gerçekten kimse alamıyor gibi.benim de yarım gün zaten zor gibi.Teşekkür ederiz teyzesi
Gerçekten geçiş dönemleri kötü oluyor
Sağol canım
Ben de öğretmenim ama yarım gün çalışıp da idareden süt izni alabilen kimse görmedim
Çünkü mevzuatta bu iş idareye bırakılmış
Tüm gün okullarda bile mevzuat diyor ki "mümkünse öğle arasında kullansın"
3 saat olduğunu ben de okudum ama sanmam benim müdürün kabul edebileceğini.geçmiş olsun canım.
kızlar öğretmen olup süt izni alan var mı.gerçi göreve başlamayan çok galiba.en azından bu konuda bilgisi olan var mı.süt izni idareden alınıyormuş heralde.nasıl bir belge gerekiyor ki.[/Q
bildiğim kadarıyla idareyle saati konusunda anlaşıyorsun ilk 6 ay, 3 saat; 2. altı ay bir bucuk saat gün içinde istediğin vakit kullanıyosun herhangi bir belge yok sanırsam:)
bebeğin ilk yılı çok zor gerçekten.bir de eşle sorun yaşamak çok yorar.en iyisi çok büyük bir sorun olmadıkça görmezden gel.kavga olunca yıpranan taraf sen olursun.en iyisi kavga başlamasını baştan engelle.Okuuorum sizi ama telf baglandigimdan cok yazamiyorum bazi ark baktimda can sıkıntısından bahsetmişler esleriyle ilgili bende de var ole bitane herseyde beni suclu goruyo guyamda okumuş adam daha beter oluyo sanirim çok kavgalarimiz oldu annelerin yaninda tek basimizayken sonumuz ne olur bilmiyorrum ama hu adamiduzeltemiyorum surekli beni sucluyo sen cok twrbiyesizssin sen solesin holesin ama barisincada bem scs sensiz ne yaparim vs vs uzaktayim tek bakiyorum oğluma geceleri uykular bölünüyor sabrim hile bazen ogluma zor direniyo allahim bumaltmasin ama cok zor bi haldeyiz hu aralar bazn agzindan cikan laflara inanamiyorum bende kavga esnasinda soluyorum ama sanki o daha agir konuşuyo gibi geliyor hep oğlum da bu aralar sabah 5 te gulucuklerle uyaniyo zor uyutuyorum yüzünü kapatip falan anlicaginiz suan bile ayayimda sallıyor um neyse sizide cok yormim okurken aslinda destan yazasim var^) bebislere bol saglik hzuur diliyorum
tüm gün olunca süt izni almak daha kolay sanırım.benim ki olmaz heralde.canım ben kızımda belge falan almadım; müdürle konuştum, branş var, 4 gün yarım, bir gün tamdı,
inanılmaz güzeldi, öğlen 1 de kızımın yanındaydım,
her gün bile olabilirdi nöbet yazarız diye düşünmüşler, ama nöbet tutulmuyor ilk yıl öyle kaldı..
senin eşin mi doktordu, yanlış da hatırlıyor olabilirim, ama kırıcı olmak okumakla ilgili değil,
yine de naçizane tavsiyem:
üzüldüğünü kendi dilinden anlatman; yoruluyorum, bebekle ilgileniyorum, yardımına ihtiyacım var gibi..
sen şöylesin böylesin deyip kişiliğe dokunmak çözüm değil..
herkes iyidir inş.
kimsecikler yok bu aralar herkes facebook ta takılıyo galiba
saatler geri alınınca biraz dengem bozuldu kızla naapıcağımı bilemedim iki gündür nie afalladım onuda anlayamadım ama
bugün yatılı misafirim gelicek 2 gece kalıcaklar ece doğduğundan beri ilk kalmalı yemekli misafirim
ne pişirsem naapsam hala karar veremediğim için paniğim dünden beri, kızda durmuyor biliyosunuz
ece nin bu gece burnu tıkalıydı, hırıl hırıl ses geliyor, 2.5tan sonra uykuya dalamadı tekrar.
ilk defa oluyo ne yapayım ben bu kıza bi akıl verin canlar yaa,
öle burun aspiratörü ile çekilecek gibi değil, genzine değiyo galiba, çünkü öksürüyor gıcık gıcık arada.
bizim de bir ara olmuştu.doktor sadece damla damlatın ilaç kullanmaya gerek yok dedi.kendi kendine bir süre sonra geçti.geçmiş olsun canım