Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar daha önce yazmıştım. 28 ocakta ilk aşılamam yapılmıştı diye. bu gün 8. günüm. dayanamadım test yaptım. çizgi kırmızı olmasa da pembe çıktı. kasıklarım ve belim çok ağrıyor ve akşamları üşüyorum. göğüslerimde şişmiş ve dönerken bile ağrıyorlar sızlıyorlar. acaba ilacın mı etkisi vardır. ne yapıyim sizce?

En azından 12.güne kadar bekleki dr.lar 14.gün diyor kan testi yaptır bence..inşallah hamilesindir..ilaç o etkilerşn hepsini yapıyor..

benim de 10 gün sürdü ve çook yoğun oldu. nazcım ben sanırım tekrar aşılama denemeden tüp yaptırmak istiyorum
Orkide sizin problem sadece morfolojimi..ben de aşılamaları özelde yaptırdım..dr.umuz 3 aşılama dedi illa..şansın yükseldiği söyleniyor..birkaç tanıdık dr.a da danıştık onlarda aynı şeyi söyleyince girdik bu yola..tüp bebek de şans çok daha yüksek tabi..hakkımızda hayırlısı..

Orkide sizin problem sadece morfolojimi..ben de aşılamaları özelde yaptırdım..dr.umuz 3 aşılama dedi illa..şansın yükseldiği söyleniyor..birkaç tanıdık dr.a da danıştık onlarda aynı şeyi söyleyince girdik bu yola..tüp bebek de şans çok daha yüksek tabi..hakkımızda hayırlısı..

şans nasıl artıyormuş ki?bende onu anlamıyorum.yaptırdıgın her aşılamada şans aynı bence.o da yüzde 15. eğer direk tüp bebek yaptırma imkanım olsaydı aşılama yaptırmazdım.mecburiyetten yaptırıyorm.istemeye istemeye 2. aşılamaya başlıcam..inşallah haziran gibi tüp bebek yaptırcaz.rabbim çok bekletmez inşallah..bence max 2 aşılama...bu benim fikrim tabi.:51:

merhaba kizlar ben de 26 ocak ta olmustum asilamami
toplam 15 milyon hareketli sperm konuldu. morfolojimiz de ilk defa %8 cikti.
oncesinde 0.5 - 2.5 - 3 falan cikiyordu.
3 gun den sonra sperm verdi esim, bir de bol bol findik ezmesi yedi.
bilemiyorum hangisinin faydasi oldu.

bugun benim 9. gunum,
hcg iceren catlatma ignesi olmadim, sadece klomid kullandim.
sabah dayanamayip test yaptim, ama sanirim negatif,
yani cok ince bi silik cizgi var ama onu ben her ay goruyorum zaten.
bi de kullandgm testler de ucuz testler.
cumartesi bi olsaydi hemen..
cok yavas geciyor zaman...

bugun benim 9. gunum,

adetin gelmeden umutsuz olma...inş tutar..eşinin değerleri çok çok güzel.ben 0 morfoloji ile bile umutla bekledim sen düşün artık

kızlar bende bugün aşılama yaptırdım ege üniversitesinde,banada 19 şubatta kan testi yapılacak dediler

adetin gelmeden umutsuz olma...inş tutar..eşinin değerleri çok çok güzel.ben 0 morfoloji ile bile umutla bekledim sen düşün artık

ins canim, biz de % 0.5 le ugrasiyoruz ne zamandir.
insanlar yanlis soyledgmiz %5 oldugunu falan zannediyorlardi.
ilk defa %8 cikti biz de cok sasirdik.
Rabbimden hayirlisi ben umutluyum da iste cok da kendimi kaptirmak istemiyorum..

ven_har
eşim ameliyat oldu 10 ay önce son testte ki sayımız ml'de 44 milyon morfoloji %5 ileri tam hareketli=%26 ileri az hareketli=%19 yerinde hareketli=%20 hareketsiz=%35.ameliyatın senesi dolduğunda tekrar yaptırcaz testi takviyelerede devam ediyoruz bırakmadık.ALLAH'ın izniyle inşallah artış devam etmiştir.gidişat onu gösteriyo.ilk testle 2.test arasında baya fark vardı çünki.yaşımda 32 cnm.senin kaç[/QUOTE]

anladım canım insallah insallah tüp bebege falan gerek kalmadan bebişine kavusursun.bizim 1 sene dolmasına ragmen cok arıs olmadı.hatta ameliyat bile işe yaramadı cünkü ameliyat öncesi ileri hareketli hızı %40lardayken ameliyat sonrası %18 e kadar düştü.suan ilaclar ve bitkisel takviyelerle ancak %25 oldu cok zor bir sürec cok sabır istiyor ama bizde sabredemiyoruz. bende 28 yasındayım.yüce rabbim daha fazla aratmadan bebeklerimizi kucaklarımıza nasip etsin..

Son düzenleme:
ben de 28 olucam bu sene.. yillar ne cabuk geciyor degil mi?
mayis ta evleneli 4 yil olacak.. hey gidi gunler..

bugun benim 9. gunum,

canım seninle aynı gün asılama olmusuz bende acele edip 7.gün kan tesri yaptırdım ve 1 cıktı cok üzüldüm agladım..zaten cok ümıtlı degildim ama yinede insan ister istemez olumlu sonuc beklio.ama yinede kan testide 12. yada 14.günden sonra kesin olabiliyormus hatta gec döllenme varsa adet günü bile negatif cıkabiliyormus.fazla güvenmiyceksin yani ve adet tarihini bekliyceksin kacında olacaksın adet ve kac yumurtayla yapıldı asılaman anlatırmısın. hiç belirtin varmı kahverengi akıntı falan diyor kimi oldumu sende.bende hiç ama hiç bir belirti yok..hayırlısı olsun arkadasım insallah ikimizinde bebişlleri bizimledir.

şans nasıl artıyormuş ki?bende onu anlamıyorum.yaptırdıgın her aşılamada şans aynı bence.o da yüzde 15. eğer direk tüp bebek yaptırma imkanım olsaydı aşılama yaptırmazdım.mecburiyetten yaptırıyorm.istemeye istemeye 2. aşılamaya başlıcam..inşallah haziran gibi tüp bebek yaptırcaz.rabbim çok bekletmez inşallah..bence max 2 aşılama...bu benim fikrim tabi.:51:

ilki 15 ikincisi 30 üçüncüsü 60 a kadar çıkıyor diyorlar.aslında dr.lar yumurta takibini düzene sokuyorlar,hasta hormon tedavisine alışıyor vs. bilimsel araştırmalar öyle diyor canım ama bizde morfoloji sorunu var işte..yoksa 2. 3.aşılamada tutan çok duydum ben..eğer aşılamayla tutma şansı varsa tüp bebeğin hem maddi yönü daha fazla hemde daha fazla hormon yüklüyorlar,çoğul gebelik riski yüksek,vs..Biz dr.ları dinledik..gerçekten güvendiğim kişiler ama bu da olmazsa ben de tüp bebek yaptırıcam mecbur..
Allah gönlüne göre versin,bakarsın tutar 2. de hiç belli olmaz, inşallah öyle olur..aminnn inşallah çok beklemeyiz..

haklısın ama çok merak ediyorum. yarın kan testi yaptırsam çıkar mı doğru sonuç sence cnm<?:18:

ben bekle derim canım..sonuçta şöyle düşün eğer hamileysen ki inşallah öylesindir bir iki gün geç öğrensen bişi olmaz..eğer değilsen ve erken öğrenirsen hem yanılma payı var hem de boşuna üzüleceksin..ben öyle düşünüyorum..ama tabi karar senin..

ben hep pozitif olmaya çalışıyorum...olsun yada olmasın herşeyin hayırlısı..şu aşamaya gelene kadar bile öyle şeylerle mücadele ettim ki..Ailemin yanında tedavi olma şansım varken şimdi hiç bilmediğim bir şehirde mücadele veriyorum...eşime spermiogram yaptırmak için bile nerdeyse 2 sene uğraştım..tedavide ilerlemek bile benim için büyük birşey..olmazsa da canım sağolsun diyorum avutuyorum kendimi:) Hepimizin gönlündekini versin Rabbim.. Biz duamızı ediyoruz gerisi Mevlaya kalmış.."dua edebilmek de kısmettir.. görünürde cevapsız kalmak reddedilmek değildir..Cevapsız kalmak "dur,düşün,yeniden başla" dır.." ben buna inanıyorum..

%1.. bir kez 2 çıktı sadece..aşılamalardaki spermiogramlarda morfoloji bakmamışlar..

yüzde 1 bile güzel emin ol...hem orkide yazmış.yüzde 1 ile ilk aşılamada tutanlar var.bencede senin olabilir aşılamada..ben kendimden umutlu degilim.hiç normal şekilli sperm yok.yumurtayı nasıl döllesin ki..tüp şart bize...neyse inş hemen gelir bebişler.yoksa böyle beklemek çok zor

kızlar bir sorum olcak ne durumda aşılama yaptırdınız?benim eşiminde 43 milyon çıktı hareket ve hız sorunu var.aşılama ücretleri ne kadar oluyor ve süreç nasıl gidiyor yaptıranlar açıklayabilirmi?

bencede orkide...sen nasılsa raporla falan uğraşmıyorsun.ben de rapor için uğraşmasam asla aşılama yaptırmazdım.şans az çünkü...tüp bebekte şans yüzde 55 falanmış.denemeye değer.:34:

Ben de ilk aşılama raporunu devlette çıkartıp işlemi özelde yaptım. Bir tane daha asilama devlet raporlu yapsam tüp raporu alabilirim ama bu süreç beni tuketti. Bekleyemeyecegim

kızlar bir sorum olcak ne durumda aşılama yaptırdınız?benim eşiminde 43 milyon çıktı hareket ve hız sorunu var.aşılama ücretleri ne kadar oluyor ve süreç nasıl gidiyor yaptıranlar açıklayabilirmi?

hız sorunu sperm yıkama ile düzeliyor diye biliyorum.sperm sayısı aşılama için yeterli.5 milyon üstü yeterliymiş.morfoloji de önemli.düşük morfoloji ne yazık ki olumsuz oluyor genelde..ben devlette yaptırdım raporlu.sadece ilaçlara 250 tl verdim.özelde yaptıranlar önceki sayfalarda yazmışlar.istersen oraları oku

Back