Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canim ya ins ikimiz de guzel haberler aliriz!!! :)
yumurta takibi veya catlatma ignesi olmadim, sadece klomen sonra da ovulasyon testi pozitif cikinca asilama, bu kadar.
hatta ilk once ovulasyon testi pozitif zannettik bi asilama oldum 22 ocak ta, meger asil cuma gunu pozitif cikinca cumartesi bi da asilama oldum. 26 sinda yani.
yumurtlamadan 1 hafta sonra progesteron a baktilar, 30.6 cikmis, iyiymis.
onun disinda hic kahverengi lekem filan hicbir sey olmadi.
asilamadan sonra karnim filan agridi boyle bi kac gun.
simdilerde de aksam yemekten sonra karnim davul gibi sisiyor. boyle sislikten rahatsiz oluyor.
sabah uyaniyorum bi bakiyorum balon gibi sonmusum.
hatta bugun sabah esim elini karnima goturdu, aa gobegin gitmis diyor.
dun bi de goguslerim sisti baya.
onun disinda baska bi seyim yok, akinti filan ekstra bi sey yok. lavaboya cok gittim bugun. ama cok su ictgm icin mi neden bilmiyorum..

sende durumlar nasil????

valla arkadasım benimde senden bir farkım yok bende serophone diye bi hap kullandım 5 gün boyunca 13 gün yumurtalarıma bakıldı dr 11 tane yumurtan vargelişmiş güzel dedi ve ertesi gün catlatma ignesi falan vurmadan 14.günümde aşılamam yapılmıs oldu..bende 1 hafta sonra progesterona baktırdım26.35 cıktı dr yumurtlama olmus ama döllenme olup olmadıgını bilmiyoruz adetini bekliycez dedi.tabi bende o gün kan testi yaptırdım 1 cıktı yani benim olumsuz gibi tabi gec döllenme olursa deger yükselebilirmiş ama yine kesin bişey yok..belirtilere gelinde bendede pek bişey yok asılamadan 1 hafta sonra adet olacakmısım gibi cok agrılarım oldu kasıklarımda ara ara batmalarım oldu ama baskada bişey yok.gögüslerimin ucları cok acıyo normalde komple agrırdı adet zamanımda ama bilemiyorum 13 subatta adet günüm.insallah güzel haberler veririz canım
sen hangi ildesin.özeldemi yaptırdın asılamanı. bi gelişme olursa mutlaka bana yaz olurmu merak ederim bak..85lisin sanırım bende 85liyim balıkesirdeyim.

Merhaba Kızlar;
Bende 25 ocakta aşılama oldum Gonal f kullanarak, ama e2 hormonu cok yuksek oldugu ıcın ohss sendromu olustu vucudumda.doktorum herseye ragmen tedavıyı durdurmak ıstemedı bana bıraktı son kararı bende dayandım tum agrılara ve aşılama oldum.Aşılamadan sonrada ınanılmaz agrılar ve karında sıslık sorunlarım oldu.yenı yenı gecmeye basladı.doktor gebelık olusmazsa ağrıların gecer yakın zamanda gebelık olusursa dahada artacak gebelık hormonu tetıkleyecek demıstı.Bu durumda gebelık oluşmadıgını dusunuyorum ama ufacıkta olsa bı umudum hala var.
Şımdı cuma gununu beklıyorum test yapmak ıcın bu ıkıncı asılamam ılkı klomaen kullanarak yapılmıstı.
Dualarınıza ıhtıyacım var kızlar.

canım allah yardımcın olsun..insallah hersey yoluna girer saglıklı sıhhatli bebegine kavusursun.

çok mutlu oldum okuyunca, hayırlısı olsun canm, kazasız belasız doğurup büyümeyi nasip etsin Yüce Allah :) darısıda başıma ve başımıza bu arada :)

Hayırlısı olsun inşallah darısı buradaki herkesin başına.Bişey sormak istiyorum sana aşılamaylamı hamile kalmıştın?belirtileri söylermisin

kızlar bugün 14. gün ve 12. günün sonucu 10,32 olmasına rağmen bugün açık renkte bir lekelenmemm var adetmi yoksa yerleşe kanamasımı anlayamıyorrum çok ümitsizlendim yaa...

kızlar benimki tutmadı.cumartesi gecesi adet oldum.ppazartesi doktora gittim.eşimin değerleri düşük olduğu için eşimin tedavi olmasını istedi doktor.nisan gibi ikinci aşılamayı düşünüyorum.tabi eşimin değerleri iyileşirse

hayırlısı olsun üzülme dicem ama insan üzülüyo tabi ki.eşinde varikosel felan varmıydı cnm senin.değerleri düşük demişsin ya kaçtı en son değerleri eşinin.

zeysan ccnmm inş. Bidahaki seffere olucak kendini buna odakla üzülmme düşünme şimdilik ...

Biraz önce idrar da gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi sonrradan belli oldu ama bugünde açık lekelenmem var anlayamıyorum

hayırlısı olsun üzülme dicem ama insan üzülüyo tabi ki.eşinde varikosel felan varmıydı cnm senin.değerleri düşük demişsin ya kaçtı en son değerleri eşinin.

varikosel vardı ameliyat oldu.en son 18 milyondu tabi %50 den fazlası hareketsiz.% 5 hareket.aşılamadan önce 23 milyodu.buna güvenerek başladık aşılamaya ama olmadı.

cnm biraz önce yaptım bugünde 14. günüm aşılamammın

yani sabah ilk idrarla değil.umut vermek istemem ama ilk idrarla yapsan belkide daha koyu çıkıcaktı.kan testi vermeyi düşünüyormusun bugün veya yarın

ewet yarrın sabah vericem kanıama pazar sabahıda yaptırdım beta hcg sonuç 10,32 çıkmıştı bakalım değer yükselicekmi

milkseykk bende bugün yaptım aşılama 19 una kadar beklemek çok zor olacak rabbim hepimize sabır versin....

sen nerede yaptırdın tatlım?
bide daha erken baktırma şansımız yok mu acaba :)

ben ege ünv. yaptırdım,ilaçlara 300 tl verdim,hastaneyede 120 tl yani devlet karşılasa bile 500 yakın tutuyor..

sen nerede yaptırdın tatlım?
Bide daha erken baktırma şansımız yok mu acaba :)

ben ege ünv. Yaptırdım,ilaçlara 300 tl verdim,hastaneyede 120 tl yani devlet karşılasa bile 500 yakın tutuyor..

ben ilk aşılamamı klomenle olmuştum ilaçlar dahil 350 tl para ödedim bu ay 2. Aşılamamı olucam iğneler daha pahalı deniyor kaç gün iğne vuruluyor ve kaç para tutuyor iğneler acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…