• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kk ya yazmak daha gusel ama herkes facede nerdeyse ole oluncada yanlıs kalmak ıstemyrmm
fazıletcım sımdıden gecmıs olsun ınsll ıı sınız demıı mınnosunlaaaaaa
iyiyiz canım çok şükür şimdi uyuttum eceyi, bakalım kaçta kalkıcak :9:
ben face de takılmak istemiyorum çünkü burda olduğu gibi rahat olamam. buranın tadı başka:16:
ama zaten burdada fazla kişi kalmadı nerdeyse topici ben açıyor ben kapıyorum:9:
çok öptüm seni cnm :54:

kızlar, canlar, ballı kaymaklılar :9:
ben kaçtım kız uyanmadığına göre gece uykusuna geçti :1:
şu saatler geri alınınca düzenim şaştı bi manyak oldum napıcağımı bilemiyorum :14:
hepinizi öpüyoruumm :54:
bol uykulu bol dinlenmeceli geceler olsun inş. :16:

paradokss cum verdiğin linki face te de paylaşıcam öpüyorum seni

merhablarr ,bısde face deyıs oyusden pek bakamıyorum burayada kalan vakıtte ordakı fotolar paylasımlar derkenn ama ozluyrm eskı kk yı yaaaaaa

yok ben hiç birşey hissetmedim ki hatta hadi ne zaman cekeceksiniz dediğimde bitti bile demişti sadece altlar biraz daha zor olabiliyomuş bir aya kadar alttakini de cektireceğim:)

canım ben de öyle biliyorum ya direk sıcak suya konulmamalıymış geceden aşağıya koyup öyle çözdürmek lazımmş.
Ben öyle yapıyodum

kızlar ben geldim hepinizi o kadar çok özledim ki oğlum dört ayını bitirdi artık evimize geldik net yok o yüzden telefondan giriyorum kg vermeyede başladım herşey yolunda şükür sizler nasılsınız canlarım :)

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.:72::72::72::72::72:

benim bebiş de artık akşam 11 de gece uykusuna geçiyor.çok mutluyum.gerçi gece 3-4 kere uyanıyor ama razıyım,o olacak artık.her gece 3te 4te yatmaktan perişan olmuştum.
nasıl becerdin tatlım ya bizimki ne zmana isterse o zaman yatıyor uyku düzeni yok 1 kasımda doğum iznimde bitiyor saat 4 den sonra yarım saatte bir uyanıyor :(

zor oluyor buraya girip geçmişi takip etmek çünkü. face daha güncel oluyor buraya göre. o yüzdende zamanla azalıyor giren sayısı
bu grubun adı ne kızlar bende girmek istiyorum

Iyi geceler kizlar...benim kiz bulbul gibi sakiyor bazende ciglik atiyor ...ellerini yiye yiye bitiremedi...bende uyku saatini bir saat geri aldim bugun artik erken uyumaya alissin cok sukur gece hic uyanmiyor masallah...burda olmayan herkes facede sanirim hic iyi olmadi bu...

Canlar Günaydın nasılsınız ben cok mutluyum kızım kahkahalar atarak gülüyor artık :)ay ne güzelmiş evlat mis kokulu zeynepim.ama donmedir tutmadir yok onlardan daha zamanla:)bu arada kilo veremiyorum vermek icin birseyler yapmıyorum ama üzülüyorum emzircem die aldim ben bu kiloları cok üzülüyorum ya vermisken aldım hepsini tekrar ama bugun bir dur demenin vakti gekdi artik Elveda homidi gırtlak yedigim günler :(

Günaydın,
benim oğluş da geç yatıyor ya resmen günü o kapatıyor o açıyor
dün 11 buçukta uyudu genelde uyanmaz bir sorun var ki 1 saat sonra uyandı neyse ki emip uyudu fazla zorlamadı sabah 8 de kalktı.
bebişlerin hepsi farklı kızım daha erken yatardı ama o da 5-6 gibi uyanırdı.
hayret anne aynı, süt aynı, sistem aynı, kendi kişiliklerini ortaya koyuyorlar sanırım..
Paradoks paylaşımın güzel, sağol..

Chicco Liteway Bebek Arabası Puset GittiGidiyor'da 87926180
yoksa bu mu
Pierre Cardin Yatarlı Baston Puset Bebek Arabası GittiGidiyor'da 93635336 canlarım sizce hangisi.
birde üçlü aşıdan sona aşı olan var mı bu ay sonunda var sizi ararız dediler ama aramadılar sağlık ocağından birde dört ayı bitip yavaş yavaş ek gıdaya geçen tattıran annemiz var mı

chicco liteway kullanıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim. çok hafif ve yer kaplamayan bi araba, sürüşü manevraları çok iyi kolay katlanıp açılıyor ve tam yatabiliyor, yağmurluğu ve kış için tulumu bile var

Herkes uyku saatlerinden bahsetmiş bir örnekte bizden olsun: oğlumun akşam 7'ye kadar olan uykularına hiç müdehale etmiyorum ama 7'den sonra pek uyutmuyorum kızlar yoksa gece çok uyanıyor hatta 3'te uyanıp 5'e kadar oturuyor. Bu aralar gece 11-12 gibi yatıp sabah 7 ye kadar uyuyor sonra emip 1 saat daha uyuyor. Inşallah hep böyle devam eder. Bir de hep üstünü açıyordu bende alt açma takımının fermuarlı bir parçası vardı onun içine koyup üzerinede yorganını örtüyorum ayaklarını oynatamadığı için üstünü açamıyor.

sabah kızımın aşısını vurdurduk bakalım bu sefer ilaç vermicem, iki bacaktan oldu, ateş yaparsa gece veririm artık:31:
bende tetanos olcaktım aşıkartımı evde unutmuşum telaştan:14:

paradokss cum verdiğin linki face te de paylaşıcam öpüyorum seni
bende seniii:54::54:

Chicco Liteway Bebek Arabası Puset GittiGidiyor'da 87926180
yoksa bu mu
Pierre Cardin Yatarlı Baston Puset Bebek Arabası GittiGidiyor'da 93635336 canlarım sizce hangisi.
birde üçlü aşıdan sona aşı olan var mı bu ay sonunda var sizi ararız dediler ama aramadılar sağlık ocağından birde dört ayı bitip yavaş yavaş ek gıdaya geçen tattıran annemiz var mı
canım ben chicco alıcaktım ama eşim berbat bi süprizle başka araba aldı, 3 teker hiç memnun değilim.
litewayin önü tek teker olduğundan sürüşü rahatmış,
kullanan arkımda memnun olduğunu söledi diğerini bilemiyorum ama :54:

Iyi geceler kizlar...benim kiz bulbul gibi sakiyor bazende ciglik atiyor ...ellerini yiye yiye bitiremedi...bende uyku saatini bir saat geri aldim bugun artik erken uyumaya alissin cok sukur gece hic uyanmiyor masallah...burda olmayan herkes facede sanirim hic iyi olmadi bu...
bende uyku saatini 8 yaptım eski saate göre 9da uyuyodu ama o zaten saati kurulmuş gibi akşam vakti gelince yerde uyuyakalıyor öyle:9:
çok komik oluyo ama gece uyanıyo 12 gibi emziriyorum sonra 3te kalkıyo ve bi dahada dalmıyo sabaha kadar nöbetteyiz :14:

Back