2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ya bir de ben de facede birkaç grup var hepsine hop hop zıp zıp yetişmeye çalışıyorum
ve ekleyeyim zamanla kk ya girilmez oluyor 2011 ağustos annelerinde öyle oldu yani..
zor oluyor buraya girip geçmişi takip etmek çünkü. face daha güncel oluyor buraya göre. o yüzdende zamanla azalıyor giren sayısı

panik olma en azından bebeğinle ilgilenebilirler o arada halledersin sen :):) gecen çarşamba biz de dr a gittik aynı sorunlar yüzünden ilaç vermiyoruz dedi yarım çay bardağı ıhlamur verebilirsin dedi bide fizyolojik serum verdi çok tıkanırsa bununla aç diye gecmiş olsun kuzuya..

bizimkiler toplu kullanmama izin vermediler yaa (

ağladığı zaman her yolu deniyoruz canım. sakinleşene kadar. battaniyede salladığımız oldu. uzun bi süre o sakinleştirdi. gündüz çok mızmızlandığında uyuyamadığında dışarı çıkardım hava güzelken. bide bebek arabasında da durmuyor bizimki. kucağımda gezdiriyorum dışarda da. temiz hava iyi geliyor sakinleşyor. bazende cok ağlayıp memeyi emmeyince mama hazırlayıp verdim öyle sakinleşti. bunlar şimdilik aklıma gelenler canım

Günaydın..
bugün tatil eşim evde süper..
herkesin bayramı kutlu olsun..
benim oğluş 2 sinde 4 aylık olacak baktım bugün uzun uzun mırıldanıyor şarkı söylüyor
dil gelişimi sanırım

kızlar benim oğlum da bir haftadır nesnelere uzanıp tutmaya başladı telaşlanmayın hiç zamanla tutarlar. biz de 3 ay 10 günlüğüz.. ama hala dönme yok... gerçi dönecek pozisyonu da yokki yere yatırdığım zaman ya oynayıp konuşuyorum ya da uyuyor hiç kendi haline bırakıp denemedim açıkçası çok da önemli değil illaki bigün dönecek inşallah

acayip lafçı hala.. acaba kitap mı okusam diyorum ama konuşurken göz kontağı istiyor sıpa.. e hem kitaba hem oğluşa bakamayacağıma göre kitap okuyamıyorum bikaç kere denedim dinlemedi sıkıldı, bendeki laflar da bi süre sonra bitiyor maalesef

önceden nerdeyse 45-50 dk emen çocuk gitti.. 5 dk emip bırakıyor ya şaka gibi... burda okumuştum 5 dk emenleri de 5 dk da doyuyolarmı diyordum içimden, şimdi aynısı benim başıma geldi kızlar 5 dk emiyor gerisi yok hatta bazen 4 dk bile oluyor. sıkıyorum göğsümden süt geliyor az diye emmiyor desem. bu zamana kadar her emzirmede tek göğüs gidiyorduk dün deneme amaçlı iki göğsümü de verdim zar zor 10 dk emzirebildim. dünden beri 5 dk biri, 5 dk diğeri şeklinde iki göğüs gidiyoruz, bu ay pek kilo almamış gibime geliyor kontrolde doktra soracağım bi de ben geçen hafta saçımı boyattım, belki komik gelebilir ama acaba boyadan dolayı sütüm acıdı da ondan mı fazla emmiyor diye de alıma geliyor

bi de temmuz 2014 topiği açılmışş heycanla takip ediyorum:)

Son düzenleme:
Gunaydinlar oncelikle herkesin Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun umarim bebislerimiz Cumhuriyetin 150. yilini da gorurler:) Bu ara bebislerin donmesi ya da bir seyleri tutmasindan behsetmissiniz oglumda henuz bir seyi bilincli tutmuyor,donmeye de baslamadi bakalim sabirla bekliyoruz hatta disleri kasiniyor diye dislikte aldik ama tutamadigi icin pek hoslanmadi surekli eller agizda.

misafirlerim azönce gitti kızlar, çok şükür kızım huysuzlanmadı fazla üzmedi annesini akıllı kızım benim
bu gecede kalıcaklardı ama telf geldi bi yerden başsağlığına gittiler
normalde günde 1 kere yapıyodu, dün ece 3 defa kaka yaptı gün içinde
kaşık maması armutlu ya acaba omu çalıştırdı diyorum motoru
günde 1 defa veriyorum çok güzel yiyor maşallah1 hafta böle devam edicez bakalım :81:

admenim benimki 3 ay 3 haftalıkken azar azar tutmaya başladı şimdi iyice uzanıp iki eliyle tutuyor,
evet bence sen acele ediyosun
bizde dişliğini baştan sevmedi dedik ama tutmaya başladıktan sonra bayağı bi oyalanmaya başladı onunla

canım ben sana özel msj atmıştım geldimi?

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.

benim bebiş de artık akşam 11 de gece uykusuna geçiyor.çok mutluyum.gerçi gece 3-4 kere uyanıyor ama razıyım,o olacak artık.her gece 3te 4te yatmaktan perişan olmuştum.

kızlar ben face teki gruba bir türlü üye olamıyorum.ben mi beceremiyorum bilmiyorum ki.pek anlamam da faceten falan

benim oğlum bugün 4 ayı bitirdi yeni yeni nesneleri tutmaya başladı. o da çok nadir tutuyo.

herkese mrb arkadaşlar. oğlum bugün 4. ayını bitirdi. 7 kg, 65 cm olmuş. bu ay diğer aylara göre az kg almış. çünkü ben diyet yapmaya kalkmıştım.bunların dışında biraz soğuk algınlığı var. doktor calpol verdi. aranızda calpol kullanan var mı? ayrıca oğlum hala dönmedi. doktor dönmesi için daha erken dedi.bizden bu kadar

merhablarr ,bısde face deyıs oyusden pek bakamıyorum burayada kalan vakıtte ordakı fotolar paylasımlar derkenn ama ozluyrm eskı kk yı yaaaaaa

Benimde diş ağrım 2 3 günde bir tekrarlıyor azı dişim ve ölüyorum resmen parol da hiç geçirmiyor galiba çektiremicemde emzirirken sakıncalıdır heralde ama bilemiyorum belkide bir yöntemi vardır..
ay ınsl gecer ya bnmkını parol gecırdı
çektirebilirsin canım ya ben 20 lik dişimi cektirdim birde kanal tedavisi yaptırdım dr um bi sakıncası yok dedi bebeğimin dr da aynısını söyledi için rahat etsin diş bu ihmale gelmez
acıdımı cekım pekı bnmkıde cekılmelıymısdeee
Günaydın..
bugün tatil eşim evde süper..
herkesin bayramı kutlu olsun..
benim oğluş 2 sinde 4 aylık olacak baktım bugün uzun uzun mırıldanıyor şarkı söylüyor
dil gelişimi sanırım
cok sukru bnm paşada oleee söylenıyor

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.

benim bebiş de artık akşam 11 de gece uykusuna geçiyor.çok mutluyum.gerçi gece 3-4 kere uyanıyor ama razıyım,o olacak artık.her gece 3te 4te yatmaktan perişan olmuştum.
:81::81::81::81:

SUZANcım bizde sizi özlüyoruuuuuuz

Son düzenleme:
ayyyyyy ben nası unutum yaaaa
yarın kızımın aşı günüüüüüüüüüü
tamamen çıkmış aklımdaaaannnn

Kızlar sütlerinizi buzlukta ne kadar süre saklıyorsunuz?bir de buzlukta ki sütü 1 gün önceden dolaba mı indirmek gerekli? direk çözdürüp içiren var mı?

Kızlar sütlerinizi buzlukta ne kadar süre saklıyorsunuz?bir de buzlukta ki sütü 1 gün önceden dolaba mı indirmek gerekli? direk çözdürüp içiren var mı?

canım ben direk çözdürüyodum hemen taze taze içiriyodum
üzerine sıcak su dökünce hemen çözülüyor zaten
dolaba indirmeyi ilk senden duyuyorum öle denemedim hiç
buzlukta 6 ay durabilir demişlerdi

kk ya yazmak daha gusel ama herkes facede nerdeyse ole oluncada yanlıs kalmak ıstemyrmm
fazıletcım sımdıden gecmıs olsun ınsll ıı sınız demıı mınnosunlaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…