- Emoji Skoru
- 52
- Puanlar
- 318
merhabaaa... ben de kısmetse pazar günü aşılama olacağım bu ikinci aşılamam. bugün e2 değerim 1980 çıktı. hiç bu kadar yüksek çıkanınız varmıydı içinizde??? ben de gonal f kullandım. elimde de bir kutu gonal f 450 kaldı hatta aşılama yaptıracak olanınız varsa uygun verebilirim. Eşim belki tutmaz elimizde kalsın diyo ama ben kötüyü düşünmek istemiyorum:)
olmadı..... ilk aşılamamdı, aşılamadan sonraki bütün belirtileri yaşıyordum, umutla yarını bekliyordum test yapmak için ama 12. gün ve döllenmeyen yumurtalarım dışarı atılıyor...çok umutluydum ama şimdi kocaman bir boşluğun içindeyim,kayboluyorum......
matildaaa üzüldüm tutmadığına böyle bi durumda nedenir inan hiç bilmiyorum ama üzüntünü paylaşmak istedim inşaallah 2. aşılamada evladına kavuşursun bu zor ve sabretmesi gerçekten zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet benim de kasiklarim agriyor.. Elimi dokunduramiorum.. Biraz da kanamam var.. Doktor normal demisti.. Sen ne zaman oldun canim asilamani? Yat dinlen ilk 72 saat cok onemli
kızlar bana doktor hıc yat dınlen demedı bılıyormusunuz aksıne hareket halınde olman daha ıyı dedı
ama ben genede ne olur ne olmaz 1 gun yattım ve ıs falan yapmıyorum hareketlerıme dıkkat edıyorum jel falan kullanıyorum ozaman cok yuruyorum jel erısın dıe sadece.
buarada asılama sonrası sze ılıskı onerdımı doktorrrr????:44::44::44::44::44:
matildaaa adetmi oldunda bu kanıya vardın onu sormayı unuttum nedemek tutmayan yumurtalar dışarı atılıyor
bu jel neyin nesi bana vermedi doktor burdaki yazıları okuyunca hepten kafam karıştı
crıonone jel verdı progestan ıcın dusuk tehlıkesı ve bebıs tutunsun dıye canım verdi her doktor farklı ki canım?
sana ılıskı gunu onerdımı pekiii??banada onu onermedı mesela ama bı cok kısıye vermıs ılıskı :44:
olmadı..... ilk aşılamamdı, aşılamadan sonraki bütün belirtileri yaşıyordum, umutla yarını bekliyordum test yapmak için ama 12. gün ve döllenmeyen yumurtalarım dışarı atılıyor...çok umutluydum ama şimdi kocaman bir boşluğun içindeyim,kayboluyorum......
üzülmemek elde değil biliyorum 2 gün önce bende yaşadım.çok yumurtam vardı eşimdede sorun yoktu ama olmadı demekki kısmet değilmiş.2.aşılama için yarın tekrar gidiyorum kısmetse kist falan yok ise birkere daha denemek istiyorum.rabbim bu sefer nasip eder inşallah.
Ben aranıza dün katıldım bende sizdenim bebegimiz olmayan konumlardayım
9 şubat cumartesi gece 11:45 te çatlama ignem yapıldı Şubat 11 pazartesi öglen 11:50 de aşılamam yapıldı
Aşılama sonrası 20 dakika hastanede yattım sonrasında evime geldim uzandım bir mühlet sonra lavobaya gitmem gerekti baktımki çok az bişey kırmızımsı birşey geldi onun haricinde 4 gündür bişey gelmedi agrım falanda yok hiç bişeyim yokmuş gibi 4 gündür haglen yatıyorum aşılamanın tuttugunda veya tutmadıgında belirtisi olan arkadaş varmı yani şu olmuştu fakat tuttu veya bu oldu tutmadı gibisinden. Şimdiden yanıtınız için teşekkür ederim herkeze allahım hayırlı eli ayagı düzgün bir evlat nasip etsin amin
Bu arada 9 senelik evliyim eşimin spermogram sayısı 9 milyon total spermogram sayısı 18 milyon
Spermogram yıkama sonrasında ortaya çıkan total sperm sayısı 2 buçuk milyon anlayacagınız aşılamaya 2.5 milyon sperm verildi doktor iyi geçtigini söyledi ama bilmiyorum
Sizce nasıl bir değer ?
aramıza hoşgeldin inşaallah aşılaman tutarda bizede umut olursun ben senden 2gün sonra aşılama oldum burda aşılama sonrası belirtiler yazan çok arkadaş var lakin 5günden önce döllenen yumurta rahme ulaşmamış oluyor bu kadar kısa sürede gebelik belirtisi olması imkansız gibi geliyor ama belirtileri paylaşan arkadaşlarda hissettiklerini yazıyor inşaallah herkese gönlündeki muradı bağışlar Allah'ım(bu arada bende 5.5 yıllık evlliyim ve 35 yaşındayım )
07/02 da yaptırdım canım ,çalıştığım için maalesef yatamıyorum ,sende yat dinlen canım , kanama oluyor diyorlar moralini bozma ..Senin kaçıncı gün ?
slm kızlar yarın 10. Günüm test yaptırsam çıkar mı?aslıında sonucu biliyorum tutmadı benim ama ya tutmuşsa demekten de kendimi alamıyorum . Şimdiden üzülmeye başladım vallahi. İçimde bir ses olmadı alış diyor. Şimdi bu kadar üzülüyorsam negatifi görünce ne yapacağım allah bilir. Test yapmalıyım ama sonucu görmek istemiyorum offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?