kızlar bana sağa sola sallanan oyuncaklı eğimli bir ana kucağı önerebilir misiniz?
ben doğum esnasındada hiç üzüntü sıkıntı yaşamadım... acı çekerken bile keyif aldım... hep dedimki kızıma kavuşucam ve herşey biticek... ama öyle değil... 3 ay oldu hala zaman zaman oturmakta zorluk çekiyorum... zaman zaman dikiş yerlerimde yanma oluyo... hele çok afedersiniz ama ilişki sonrası kan geliyo... şekil bozukluğunu ve yoğun akıntıyı hiç saymıyorum bile... bi dünya sıkıntı... doğurunca geçmiyomuş yani... doktorum izinde inşallah ayın 2si gibi kontrole gidicem... benim için normal doğumun en avantajlı kısmı hemen ayaklanmak oldu... annem çünkü bikaç gün kalabildi yanımda...
yarimmmben doğum esnasındada hiç üzüntü sıkıntı yaşamadım... acı çekerken bile keyif aldım... hep dedimki kızıma kavuşucam ve herşey biticek... ama öyle değil... 3 ay oldu hala zaman zaman oturmakta zorluk çekiyorum... zaman zaman dikiş yerlerimde yanma oluyo... hele çok afedersiniz ama ilişki sonrası kan geliyo... şekil bozukluğunu ve yoğun akıntıyı hiç saymıyorum bile... bi dünya sıkıntı... doğurunca geçmiyomuş yani... doktorum izinde inşallah ayın 2si gibi kontrole gidicem... benim için normal doğumun en avantajlı kısmı hemen ayaklanmak oldu... annem çünkü bikaç gün kalabildi yanımda...
Atletik baby... Dikkatli ol.. Hele bi de kar yağınca ... Cok cok geçmiş olsun saka bi yana...kızlar paşamı uyuttum yakın komsumu da eve oturtdum market e gıttım yarım st lıne ama uyanır dıyede genede acele ettım derken gelrken son ekmek almaya ugradım marketten hızlı adımlarla karsıya gecerkennnnnnnn
hopp ayagım takıl ben yerlerdee bacagım ve elım cok agrıdıı
uzun zaman oldudu dusmeyeliii yaaa cıdden canım cok yandı ama ben annelıgın verdıgı hısle kosar adımlarla geldım eve kı paşa ne uyanmıs ne aglamı kı pardusemı cıkarırkenn sesımı aldı heraldekı aglama basladı hemen emzırdım hemen emısırken gosumun ıcıne bakıyo sen benı nıe bıraktınn der gıbı yaaaaaaaaaaaaaa
evlatların bırakanlar nasıl bırakıyoo kı ALLAH NASIL -SABIR VERIYORR çok muhım br konu yaaaaaaaaaaa:44:
Başladı mı bitmez okızlarr
oğlusum hem geceleri(kundak yapıyom ellerını sarıyorum sadece ve o kasıntı ıle cosuyoo nasıl saa)hemde gündüzlerii eli agısda ya damakları nasıl kasınıyorr sızdede ölemı yaa elın hep sokmaya calıyor alamayıncada aglıyoo garibim bende elimi yıkayımm parmagımı damaklarına suruyorum hosuna gıdıyorr sımdı havuc aldım onu koyuyorum damagıma o cevırıyor agzını kasınan yerlerıne suruyor paşa yaaaa
tecrubelı aneler ne zaman gecer bu durum kac hafta-ay surer kı yaaaaaaaaa
biz bi salıncak aldık ama sağa sola değil ileri geri sallanıyo... çok memnunum kızım çok sevdi... hatta şu an orda uyuyo...
diğerlerine göre fiyatıda oldukça iyi...
Papetto SW102 Elektrikli Bebek Salıncağı / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Haklısın cnm:) eşimde aynı şeyleri söylüyor :)Ama işin garibi o kadar ayrıntılı usg girdim o kadar dr gezdim bir tek memleketimde gittiğim dr kordon kısa dedi o da iyi bişey dolanmaz demişti normal doğum riskli dememiştiBence hiçbir şey için diretmemek lazım Allah hayırlısını versin diye dua ediyoruz her zamanBak normal olsaydı sağlığın elden gidecekmiş daha hala normal olmalıydı deme bence canım Hele hele kendimi eksik hissettim hiç deme nolur. Sonuç olarak sen de bebeğin de sağlıklısınız önemli olan da bu:))Benim bebeğim makat gelişliydi ve hiç suyu kalmamıştı mecburen sezaryen oldum ama her şey normal olsaydı yine sezaryen isteyecektim bu benim kişisel tercihimVe allahıma sonsuz şükürler olsun o kadar kolay ve rahat doğum yaptım ki ben bile şaşırdım Allah Allah ne kadar kolaymış dedim Hemen iyileştim hemen sütüm geldi hemen kilo verdim hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Bebeğim ve ben sağlıklı olduktan sonra gerisi hiiiiç önemli değil dimi ama
üşüyor olabilir canım. nasıl giydirdin evin ısısı nasıl;? oğlumda bazen öyle hemen uyanıyor dalamıyor. sıkı sıkı sarınca dalıyor uykuya.
Aspratör sesi bizdede birde banyo sonrası mutlaka fön sesiyle yatışıyor vede ısınmış oluyor..Canım fön makinesi sesini denedin mi? Bizimkinde çok işe yarıyor. Sesi telefona kaydettik, oradan dinletiyoruz biz.
aynen benim kide iki saate bir uyanıyor cuma tam 3 aylık olacak
senin kide göbek mi benimkini bi görsen tatlım
ben verdim ateşi 37,5 geçince ateş düşürücü verdim 38,5 olursa fitil ver dedi ama 38 görmedik tatlım ama gitmeden vermedim doktor verme dedi iyiki de vermemişim ilk 12 saat hiç bişey olmadı sonra arttı
canım geçmiş olsun havalar soğudu dikkat etmek lazım hem kendimize hem onlara
kötü olmuş cicim bende mayıstan beri memlekette kalıyorum eşim doğuda doğuma geldim inşallah haftaya kavuşoruz artık. sana tavsiyem yalnız kal gerekirse annen kv de sana gelsin sen onlara gitme arada harap oluyor insan ben öyle yaptım hata ettim
walla benim oğlum gündüz bir saat anca uyuyor benimki sabah 6 da kalktı düşün yeni uyudu daha 6 dan bu saate kadar toplam 1 saat uyudu
yarimmm
zorluk cekmemen gerekıyor aslında cunku sezercık olanlar bıle o ka dıll yanı bende normal yaptım yaa sız mesela dr dedıklerın yapıp hemen kontrolede gıtınızkı ben cataldan tıksındım ve gıtmedım sız gıdın dedınız ama gıtmedım agrım sızım olmadı ıcın ve 2 hafta once gıttım oda denk geldı ıcın bırde smear verdımm az enfeksıyon var dedı fıtl verdıı dıkslar dırek oturunca esnettıgım ıcın acıyor ama baska dıl cok sukur usutuyormusun yoksa sen canım ayaklaırnı sıcak tutsan ınslll gecer yaaaaaa
kan gelmesıde makattan olabılırmı bendede öle oluyrdu kadın dogum dr dıkısde sorun yok makatın ıcnden gelıyordur o dedıı cnm taze kan gıbı mı yanı pardon ama
Atletik baby... Dikkatli ol.. Hele bi de kar yağınca ... Cok cok geçmiş olsun saka bi yana...
Başladı mı bitmez o)) diş kaşıntısı..buzluktan havuç koy .. Daha cok rahatlar.. Şimdilerde baslar anca 6. Ay çıkar bu diş veledi
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyani işte ben hep aynı şeyi savunuyorum... biri sezeryan olur, gık demez anında ayaklanır ağrı sızı çekmez... bi diğeri normal doğurur ama deformasyon çok olur... yada tam tersi... bu kişiden kişiye ve bünyeye göre değişkenlik gösteriyor demekki... kontrole gidince bakıcaz neden oluyo... ama o kan makattan gelmediğini biliyorum... rahimde kan gelen yerde acı da hissediyorum çünkü... neyse geçer inşallah...
Haklısın cnm:) eşimde aynı şeyleri söylüyor :)Ama işin garibi o kadar ayrıntılı usg girdim o kadar dr gezdim bir tek memleketimde gittiğim dr kordon kısa dedi o da iyi bişey dolanmaz demişti normal doğum riskli dememiştiayrıntılı usg testler proflar drlar hiçbiri güvenilir değil bnmde çok rahattı hemen kalktm bütün kiloları verdim sütüm hemen geldi gayet çok; sezaryenin anlatılan hiçbi hurafesini yaşamadım ama yine de takmıştım işte napîim sezaryenin faydalarını okuyarak kordon kısalığı yüzünden rahmini kaybeden bi kaç kişiyle konuşarak atlattım şükürler olsun rabb ime ama ukte kaldı mı kaldı :)
yani işte ben hep aynı şeyi savunuyorum... biri sezeryan olur, gık demez anında ayaklanır ağrı sızı çekmez... bi diğeri normal doğurur ama deformasyon çok olur... yada tam tersi... bu kişiden kişiye ve bünyeye göre değişkenlik gösteriyor demekki... kontrole gidince bakıcaz neden oluyo... ama o kan makattan gelmediğini biliyorum... rahimde kan gelen yerde acı da hissediyorum çünkü... neyse geçer inşallah...
maşallah kocaman erkek olmus bu :) kızıma gosterdım oglunu auuuu yaptı
benim göbüşte öyle sanki oğluma kardeş geliyormuş gibikilo bende vermişim bolca... baskül öyle diyo ama göbek hiç de öle demiyo...
Selam kızlar,
Bebişlerinin resimlerini eklyenler, hepsine birer maaşallah.
Bugün kızıma bayram alışverişi yaptım :) baya güzel bi kombin oldu bana göre. Bi ara fotosunu çekip eklerim inşallah
Ben çarşıdayken teyzeleri baktı kızıma, sağdığım sütü vermişler acıkınca.
Hamdolsun kızımın bi sorunu yok, gündüzleri pek uzun uykusu yok, kucakta uyumaya alıştı.
Yada uyurken sallanmak istiyor, acaba ben de mi salıncak alsam diye düşünüyorum.
Memnun olduğunuz markaları yazarmısınız?
Bi de fuzuli bi harcama yapmak istemiyorum. Neticede bebişlerimiz hiçbişeyi uzun süre kullanamıyo.
Şöyle hem ekonomik hem kullanışlı bişiler öneren olursa çok memnun oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?