bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. ben de 22 ocakta aşılama yaptırdım, bugün yedinci günüm. aşılama sonrası ne gibi belirtiler yaşadın, mesela kahverengi leke geldi mi , geldiyse kaçıncı gününde geldi? paylaşabilirsen sevinirim..
cnmm hayırlı olsun.benim aşılamadan sonra eve geldıgımde tuvalatte pembemsi bişey gelmişti peceteye.onundışında aşılamanın 10.gunune kadar neredeyse hıc belırtım olmadı dıyebılırım sadece goguslerım biraz şişmiş ve hassaslasmıstı.çok umutsuzdum tutmuycak dıye.tam 10.gun sabah bıraz mıyde bulantısıyla uyanınca.hemen o sabah evde test yaptım.silikte olsa çift çizgı çıktı.bence 10 gun sende yap cıkma ihtımalı var.sonrakı belırtılerde adet olcakmıs gıbı belırtılerı yaşadım.hıc kahverengı akıntım olmadı benım.ben aşılamadan sonra masadan 1saat 5 dk hiç kalkmadım ve sonrasında 1,5 saat yolculuktan sonra evıme gelıncede belıme yakı vurdum.3gun belımde kaldı.zaten aşılamadan sonra dr ilişkıde onerıyor.sende kac yumurta gelıstı,kacıncı denemen ve yıkanmadan sonra eşinin spermleri ne kadardı.