SUZAN...insallah kocisin kizmamistir.BANGBANG...sanal alem iste hicbirseye mudahele edemiyorsun.NDD... canim insallah oglusun tekrar emzik emmeye baslar.PRENSESCEYDA...cok uzuldum basin sagolsun.NISAY... bende ayni seyi soyleyecektim kvleri facede cekistirmek iyi olmaz burasi daha iyi sanki hepimiz kilitli bir odada toplanmis sohbet ediyoruz ... cepten girdigim icin alinti yapmadan yazabiliyorum..
heheheh açığa çıktık hepimizzama 4000 sayfa yazıyıda kim okurki kızlar yaaa
çok tatlısınnnn maşallahh sanaaaannesi bu kız büyüdükçe dahada güzelleşiyor amaaa
Selam Kızlar,
uzun süredir bilgisayar başına geçemedim. Çok kötü bişey oldu.
Abim ve erkek kardeşim 1 ay önce trafik kazası geçirdiler ve vefat ettiler. Çok kötü bir dönem atlattık, korkunç bir kabus du benim için.
Benim ailem yurtdışında bu yüzden ikisini de nerdeyse 2 yıldır görmüyordum çok özledim onları ben ve ceyda göremedim toprağa verdik. Allah kimseye böyle bir acıyı tattırmasın, çok zor çok, diyecek laf bulamıyorum. Birde yanı en yakınlarım benim ve ben onların ölüm haberlerini tesadüfen facebook da gördüm. Ceyda ile yalnızdım evde ceyda uyuyordu Allahtan. Elim ayağım boşaldı birden hemen babamı aradım, bir ümit belki doğru değildir diye ama malesef, çok geçmeden eşim geldi, anlattım herşeyi. off çok kötüydü ya, kardeşim daha 18 yaşında idi abim ise 35. Allah sıralı ölüm nasip etsin, gençler erkenden beklenmedik bir anda gidince daha da kötü oluyor insan.
Bir yandan o durumda ceyda ile de ilgilenmek çok zordu, gereken ilgiyi veremiyordum kızıma, sütten kesiliriz diye de korktum ama Allaha şükür. Ceyda ve bende iyiyiz ama içimiz de bir yanımız her zaman buruk kalacak artık.
Ceyda hanım fırsat verirse geçmişi okim şimdi.
Allaha emanet olun, sevdiklerinizin kıymetini bilin.
Evet yahukaynanayı bırak koca anne baba özel sorun vs hiçbişi yazılmıyo hatta feyste şüphelendim nicklerimizi falan yazıyoz ya acaba benim arkadaşlarım görebiliyo mu 2013 annelerine yazdığım yorumları? Kv kb falan arkadaşım feyste kaynım eltim ohoooo o yorumlardan nickimi bulup burdan pekala da yazdığım her türlü şeyi okurlar kk da . Geri dönün uşaklar
çok şirin arkadaşlarım, herkes iyidir inş. özledim valla sizi iki gündür giremedim.
o gün sizle konuştum daha doğrusu biraz başınızı şişirdim ama çok acaip rahatladım gerçekten
bana çok iyi geliyosunuz canlar yaa
hepinizde çok güzel şeyler yazmışsınız tek tek üst üste okudum,allah razı olsun hepinizden
gelelim şuanki durumuma sinirim hala geçmedi desem yeridir.
o akşam benim öküzcan elinde kendini affettirmek için, neyle geldi sizce?
tahminlerinizi alayım?????
iki adet çiğköfte dürüm
bakmış çiçek alacakmış, çiçeği napıcak hiç değilse yiyeceği sevdiği bişey olsun demiş
ay sinirden napıcağımı bilemedimaynen böle güldüm bende napıyım
mesafeyi koruyoruz hala anlıycağınız
çok şirin arkadaşlarım, herkes iyidir inş. özledim valla sizi iki gündür giremedim.
o gün sizle konuştum daha doğrusu biraz başınızı şişirdim ama çok acaip rahatladım gerçekten
hepinizde çok güzel şeyler yazmışsınız tek tek üst üste okudum,allah razı olsun hepinizden
iki adet çiğköfte dürüm
bakmış çiçek alacakmış, çiçeği napıcak hiç değilse yiyeceği sevdiği bişey olsun demiş
derdim onun öküzlüğü de değil aslında, evet çok gıcık oldum o ayrıda, önceden çok iyiydi, biliyodu nası davranılır, sonradan böle oldu)) benimki de ilk evlendiğimiz senenin sevgililer gününde gül sormuş bakmış çok pahalı yarım kilo kıyma alırım daha iyi deyip ne kıyma almış ne de gül tabi.
sonra yıllar geçince bir kere demiştim ki, sen bana hiç çiçek falan yollamıyorsun işyerime falan demiştim, gözlerini kıstı düşündü düşündü yahu benim 1 senedir bir çiçekçiden alacağım var ödemiyor adam dur sana çiçek yollatayım demişti. hayvan gibi bir çiçek yollamıştı işyerime işyerindekiler de ürkmüştü adamın aşkından)))
paradokscum anlattıklarına yorum yapamadım ama bu anlattıkların benim kocamın geçmiş hali müsait bir zamanda sana yorum yapacağım yalnız sadece şunu söyliyim erkeklerden çok büyük beklentiye girmeyeceksin yani bazılarından en azından, seninki de bunlardan anladığım kadarıyla niyet kötü değil ama öğrenemediği çok şey var anlaşılan. zaman.... ama bu arada sen de daha sakin ve onu çocuk olarak görürsen daha sakin geçer tartışmalar
derdim onun öküzlüğü de değil aslında, evet çok gıcık oldum o ayrıda, önceden çok iyiydi, biliyodu nası davranılır, sonradan böle oldu
eskiden o jestler yapan düşünceli hep beni mutlu etmeye çalışan adam gitti aradan 10 yıl geçince- ki tanışıklığımızda sayarsak 12yıl-, bu davranışlarına bi anlam veremediğim adam geldi, başından böle olsa kabullenicektim mecbur tabi napıcaktım başka? ama bu kötü yönde değişimini kaldıramıyorum ben
anasının marifetleridir. çünkü oğlu artık tam aile oldu. onu aile yapan da Ece, bu durumda gidiş yolu Ece olarak görüyor kaynanan. ve annesinden kazık yiyene kadar da anlayamayacak kocan bu durumu.
iki adet çiğköfte dürüm
ay çok güldüm ya,alemsinçok şirin arkadaşlarım, herkes iyidir inş. özledim valla sizi iki gündür giremedim.
iki adet çiğköfte dürüm
kızına bayılıyorum zaten çok şeker maşallahbu aradaa nie giremedim iki gündür komşu günüm vardı, bide ece'mi dr.a götürdük dün teyzoşları
kilosu 7100, boyuda 65.5cm olmuş:81::81:
600gr almış bu ay ve 4.5cm uzamış dr. gayet normal fazla bile uzamış dedi
ayy canım benimuykuları düzensiz dedim, sen hiç uğraşma onu düzene sokucam die o ne zaman isterse o zaman uyur, o zaman yemek ister, kendini boş yere yorma dedi. azda uyusa 10dk. derin uyuyorsa uykusunu alıyodur dedi.
aç diye de endişe etme aç olsa ortalığı yıkar anlarsın zaten dedi
4.ayımızda bitti çok şükür artık kaşık mamasına geçtik dr. sadece annesütü veriyo olsaydın böle devam et dicektim ama madem mamada veriyosun kaşık mamasındanda ara ara yedirebilirsin dedi.dünden beri iki defa verdim çok güzel yedi maşallah kızımaaa:119::119:
aptamil armutlu ve tahıllı aldık, biraz zorlanıyoruz yerken ama emicek bişey aradığı için diliyle çıkarıp duruyo ama yiyor yinede çok komiğiz yaaa tipinede bakın bu sabahtan çıldırmış gibi
Aaa gerçektenmi eğer öyleyse kimse görmüyorsa ben hemen muhabbete dahil olmalıyım dur bi bakınayım :))ben arada eşimin hesabından bakıyom yazdıklzrm falan görünüyomu diye ama yok yani rahat olun. Beğenmeler bile görünmüyo kapalı grup oldugu için sanırım
bu aradaa nie giremedim iki gündür komşu günüm vardı, bide ece'mi dr.a götürdük dün teyzoşları
kilosu 7100, boyuda 65.5cm olmuş:81::81:
600gr almış bu ay ve 4.5cm uzamış dr. gayet normal fazla bile uzamış dedi
ayy canım benimuykuları düzensiz dedim, sen hiç uğraşma onu düzene sokucam die o ne zaman isterse o zaman uyur, o zaman yemek ister, kendini boş yere yorma dedi. azda uyusa 10dk. derin uyuyorsa uykusunu alıyodur dedi.
aç diye de endişe etme aç olsa ortalığı yıkar anlarsın zaten dedi
4.ayımızda bitti çok şükür artık kaşık mamasına geçtik dr. sadece annesütü veriyo olsaydın böle devam et dicektim ama madem mamada veriyosun kaşık mamasındanda ara ara yedirebilirsin dedi.dünden beri iki defa verdim çok güzel yedi maşallah kızımaaa:119::119:
aptamil armutlu ve tahıllı aldık, biraz zorlanıyoruz yerken ama emicek bişey aradığı için diliyle çıkarıp duruyo ama yiyor yinede çok komiğiz yaaa tipinede bakın bu sabahtan çıldırmış gibi
merhabalar,
esım ve paşa uykuda bende yemek yaptım ortalıgı topladım sanırm benım bas donmesı yorgunlukdann kaynaklıı pöff ama ne yapıcamm alısmam gerekkk,
bır ıtıraf sıze dunden face ye kayıt oldum kk ya ugramak zor oluyor sölekı az bıraz vaktım oluyo ya oraraya bakıcam ya buraya ama kk vazgecılmesım benım 2 sene olucakk ve dıetım hamıslıgım ve annelıgı burda payşastyım mutlu huzunlu ve coskulu anılarım var burda yanı face bır yana sız bır yanaa ınsl ıdare ederım cunku ordakı paylasımlarıda merak edıyrm burdakılerıde cok sevıyorummm kk yıı tabıkı ıcınde bulunan sızleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?