2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gerçekten kimse alamıyor gibi.benim de yarım gün zaten zor gibi.

Ne insafsızlar var Allah ıslah etsin böylelerini ve bizlerden uzak olsun böyle kişiler.

Herkese iyi akşamlar kızlar:) hamileliğimin başından beri sizleri takip ediyorum üye olmak şimdi kısmetmiş kendimiz hakkında biraz bilgi verelim:25 temmuzda doğmasını beklediğimiz oğlumuz 11 temmuzda sürpriz yaptı bize ve normal doğumla dünyaya geldi.3.ay kontrolümüzde boyu 60 cm kilosu da 5300 dü sadece anne sütüyle besleniyor.

Selam kızlar,
Herkez facetemi takılıyor ne?okuyorum okuyorum sayfa ilerlememiş.
Neyse bişi sorucam ve önerilerinizi bekliyorum

Benim kızım 19 Temmuz doğumlu 3.ayımız bitti ama ağlamalar hala bitmedi gerçekten eşim ve ben çok zorlanıyoruz sürekli mımız mız.gündüz kucakta devamlı,sırtı yeredeğdimi basıyor çığlığı gezersek oda oda susuyor.uykusu geldiğinde yine başlıyor ağlamaya kendi kendine uyuması mümkün değil ayakta sallıyorum öyle bile zor sakinleşiyor ayağımdan bırakınca uyanıyor.her gittiğim yerde vah vah yazık çok ağlıyor ,yinemi ağlıyor,niye ağlıyor acıktımı cümleleri(sanki acıktığında doyurmak aklıma gelmiyor) benimde psikolojimi bozdu.
Gaz sancısı diye düşünüyorum doktorumuzda böle dedi ama aklımdada hep bir acaba var!
Akşamları bazen 1,2 saat susmadan ağladığı oluyor. Bizim gibi huysuzbebişleri olan varmı?nezaman geçiceğini,bu durum alışkanlıkmı oldu bu,ağlamalar geçicekmi,bilmek istiyorum
Birde sizler bu ağlama nöbetlerinde neler yapıyorsunuz?
Örneğin ben bu akşam fön makinasıyla sakinleştirdim biraz.

Benimde diş ağrım 2 3 günde bir tekrarlıyor azı dişim ve ölüyorum resmen parol da hiç geçirmiyor galiba çektiremicemde emzirirken sakıncalıdır heralde ama bilemiyorum belkide bir yöntemi vardır..
Ben hamileyken çektirdim canım Geçende de 3 tane dolgu yaptırdım iğnenin zararı yok rahat ol

kızlar oğlum çok huzursuz ve nefesi hırıltılı.Yapılacak Birsey var mı ya?Yarın doktora goturecegız ama korkuyorumda ciğerlerine falan iner diye
Geçmiş olsun canım
Bizimde öyleydi canım 2 gündür öksürük ve geniz akıntısı vardı doktor ilaç verdi kullanmadım burnu tıkalı değildi ama bugun iyi oldu şükür az öksürdu akıntı yok hemen geçer inşallah

Bu arada tüm bebislerde var galiba geçmiş olsun canım inşallah sizinki de kendiliğinden geçer
Skandal vicdanı yok bunların
Hoşgeldin canım bizimde 25 temmuzda idi tam gününde doğdu

Bizde öyleydik aksamlari hep Mızmızdik gündüz yine iyiydi ama. Şimdilerde rahatiz biraz daha çok şükür susturamayınca battaniyede sallayarak uyuturdukededeneme yapılmıştır kesin

Son düzenleme:

Hoşbulduk canım.Bizde 10 temmuzda kontrole gittik çatı muayenesinde 3 cm açıklık var dedi doktorumuz zaten o gecede sancım tuttu:))

canım geçen sene benim sınıf öğretmeni arkadaşlar 1.30da çıkıyordu okulumuz 2.30da bitiyordu

bizim de ilk 3 ay böyle gitti.artık düzeldi allaha şükür.benim oğlum da 1 temmuzdoğumlu.yakında yavaş yavaş azalır.bazı bebeklerde 5-6 aya kadar sürebiliyor.çok zor gerçekten allah kolaylık versin

canım biz de öyeyiz kendi beş dakka bile oyalanmıyo kucakta taşı konuş falan öle geçiyo gündüz de uyku ancak ana kucağında elimle sallarsam uyur bıraktıktan beş dk sonra uyanır gece de meme de uyur yine rahat ettirmez ama gaz sancımız bizim olmadı huysuzluk benimkininki beş çocuklu görümcem üçer çocuklu eltilerim bile hayret etti on çocuk değerinde dediler alah yardımcımı olsun

canım gaz sancısı varsa gaz ilacı kullan.Kolik ağlamaları bunlar.kolik cd var nette arat onu dinlet belki rahatlar.biz her gece fön makınesı açıp yatıyorduk.Sımdı daha ıyı senınkıde zamanla duzelır ama ben hala gaz ılacına devam edıyorum ancak oyle rahatlıyor

Hoşbulduk canım.Bizde 10 temmuzda kontrole gittik çatı muayenesinde 3 cm açıklık var dedi doktorumuz zaten o gecede sancım tuttu:))

Bende sabah kontrole gidecektim sabah 5 te sancı başladı 8 30 a doğru hastaneye gittik 8 cm di açıklık zaten 9. 15 de doğdu

geçmiş olsun cnmm

Kızlar slm bişey sorcam size. Görüyorum burda bazı bebişler nesneleri tutabiliyor hatta eline bişeyler alıp yemeğe çalışan bıdıklar var maşallah. Benim sıpam daha hiçbirşey tutamıyor daha uğraşıyorum eline veriyorum ama tutmuyor. 3ay 12 günlük olduk acaba daha vakit varmı benmi acele ediyorum yaa???

selam canım. her bebiş farklı zamanda yapabiliyor onu. biraz daha zaman tanı oğluşuna

maşallah yaaa gamzesini yerim ben onunn

evet canım sadece grup üyeleri görüyor yazılanları.eklenen fotoları falan. başkası görmüyor kapalı grup çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…