Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merraba kızlar bugün beta hccg sonucum 10,32..dr umu aradım gebesin fakat değerin beklenendek düşük çıkmış çarrşamba tekrarr test yaptır bakalım dedi ne üzüldüm nede sevindim buna yaa hayırlısı olsun

insallah yükselir canım insallah. rabbim bebegini senden ayırmasın güzelce tutunsun sana hayırlısıyla

merraba kızlar bugün beta hccg sonucum 10,32..dr umu aradım gebesin fakat değerin beklenendek düşük çıkmış çarrşamba tekrarr test yaptır bakalım dedi ne üzüldüm nede sevindim buna yaa hayırlısı olsun
insallah hamilesindir canim guzel haberlerini bekliyoruz dort gozle..

kızlaaar %1 morfoloji ve 36 milyon sperm ile yapılan bir aşılama öyküsü okudum. ilk seferde tutmuş. valla bana umut oldu :)

Allah yeterki ''ol'' desin olmayacak hicbirşey yok...allah isteyen herkeze hayırlı evlat nasip etsin...inşallah aşılamalarımızın sonucu iyi olur...

cnm devlet hasanesi istanbuldaysan zeynep kamil denen yerde rahim filmi anestisizis canli canli cekiliyor. tabi dr uygun gorurse. hemen rahim filmi cekmiyolar. yani devlette anestezi yok son teknoloji aletler varmi bilmiyorum. ben devleti trcih etmiyorum nebiliyim guvenmiyorum. giren cikan belli degil birsuru insan. sadece kan tahlilleri ploraktin tsh fsh falan. ben ozelde oldum asilama 500 ilaclar 330 asiyi ben anestezi ile yaptirdim oda 75 tl ydi. ben menegon igne kullandim kutisu 132 tl catlatma ignesi 67 tl ovitrella. klomenle daha ucuz ama klomen tercih edilmiyor genelde dra kalmis artik. ozelde rahim filmi 2011 de anestezili 300 du ben cektirmistim. su an daha zamlanmistir heralde. dedigin gibi zor hemde nasil allah im cok beklermesin asilamami dusunuyosun cnn

eşim geçen sene martta varikosel ameliyatı oldu.ameliyatın senesi dolana kadar yani 2 ay içinde normal yolla olmazsa tüp bebek denemeden önce aklımda kalmasın denesemiydim acaba dememek için aşılamayı düşünüyorum.araştırmaya şimdiden başladım.hayırlısı olsun artık

evet canım hesap dogru ben balıkesirdeyim özel balıkesir hastanesinde yaptırdım.arkadasım bizim morfoloji 5 ama ben cok arkadastan duydum morfolojisi 0 olupta hamile kalan. sakın onları düşünme baska sorun ne..bizdede ileri hareketli siperm sayısı düşük %25 mesela hayırlısı bakalım..yas kac bu arada..

eşim ameliyat oldu 10 ay önce son testte ki sayımız ml'de 44 milyon morfoloji %5 ileri tam hareketli=%26 ileri az hareketli=%19 yerinde hareketli=%20 hareketsiz=%35.ameliyatın senesi dolduğunda tekrar yaptırcaz testi takviyelerede devam ediyoruz bırakmadık.ALLAH'ın izniyle inşallah artış devam etmiştir.gidişat onu gösteriyo.ilk testle 2.test arasında baya fark vardı çünki.yaşımda 32 cnm.senin kaç

Son düzenleme:
boncuk 1985 hamilesindir insallah kacinci gun test yaptirdin benim yarin 11. gun acaba idrar yapsam cikarmi benom hic umudum yok zaten yedinci gunden beri sildiikce kahve rengi leke var ama cok az oyle akinti gibi degil. yatiyorum is yapmamaya calisiyorum dusuk olabilir yaziyor nette insallah hepimizin bebegi olacak birgun.kan testi yaptirmixmcam adeti beklicem artik mayisa kadar dinlencem kilo verip baharda yeniden denicem. planini bile yaptim vallahi aglamicam yeter agla agla sanki faydasi olacak. su kisi da hic sevmiyorum buz kar neyse allah buyuk insallaj tutmustur...

Kizlar yaa benim asilamamin sekizinci gunu hala bel agrim devam ediyo cok ayakta durursam kasiklarimda agriyo normal mi ki :-( sureklide tuvaletteyim azicik sIkIssam kasiklarim cok kotu agrimaya basliyo..tedirgin olmaya basladim bi de karnim sis..varmi bu tur sikintilari olan?

boncuk 1985 hamilesindir insallah kacinci gun test yaptirdin benim yarin 11. gun acaba idrar yapsam cikarmi benom hic umudum yok zaten yedinci gunden beri sildiikce kahve rengi leke var ama cok az oyle akinti gibi degil. yatiyorum is yapmamaya calisiyorum dusuk olabilir yaziyor nette insallah hepimizin bebegi olacak birgun.kan testi yaptirmixmcam adeti beklicem artik mayisa kadar dinlencem kilo verip baharda yeniden denicem. planini bile yaptim vallahi aglamicam yeter agla agla sanki faydasi olacak. su kisi da hic sevmiyorum buz kar neyse allah buyuk insallaj tutmustur...
12. Gunden sonra kanda cikar muhtemelen yarinda bi idrar testi yap mutlu habere on hazirlik olur tabii sabredemiyorum dersen,eger sabredebiliosan bence 12. gunu bekle aklini karistirmasin idrar testi..normal dongude adet yumurtlamanin 14 gunune denk gelir simdi catlatma ignesinden sonra saymaya baslarsak eger asilamanin 12. gununden itibaren kesinlesmis bu durum olmasi ihtimali yuksek bence,rabbim hayirli haberlerinle hem senin hemde seninle birlikte bizlerinde yuzunu guldursun insallah

12. Gunden sonra kanda cikar muhtemelen yarinda bi idrar testi yap mutlu habere on hazirlik olur tabii sabredemiyorum dersen,eger sabredebiliosan bence 12. gunu bekle aklini karistirmasin idrar testi..normal dongude adet yumurtlamanin 14 gunune denk gelir simdi catlatma ignesinden sonra saymaya baslarsak eger asilamanin 12. gununden itibaren kesinlesmis bu durum olmasi ihtimali yuksek bence,rabbim hayirli haberlerinle hem senin hemde seninle birlikte bizlerinde yuzunu guldursun insallah

cnm benim test yapmaya korkuyorum of tek cizgi yi gormek istemiyorum carsamba idrar yapcam tabi adet olmazsam. birgun kalpten gitmezsem valla insallah hayirli haber lerimizi buradan paylasiriz

günaydın arkadaşlar ben yine dr. dan geldim. İki yumurtamda güzel büyümüş, çatlatma iğnesini de vurdu saat 9.40 gibi. Aşılama için çarşamba saat 9.30 gideceğiz. Çok geç değil mi sizce burada okuduğum kadarıyla 36 saat sonra falan yapılıyormuş. Bir de lütfen sperm alınması, ilaçlama vb. Ne kadar sürede hallaloyor ve bir de geçmiş sayfada okudum bi arkadaş masraflar için doktora 500 ilaçlara 300 yazmış. Bugün sordum kaç liraya yapılıyor diye 350 dedi. Kullandığım iğne menagom 2 kutu yazmıştı, 2 kutu serophone ve ovitlte çatlatma iğnesi toplam 82 lira ödeme yaptım. Acaba aşılamaya gittiğimizde orda kullanılan ilaçlar içinde mi ücret ödeyeceğiz. Teşekkürler

ccnm öyle umutsuzlanma inş. bigün olucak ..benim dün 12. günümdü adetime henüz 1 hafta var hayırrlısı bakalım allah gönlümüze görre verrsin..

günaydın arkadaşlar ben yine dr. dan geldim. İki yumurtamda güzel büyümüş, çatlatma iğnesini de vurdu saat 9.40 gibi. Aşılama için çarşamba saat 9.30 gideceğiz. Çok geç değil mi sizce burada okuduğum kadarıyla 36 saat sonra falan yapılıyormuş. Bir de lütfen sperm alınması, ilaçlama vb. Ne kadar sürede hallaloyor ve bir de geçmiş sayfada okudum bi arkadaş masraflar için doktora 500 ilaçlara 300 yazmış. Bugün sordum kaç liraya yapılıyor diye 350 dedi. Kullandığım iğne menagom 2 kutu yazmıştı, 2 kutu serophone ve ovitlte çatlatma iğnesi toplam 82 lira ödeme yaptım. Acaba aşılamaya gittiğimizde orda kullanılan ilaçlar içinde mi ücret ödeyeceğiz. Teşekkürler

evet bende oyle biliyorum igneden sonra 36 saat diye ama bugun yaptiysa igneyi yarin asilama yapmasi lazim biryanlislik olmasin odedigin paraya yazik olur sonra sabah 9 gittim oglen 12 anca asilama oldu hadi hayirlisi

inşallah boşa gitmez canım ne bileyim ne yapsam kafam karıştı doğrusu. Ben iğneyi yapalım deyince yarın mı yapacağız dedim, hayır çarşamba dedi.

arkadaşlar merhaba.bu ara pek uğrayamadım topiğe.bir sürü de yazmışsınız.okuyacam şimdi hepsini :-) kocam gelmeden okuyabildigimi okujyayım sonrası allah kerim.ben hala deli gibi adet oluyorum.anlamadım gitti.bugün 8.gün hala geliyor.sizinde aşılamadan sonra böyle mi olmuştu?yada böyle olan var mı?perşembe günü doktora gitmştim.bir ay ara verdik.onu söyledim mi bilmiyorum.gelecek ay yeniden denicez.bu arada yeni hamiş falan var mı?hemen bakıyım.eğer listeye eklenmek isteyen varsa bana özelden yazsın arkadaşlar.gözümden kaçnmış olabilir.nolur kusuruma bakmayın.moralman da toparlanmam biraz zaman aldı

hızlıca gecmişe baktım...boncuk inşallah hamişsindir..ki ben öyle olduğunu düşünüyorum.orkide eşinin morfoloji %1 olmuş inan çok sevindim.biz ne yazık ki hala 0 larda dolaşıyoruz.ama Rabbimden umut kesmiyoruz.yeni gelen arkadaşlar olmuş onlarda hoşgelmişler.aşılama yaptıranların aşılaması tutar inşallah.sonuç bekleyenlere de Allah bekleme sabrı versin olumlu sonuçlansın inş.

arkadaşlar 8 cakta aşılama yaptırdım 22 ocakta hcg:119 du 31 ocakta:3082 di ve kese 5mmdi bugün tekrar gittim kese:7,5mm olmuş hcg:3314 olmuş ama doktor kan degeri fazla yükselmemiş saglıksız bi gebelik olabilir dedi çok bozuk moralim yaa yardımınıza ihtiyacım war :(((

arkadaşlar 8 cakta aşılama yaptırdım 22 ocakta hcg:119 du 31 ocakta:3082 di ve kese 5mmdi bugün tekrar gittim kese:7,5mm olmuş hcg:3314 olmuş ama doktor kan degeri fazla yükselmemiş saglıksız bi gebelik olabilir dedi çok bozuk moralim yaa yardımınıza ihtiyacım war :(((

dur canım panik olma sakın.inş doktorun yanılıyordur.mutlaka başka doktora da görün...

İnşallah hamilesindir yükselir değerin..olumsuz olsa değer düşük olurdu..

İnşallah sen de hamilesindir..hemen umutsuzluğa kapılma bazen hafif kanamalar olabiliyomuş..aynen eğer bu aşılamam da tutmazsa benim de hedefim aynı..benim 3.aşılamam,hep arka arkaya çok yoruldum..dr zaten tüp bebek öncesi en az 2 ay ara vermek gerekir diyor..dinlenip kilo verip yola devamm..hepimizin hakkında hayırlısı..
Kizlar yaa benim asilamamin sekizinci gunu hala bel agrim devam ediyo cok ayakta durursam kasiklarimda agriyo normal mi ki :-( sureklide tuvaletteyim azicik sIkIssam kasiklarim cok kotu agrimaya basliyo..tedirgin olmaya basladim bi de karnim sis..varmi bu tur sikintilari olan?

Ben de şişlinlik hep oluyor..crinone jel kullanıyormusun o da ağrı ve şişkinlik yapıyor..kasık ağrısı bende de var..
arkadaşlar merhaba.bu ara pek uğrayamadım topiğe.bir sürü de yazmışsınız.okuyacam şimdi hepsini :-) kocam gelmeden okuyabildigimi okujyayım sonrası allah kerim.ben hala deli gibi adet oluyorum.anlamadım gitti.bugün 8.gün hala geliyor.sizinde aşılamadan sonra böyle mi olmuştu?yada böyle olan var mı?perşembe günü doktora gitmştim.bir ay ara verdik.onu söyledim mi bilmiyorum.gelecek ay yeniden denicez.bu arada yeni hamiş falan var mı?hemen bakıyım.eğer listeye eklenmek isteyen varsa bana özelden yazsın arkadaşlar.gözümden kaçnmış olabilir.nolur kusuruma bakmayın.moralman da toparlanmam biraz zaman aldı

Naz benim de adetlerim korkunç oldu gün olarak 1-2 gün farketti ama hem çok yoğun hem de ağrılı oldu..dr normal biz ne kadar birkaç yumurta büyütmeye çalışssakta bizim görmediğimiz ufaklar oluyor onlar nedeniyle böyle olur dedi..hayırlısı olsun inşallah bı sefer yüzümüz güler..

benim de 10 gün sürdü ve çook yoğun oldu. nazcım ben sanırım tekrar aşılama denemeden tüp yaptırmak istiyorum

benim de 10 gün sürdü ve çook yoğun oldu. nazcım ben sanırım tekrar aşılama denemeden tüp yaptırmak istiyorum

bencede orkide...sen nasılsa raporla falan uğraşmıyorsun.ben de rapor için uğraşmasam asla aşılama yaptırmazdım.şans az çünkü...tüp bebekte şans yüzde 55 falanmış.denemeye değer.:34:

kızlar daha önce yazmıştım. 28 ocakta ilk aşılamam yapılmıştı diye. bu gün 8. günüm. dayanamadım test yaptım. çizgi kırmızı olmasa da pembe çıktı. kasıklarım ve belim çok ağrıyor ve akşamları üşüyorum. göğüslerimde şişmiş ve dönerken bile ağrıyorlar sızlıyorlar. acaba ilacın mı etkisi vardır. ne yapıyim sizce?

Back