2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kilo bende vermişim bolca... baskül öyle diyo ama göbek hiç de öle demiyo...
benım gobek toparlandı baya sezeryanla yapmıs olmama ragmen mıdem falan cıkıyodu gıttı o da ama 7 kılom duruyor kalcalarda nasıl kılo verıyorsunuz ya sezeryanla yaptıgım ıcnmı veremıyorum kı anlamadım

cok tşk ederm pekı sola yatarken bacak aranıza yastık koyun dıyorlr dogru mu ?

ben 20 haftalık hamıleyım 10 gundur karnımca karıncalama oluyor sankı bebek tekmesı degııl boyle karncalama olur mesala dun cok oldu bugun olmadı hıc hıssetmedım bu durum nedır bılgısı olan varımı ? bebgm erkek ?

ben 20 haftalık hamıleyım 10 gundur karnımca karıncalama oluyor sankı bebek tekmesı degııl boyle karncalama olur mesala dun cok oldu bugun olmadı hıc hıssetmedım bu durum nedır bılgısı olan varımı ? bebgm erkek ?

Bebeğinin pıt pıt minik dokunuşları canım onlar büyük ihtimalle,böyle seğiriyo gibi dimi,,ayy çok heyecanlı

Kızlarr bebiklerinizin her biri birbirinden tatlııı,,burdan nasıl seviyorum nasıııll onlarııı,,görmek dokunmak sevmek istiyorum hepsinii bana getiriiiiiiiiiiiinnnnnnnn

ben yastık sürekli koydum bacak arama... daha rahat yatıyodum... rahatlık için deneyebilirsin... karıncalanma kaşıntı şeklindedir muhtemelen bu da çatlamaya (büyümeye) bağlı olabilir... yada arkadaşımızın da dediği gibi bebeğinin minik derinden gelen hareketleridir.. ama dr danışman en sağlıklısı olucaktır... ben her aklıma bişey takıldğında hemen dr aradım yada gittim..

Son düzenleme:
Bebeğinin pıt pıt minik dokunuşları canım onlar büyük ihtimalle,böyle seğiriyo gibi dimi,,ayy çok heyecanlı

boyle anı oluyor sanıyeler surmuyor ıns bebgım sag salım dogarda oglum bu mınık dokunuslarında mutlu oluyorz esımle malum taaramamız rısklı cıktı ayrıntıya gırecegız bızde randevumuzu aldık gunumuzu beklyrz ıns oglumun bırseyı yoktur rabbım herkese anne olmayı nasıp etsın amın butun annelere bebegın sag salım kucagına almalarını nasıp etsn amınn

sinem_ss bebeğin çok tatlı kuzum yaa ne güzel gülüyor fıstık objektiflere :)) benimki de benle konuşurken gülüyo dur bi fotosunu çekim gülerken diom şaşkın şaşkın telefonu izliyo beni duymuyor hiç çocuk kamerayı gördümü dünyayla bağını koparıyor

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar sizin bilinçli oldugunuzu düşünerek size bi sorum olacak benim adetim 3 gün gecikti ve bugun bacaklarım çok agrıyor sadece bacak agrısı var bende başka biyerimde agrı yok hamile olabilirmiyim acaba bacak agrısı yaşayan oldumu

ben de uyandırmıyorum, çok güzel uyuyo geceleri, gündüz acıktığında hemen uyanıyo, çok güzel yiyo, geceleri uyanmıyo ama, ben kendim yatmadan önce kızımı emziriyorum, o da sabaha kadar uyanmıyo, uyandırıyım diyorum ben de kalkamıyorum, ama acıksa uyandırır heralde,

Biz de tinny love ev tipi anakucağı var, üstündeki dönenceyi kızım çok seviyo, yatırıyorum ona bakarak gülüyo, öyle yatırıyorum baya bi vakit geçiriyo öyle.. Dönence gerçekten çok güzel oluyomuş, bi de yatağı için alacağım inş.

Eveeeeettttt Ertelemeler yüzünden yılan hikayesine dönen aşılarımız 10 gün gecikmeli olarak bugun yapıldı.. Gerçi babası götürdü kızımı ben oğlumla evde kaldım .. Hiç ağlamamış sorun olmamış maşallah.. Sizlere burda da söylediğim gibi rota aşısı yaptırmadım.. Oğluma da yaptırmamıştık .. Vazcaymadım yani ))) Yeni evimizde pür neşeyiz artık... Bebekleriniz cok cok tatlı maşallah.. Nefideciğim ben sağlıkçıyım biliyorsun sana 2 bebekten müsait zaman bulabildiğim an bi şey yazıcam hep aklımda.. Özeline bak bi ara.. Önemli bi şey degil sadece bi bilgi paylaşıcam derslerden ))) Seviyoruz hepinizi mucuk sssssss

İyi gunler diliyorum kizlar..dun kizmin asi guydu asilari yaptirmistik cok zor bir gun ve gece gecirdik atesini devamli olctuk ates problemi olmadi calpol kullandim...hep inledi yavrum uykuya dalamadi cok zordu yavrum icin sukurler olsun simdi biraz daha iyi ..
VSN... yaralarin bir an once iyi olur insallah ben dogum yaptigim gunden beri zaman zaman bunu yasiyorum ki ben ek olarak mama da veriyorum.. sana tavsiyem gogus kalkani ben hep oyle iyilestiriyorum eytin yagi ve tahin yagi cok iyi geliyor ama iyilesince surmeyi birakinca bir kac gun sonra yine tekrarliyor..su anda iki gogsumun alt kismi bicakla kesilmis gibi...sudacrem diye bir kremim var bebek icin aldim pisiklre iyi geldi uzerinde gogus yaralarina iyi gelir yaziyor simdi ondan surdum birini bakima aldim digeriylede canim yana yana emziriyorum ondan sonra nu bakima alacagimzaten benim aman aman sutum olmuyor...gecmis olsun canim

YARİM.. ben iki cesit dogumuda yasadim bana gore ikiside zor normal dogum cok iyi fakat seninde bahsettigin gibi sonrasi icler acisi birde takintili bir insansan psikolojiyi bozuyor ..son olarak sezeryanla kizimi dunyaya getirdim bundanda memnun kalmadim karnimdaki dikislerden dolayi atip kalkmak egilmek cok zordu bebegin agliyor nu bile yatagindan alamiyorsun ki ben birde sezeryan sonrasi 4 saat sonra ayaga kakip yurumeye baslamistim sonrasi da gunlrce dogum yapmis olmama ragmen sislerim inmei birde uzerine eklendi hep agladim itahimin kapanmasiyla bir 15 kilom gitti 10 kiloda yavas yavas gider deeeee gobek sorunu var normal dogumda ne gobek ne kilo kiz gibiydim her yer fit ti simdi zaman alacak sanirim.. cok konustum ...

Butun fotograflar birbirinden guzel hepsinin totolarini opeyim emi

Bence hiçbir şey için diretmemek lazım Allah hayırlısını versin diye dua ediyoruz her zaman
Bak normal olsaydı sağlığın elden gidecekmiş daha hala normal olmalıydı deme bence canım
Hele hele kendimi eksik hissettim hiç deme nolur. Sonuç olarak sen de bebeğin de sağlıklısınız önemli olan da bu:))
Benim bebeğim makat gelişliydi ve hiç suyu kalmamıştı mecburen sezaryen oldum ama her şey normal olsaydı yine sezaryen isteyecektim bu benim kişisel tercihim
Ve allahıma sonsuz şükürler olsun o kadar kolay ve rahat doğum yaptım ki ben bile şaşırdım Allah Allah ne kadar kolaymış dedim
Hemen iyileştim hemen sütüm geldi hemen kilo verdim hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Bebeğim ve ben sağlıklı olduktan sonra gerisi hiiiiç önemli değil dimi ama

kızlar bana sağa sola sallanan oyuncaklı eğimli bir ana kucağı önerebilir misiniz?

Unutun dıgum şeklini falan kııııı
Oldu bitti işte geleceğe bakın...)))
yalnızca Allah Allah korkusu olan doktorlarla dürüst Mert doktorlarda karşılaştırsın herkesi ona dua edin...
Türkiye de yok yere seEryana giden cok bebek ve anne var çünkü.. Hep da dogum saatleri mesai bitimine denk geliyo... Doktorun eve gitme zamanına... Yani benim çevremdeki bayanların hep öyle .. Saat 4 suları.. )). Keşke Türkiye de de sezeryan amerika ve Avrupa gibi heyet raporu ve 4 farklı doktorun onay imzası ile yapılabilse anca...
Dedim ya ne olursa olsun Allah dürüst insanlarla karşılaştırsın rabbimmmmm

Son düzenleme:
hamileyken hep Allahım işini bilenlerle iyi insanlarla karşılaştır dedim kendimi tek bir doğum şekline şartlamadım.normal doğurdum hamdolsun.çok çok zorlu olmadı.
ama yarimin dediği gibi psikolojik olarakta etkileniyor insan birde işin o tarafı var.
buda unutulup gidecek diye düşünüyorum bende... Allah başka sıkıntı vermesin.

biz ıyıyyız cok sukur canım benım maasallah mınıgınee alah bagıslasın ınslll
mrb arkadaslar 20 haftalık hamileyım uyudugum zaman sağamı yada solamı uyumam lazım ben sırt üstü uyuyrom nasıl uyuyam lazım ?
ben genelı solum a yattım sırt ustu 3 aydan sonra yasak dedı dr...bebek ıcın yarımın dedıklerın eharfıyen katılıyorum ve halende bacak arama yastık yada yorgan alarak yatyrm cok rahat oluyoooooooooo

herkes kilolarını vermiş ben daha hiç veremedim napıcam yaa
benım de 5 kg cık duruyor bu ay daha regl olmadım sısıyorum gun gunnnnnnnnnnnn
ewettttttttttttteskıyı dunuynuyorum da yakın ark suan hamıs 6 aylık tekmelerını hıssettırdıde gecen ay ıcım nasıl da gecmıse donduuuama daha en az kısmet tabıde 1,5 senemıs varrrrrrrrrrr:26tabı kaza ıle olmaz ısemmm)

canımmmmmmmmmmmmmmm
hos geldın kısssssssss
yenı eve mı tasındında gelemdın yenı karsılastım senle ben ozlemısım heeeeeeeeeeee
kıscen ogulcun nasıl
asınız hayırlı olsun ınsl darısı 4.ay asısına hep beraberrrrrrrrr
sezeryan konusu dedıgın gıbı ınsl kı ölede olur ılerleyen zamanlardaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet etkılenyr ama su ıcımden tam cıkarken kı kayma hıssı aklıma geldıkce oglum seniiii ben dogurdummm ALLAH ın ıznı ıle dıye heyecanlanıp paşamı bagrıma basıyommmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben doğum esnasındada hiç üzüntü sıkıntı yaşamadım... acı çekerken bile keyif aldım... hep dedimki kızıma kavuşucam ve herşey biticek... ama öyle değil... 3 ay oldu hala zaman zaman oturmakta zorluk çekiyorum... zaman zaman dikiş yerlerimde yanma oluyo... hele çok afedersiniz ama ilişki sonrası kan geliyo... şekil bozukluğunu ve yoğun akıntıyı hiç saymıyorum bile... bi dünya sıkıntı... doğurunca geçmiyomuş yani... doktorum izinde inşallah ayın 2si gibi kontrole gidicem... benim için normal doğumun en avantajlı kısmı hemen ayaklanmak oldu... annem çünkü bikaç gün kalabildi yanımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…