benım gobek toparlandı baya sezeryanla yapmıs olmama ragmen mıdem falan cıkıyodu gıttı o da ama 7 kılom duruyor kalcalarda nasıl kılo verıyorsunuz ya sezeryanla yaptıgım ıcnmı veremıyorum kı anlamadımkilo bende vermişim bolca... baskül öyle diyo ama göbek hiç de öle demiyo...
YASAKLI ; olan sırt üstü yatmak... sebebi ise ; bebeğe yeteri kadar kan pompalanmazmış..
EN İDEALİ ; sol tarafa yatmak... bebeğe en doğru kan ve besin akımı bu şekilde sağlanırmış...
SAĞ TARAFA YATMAK ; sakıncalı değildir... sol tarafa yatamayanlar için bu şekilde yatabilirler...
ben 20 haftalık hamıleyım 10 gundur karnımca karıncalama oluyor sankı bebek tekmesı degııl boyle karncalama olur mesala dun cok oldu bugun olmadı hıc hıssetmedım bu durum nedır bılgısı olan varımı ? bebgm erkek ?
cok tşk ederm pekı sola yatarken bacak aranıza yastık koyun dıyorlr dogru mu ?
ben 20 haftalık hamıleyım 10 gundur karnımca karıncalama oluyor sankı bebek tekmesı degııl boyle karncalama olur mesala dun cok oldu bugun olmadı hıc hıssetmedım bu durum nedır bılgısı olan varımı ? bebgm erkek ?
Bebeğinin pıt pıt minik dokunuşları canım onlar büyük ihtimalle,böyle seğiriyo gibi dimi,,ayy çok heyecanlı
Bebeğinin pıt pıt minik dokunuşları canım onlar büyük ihtimalle,böyle seğiriyo gibi dimi,,ayy çok heyecanlı
Günaydın Herkese..
Maşallahoğlum bu gece çok güzel uyudu..
Ya açlıktan şekeri düşer diyenler olmuş,
ben uyandırmıyorum..
doktorlar artık büyüdükleri için gündüz depoladıkları onlara yeter,
gece beslenmesi şart değil diyor,
yoksa ilerde gece beslenmek ister, reflü olur diyor, ne bileyim:44:
canım benim kızımda kaka sızdırınca hep huggies aldım o daha iyi gerçekten oğlumda da sızma oluyor ama kızımdaki kadar değil ben kampanyalardan alıyorum prima huggies biraz da molfix..
Bende normal doğum yapamadım diye psikolojim bozulmuştu doğuma giren çocuk doktoru normal olsa rahmin alınırdı demesine rağmen olsun normal olmalıydı diyecek kadar şuursuzlaşmıştım.. Kendimi eksik yarım hissediyordum, Ok iyiki normal diye diretmemişim böylesi ikiniz için de en hayırlısı oldu Atlattım ama hala keşke diyorum... Bide bu açıdan bak :)
biz ıyıyyız cok sukur canım benım maasallah mınıgınee alah bagıslasın ınslllMerhabalar kısçeler ve onların melekleri
Nasılsınız bakalım
Kıslar ya benim betzamın burnu tıkalı ve öksürüyor ne yapmalıyım sizce.
Birde oyun halısını ne zaman almamız gerek bilen var mı.
Bis 75 günlük olduk artık yavaş yavaş dönğyoruz daha sk gülüyoruz aguluyoruz sesler çıkarıyoruz artık pek aglaması yok masallah kıslar
Demek kı zmn gectıkce hersey oturacak hayırlısıyla gaz sancımızda pek kalmadı gıbı
Umarım hepimizin sıkıntıları bebişlerımızın huysuzlukları bir an evvel rabbımın ıznıyle gecer
Kendınıze ve bebişlerımıze çoook dikkat edın
Öpüyorum bütün mınıkleri
Benım kısçem :):18:
ben genelı solum a yattım sırt ustu 3 aydan sonra yasak dedı dr...bebek ıcın yarımın dedıklerın eharfıyen katılıyorum ve halende bacak arama yastık yada yorgan alarak yatyrm cok rahat oluyoooooooooomrb arkadaslar 20 haftalık hamileyım uyudugum zaman sağamı yada solamı uyumam lazım ben sırt üstü uyuyrom nasıl uyuyam lazım ?
saol suzancım tabkde ole 4ayda olsa gunler gecmıscek bılıyorm o orda baska bı ulke hatta adada ben burda bebısler hm ona hem bana zor dua ole ınsallah dedgn gıbı
tabı cnm zor olmazmı bızım sadece netten ve telden gorsme sansmz olcak oda yutr dısı hattı ınternetı burdkaı gıbı her dakka olmcak gorusmelerımızı arada gelse gıtse koymaz okdrda . hepmız ıcın hayırlsıı canım
aslnda ben bırazda kıskanyom yabancı ulkede yabancı kadınlar flan ıs arkdsları.. guvenyorm esıme tabkde ama o cavur karılarna guvenmyorm
cık cık cık yaa nefıde haa..!!!!
evet ya cabucak kanyor masum bebecıkler meme veryosn susyo untveryolar hemen cok masum savunmasızlar yaa
ya ben szryana grdm ckdm pskolojm bozuldu normal dogm yapsam nolcakdı yapanları zaten hep taktır edyorm. ıkısde cok cok zor
ama banda sankı almıs glmsım bebegı gbme gelyor epıdural yaptm ama dogurmamusm gıbı bende de var eksklıgı
masallah bızde gorelım o gunlerı ıns
ben hep sola yattım tabıkı arada sagada ama sırt ustu hıc rhat edememısdım bebekde sevmezmıs zaten o yatıs seklını ole yanı
benım de 5 kg cık duruyor bu ay daha regl olmadım sısıyorum gun gunnnnnnnnnnnnherkes kilolarını vermiş ben daha hiç veremedim napıcam yaa
ewetttttttttttttözledik dimi
Eveeeeettttt Ertelemeler yüzünden yılan hikayesine dönen aşılarımız 10 gün gecikmeli olarak bugun yapıldı.. Gerçi babası götürdü kızımı ben oğlumla evde kaldım .. Hiç ağlamamış sorun olmamış maşallah.. Sizlere burda da söylediğim gibi rota aşısı yaptırmadım.. Oğluma da yaptırmamıştık .. Vazcaymadım yani))) Yeni evimizde pür neşeyiz artık... Bebekleriniz cok cok tatlı maşallah.. Nefideciğim ben sağlıkçıyım biliyorsun sana 2 bebekten müsait zaman bulabildiğim an bi şey yazıcam hep aklımda.. Özeline bak bi ara.. Önemli bi şey degil sadece bi bilgi paylaşıcam derslerden ))) Seviyoruz hepinizi mucuk sssssss
canımmmmmmmmmmmmmmmUnutun dıgum şeklini falan kııııı
Oldu bitti işte geleceğe bakın...)))
yalnızca Allah Allah korkusu olan doktorlarla dürüst Mert doktorlarda karşılaştırsın herkesi ona dua edin...
Türkiye de yok yere seEryana giden cok bebek ve anne var çünkü.. Hep da dogum saatleri mesai bitimine denk geliyo... Doktorun eve gitme zamanına... Yani benim çevremdeki bayanların hep öyle .. Saat 4 suları..)). Keşke Türkiye de de sezeryan amerika ve Avrupa gibi heyet raporu ve 4 farklı doktorun onay imzası ile yapılabilse anca...
Dedim ya ne olursa olsun Allah dürüst insanlarla karşılaştırsın rabbimmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnhamileyken hep Allahım işini bilenlerle iyi insanlarla karşılaştır dedim kendimi tek bir doğum şekline şartlamadım.normal doğurdum hamdolsun.çok çok zorlu olmadı.
ama yarimin dediği gibi psikolojik olarakta etkileniyor insan birde işin o tarafı var.
buda unutulup gidecek diye düşünüyorum bende... Allah başka sıkıntı vermesin.
hamileyken hep Allahım işini bilenlerle iyi insanlarla karşılaştır dedim kendimi tek bir doğum şekline şartlamadım.normal doğurdum hamdolsun.çok çok zorlu olmadı.
ama yarimin dediği gibi psikolojik olarakta etkileniyor insan birde işin o tarafı var.
buda unutulup gidecek diye düşünüyorum bende... Allah başka sıkıntı vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?