tipe bak tipeeee , masallah suphanallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şirin arkadaşlarım, herkes iyidir inş. özledim valla sizi iki gündür giremedim.
o gün sizle konuştum daha doğrusu biraz başınızı şişirdim ama çok acaip rahatladım gerçekten
bana çok iyi geliyosunuz canlar yaa
hepinizde çok güzel şeyler yazmışsınız tek tek üst üste okudum,allah razı olsun hepinizden
gelelim şuanki durumuma sinirim hala geçmedi desem yeridir.
o akşam benim öküzcan elinde kendini affettirmek için, neyle geldi sizce?
tahminlerinizi alayım?????
iki adet çiğköfte dürüm
bakmış çiçek alacakmış, çiçeği napıcak hiç değilse yiyeceği sevdiği bişey olsun demiş
ay sinirden napıcağımı bilemedim aynen böle güldüm bende napıyım
mesafeyi koruyoruz hala anlıycağınız
Selam Kızlar,
uzun süredir bilgisayar başına geçemedim. Çok kötü bişey oldu.
Abim ve erkek kardeşim 1 ay önce trafik kazası geçirdiler ve vefat ettiler. Çok kötü bir dönem atlattık, korkunç bir kabus du benim için.
Benim ailem yurtdışında bu yüzden ikisini de nerdeyse 2 yıldır görmüyordum çok özledim onları ben ve ceyda göremedim toprağa verdik. Allah kimseye böyle bir acıyı tattırmasın, çok zor çok, diyecek laf bulamıyorum. Birde yanı en yakınlarım benim ve ben onların ölüm haberlerini tesadüfen facebook da gördüm. Ceyda ile yalnızdım evde ceyda uyuyordu Allahtan. Elim ayağım boşaldı birden hemen babamı aradım, bir ümit belki doğru değildir diye ama malesef, çok geçmeden eşim geldi, anlattım herşeyi. off çok kötüydü ya, kardeşim daha 18 yaşında idi abim ise 35. Allah sıralı ölüm nasip etsin, gençler erkenden beklenmedik bir anda gidince daha da kötü oluyor insan.
Bir yandan o durumda ceyda ile de ilgilenmek çok zordu, gereken ilgiyi veremiyordum kızıma, sütten kesiliriz diye de korktum ama Allaha şükür. Ceyda ve bende iyiyiz ama içimiz de bir yanımız her zaman buruk kalacak artık.
Ceyda hanım fırsat verirse geçmişi okim şimdi.
Allaha emanet olun, sevdiklerinizin kıymetini bilin.
Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versinSelam Kızlar,
uzun süredir bilgisayar başına geçemedim. Çok kötü bişey oldu.
Abim ve erkek kardeşim 1 ay önce trafik kazası geçirdiler ve vefat ettiler. Çok kötü bir dönem atlattık, korkunç bir kabus du benim için.
Benim ailem yurtdışında bu yüzden ikisini de nerdeyse 2 yıldır görmüyordum çok özledim onları ben ve ceyda göremedim toprağa verdik. Allah kimseye böyle bir acıyı tattırmasın, çok zor çok, diyecek laf bulamıyorum. Birde yanı en yakınlarım benim ve ben onların ölüm haberlerini tesadüfen facebook da gördüm. Ceyda ile yalnızdım evde ceyda uyuyordu Allahtan. Elim ayağım boşaldı birden hemen babamı aradım, bir ümit belki doğru değildir diye ama malesef, çok geçmeden eşim geldi, anlattım herşeyi. off çok kötüydü ya, kardeşim daha 18 yaşında idi abim ise 35. Allah sıralı ölüm nasip etsin, gençler erkenden beklenmedik bir anda gidince daha da kötü oluyor insan.
Bir yandan o durumda ceyda ile de ilgilenmek çok zordu, gereken ilgiyi veremiyordum kızıma, sütten kesiliriz diye de korktum ama Allaha şükür. Ceyda ve bende iyiyiz ama içimiz de bir yanımız her zaman buruk kalacak artık.
Ceyda hanım fırsat verirse geçmişi okim şimdi.
Allaha emanet olun, sevdiklerinizin kıymetini bilin.
Çok geçmiş olsun canım bu havalrda çok dikkat etmek gerek artık soğuyo havalar. İnşallh yeterince kilo alıyordum canım en azından biraz daha anne sütü almış olur.Kızlaaar
Kaç gündür giremiyordum şimdi geçmişi de okudum, ödevini yapıp rahatlayan öğrenciler gibiyim
Birçok kişi face'e kaçmışşşş yapmayınnn zaten azalıyor sayımız zamanla
Biz pek bir huzursuzduk bu arada
Nezle oldu minik kızım bir hafta kadar sürdü gözü burnu salyaları sürekli akıyordu
Sürekli bir hırıltı vardı serum fizyolojik damlatıp otribebe'yle çektim günde iki üç kez
Doktora da götürdük burnunu temizle dedi sadece. Çok şükür ciğerlerine inmemiş
Bugün tam dört aylık olduk
Nezle olunca bekleyemedim erken götürdüm az kilo almış dedi haftaya yine gelin bakalım duruma göre mama yazabilirim dedi
Çarşamba günü gidicez bakalım ne diyecek...
Bizde havadisler böyle
Bir de sizleri özledik tabiiii
Kızlaaar
Kaç gündür giremiyordum şimdi geçmişi de okudum, ödevini yapıp rahatlayan öğrenciler gibiyim
Birçok kişi face'e kaçmışşşş yapmayınnn zaten azalıyor sayımız zamanla
Biz pek bir huzursuzduk bu arada
Nezle oldu minik kızım bir hafta kadar sürdü gözü burnu salyaları sürekli akıyordu
Sürekli bir hırıltı vardı serum fizyolojik damlatıp otribebe'yle çektim günde iki üç kez
Doktora da götürdük burnunu temizle dedi sadece. Çok şükür ciğerlerine inmemiş
Bugün tam dört aylık olduk
Nezle olunca bekleyemedim erken götürdüm az kilo almış dedi haftaya yine gelin bakalım duruma göre mama yazabilirim dedi
Çarşamba günü gidicez bakalım ne diyecek...
Bizde havadisler böyle
Bir de sizleri özledik tabiiii
Teşekkür ederiz teyzesi
Çok geçmiş olsun canım bu havalrda çok dikkat etmek gerek artık soğuyo havalar. İnşallh yeterince kilo alıyordum canım en azından biraz daha anne sütü almış olur.
geçmiş olsun canım.
kızlar öğretmen olup süt izni alan var mı.gerçi göreve başlamayan çok galiba.en azından bu konuda bilgisi olan var mı.süt izni idareden alınıyormuş heralde.nasıl bir belge gerekiyor ki.
Teşekkür ederiz teyzesi
Gerçekten geçiş dönemleri kötü oluyor
Sağol canım
Ben de öğretmenim ama yarım gün çalışıp da idareden süt izni alabilen kimse görmedim
Çünkü mevzuatta bu iş idareye bırakılmış
Tüm gün okullarda bile mevzuat diyor ki "mümkünse öğle arasında kullansın"
aynen ya bura daha ıı ama kımseler yokkkya bir de ben de facede birkaç grup var hepsine hop hop zıp zıp yetişmeye çalışıyorum
ve ekleyeyim zamanla kk ya girilmez oluyor 2011 ağustos annelerinde öyle oldu yani..
merhablar,yenı bakalımdım oda az vaktım varr:) oglen kahvaltısına buyuk eltıme davetlıdık awm yakınında oturuyor sonrasında kuck eltım bebelerı ve ask tanemlee awm ye gıttık lcw da cok tatlı seyler vardı ama hepıcını alamadıkk sadece cok hosuma gıden senı çoook sevıyorumm anne yazılı tsört den aldım kırmızıcaa
bırde a101 den dıjıtal ates olcer aldım ındırımde ve 2 yıl garantılı kolay kullanımlı bır alet tavsıye ederım almayanlar ıcınnnn
sımdıde kombıyı yaktıkk mısafırlerım vardı gıttı oglum babası vasıtası ıle dede ıle konusuyor aguluyor
bende sıze bakıp banyo malz.hasırlıcam ve uykuya kosucaz ınsll st alındı artıkk esım yarım st once ıs bası yapıcakmıss o yusden 06:15 de ayakta olmam gerekkkk
heeee bu arada dun gece st gece 2 de diş hastanesıne gıttık pasamı eltıme bıraktıkk uykudadı zaten dıs agrım tututt bır haftadır devamdı zaten dun ıcee azdııı ılk defa gıttıgım dıs drr dan bır 20 lık dıs cekılmesı gerektıgını 2 curuk oldugunu doldu ısteye bıldıgını ogrendımm pöffffffffff sımdılık antıbıotık veee parol verdı o kaaaaaa:18::18::18::18::18: 40 dk dan eve geldık paşam la eltım yatyordu aldık evımıze geldık uyanmamıs bıle tosunum benımmmmmmmm
aynen ya bura daha ıı ama kımseler yokkk
geçmiş olsun canım.
kızlar öğretmen olup süt izni alan var mı.gerçi göreve başlamayan çok galiba.en azından bu konuda bilgisi olan var mı.süt izni idareden alınıyormuş heralde.nasıl bir belge gerekiyor ki.[/Q
bildiğim kadarıyla idareyle saati konusunda anlaşıyorsun ilk 6 ay, 3 saat; 2. altı ay bir bucuk saat gün içinde istediğin vakit kullanıyosun herhangi bir belge yok sanırsam:)
Benimde diş ağrım 2 3 günde bir tekrarlıyor azı dişim ve ölüyorum resmen parol da hiç geçirmiyor galiba çektiremicemde emzirirken sakıncalıdır heralde ama bilemiyorum belkide bir yöntemi vardır..
geçmiş olsun canım.
kızlar öğretmen olup süt izni alan var mı.gerçi göreve başlamayan çok galiba.en azından bu konuda bilgisi olan var mı.süt izni idareden alınıyormuş heralde.nasıl bir belge gerekiyor ki.
Okuuorum sizi ama telf baglandigimdan cok yazamiyorum bazi ark baktimda can sıkıntısından bahsetmişler esleriyle ilgili bende de var ole bitane herseyde beni suclu goruyo guyamda okumuş adam daha beter oluyo sanirim çok kavgalarimiz oldu annelerin yaninda tek basimizayken sonumuz ne olur bilmiyorrum ama hu adamiduzeltemiyorum surekli beni sucluyo sen cok twrbiyesizssin sen solesin holesin ama barisincada bem scs sensiz ne yaparim vs vs uzaktayim tek bakiyorum oğluma geceleri uykular bölünüyor sabrim hile bazen ogluma zor direniyo allahim bumaltmasin ama cok zor bi haldeyiz hu aralar bazn agzindan cikan laflara inanamiyorum bende kavga esnasinda soluyorum ama sanki o daha agir konuşuyo gibi geliyor hep oğlum da bu aralar sabah 5 te gulucuklerle uyaniyo zor uyutuyorum yüzünü kapatip falan anlicaginiz suan bile ayayimda sallıyor um neyse sizide cok yormim okurken aslinda destan yazasim var^) bebislere bol saglik hzuur diliyorum
Valla kızlar ben özel sektörde çalışıyorum ilk kez bi yararlarını gördüm. Bizim şirket süt iznini toplu kullanmamıza izin veriyo. Benimde iznimi hesaplamışlar tammm 50 gün süt iznim var :))) birde arkasından yıllık iznimi kullanırım Ohhh deymeyin keyfime :) oğluşumla geçireceğim fazladan 1gün bile çok önemli.
Hiçbirşey yapmadım canım sadece folik asit içtim eşimede çinko ilaç içirdim ve ilaca başladıktan 10 gün sonra adet oldum
o ay hamile kalmışım.bende 1,5 ay sonra farkettim mucizeydi anlıcan inanamamıştım folik asit Ve Tabiki Allahın mucizesi.
herkes iyidir inş.
kimsecikler yok bu aralar herkes facebook ta takılıyo galiba
saatler geri alınınca biraz dengem bozuldu kızla naapıcağımı bilemedim iki gündür nie afalladım onuda anlayamadım ama
bugün yatılı misafirim gelicek 2 gece kalıcaklar ece doğduğundan beri ilk kalmalı yemekli misafirim
ne pişirsem naapsam hala karar veremediğim için paniğim dünden beri, kızda durmuyor biliyosunuz
ece nin bu gece burnu tıkalıydı, hırıl hırıl ses geliyor, 2.5tan sonra uykuya dalamadı tekrar.
ilk defa oluyo ne yapayım ben bu kıza bi akıl verin canlar yaa,
öle burun aspiratörü ile çekilecek gibi değil, genzine değiyo galiba, çünkü öksürüyor gıcık gıcık arada.