kızlar benim oğlum da bir haftadır nesnelere uzanıp tutmaya başladı telaşlanmayın hiç zamanla tutarlar. biz de 3 ay 10 günlüğüz.. ama hala dönme yok... gerçi dönecek pozisyonu da yokki yere yatırdığım zaman ya oynayıp konuşuyorum ya da uyuyor hiç kendi haline bırakıp denemedim açıkçası çok da önemli değil illaki bigün dönecek inşallah
acayip lafçı hala.. acaba kitap mı okusam diyorum ama konuşurken göz kontağı istiyor sıpa.. e hem kitaba hem oğluşa bakamayacağıma göre kitap okuyamıyorum bikaç kere denedim dinlemedi sıkıldı, bendeki laflar da bi süre sonra bitiyor maalesef
önceden nerdeyse 45-50 dk emen çocuk gitti.. 5 dk emip bırakıyor ya şaka gibi... burda okumuştum 5 dk emenleri de 5 dk da doyuyolarmı diyordum içimden, şimdi aynısı benim başıma geldi kızlar
5 dk emiyor gerisi yok hatta bazen 4 dk bile oluyor. sıkıyorum göğsümden süt geliyor az diye emmiyor desem. bu zamana kadar her emzirmede tek göğüs gidiyorduk dün deneme amaçlı iki göğsümü de verdim zar zor 10 dk emzirebildim. dünden beri 5 dk biri, 5 dk diğeri şeklinde iki göğüs gidiyoruz, bu ay pek kilo almamış gibime geliyor kontrolde doktra soracağım
bi de ben geçen hafta saçımı boyattım, belki komik gelebilir ama acaba boyadan dolayı sütüm acıdı da ondan mı fazla emmiyor diye de alıma geliyor
bi de temmuz 2014 topiği açılmışş heycanla takip ediyorum:)