2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar paşamı uyuttum yakın komsumu da eve oturtdum market e gıttım yarım st lıne ama uyanır dıyede genede acele ettım derken gelrken son ekmek almaya ugradım marketten hızlı adımlarla karsıya gecerkennnnnnnn
hopp ayagım takıl ben yerlerdee bacagım ve elım cok agrıdıı
uzun zaman oldudu dusmeyeliii yaaa cıdden canım cok yandı ama ben annelıgın verdıgı hısle kosar adımlarla geldım eve kı paşa ne uyanmıs ne aglamı kı pardusemı cıkarırkenn sesımı aldı heraldekı aglama basladı hemen emzırdım hemen emısırken gosumun ıcıne bakıyo sen benı nıe bıraktınn der gıbı yaaaaaaaaaaaaaa
evlatların bırakanlar nasıl bırakıyoo kı ALLAH NASIL -SABIR VERIYORR çok muhım br konu yaaaaaaaaaaa:44:

kızlarr

oğlusum hem geceleri(kundak yapıyom ellerını sarıyorum sadece ve o kasıntı ıle cosuyoo nasıl saa)hemde gündüzlerii eli agısda ya damakları nasıl kasınıyorr sızdede ölemı yaa elın hep sokmaya calıyor alamayıncada aglıyoo garibim bende elimi yıkayımm parmagımı damaklarına suruyorum hosuna gıdıyorr sımdı havuc aldım onu koyuyorum damagıma o cevırıyor agzını kasınan yerlerıne suruyor paşa yaaaa

tecrubelı aneler ne zaman gecer bu durum kac hafta-ay surer kı yaaaaaaaaa

Kızlar ben de normal doğum yaptım. Hiç dikişim olmadı, kiloları da hiç bir çaba sarfetmeden verdim. Buraya kadar herşey çok güzel ama her ne kadar dikişsiz doğum yapsam da, kiloları versemde hamilelik insanı bayağı deforme ediyor. Göbeğim yok ama asla eskisi gibi olmayacak anladım göbek deliğinin çevresindeki fazla deri beni çok rahatsız ediyor sporla geçer mi sıkılaşır mı bilemiyorum, Ve tabiki göğüsler... onlar da süt bitince muhtemelen sarkacak

aynen doğumda kızım içimde sıkıntıya girmesin diye ben herkesle güldüm konuştum.avantajı çok evet ben 2 saat sonra ayaklandım.ağrı sızı kalmadı.sende de benim gibi iltihap var büyük ihtimal.aynı sorunlar.
canımdan can koptu derler ya onu birebir yaşamak çok güzel ve ağır.doğurduğunu anlıyorsun ve etkilenmemek elde değil.
hala nasıl yaptım inanamıyorum :)

yarimmm
zorluk cekmemen gerekıyor aslında cunku sezercık olanlar bıle o ka dıll yanı bende normal yaptım yaa sız mesela dr dedıklerın yapıp hemen kontrolede gıtınızkı ben cataldan tıksındım ve gıtmedım sız gıdın dedınız ama gıtmedım agrım sızım olmadı ıcın ve 2 hafta once gıttım oda denk geldı ıcın bırde smear verdımm az enfeksıyon var dedı fıtl verdıı dıkslar dırek oturunca esnettıgım ıcın acıyor ama baska dıl cok sukur usutuyormusun yoksa sen canım ayaklaırnı sıcak tutsan ınslll gecer yaaaaaa
kan gelmesıde makattan olabılırmı bendede öle oluyrdu kadın dogum dr dıkısde sorun yok makatın ıcnden gelıyordur o dedıı cnm taze kan gıbı mı yanı pardon ama

Atletik baby... Dikkatli ol.. Hele bi de kar yağınca ... Cok cok geçmiş olsun saka bi yana...
Başladı mı bitmez o)) diş kaşıntısı..buzluktan havuç koy .. Daha cok rahatlar.. Şimdilerde baslar anca 6. Ay çıkar bu diş veledi

Haklısın cnm:) eşimde aynı şeyleri söylüyor :)Ama işin garibi o kadar ayrıntılı usg girdim o kadar dr gezdim bir tek memleketimde gittiğim dr kordon kısa dedi o da iyi bişey dolanmaz demişti normal doğum riskli dememişti ayrıntılı usg testler proflar drlar hiçbiri güvenilir değil bnmde çok rahattı hemen kalktm bütün kiloları verdim sütüm hemen geldi gayet çok; sezaryenin anlatılan hiçbi hurafesini yaşamadım ama yine de takmıştım işte napîim sezaryenin faydalarını okuyarak kordon kısalığı yüzünden rahmini kaybeden bi kaç kişiyle konuşarak atlattım şükürler olsun rabb ime ama ukte kaldı mı kaldı :)

üşüyor olabilir canım. nasıl giydirdin evin ısısı nasıl;? oğlumda bazen öyle hemen uyanıyor dalamıyor. sıkı sıkı sarınca dalıyor uykuya.

Canım uzun kollu badi ve uzun kollu kadife tulum giydiriyorum birde üstüne alt tarafı etek gibi olan uyku tulumu var onun içine koyuyorum yatırıyorum ve tekrar bacak kısmından itibaren ince battaniye...

Canım fön makinesi sesini denedin mi? Bizimkinde çok işe yarıyor. Sesi telefona kaydettik, oradan dinletiyoruz biz.
Aspratör sesi bizdede birde banyo sonrası mutlaka fön sesiyle yatışıyor vede ısınmış oluyor..

Uyumayınca hiç dalamıyor uyku var ama dalma problemi oluyo buda çok yıpratıyor hem onu hemde beni valla dikişlerim acıyo belli zaman sonra...

yani işte ben hep aynı şeyi savunuyorum... biri sezeryan olur, gık demez anında ayaklanır ağrı sızı çekmez... bi diğeri normal doğurur ama deformasyon çok olur... yada tam tersi... bu kişiden kişiye ve bünyeye göre değişkenlik gösteriyor demekki... kontrole gidince bakıcaz neden oluyo... ama o kan makattan gelmediğini biliyorum... rahimde kan gelen yerde acı da hissediyorum çünkü... neyse geçer inşallah...

ay sorma nasıl dustum anlamdım ama kendım egeldım kosturmaktan hehe ayy yeterkı bole cıksn nazarr daha kotusunden korusun YAradannnnnnnnnnnnn

buzlugun suyu emıcek ama su verıyorum gunluk 2-3 yudum ama sımdı havuc suyu ıle buzluk su ı olurmukı yaaaa nasıl kasınıyoo ama yaaaaaaaaaa

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canım tabiki herşeyin normali güzel ama anne ve bebek sağlığı her şeyden önemli.
Yarime katılıyorum kimisi normal doğumdan kimisi sezaryenden memnun ya da şikayetçi.
Arkadaşın dediği gibi doğum dedik geçti gitti çok şükür gaz sorunları vardı o da bitiyor bakalım neler bekliyor bizi:))

Bebek reflüsü için ne öneriyor doktorlar ya benim bebeğimdede var sanırım.Sakız çiğner gibi hareketler ediyor sürekli.

Calpol yasaklandı demişti birileri.Ateş olunca ne kullanıcaz?

Bende normal doğum yaptım ve hala sarı akıntı devam.Kontrole gidemedim haftaya gitcem bakalım ne diyecek.Daha ilişkiye giremedim korkudan acırsa diye.off valla.

rota aşısı yaptırmayanlar neden yaptırmıyor bildiğiniz birsey varsa banada söyleyin :)

hastanede 9 aylık hamile kadın soruyor bana;normal doğum nasıl zor mu?
bu tamamenn senin bünyenle alakalı dedim.bana kolay/zor olan başkasında tam tersi olabilir doğru

Selam kızlar,
Bebişlerinin resimlerini eklyenler, hepsine birer maaşallah.
Bugün kızıma bayram alışverişi yaptım :) baya güzel bi kombin oldu bana göre. Bi ara fotosunu çekip eklerim inşallah
Ben çarşıdayken teyzeleri baktı kızıma, sağdığım sütü vermişler acıkınca.
Hamdolsun kızımın bi sorunu yok, gündüzleri pek uzun uykusu yok, kucakta uyumaya alıştı.
Yada uyurken sallanmak istiyor, acaba ben de mi salıncak alsam diye düşünüyorum.
Memnun olduğunuz markaları yazarmısınız?
Bi de fuzuli bi harcama yapmak istemiyorum. Neticede bebişlerimiz hiçbişeyi uzun süre kullanamıyo.
Şöyle hem ekonomik hem kullanışlı bişiler öneren olursa çok memnun oluruz

işte tam da ben aynı dşünceyle aldım bu salıncağı... burdan bi arkadaş önerdi... sınıfının en ucuzu... valla bence çok da fonksiyonel... aylizim çok sevdi... o da sallanarak uyumaya alışkın çünkü... artık gündüzleri uyuyo bebeğim...
Papetto SW102 Elektrikli Bebek Salıncağı / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…