- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM BENCE SEN KESİN HAMİLESİNkızlar bugün 14. gün ve 12. günün sonucu 10,32 olmasına rağmen bugün açık renkte bir lekelenmemm var adetmi yoksa yerleşe kanamasımı anlayamıyorrum çok ümitsizlendim yaa...
kızlar benimki tutmadı.cumartesi gecesi adet oldum.ppazartesi doktora gittim.eşimin değerleri düşük olduğu için eşimin tedavi olmasını istedi doktor.nisan gibi ikinci aşılamayı düşünüyorum.tabi eşimin değerleri iyileşirse
benim negatif kızlar ilk aşılama sonucum. 0,97 bhcg..![]()
arka arkaya negatifler...moralim bozuldu valla.kızlar diyecek hiç bişeyim yok..hayırlısı2.aşılamam da tutmadı.15.gün yaptırdığım kan testi negatif sonuçlandı.
regl de olmadım daha.ilaçlar geciktirdi herhalde...
umarım sizinkiler tutar arkadaşlar...
tebrikler canımmmmmm...darısı bize.nolur bizede dua et.selaaammm herkeseeeeee... size güzell bi haber veriyimmiiii ben hamileyyiiiiimmmmmmmmmm =)))))))))
pazar günü 12. günümdü evde test yaptım silik çüzgü çıktı sonra hemen kan verdim sonuç 75.37 çıktı.. salı günü yani bugün kan testimi tekrarlattım sonuç 204.66 çıktııııı....
inşallah meleğim bana sıkı sıkı tutunuurrr.. bi kere dış gebelik yaşadığım için korkularım büyük tabiii =(((.. rabbim onu bize bağışlar inşallahh..
allahım sizede yaşatsın böyle güzel duyguları inşallaaaahhhhhhhh..
ama bulantılarım var ve kusuyorum =( normalde öyle pek midem bulanmaz pek kusmam.. çok erken değilmi bunun içinn???![]()
canım inş sorun yaşamazsın.hiç hamile kalmadığım için soruna cevap veremeyecegim.ben de 1 ocakta aşılama yaptırdım ama 15 ocaktan itibaren lekelenmelerim oldu doktorum progestan basladı 2 gün sonra gecti ama 5 gün sonra tekrar basladı doktorum alttan ultrasonla baktı ve düşük tehlikemin cok yüksek ve kesemin düzensiz oldugunu söyledi ilaca devam etmemi söyledi bir de fitil verdi kullandıktan 6 gün sonra lekelenmelerim kesildi 11 subata gün verdi bana bi aksilik olmazsa kalp atıslarını gel duyalım dedi cok korkuyorum ya bişey olursa diye 2.5 senedir bekliyorum ben bebişimi hiç hamileyim gibi gelmiyo bana ne mide bulantısı ne de bas dönmesi benim gibi olanlar varmıydı lütfen cevap yazın günler geçmek bilmiyor
merhaba çok tebrik ederimmm Rabbim kucağına almayı da nasip eder inş.
ben de aşılama deniycemm şu an iğnelerimi oluyorummm...yaa tam olarak ne zaman belli oluyorrr aşılamadan ne kadar süre sonraa12. gün yazmışsın yaaa adetin ilk gününden itibaren 12 gün sayılıyo yok sa aşılamadan sonra mı... puffff ölücemm yaaa düşün düşünn...
canım inşallaahh darısı başınızaa... hasret çeken herkese nasip etsin rabbim inş.CANIM BENCE SEN KESİN HAMİLESİNyarınki sonucun daha da yükselmiş olacak.
arka arkaya negatifler...moralim bozuldu valla.kızlar diyecek hiç bişeyim yok..hayırlısı
tebrikler canımmmmmm...darısı bize.nolur bizede dua et.
canım inş sorun yaşamazsın.hiç hamile kalmadığım için soruna cevap veremeyecegim.
canim benim ya keske bak ne kadar guzel olur ikimiz de hamile kalsak, sonra da gunleri beraber sayariz..
of ya hic bilemiyorum, oyle icimi bi korku kapladi olmicak sanki diye.
canim ben Turkiye de degilim, Amerika dayim.
ama bak iste dunyanin neresinde olursan ol, dertler ayni. ins sevinclerimiz de ayni olur.
biz de 2 yildir istiyoruz, ilk asilamamiz, ins Rabbim yuzumuzu guldurur :):)
canımmm böyle düşünmee noluurrrr.. nerden biliyosun tutmadığını 1 haftada test yapılmazki tatlım.. inşallahh seninledir bebişiinnn canımmm..
insallah arkadasım benimle olsun cok yoruldum artık unaldım psikolojikman hepten cöktüm mucizem gelsin artık beni ceksin kurtarsın bu sıkıntıdan( ne olur bizim içinde bol bol dua et olurmu....duaya cok ihtiyacımız var..
selaaammm herkeseeeeee... size güzell bi haber veriyimmiiii ben hamileyyiiiiimmmmmmmmmm =)))))))))
pazar günü 12. günümdü evde test yaptım silik çüzgü çıktı sonra hemen kan verdim sonuç 75.37 çıktı.. salı günü yani bugün kan testimi tekrarlattım sonuç 204.66 çıktııııı....
inşallah meleğim bana sıkı sıkı tutunuurrr.. bi kere dış gebelik yaşadığım için korkularım büyük tabiii =(((.. rabbim onu bize bağışlar inşallahh..
ama bulantılarım var ve kusuyorum =( normalde öyle pek midem bulanmaz pek kusmam.. çok erken değilmi bunun içinn???![]()
canım içini ferah tut sen yinede senin test günün cumartesiyemi ben adetimi bekliycem adetin ne zaman. insallah hersey istediğimiz gibi olur arkadasım...bol bol dua edelim. rabbim büyük duyar sesimizi..
aynen canım cok karısık oldu bende son adet tarihin den diye biliyorum yani ben ocak13 te oldum 28 günde bir oldugum içinde subat 11de olmam gerek amannn valla artık düşünüp durmuycam hayırlısı arkadasım yaa..canim benim test gunuyle bat ayni iste, yani cumartesi,
25 ocak ta ovulasyon testi pozitif cikti 26 ocak ta asilama yapildi, 2 hafta ekleyince 9 subat oluyor.
ama ben zaten meraklandgm icin evde test yapiyorum.
aslinda benim bi de yalanci bir yukselis oldu ovulasyon testimde 21 ocakta,
ben de 22ocak ta ilk asilama oldum, ama o erken oldu diye gercek yumurtlama olunca 26 ocak ta bi da ayni hafta icinde 2 defa asilama oldum.
simdi birinci yalanci asilamaya gore bugun bat oluyor, belki o benim vucudumun kendi bat idir, cunku normalde her ay 26 gun surer ve bugun 26. gunum.
bugun de hep adet olcakmisim gibi sancilarim oluyor, bi sey akiyomus gibi hissediyorum ama leke falan hic bi sey yok.
normalde adet olmadan 1 gun once lekeler gelir peceteye silince.
ama klomen kullandigim icin 4 gun gec yumurtladim, o yuzden 30 gune sarkti dongum.
sat im 11 ocak. ay bu sekilde cok karisik bi aciklama oldu.
hayirlisi valla canim ya... dusun dusun deli olcas..
aynen canım cok karısık oldu bende son adet tarihin den diye biliyorum yani ben ocak13 te oldum 28 günde bir oldugum içinde subat 11de olmam gerek amannn valla artık düşünüp durmuycam hayırlısı arkadasım yaa..
selaaammm herkeseeeeee... size güzell bi haber veriyimmiiii ben hamileyyiiiiimmmmmmmmmm =)))))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/asset.php?fid=502556&uid=133012&d=1360063236
hamile olabilirmiyimm ne dersiniz...![]()
Evettttt yavas yavas son donemece giriyorum bende tabiri caizse;yarin 10.gun..pek umitli olmamakla birlikte umudumu kaybetmemek icin elimden geleni yapiyorum diyebilirim doktorum %1 ihtimal verdi bu ay icin ama yinede icten ice ya o %1 lik ihtimal bulursa bizi diye bekliyor iste insan..evde tahlil yapasim var elim gitmiyor o kucucuk ihtimale tutunarak gecen gunler bile ne kadar tatli geliyor anlatamam..bi gun belim agridigi icin yada goguslerim sizladigi icin halsiz hissettigim icin sevinebilecegimi hic dusunmezdim ama oluyormus iste rabbim ne gunler gosteriyor nelerle mutlu ediyor insani..olmazsa uzulecekmiyim?evet hemde cok insallah cok dagilmam:-(yengec burcuyum ben hemen dagiliveririm biliyorum kendimi..12. gunu test yaptiran arkadaslar cesaretinizden dolayi tebrik ediyorum ben test yaptiramicam sanirsam doktorun tavsiyesine uyup 15 hatta 16. gunu bile bekleyebilirim..ilk hafta iyiymis kizlar ya son zamanlar bu tedirginlik bu bekleyis gercekten cok zor rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun bigun hepimize buradan avazim ciktigi kadar mujdeli haberler duyurmayi nasip etsin insallah..
Evettttt yavas yavas son donemece giriyorum bende tabiri caizse;yarin 10.gun..pek umitli olmamakla birlikte umudumu kaybetmemek icin elimden geleni yapiyorum diyebilirim doktorum %1 ihtimal verdi bu ay icin ama yinede icten ice ya o %1 lik ihtimal bulursa bizi diye bekliyor iste insan..evde tahlil yapasim var elim gitmiyor o kucucuk ihtimale tutunarak gecen gunler bile ne kadar tatli geliyor anlatamam..bi gun belim agridigi icin yada goguslerim sizladigi icin halsiz hissettigim icin sevinebilecegimi hic dusunmezdim ama oluyormus iste rabbim ne gunler gosteriyor nelerle mutlu ediyor insani..olmazsa uzulecekmiyim?evet hemde cok insallah cok dagilmam:-(yengec burcuyum ben hemen dagiliveririm biliyorum kendimi..12. gunu test yaptiran arkadaslar cesaretinizden dolayi tebrik ediyorum ben test yaptiramicam sanirsam doktorun tavsiyesine uyup 15 hatta 16. gunu bile bekleyebilirim..ilk hafta iyiymis kizlar ya son zamanlar bu tedirginlik bu bekleyis gercekten cok zor rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun bigun hepimize buradan avazim ciktigi kadar mujdeli haberler duyurmayi nasip etsin insallah..
bence sen de asilamadan sonra 14 gun diye hesapla, cunku asilamayi yumurtlama olunca yapiylar, ayni gun asilama oldugumua gore senin de batin 9 subat oluyor bence.
anladım canım ben hiç o tarafından düşünmemiştim olayı.... sabah test alıp yapayım diyorum cesaret edebilirsem tabi gerci cıkarmı bilemiyorum ama merakta ediyorum işte..
valla canim dayanabiliyorsan yapma, ben yaptim da ne oldu iki gundur negatif
az once boyle bi sicak basti vucudumu, boynum filan terlemis, cok ilginc hic daha once boyle bi sey odugunu hatirlamiyorum,
insallah hayra alamettir.. :)