• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
iyi geceler kızlar.
oğluşum uyudu..
benimde çok uykum var ama bir sürü iş beni bekliyor :53::53::36::36:
Cuma günü tatile gidicez çok heyecanlıyımm. şuanda onun için şimdiden bavulları hazırlamaya başladım. oğluşumun bavulu nerdeyse hazır.
bakalım nasıl 3 gün olucak neler yaşıycaz :51::51:
booll sütlü arkadaşlar maşallah size amannn çok söylemeyinn nazar değmesin.:nazar::nazar::nazar::nazar:
hepinize iyi geceler canlarr. öpüyoruz sizi oğluşumlaaa :54::54::54:

ıyı geceler cnmm once ısler sonra uuyku hadı baklm:D gorym senı:D

Bol uykulu gecelr kizlar:16:...benim prenses ayagimda sallarken uyudu kaldi cok sukur dun mevlitimizi okutturduk(Allah kabul etsin).. yavrularimiz ne guzelde buyuyor masallah resimler paylasilmis cok tatlilar.. kizlar ben son iki gunde biraz mucadele ederek kucaktan indirdim kizimi artik yerde ve anadizinde oyalayabiliyorum...onunla devamli konusyorum beni dinliyor konusmaya calisiyor guluyor biraz keyfi gelince ben isimi yapiorum..mesela bugun onun kiyafeleri utulenecekti onu kendi yatagima yatirdm utu masasi yerine yatagimin diger kosesini kullandim hem utu yaptim hem Onunla konustm o arada muzik acmistim oylece bitiriverdm:1:her agladiginda kucagima almiyorum yanina egilip konusyorum onunla cok cokk agladigi zaman konusmak kar etmiyor tabi:14:..hastane disinda hic disari cikamadim:31: babada da bende de aglar korkusu var gecen gun babamiz kanguruya koydu pazara gittik o bile yeter bana:26: aglamadi etrafi izledi sonrada uyudu zaten oyalanmadan geri donduk.. yarinda arabasiyla deneme yapacagiz cok bunaldim bu moddan hamilelikte de evdydim yavas yavas gezmelere baslamak istiyorm..bu arada sutten bahsedilmis benimde sutum cok yok yani goguslerim hic tas gibi olmuyor aslinda ben sutum olsun diye hic caba sarfetmiyorum:17: devamli emziriyorm ve gunde 4 veya 5 defa mama veriyorum sabaha karsi uyandiginda yanima alip emziriyorum o zamandan sonrada hep yanimda yatiriyorum napacan mecburrrr:31: bu arada 1 kilo daha vermism cok sukur:nazar: ben kzimi yatagina koyayim bakalim uyanacakmi:18::9:

Bol uykulu gecelr kizlar:16:...benim prenses ayagimda sallarken uyudu kaldi cok sukur dun mevlitimizi okutturduk(Allah kabul etsin).. yavrularimiz ne guzelde buyuyor masallah resimler paylasilmis cok tatlilar.. kizlar ben son iki gunde biraz mucadele ederek kucaktan indirdim kizimi artik yerde ve anadizinde oyalayabiliyorum...onunla devamli konusyorum beni dinliyor konusmaya calisiyor guluyor biraz keyfi gelince ben isimi yapiorum..mesela bugun onun kiyafeleri utulenecekti onu kendi yatagima yatirdm utu masasi yerine yatagimin diger kosesini kullandim hem utu yaptim hem Onunla konustm o arada muzik acmistim oylece bitiriverdm:1:her agladiginda kucagima almiyorum yanina egilip konusyorum onunla cok cokk agladigi zaman konusmak kar etmiyor tabi:14:..hastane disinda hic disari cikamadim:31: babada da bende de aglar korkusu var gecen gun babamiz kanguruya koydu pazara gittik o bile yeter bana:26: aglamadi etrafi izledi sonrada uyudu zaten oyalanmadan geri donduk.. yarinda arabasiyla deneme yapacagiz cok bunaldim bu moddan hamilelikte de evdydim yavas yavas gezmelere baslamak istiyorm..bu arada sutten bahsedilmis benimde sutum cok yok yani goguslerim hic tas gibi olmuyor aslinda ben sutum olsun diye hic caba sarfetmiyorum:17: devamli emziriyorm ve gunde 4 veya 5 defa mama veriyorum sabaha karsi uyandiginda yanima alip emziriyorum o zamandan sonrada hep yanimda yatiriyorum napacan mecburrrr:31: bu arada 1 kilo daha vermism cok sukur:nazar: ben kzimi yatagina koyayim bakalim uyanacakmi:18::9:

Allah kabul etsın canım. sabaha karsı benm oglumda sureklı yanımda yatyor kalkıp oturmakdan bı hal olmusdum npacaan:D
benmkı yataga koydugum anda uyanyor bı bakyor nerdeym ben dr gıbı cogu zamn uykusu kcyor ama uyutp ıllakı yatryorm mecbuurrrr:D

Uyumuyor uyumuyor uyumuyor :((Kızlar oğluma kendim nazar ettim geceleri çok güzel uyuyo diye diye çocukta uyku falan kalmadı 4 gündür sabahlıyoruz. Artık Halim kalmadı :(sabah alınız var inşallah güzel bir şekilde arlatırız ordanda anneme geçeyim bikaç günkalayımda kendime geleyim. Bakalım bugün kaça kadar nöbet tutucaz hepinîzi öpüyoruz iyî geceler

Uyumuyor uyumuyor uyumuyor :((Kızlar oğluma kendim nazar ettim geceleri çok güzel uyuyo diye diye çocukta uyku falan kalmadı 4 gündür sabahlıyoruz. Artık Halim kalmadı :(sabah alınız var inşallah güzel bir şekilde arlatırız ordanda anneme geçeyim bikaç günkalayımda kendime geleyim. Bakalım bugün kaça kadar nöbet tutucaz hepinîzi öpüyoruz iyî geceler

iyi geceler cnm ıyı nobetlesmeler:D benmkde 9da uyudu hala uyyr sanrm brazdan kalkp bende nobetı devralıcam:))))

ohh maşallah hanımlar burası kalabalık bu gece :))
uyuttuk bebişleri geldik hepimiz heralde :1::1: ama benim oğlum çok sık uyanıyor,düngeceden beri onunla uğraşıyorum;
dün gece 3e kadar uyumadı,remen gözünü kırptıramadım,sonraki uykularımızda 20 dakika yarımsaat falan,sürekli uyandı durdu resmen ben geberiyorum uykusuzluktan; yarın akşamada yemeğe misafirim var,bugünden temizlik yapayım dedim,yemekleri yarın yaparım daha doğrusu kolay bişeyler yapcam gün içinde nefes aldırmıyo oğluşum,çoookk gazı var kıyamam onadaa :14::14::14:

süt çalışmalrı bende tam gaz devam ediyor; sabah hip'in çayını içiyorum arkasından bi rezene,süt,kayısı kompostası derken bişeyler yapmaya çalışıyorum ama anca ucu ucuna yetiyo,gece yine birölçek mama veriyorum mecbur yoksa çoookk uyanıyoo;
gerçi bi ölçek mama da kesmiyo galiba artık yine uyanıp meme istiyoo :))))
ne tempolu bir hayat allahımmmm :))
kurban olurum ben ona yaaa;herşeye değerler walla ,rabbim onları bizlere bağışlasın uzun, sağlıklı ,başarılı ,bol rızıklı ömürler versin yavrularımıza :nazar:
:nazar::nazar:

ohh maşallah hanımlar burası kalabalık bu gece :))
uyuttuk bebişleri geldik hepimiz heralde :1::1: ama benim oğlum çok sık uyanıyor,düngeceden beri onunla uğraşıyorum;
dün gece 3e kadar uyumadı,remen gözünü kırptıramadım,sonraki uykularımızda 20 dakika yarımsaat falan,sürekli uyandı durdu resmen ben geberiyorum uykusuzluktan; yarın akşamada yemeğe misafirim var,bugünden temizlik yapayım dedim,yemekleri yarın yaparım daha doğrusu kolay bişeyler yapcam gün içinde nefes aldırmıyo oğluşum,çoookk gazı var kıyamam onadaa :14::14::14:

süt çalışmalrı bende tam gaz devam ediyor; sabah hip'in çayını içiyorum arkasından bi rezene,süt,kayısı kompostası derken bişeyler yapmaya çalışıyorum ama anca ucu ucuna yetiyo,gece yine birölçek mama veriyorum mecbur yoksa çoookk uyanıyoo;
gerçi bi ölçek mama da kesmiyo galiba artık yine uyanıp meme istiyoo :))))
ne tempolu bir hayat allahımmmm :))
kurban olurum ben ona yaaa;herşeye değerler walla ,rabbim onları bizlere bağışlasın uzun, sağlıklı ,başarılı ,bol rızıklı ömürler versin yavrularımıza :nazar:
:nazar::nazar:

ıyı gecelr cnm. gaz masajına bak ınternetten cok ıse yarıyor ben gunde 2 efa mutlaka yapyorm ozellıkle yatmadan once. bıde sut arttıcı damla galacto tavsye ederım

kızlar maydanoz sütü azaltıyo diyosunuz eczacı kadın bolbol yeşil soğan bulgur maydanoz dereotu ye dedisakın sıvı alıcam diye komposto içme dedi bende maydanoz bulgur dereotu yiyorum habire...

birde kullandıklarımı yazayım
bebek bakımı olarak bübchen kullanıyorum fakat pişik kremi bizim kıza iyi gelmedi bepantol kullanıyorum harika bişey..
bebeiş arabamız 2 hafta önce aldık chicco simplecity lila mor rengi çok memnunum şimdilik kızım içinde habire uyuyo inşallah böyle devam eder.
bezimiz prima pampers ama arada huggies kullandım oda çok iyi bide pamuksu bir dokusu var yumuşak yani.

kızım konak oldu zeytinyağıda yaptım geçmedi hafif inceldi konağın dokusu ama bu bepanten olayını deniyeceğim..

ayın 3 de 2 ay aşımız var ne olcak bilmiyorum yarın benim tetenoz aşımın 3.sü yapılcak inş kolum ağrımaz yine.
kızım uyuyorşuan rahatım bazen çok bunalıyorum emmek istiyor emiyor sonra atıyor gaz çıkarırken çığlık çığlığa tabi tekrar meme filan derken anca uyuttum.

yalnız çok öğürüyor bizler midemiz ekşiyince yediklerimiz ağzımıza gelir ya aynen öyle tuhaf sesler çıkarıyor diyorum boğuluyor heralde cuma günü dr götürücem bakalım kilosu nasıl bana hiç almış gibi gelmiyor 1 aylıkken 4 kiloyduinş yanılıyorumdur 1 kilo bile almışsa çok sevinicem.
benden bukadar güzel anneler öptüm hepinizi. bol gazsız huzurlu geceler ve gündüzler...

ıyı gecelr cnm. gaz masajına bak ınternetten cok ıse yarıyor ben gunde 2 efa mutlaka yapyorm ozellıkle yatmadan once. bıde sut arttıcı damla galacto tavsye ederım

cnm o damlayı daha öncede söylemiştin sen bana ama ben bulamadım,yok yani çevremdeki eczanelerde; hatta telime bile kayıtlı galacto diyee :)) bulsam affetmicem alıcam hemen,süt olsun diye resmen bi takla atmadığım kaldı :1:

bende yapıyorum masaj,bebe yağını alıyorum bigüzel netten video izleye izleye yoğuruyorum oğluumu ,pırtlarda gayet güzel çıkıyo ama yetmiyo demekki daha çok pırttttt lazımmmm
:46:

Allah kabul etsın canım. sabaha karsı benm oglumda sureklı yanımda yatyor kalkıp oturmakdan bı hal olmusdum npacaan:D
benmkı yataga koydugum anda uyanyor bı bakyor nerdeym ben dr gıbı cogu zamn uykusu kcyor ama uyutp ıllakı yatryorm mecbuurrrr:D

Sagol canim... benim kizi simdi yatagina yatirim hic uyumamis gibi gozunu acti:1: sallamaya devam

kızlar bebişlerinize tv izletiyomusunuz?...
çok karşıydım tv ye bakmasına ama arada bi gözleri takılıyo... hatta afakalı olduğu zamanlarda sakinleşiyo bile... izletmiyim diyorum ama emin olamadımda... ssizler ne durumdasnız özellikle iikinci üçüncü çocuğu olan anneler neler yapmış önceki bebeklernde?

izletmemeye çalışıyorum cnm ama farkettiği anda bakıyor ,hatta ters yatıyorum sesine doğru dönüyo :S
konuşmayı yavaşlattığını biliyorum bende;
eşimin bi akrabasının çocuğu 2 yaşında resmen konuşamıyodu çocuk,tv izliyomu diye sormuş doktor;çocuk sabahtan akşama kadar tv karşısında,kesinlikle tv yi kesin demiş doktor,son 2 aydır konuşması resmen baya ilerledi çocuğun ...
tabi ilerde de çok abartmadan izletmek lazım ...

Ateş Ölçer
Merhaba anneler ateş ölçer henüz almadım braun IRT 4020 termoscan kulaktan ateşölçer almayı planlıyorum e-bebekte 109tl başka bir kaç sitede 75tl ye satılıyor buürünü alan kullanan var mı acaba?

Bebek Bezi
Bebek bezi dosyasını açıyorum molfix kullandım sıvı kakayı emmiyordu avantajı ise kakayı sızdırmaması bariyerleri çok sıkı.. fakat bu durum bebeğimin bacak aralarında bayağı iz bırakıyordu.prima premium care çok ince hava aldığı iddia ediliyor ama kaka sızdırıyor ben buduruma sinir oluyorum..sıra geldi prima pampers a kendisini henüz kullanmadık kullananların görüşlerini bekliyoruz.

Bebek Arabası
Arabamız bebecomfort uzuuuun araştırmalar sonrası almıştım sadece Joker satıyor Fransız malı baston yer kaplamıyor kolay taşınıyor ve hafif diye aldım. Kullanırken yer kaplamaması için tekerleri küçük olduğundan güzel ülkemin kaldırımlarında biraz zorlanıyorum acaba hayvan gibi iri tekerli olanlarından mı alsaydım dedirtti ama yinede memnunuz asfaltta sürümü çok rahat :)

Tamizlik Ürünleri
Mustelanın vücut ve saç şampuanı bir arada olanını aldım çoook memnunum ama bebişim 2 aylık olmadan bitti Mustela ya devam edersek batarız gibi 200ml 30 küsürdü sanırım sizler ne tavsiye edersiniz değiştirmeyi planlıyorum. Mustelanın pişik önleyici kremini de aldım ara ara sürüyorum henüz pişiğimiz yok

Sizlerinde değerli deneyimlerini okumak isterim.

ateş ölçer; Medisana diye bir alman markasının kızılötesi ateşölçeri,kesinlikle çok memnunum almayanlara şiddetle tavsiye ederim;e-bebekte var... iki seçeneği var,biri insan üzerinde biride dışarıdaki sıvıları,mamayı vs ölçmek için,
mamasını,yıkama suyunu hep onunla ölçüyorum .

bebek bezi; ilk günden beri prima premium care kullanıyorum; ben çok memnun kaldım hem sıvı kakayı emmesi,hemde ıslaklığı hissettirmemesi çok başarılı,bide aloe vera olmasıda pişik olayını önlüyo,gerçi ben herseferinde pişik önleyici mutlaka sürüyorum..başka marka denemedim diğerleri hakkında bir bilgim yok..

bebek arabası, kraft london baston; henüz iki kez avm içinde kullandık fena değil gibi; üstü tam kapanmıyo ,keşke tam kapananlardan olsa uyurken resmen ortada gözüküyo çocuk :D

temizlik ürünleri;şampuan pişik kremi sabun duş jeli sebamed; gayet memnunum... bebe yağı johsans baby,
deterjan ve yumaşıtıcı dalin,çok ferah kokuyor..

biberonlar; phılıps avent,kesinlikle gayet iyi
süt sağma pompası;weewel ; eh işte işe yarıyo ama çok tavsiye etmem...
göğüs kremi; lansinoh gayet başarılı

gibi gibi :))))))

aman be yaaaaaaa
olsa bi dert olmasa ayrı dert
poooffff
ne zor şey yaaa
duygusu sana bakması göğsüne yapışması maneviyatı fln ayrı bi güzel amaa
şu emzirmek var yaaa doğurmaktan daha zormuş :14::14:
ki ne kadar zor ve berbat bir sezeryan ve doğum geçirdim yani ona rağmen böyle düşünüyorum
Sana tamamen katılıyorum .. Sütü bol olup sıkıntı yaşamayan bi insan dahi olsam..
Tamam manevi boyutu cok güzel ama emzirmek ne konforsuz bi şeymiş ya.. İllallah dedim.. 7-8 ay sadece anne sütü vericem inanıyorum cok faydalı ama benim rezilliğim beni bitiriyor yani...
Emzirirken bi parmağım diğer göğsümde süt fışkırmasın diye...
Boş göğsümden sızan süt belime kadar inmiş..
Sokakta orda burda misafirlikte durup dururken akan göğüsler ..
2 top lekesi tişörtlerde ... Ki içinde sütyen ve atlet olmasına rağmen ..
Kayınpederimin onun bunun elin adamının yanında aniden göğüslere süt inerken elim kolumla engel olmaya çalışmam.. İnsanların napıyo bu diye şaşkın bakışları ...
Her an ıslaklık hissi
Etine yapısıp kurumuş göğüs pedi,..
Offfffff offff İnan cok iğrenç yani..
Bütün bunların yanında tek tesellim ahum un kusmaması...
Bi de onunkini temizlesem isyan bayrakları çekerdim artık.. Daha bi damla kusmadı.. Abisi de öyleydi.. Gecen gün eşyalarımız yeni eve taşındı .. Kapı komşusu gelip tanışırken eşime : abi siz yeni evlisiniz galiba demiş.. Bilmiyo ki 2 bebeğim var... Allah'tan bi de kusmukla uğraşmıyorum yani...
O kadar gıcık oluyorum ki bu fıskiye göğüs olayına farkındaydanız alttaki çizelgem 2 Sene sonraya ayarlı...:9::9: Emzirmenin bittiği yaşa:1:

İşte size normal bi emzirme sonrası elimlee tutmama rağmen iğrençleşen kıyafetim .. Bi de gezmekte falan olduğumu. Düşünün

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleme:
iyi geceler kızlar.
oğluşum uyudu..
benimde çok uykum var ama bir sürü iş beni bekliyor :53::53::36::36:
Cuma günü tatile gidicez çok heyecanlıyımm. şuanda onun için şimdiden bavulları hazırlamaya başladım. oğluşumun bavulu nerdeyse hazır.
bakalım nasıl 3 gün olucak neler yaşıycaz :51::51:
booll sütlü arkadaşlar maşallah size amannn çok söylemeyinn nazar değmesin.:nazar::nazar::nazar::nazar:
hepinize iyi geceler canlarr. öpüyoruz sizi oğluşumlaaa :54::54::54:

ohhh ohh yaşasın tatil yapmak keşke tatiller hiç bitmese

İşte size normal bi emzirme sonrası elimlee tutmama rağmen iğrençleşen kıyafetim .. Bi de gezmekte falan olduğumu. Düşünün
Bn sırtüstü uyurken üzerimdeki 2 kat pike böle olmuş dün, yok artık dedi eşim:25::25:, ayyy kusuk çok zorduuuu gerçekten rezillik lekesi bile zor çıkıyodu, her emmeden sonra onun kostümünü değiştir benim üstüme de kusar bi taraf süt bi taraf kusuk :36:Kendi üstümü değiştireyim neyse ki havalsr sıcaktı yoksa kaç kerreler hasta olmşttk, İlk başlarda ağlıyodum bide:ssz:

igne batmasi durumu benim goguslerde de var ama ole olmaya basladigindan beri bende sut artti kanallar acilio galiba die yorum yaptim kendimce acaba neden bendef merk ettim simdi

Süt göğsünün ucuna geliyodur canım benimde öyle oluyor bakıyorum açar açmaz göğsümü akıyor süt

kızlar dün gece bebeği emziriyordum. baktım burnu sanki akıyormuş gibi fıkır fıkır ses çıkarıyor. benim yatağımda o uyur vaziyetteydi. sonra bir baktım çarşaf az bir şey ıslanmış, dedim fazlasını ağzından akıttı yine ama bir de ne göreyim burnundan süt geliyor.
hiç başına gelen oldu mu internetten bir iki baktım çok emdiği için diyor, fikri olan var mı?

Bizim hep burnundan geliyor ağzından çok az gelir pompayla temizliyorum kusar kusmaZ

kızlar bebgnın kafası konak olan varmı

olan varsa nasıl bı uygulma yapıo acabaaa :31::31:

Banyo öncesi zeytinyağı sürüp konak tarağıyla taradım 2. Yapışımda geçti hiç kalmadı canım

msc cnm bol sutlusun masallah. bende oyleyım gunde 4 kezz ıccamasrı ve ust degstryorm yetstremıyorm kendme emzrme sutyenı atık bıde bırını emerken dıgernden sut bosalıyo aynı anda. benm gogus uclarım cok acıldı yardı oglum saolsun o yuzden de sut durmuyor fıskıryor. bence sag ben oyle yapıyorm

Maşallah bebeğim sütlerinee :)) ben şahidin fışkırıp durmamasına maşallaahhh :nazar:

Aynenn yarası olan sütü gelmeyen sütü çok gelen pöf

1 saat oldu göğüslerim şişmedi birazcık nazar değdi sanırım
:1::32:
Benim fazla sütlerim yarime paradoksa sütü olmayan arkadaşlarıma gitsin inşallaaaaaah

Maşallah canım sütüne :nazar: bak süte çok nazar değer böyle çok söyleme

Süt göğsünün ucuna geliyodur canım benimde öyle oluyor bakıyorum açar açmaz göğsümü akıyor süt

Bizim hep burnundan geliyor ağzından çok az gelir pompayla temizliyorum kusar kusmaZ

Banyo öncesi zeytinyağı sürüp konak tarağıyla taradım 2. Yapışımda geçti hiç kalmadı canım

Maşallah bebeğim sütlerinee :)) ben şahidin fışkırıp durmamasına maşallaahhh :nazar:

Maşallah canım sütüne :nazar: bak süte çok nazar değer böyle çok söyleme
Azcıcık nazar değsin istemiştim ama o yazıyı yazdıktan yarım saat snr şiştim gene:31::5::5::2:

senin oğlana çok gülüom ya çok tatlı yazdıkların :)))))) benimkine de benziyor biraz huyları :D benimki de öyle kucağımdan bi yere koyduğum zaman beni nereye koydunuz diye bakıyor şaşkın yaa :))) bi de çok komik 2 gündür ellerini yumruk yapıp ağzına götürmeye çalışıyor ağzına bişey yaklaştığı için de açıyor emmeye çalışıyor elini sonra ellerini tam kontrol edemediği için ağzında tutamıyor sağa sola kayıyor, ağzını da sağa sola kaydırıp elini emmeye çalışıyor yarılıyorum gülmekten :D

kızlar pompayla sağmak kesinlikle sütü artırıyor!! ben bi göğsümü pompayla sağıp veriyordum ya, şükür göğsüm birazcık da olsa iyileşti ben de bu sefer emziriyim dedim. emzirdim bebiş tam boşaltamadı mı anlamadım şuanda göğsümün alt tarafı dokununca ağrıyor sanırım tam boşalmamış.halbuki pompaya başlamadan önce hiç böyle olmazdı emzirdiğim an rahatlardım.

buarada pompam avent elektrikli. sağımı çok rahat acısız hızı ayarlanabilir süper bi cihaz.. devamlı sağım yapanlara tavsiye derim şiddetle... sağım başlığında göğsün kahverengi kısmına masaj yapan noktalar var bu da göğsü uyarıp süt üretimini hızlandırıyormuş

Son düzenleme:
kızlar bizim 2 ayımız bitti 3. aya girdik bebeğim artık daha geç acıkıyor yani önceden 2 saat geçince mızmızlanırdı yarım saat zor oyalardım.2 gündür 3,5-4 saat oluyor hala bir acıkma belirtisi yok ama ben yine de 3 saat geçince emziriyorum acaba yanlış mı yapıyorum

Sana tamamen katılıyorum .. Sütü bol olup sıkıntı yaşamayan bi insan dahi olsam..
Tamam manevi boyutu cok güzel ama emzirmek ne konforsuz bi şeymiş ya.. İllallah dedim.. 7-8 ay sadece anne sütü vericem inanıyorum cok faydalı ama benim rezilliğim beni bitiriyor yani...
Emzirirken bi parmağım diğer göğsümde süt fışkırmasın diye...
Boş göğsümden sızan süt belime kadar inmiş..
Sokakta orda burda misafirlikte durup dururken akan göğüsler ..
2 top lekesi tişörtlerde ... Ki içinde sütyen ve atlet olmasına rağmen ..
Kayınpederimin onun bunun elin adamının yanında aniden göğüslere süt inerken elim kolumla engel olmaya çalışmam.. İnsanların napıyo bu diye şaşkın bakışları ...
Her an ıslaklık hissi
Etine yapısıp kurumuş göğüs pedi,..
Offfffff offff İnan cok iğrenç yani..
Bütün bunların yanında tek tesellim ahum un kusmaması...
Bi de onunkini temizlesem isyan bayrakları çekerdim artık.. Daha bi damla kusmadı.. Abisi de öyleydi.. Gecen gün eşyalarımız yeni eve taşındı .. Kapı komşusu gelip tanışırken eşime : abi siz yeni evlisiniz galiba demiş.. Bilmiyo ki 2 bebeğim var... Allah'tan bi de kusmukla uğraşmıyorum yani...
O kadar gıcık oluyorum ki bu fıskiye göğüs olayına farkındaydanız alttaki çizelgem 2 Sene sonraya ayarlı...:9::9: Emzirmenin bittiği yaşa:1:

aynı durum bende de var canım göğüs pedi bi kilo olmuş olarak alıyorum ya da kayınca önüm hep ıslanıyor geceleri böyle oluyor bende o ıslaklıkla uyuyunca hep midemi üşütüyorum

kızlar bizim 2 ayımız bitti 3. aya girdik bebeğim artık daha geç acıkıyor yani önceden 2 saat geçince mızmızlanırdı yarım saat zor oyalardım.2 gündür 3,5-4 saat oluyor hala bir acıkma belirtisi yok ama ben yine de 3 saat geçince emziriyorum acaba yanlış mı yapıyorum

benim oğlumda sürekli emmek istiyor yaa bi kere oyalayım 3 saate kadar dedim burda sizlerden duyunca durmadı hiç doymuyor desem sütüm yetmiyor desem yok neden böyle çözemedim

emmediği sürede uyuyor mu?
uyuyorsa daha geç acıkabilir..
benimki uyumuşsa bazen iki emme arası 5 saati bulabiliyor..

Back
X