• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ya bir de ben de facede birkaç grup var hepsine hop hop zıp zıp yetişmeye çalışıyorum
ve ekleyeyim zamanla kk ya girilmez oluyor 2011 ağustos annelerinde öyle oldu yani..
zor oluyor buraya girip geçmişi takip etmek çünkü. face daha güncel oluyor buraya göre. o yüzdende zamanla azalıyor giren sayısı

herkes iyidir inş.
kimsecikler yok bu aralar herkes facebook ta takılıyo galiba:14:
saatler geri alınınca biraz dengem bozuldu kızla naapıcağımı bilemedim iki gündür nie afalladım onuda anlayamadım ama:9:
bugün yatılı misafirim gelicek 2 gece kalıcaklar :14: ece doğduğundan beri ilk kalmalı yemekli misafirim
ne pişirsem naapsam hala karar veremediğim için paniğim dünden beri, kızda durmuyor biliyosunuz
ece nin bu gece burnu tıkalıydı, hırıl hırıl ses geliyor, 2.5tan sonra uykuya dalamadı tekrar.
ilk defa oluyo ne yapayım ben bu kıza bi akıl verin canlar yaa,
öle burun aspiratörü ile çekilecek gibi değil, genzine değiyo galiba, çünkü öksürüyor gıcık gıcık arada.

panik olma en azından bebeğinle ilgilenebilirler o arada halledersin sen :):) gecen çarşamba biz de dr a gittik aynı sorunlar yüzünden ilaç vermiyoruz dedi yarım çay bardağı ıhlamur verebilirsin dedi bide fizyolojik serum verdi çok tıkanırsa bununla aç diye gecmiş olsun kuzuya..

Valla kızlar ben özel sektörde çalışıyorum ilk kez bi yararlarını gördüm. Bizim şirket süt iznini toplu kullanmamıza izin veriyo. Benimde iznimi hesaplamışlar tammm 50 gün süt iznim var :))) birde arkasından yıllık iznimi kullanırım Ohhh deymeyin keyfime :) oğluşumla geçireceğim fazladan 1gün bile çok önemli.
bizimkiler toplu kullanmama izin vermediler yaa :((

Selam kızlar,
Herkez facetemi takılıyor ne?okuyorum okuyorum sayfa ilerlememiş.
Neyse bişi sorucam ve önerilerinizi bekliyorum

Benim kızım 19 Temmuz doğumlu 3.ayımız bitti ama ağlamalar hala bitmedi gerçekten eşim ve ben çok zorlanıyoruz sürekli mımız mız.gündüz kucakta devamlı,sırtı yeredeğdimi basıyor çığlığı gezersek oda oda susuyor.uykusu geldiğinde yine başlıyor ağlamaya kendi kendine uyuması mümkün değil ayakta sallıyorum öyle bile zor sakinleşiyor ayağımdan bırakınca uyanıyor.her gittiğim yerde vah vah yazık çok ağlıyor ,yinemi ağlıyor,niye ağlıyor acıktımı cümleleri(sanki acıktığında doyurmak aklıma gelmiyor) benimde psikolojimi bozdu.
Gaz sancısı diye düşünüyorum doktorumuzda böle dedi ama aklımdada hep bir acaba var!
Akşamları bazen 1,2 saat susmadan ağladığı oluyor. Bizim gibi huysuzbebişleri olan varmı?nezaman geçiceğini,bu durum alışkanlıkmı oldu bu,ağlamalar geçicekmi,bilmek istiyorum
Birde sizler bu ağlama nöbetlerinde neler yapıyorsunuz?
Örneğin ben bu akşam fön makinasıyla sakinleştirdim biraz.
ağladığı zaman her yolu deniyoruz canım. sakinleşene kadar. battaniyede salladığımız oldu. uzun bi süre o sakinleştirdi. gündüz çok mızmızlandığında uyuyamadığında dışarı çıkardım hava güzelken. bide bebek arabasında da durmuyor bizimki. kucağımda gezdiriyorum dışarda da. temiz hava iyi geliyor sakinleşyor. bazende cok ağlayıp memeyi emmeyince mama hazırlayıp verdim öyle sakinleşti. bunlar şimdilik aklıma gelenler canım

Günaydın..
bugün tatil eşim evde süper..:21:
herkesin bayramı kutlu olsun..
benim oğluş 2 sinde 4 aylık olacak baktım bugün uzun uzun mırıldanıyor şarkı söylüyor :24:
dil gelişimi sanırım:34:

kızlar benim oğlum da bir haftadır nesnelere uzanıp tutmaya başladı telaşlanmayın hiç zamanla tutarlar. biz de 3 ay 10 günlüğüz.. ama hala dönme yok... gerçi dönecek pozisyonu da yokki yere yatırdığım zaman ya oynayıp konuşuyorum ya da uyuyor hiç kendi haline bırakıp denemedim açıkçası çok da önemli değil illaki bigün dönecek inşallah :D

acayip lafçı hala.. acaba kitap mı okusam diyorum ama konuşurken göz kontağı istiyor sıpa.. e hem kitaba hem oğluşa bakamayacağıma göre kitap okuyamıyorum bikaç kere denedim dinlemedi sıkıldı, bendeki laflar da bi süre sonra bitiyor maalesef :D

önceden nerdeyse 45-50 dk emen çocuk gitti.. 5 dk emip bırakıyor ya şaka gibi... burda okumuştum 5 dk emenleri de 5 dk da doyuyolarmı diyordum içimden, şimdi aynısı benim başıma geldi kızlar :( 5 dk emiyor gerisi yok hatta bazen 4 dk bile oluyor. sıkıyorum göğsümden süt geliyor az diye emmiyor desem. bu zamana kadar her emzirmede tek göğüs gidiyorduk dün deneme amaçlı iki göğsümü de verdim zar zor 10 dk emzirebildim. dünden beri 5 dk biri, 5 dk diğeri şeklinde iki göğüs gidiyoruz, bu ay pek kilo almamış gibime geliyor kontrolde doktra soracağım:( bi de ben geçen hafta saçımı boyattım, belki komik gelebilir ama acaba boyadan dolayı sütüm acıdı da ondan mı fazla emmiyor diye de alıma geliyor :(

bi de temmuz 2014 topiği açılmışş heycanla takip ediyorum:)

Son düzenleme:
Gunaydinlar oncelikle herkesin Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun umarim bebislerimiz Cumhuriyetin 150. yilini da gorurler:) Bu ara bebislerin donmesi ya da bir seyleri tutmasindan behsetmissiniz oglumda henuz bir seyi bilincli tutmuyor,donmeye de baslamadi bakalim sabirla bekliyoruz hatta disleri kasiniyor diye dislikte aldik ama tutamadigi icin pek hoslanmadi surekli eller agizda.

misafirlerim azönce gitti kızlar, çok şükür kızım huysuzlanmadı fazla üzmedi annesini akıllı kızım benim :9:
bu gecede kalıcaklardı ama telf geldi bi yerden başsağlığına gittiler
normalde günde 1 kere yapıyodu, dün ece 3 defa kaka yaptı gün içinde:9:
kaşık maması armutlu ya acaba omu çalıştırdı diyorum motoru:9:
günde 1 defa veriyorum çok güzel yiyor maşallah:16:1 hafta böle devam edicez bakalım :81:

Kızlar slm bişey sorcam size. Görüyorum burda bazı bebişler nesneleri tutabiliyor hatta eline bişeyler alıp yemeğe çalışan bıdıklar var maşallah. Benim sıpam daha hiçbirşey tutamıyor daha uğraşıyorum eline veriyorum ama tutmuyor. 3ay 12 günlük olduk acaba daha vakit varmı benmi acele ediyorum yaa???
admenim benimki 3 ay 3 haftalıkken azar azar tutmaya başladı şimdi iyice uzanıp iki eliyle tutuyor,
evet bence sen acele ediyosun:9:
bizde dişliğini baştan sevmedi dedik ama tutmaya başladıktan sonra bayağı bi oyalanmaya başladı onunla :9:

kızlar benim oğlum da bir haftadır nesnelere uzanıp tutmaya başladı telaşlanmayın hiç zamanla tutarlar. biz de 3 ay 10 günlüğüz.. ama hala dönme yok... gerçi dönecek pozisyonu da yokki yere yatırdığım zaman ya oynayıp konuşuyorum ya da uyuyor hiç kendi haline bırakıp denemedim açıkçası çok da önemli değil illaki bigün dönecek inşallah :D

acayip lafçı hala.. acaba kitap mı okusam diyorum ama konuşurken göz kontağı istiyor sıpa.. e hem kitaba hem oğluşa bakamayacağıma göre kitap okuyamıyorum bikaç kere denedim dinlemedi sıkıldı, bendeki laflar da bi süre sonra bitiyor maalesef :D

önceden nerdeyse 45-50 dk emen çocuk gitti.. 5 dk emip bırakıyor ya şaka gibi... burda okumuştum 5 dk emenleri de 5 dk da doyuyolarmı diyordum içimden, şimdi aynısı benim başıma geldi kızlar :( 5 dk emiyor gerisi yok hatta bazen 4 dk bile oluyor. sıkıyorum göğsümden süt geliyor az diye emmiyor desem. bu zamana kadar her emzirmede tek göğüs gidiyorduk dün deneme amaçlı iki göğsümü de verdim zar zor 10 dk emzirebildim. dünden beri 5 dk biri, 5 dk diğeri şeklinde iki göğüs gidiyoruz, bu ay pek kilo almamış gibime geliyor kontrolde doktra soracağım:( bi de ben geçen hafta saçımı boyattım, belki komik gelebilir ama acaba boyadan dolayı sütüm acıdı da ondan mı fazla emmiyor diye de alıma geliyor :(

bi de temmuz 2014 topiği açılmışş heycanla takip ediyorum:)
canım ben sana özel msj atmıştım geldimi?

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.:72::72::72::72::72:

benim bebiş de artık akşam 11 de gece uykusuna geçiyor.çok mutluyum.gerçi gece 3-4 kere uyanıyor ama razıyım,o olacak artık.her gece 3te 4te yatmaktan perişan olmuştum.

kızlar ben face teki gruba bir türlü üye olamıyorum.ben mi beceremiyorum bilmiyorum ki.pek anlamam da faceten falan

Kızlar slm bişey sorcam size. Görüyorum burda bazı bebişler nesneleri tutabiliyor hatta eline bişeyler alıp yemeğe çalışan bıdıklar var maşallah. Benim sıpam daha hiçbirşey tutamıyor daha uğraşıyorum eline veriyorum ama tutmuyor. 3ay 12 günlük olduk acaba daha vakit varmı benmi acele ediyorum yaa???
benim oğlum bugün 4 ayı bitirdi yeni yeni nesneleri tutmaya başladı. o da çok nadir tutuyo.

herkese mrb arkadaşlar. oğlum bugün 4. ayını bitirdi. 7 kg, 65 cm olmuş. bu ay diğer aylara göre az kg almış. çünkü ben diyet yapmaya kalkmıştım.bunların dışında biraz soğuk algınlığı var. doktor calpol verdi. aranızda calpol kullanan var mı? ayrıca oğlum hala dönmedi. doktor dönmesi için daha erken dedi.bizden bu kadar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhablarr ,bısde face deyıs oyusden pek bakamıyorum burayada kalan vakıtte ordakı fotolar paylasımlar derkenn ama ozluyrm eskı kk yı yaaaaaa

Benimde diş ağrım 2 3 günde bir tekrarlıyor azı dişim ve ölüyorum resmen parol da hiç geçirmiyor galiba çektiremicemde emzirirken sakıncalıdır heralde ama bilemiyorum belkide bir yöntemi vardır..
ay ınsl gecer ya bnmkını parol gecırdı
çektirebilirsin canım ya ben 20 lik dişimi cektirdim birde kanal tedavisi yaptırdım dr um bi sakıncası yok dedi bebeğimin dr da aynısını söyledi için rahat etsin diş bu ihmale gelmez
acıdımı cekım pekı bnmkıde cekılmelıymısdeee
Günaydın..
bugün tatil eşim evde süper..:21:
herkesin bayramı kutlu olsun..
benim oğluş 2 sinde 4 aylık olacak baktım bugün uzun uzun mırıldanıyor şarkı söylüyor :24:
dil gelişimi sanırım:34:
cok sukru bnm paşada oleee söylenıyor:nazar:

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.:72::72::72::72::72:

benim bebiş de artık akşam 11 de gece uykusuna geçiyor.çok mutluyum.gerçi gece 3-4 kere uyanıyor ama razıyım,o olacak artık.her gece 3te 4te yatmaktan perişan olmuştum.
:81::81::81::81::32::32::32::21::21::21:

SUZANcım bizde sizi özlüyoruuuuuuz :14::14::14:

Son düzenleme:
ayyyyyy ben nası unutum yaaaa:14:
yarın kızımın aşı günüüüüüüüüüü :14::14:
tamamen çıkmış aklımdaaaannnn :1:

Kızlar sütlerinizi buzlukta ne kadar süre saklıyorsunuz?bir de buzlukta ki sütü 1 gün önceden dolaba mı indirmek gerekli? direk çözdürüp içiren var mı?

Kızlar sütlerinizi buzlukta ne kadar süre saklıyorsunuz?bir de buzlukta ki sütü 1 gün önceden dolaba mı indirmek gerekli? direk çözdürüp içiren var mı?

canım ben direk çözdürüyodum hemen taze taze içiriyodum
üzerine sıcak su dökünce hemen çözülüyor zaten
dolaba indirmeyi ilk senden duyuyorum öle denemedim hiç
buzlukta 6 ay durabilir demişlerdi

kk ya yazmak daha gusel ama herkes facede nerdeyse ole oluncada yanlıs kalmak ıstemyrmm
fazıletcım sımdıden gecmıs olsun ınsll ıı sınız demıı mınnosunlaaaaaa

Back