaten bırıncısını verdık ıkıncısını almazsa bır anlamı yok

Canım dün saat tuttum 3 saat arayla en fazla 80 cc içiyor o da aralıklarla öyle bir kere de içmiyor. mesela kaç dakikada bitiriyor 150 cc yi?

Cnm dk tutmadim ama bir iki dk bitiriyo gece soluksuz içiyor ama ek besine gecucem ben ins üzülme sende ek besinde daha iyi yer belki

merhabalr kızlar naıslsınız ben cok sukur ıyyım paşa uykuda asure yapacagım yemek ısteyen olursa beklerımmmm ona göre cekınmeyın sakın heeeeeeee

gecmıse bakıcam ınsll vaktım olursaa

doğurursun doğurursunnnnn kimse ömrünün sonuna kadar hamile kalmamış bende 4o haftada sezeryan oldum şahsi fikrim sonuna kadar normal doğurmayı bekle. doğumun hertürlüsü zor tabi ama sezeryanda bi tık daha sonrasındaki eziyetin fazla herkesin bünyesi farklı tabi keşke normal doğurabilme imkanım olsaydıda o güzel anı yaşasaydım. şimdi ikinci çocuğumuda sezeryan olmak zorundayım, o muhteşem anı hiç yaşayamıcam
sen birazda sanki dr.una güvenmiyosun gibi geldi bana yanlış bi izlenim mi benimki acaba?

ayyyyneeeenn öle, al bide bende var aynısı anlatsam sayfalar sığmaz, sabah yine sofrada ne buluyosa soktu ecenin ağzına verme dedikçe, sinirlerimi hoplatıyor yaa, bu duruma acil bi çözüm bulmalıyım
bide üstüne diyoki, büyük kızını kastederek ben alpere bakarken(görümcemin oğlu) annesi verme dedikçe vermedim onun arkasından bildiğimi okudum bana? bana diyor bunu? ben daha verirmiyim sana çocuğumu bakman için???

canım geçmiş olsun ya üzüldüm çok
bazı hassasiyetler alerjiler fln 2 yaşından sonra azalıyo yada bitiyo dr. böle bişeyden bahsettimi?

merhaba sevgili annecikler ve onların minik tosbaaları.. Facebook grubu olunca buraya girmek zorlaştı artık yaw benim cimcimem yarın 5 aylık oluyor hanımlar kocaman kız olduk artıkım.. bir de size prensesimin fotosunu attım tam bir cadı oldu artıkım.. Hepinize keyifli ve bol uykulu bir hafta dilerim..

cmts kuru incir ve kayısı yemiştim pzar bir güzel yaptı yemeye devam edeyim bari. suyu çok içiyorum zaten...

kızlar bir de şunu soracağım: benim oğlan sol elini çok güzel kullanıyor hatta baskın el,i sol el olarak görünüyor. herşeye sol eliyle atlıyor desem yeridir. sol elle kavraması da hızlı. parmaklarını da iyi açıyor. ama sağ el o kadar iyi değil. sizde böyle bir durum var mı ??

bız anneler cok ıncelıyoruz bu dogru bende cıngıragını genelde sag elınde goruyorum alıp sola verıyorum reflexsı ıyı gelışşın dıyee

Allah bağışlasın bebişin çoook tatlı maşallah

bizzz :) bazen sol elini tutuyoruz ağlıyor elimi bırakın diye, oğlum bi tane daha elin var niye ağlıyon dioz sağ elini kullanmak aklına bile gelmiyor

nst de de sancilarm yuksek ckıor. dr da şaşkın bakıor yha acilman olmuor die. benim durumumda olan warmiydi. ben bu sanclara dayanamıorm artk. napcgmi sasirdim (
hayırlısı yoksun geldımı melegınm acaba :)
merhaba annişler... ben yeni katıldım aranıza bende temmuz 3 doğumlu bir kız evlada sahibim...
hos geldın cnm bısde 8 temmuzluyuz
cok gusel dıyıverecek mıssın

e ne yapcaz o zmn
dr IQ su ıcın dedı tum bebekler ıcınmıs
ne oldukı heberım yokdaa:26:

8 gün snra 40ım doluyor. 40 ında doğurtcam seni doğurmazsan dedi. ama sezeryana karşı dr. nasıl olcek bilmiorum :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :d

yha evet dr da öle dedi. bugün verin suniyi dedim. olmaz ki açılman hiç yok boşuna sancı çekersin dedi. 40 ımıbeklicez. bu 8 gün içinde napıp edip açılmasını sağlamalıyım. bol bol yürücem inşallah açılır yoksasonum sezeryan görünüorrr

merhabalr kızlar naıslsınız ben cok sukur ıyyım paşa uykuda asure yapacagım yemek ısteyen olursa beklerımmmm ona göre cekınmeyın sakın heeeeeeee

gecmıse bakıcam ınsll vaktım olursaa
becerikli hatun.aşure de mi yaptın.geliyorum yemeye

hangisi hayırlıysa o olsun

valla haklisin o ne oyle inadina yapiyor bence

sezeryandan sonra 2. bebeği aradan zaman geçtikten sonra normal doğuma alıyolarmış.. Benim gittiğim doktor 2 yıl geçtikten sonra nor.. mal doğum olabileceğini söylüyo

bu aralar kızım nasıl bağırıyo, sürekli homurdanıp duruyo, bişeylere kızıyo, o kadar komik ki, ama nasıl bağırıyo, hiç böyle bebek görmemiştim. Sizin bebekler de bağırıyo mu böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…