Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrh kızlar.benim bebişim ikizmiş şükürler olsun kii.ilk aşılamamda allah gonlume gore verdı.darısı isteyen herkesın başına..

canım ne mutlu sana...çok sevindim senin adına.bizim için de dua eder misin?rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerine...

benim kötü bir haberim var arkadaşlar maalesefki bebişim tutunamamış :( kan değerim düşmeye başladı bugünlerde düşer dedi doktorum okadar kötüyümki anlatamam size ağlıyorum sonra kendime kızıyorum ağlama diye psikolojim berbat durumda yani birkaçgüne kanaman başlar eğer başlamazsa dış gebelik riski oluşmasın diye iğne vurmam lazım dedi benimki olmadı rabbim hepinizin gönlüne göre verir yüzünüzü güldürür inşallah bebişlerinize kavuşursunuz biranönce .

benim kötü bir haberim var arkadaşlar maalesefki bebişim tutunamamış :( kan değerim düşmeye başladı bugünlerde düşer dedi doktorum okadar kötüyümki anlatamam size ağlıyorum sonra kendime kızıyorum ağlama diye psikolojim berbat durumda yani birkaçgüne kanaman başlar eğer başlamazsa dış gebelik riski oluşmasın diye iğne vurmam lazım dedi benimki olmadı rabbim hepinizin gönlüne göre verir yüzünüzü güldürür inşallah bebişlerinize kavuşursunuz biranönce .

cnm inanamıyorum şu an ağlamaklı okuyorum yazını allah ım sabır versin daha ilerde kaybetseydin hayati tehlike oluştururdu. inşallah yine hamile kalıcan en azından kalabildinteselli eetcek kelime yo tabi üzüntünü yaşa cnm ama geçecek sen yine dimdik ayakta yeniden başlayacaksın. allah eşinle sana sağlık versin çok ama çok üzüldüm allah sabrınıartırsın...

canım sen ne zaman aşılama yaptırdın.merak ettimde.insallah tutar aşılaman ilk aşılamanmı..

inşallah cnm herkesin bebek özlemiyle yanan her kadının kucağını rabbim doldursun amin. ben 25 ocak cum agünü cuma saatinde oldum aşılamayı hem kendime hem sizlere duaettim. bugün 4 gün ve iki kasığımdada sancı var birde ben çatalda otururken üşüttüm galiba sağ tarafım tutuldu resmen bakalım hayırlısı allah ol derse olacak. yoksa yola devam asla bıkmak yılmak yok. dahaönce tüp negatifim var bir sene oldu tüplrim tıkalıydı laproskopi oldum ve aşılama inşallah tutmuştur eşim çok hevesli ya kahroluyorum heveslenme diyorum sabah işe giderken bebeğimize bişey olur ağır kaldırma dedi of of daha belli değil dedim. allah yüzümüzü güldürsün çok zor bir imtiihan.

kızlar çok kötüyüm moralim çok bozuk.. olmadı.....:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:
ben hiç bir zaman hamile olamıcam herhalde...kedinin ciğere baktığı gibi hamile olanlara bebişi olanlara bakıcam...

cnm bu kadar üzülme herşeyin sonu değil neden kedigibi olasınki elbet bigün oluak sadece sabırr

açıklaman için çook tşk. Ediyorum. Ben samsun da yaşıyorum burda sanırım laraskopi falan uygulanmıyor dr. A sormuştum açılma olasılığı var mı diye kesinlikle yok demişti. Gerçi o dr a artık gitmiyorum, miyom ameliyatı olmam gerekli demişti.sonra gittiğim prof.lar miyomun tehlikeli olmadığını, sezeryanla bebek alındıkta sonra miyomlar temizlenir dedi. Yeni dr.a da sordum o da açılmaz dedi. 7- 8 aydır gidiyorum geçen ay serophone verdi 2 tane açık tarafta yumurta oldu ama hamile kalamadım, bana çatlatma iğnesl de vermedi. Bu ay da hem hap hem iğne verdi, rabbim hayırlısını versin çok korkuyorum hamile kalsam da korkum devam edecek düşük mü olacak diye. O kadar bunaldım ki

anlıyorum cnm ama bu drlar a hiçmi hiç güvenmiyorum. senin tüplerin tıkalımı kapalımıoda önemli. o çok bilmiş drlar ne biliyomuş açılmayacağını. ben zaten o yüzden tüp bebek yaptım açılmaz dediler ama neoldu koca bir sıfır 10 milyar havaya gitti. kk da çok okudum laproskopi olmak kötümü çoğu kadın olmuş ve bebişi kucağında. dra sordum tüpün açılıp açılmayacağı ameliyatta belli olur dedi. ve hidroselpeks diyebişey var kapalı tüpten iltihap sızıyor ve gebeliği tutunmayı engelliyor kimyasal gebelik yapıyor.yani cnm ameliyat senin kararın tabi birde samsun istanbul olsa.sırf tüp bebek yapmak için tüplerime açılmaz dediler bana ve açıldı. ben yandım başkaları yanmasın eğer tüp kapalılığı probleminiz varsa üstüne gidin. çünkü o dert bambaşka. ben baştan ameliyat olsaydım şimdiye belki bebğim 2 yaşında olacaktı. ama nasip. yaşadıklarımbana ders oldu seninde inşallah aşılaman tutar bir aksilik olmadan bebişini kucağına alırsın allah gönlüne göre versin. 4 buçuk yıllık tecrübe sonucu bunları yazdım cnm bizzat yaşadım. sorularını cevaplarım seni yakından takip edeceğim. benim sorunumu yaşadığın için tez zamanda kucağın dolsun sağlıkla sıhhatle inşallah

aylincim seni çok iyi anlıyorum amma yapacağımız bişey yokki herşey allahtan herşeyde varrdırr bi hayır çok üzülme bedenini yıpatmma benimmde ilk gebeliğim yani 2. aşılamamda boş gebelikti kürtajla 8. haftada alındı çok üzüldüm çok ağladım kendi,mi yıprrattımm ama boşa tam 4 ay sonra 3. aşılammada ikiz hammile kaldım inş. bidahakki sefere çiffter çirrter olu bebişlein

feyzacım çarşammbayı bekleme heen yarın yap çıkar o inş hamişsindir

inş canım.hayal kırıklığından korkuyorum bende belki adet olurum diye çarşamba gününe aldım randevumu.sen öyle yazınca gitmek geldi içimden ama yarın gitmem imkansız

çok ama çok tşk.ler canım. İnan benimde güvenim kalmadı. Burada gitmediğim dr. Kalmadı. İnşallah tutar. Yaza ankaraya gidince laraskopi yaptırırım, tüp bebek öncesi. Bende tüm bu sıkıntıların yanında birde kan pırtılaşması çıktı. Yok yok yani. Hiç aklıma gelmezdi. Ben ne zaman istersem olur diye düşünüyordum:( bilsem 1.5 yıl korunmazdım en azından dr. Larda harcardım o zamanı. Yaş ilerliyor, çevre irdeliyor, eşimin ailesini görmek bile gerginleşmeme sebep oluyor offff çarşamba 5. İ iğnemi yaptırıp prş. Gideceğim dr.a. Bir de ben dün incir kürüne başladım. Acaba çok fazla uyarılmaya sebep olur içmesem mi

aylincim seni çok iyi anlıyorum amma yapacağımız bişey yokki herşey allahtan herşeyde varrdırr bi hayır çok üzülme bedenini yıpatmma benimmde ilk gebeliğim yani 2. aşılamamda boş gebelikti kürtajla 8. haftada alındı çok üzüldüm çok ağladım kendi,mi yıprrattımm ama boşa tam 4 ay sonra 3. aşılammada ikiz hammile kaldım inş. bidahakki sefere çiffter çirrter olu bebişlein

bu duygu tarif edilemez rabbim kimseye vermesin normal hamile kalıp düşürmek gibi değil tedavinin hergünü stres hergünü sıkıntı sonra adeti beklemek çift çizgiyi görüp umutlanmak offffff neyse hayırlısı böyleymiş demkki çokkk üzgünüm ama yapabileceğim birşeyde yokbirkaç ay ara vercem belki normal yolla hamile kalırım inşallah ilk çocuğumda normal yolla hamile kalmıştım çünkü...

cnm inanamıyorum şu an ağlamaklı okuyorum yazını allah ım sabır versin daha ilerde kaybetseydin hayati tehlike oluştururdu. inşallah yine hamile kalıcan en azından kalabildinteselli eetcek kelime yo tabi üzüntünü yaşa cnm ama geçecek sen yine dimdik ayakta yeniden başlayacaksın. allah eşinle sana sağlık versin çok ama çok üzüldüm allah sabrınıartırsın...

allah razı olsun canım sabahtan beri ağlıyorum istemiyorum ama tutamıyorum yaşlar kendiliğinden geliyor elimde değil eğer çift çizgiyi görmeseydim beta hcg seviyem yükselmeyip adet olsaydım zamanında bu kadar üzülmezdim inanki bunada şükür rabbim bundan sonra hayırlısını verir inşallah

kızlar çok kötüyüm moralim çok bozuk.. olmadı.....:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:
ben hiç bir zaman hamile olamıcam herhalde...kedinin ciğere baktığı gibi hamile olanlara bebişi olanlara bakıcam...

çokk üzüldüm canım :( bende çok kötüyüm bugün bebek tutunamamış hcg seviyem düşmeye başladı kanamam başlar birkaç güne dedi doktor :(((((( sanada kendimede olmayan herkese çokk üzülüyorum allah sabır versin inşallah hepimize birkaç ay ara verip tekrar başlayacam tedaviye o zamana kadar belki normal yolla hamile kalırım inş

Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalım :72: ben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0 :50:
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak:24::24::24:

veeee listemiz...

İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ

NAZ034---------31------------1------------16 OCAK------4 BUÇUK YIL---------------30 OCAK---------- :14::14::14:
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR :emir_bebek:
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YIL(:nazar:)---------------???------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------:14::14::14:
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------:14::14::14:
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
ZEYSAN2013----33------------1---------23 OCAK---------3 YIL---------------------7 ŞUBAT-------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------:14::14::14:
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???----------------:49::49::49::nazar:
ORKİDE2---------30-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------:14::14::14:
ERDEMLİİİ-------23------------1---------12 OCAK---------2,5 YIL-------------------26 OCAK--- --------BEKLİYOR:emir_bebek:
ÖZLEM1863-----29------------1---------04 0CAK----------???-----------------------???----------------:14::14::14:
SEYBİL---------36-------------4---------???---------------1,5 YIL-------------------18 OCAK-----------:14::14::14:
CEYCEY44------24------------3----------6 OCAK----------3,5 YIL------------------19 OCAK-----------BEKLİYOR:emir_bebek:
ELOSERCE-------------------------------4 OCAK-----------3,5 YIL--------------------18 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
NHSYN----------26-----------1-----------25 OCAK---------------------------------------------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
PERCENEİGE--28------------1-----------???---------------1,5 YIL----------------------------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
FEYZAAA------24------------1----------16 OCAK----------3-------------------------30 OCAK------------BEKLİYOR:emir_bebek:

bambi--------35-----------------------24 OCAK-----------2,5 YIL--------------------07 ŞUBAT-----------BEKLİYOR:14:14::14:

çokk üzüldüm canım :( bende çok kötüyüm bugün bebek tutunamamış hcg seviyem düşmeye başladı kanamam başlar birkaç güne dedi doktor :(((((( sanada kendimede olmayan herkese çokk üzülüyorum allah sabır versin inşallah hepimize birkaç ay ara verip tekrar başlayacam tedaviye o zamana kadar belki normal yolla hamile kalırım inş

aylincim bende senin için üzüldüm.senin acın çok daha büyük tabi.o anı yaşıyorsun bir anda gidiveriyor.inşallahh en kısa zamanda yine hamiş olursun.en azından hamile kalabiliyorsun böyle düşün kendini rahatlat..nolur topla kendini.forumda güzel haberler olsun artık ya...:50:

kızlar asilamami oldum bugün...rabbimin gücüne gitmesin tabii kı de takdir onun ol derse olur ama bir sürü sorun yaşadık..eşim çok stres yaptı normalde yikamadan sonra 5,6 milyon sperm beklerken 300 bindi bugün...:-( benim de rahim agzinda sorun çıktı yaklaşık 15 dakika sürdü aşılama giriş sağlayamadı doktorum son denemede zorla geçti...bırakıyorum dedi önce olmuyor dedi nasıl üzüldüm anlatamam son denemede çok zorlandım çok canım yandı ama gecisin sağlanmış olması acıyı unutturdu...dediğim gibi umutlu değilim ama hayirlisi rabbimden ne diyelim diyelim...

kızlar asilamami oldum bugün...rabbimin gücüne gitmesin tabii kı de takdir onun ol derse olur ama bir sürü sorun yaşadık..eşim çok stres yaptı normalde yikamadan sonra 5,6 milyon sperm beklerken 300 bindi bugün...:-( benim de rahim agzinda sorun çıktı yaklaşık 15 dakika sürdü aşılama giriş sağlayamadı doktorum son denemede zorla geçti...bırakıyorum dedi önce olmuyor dedi nasıl üzüldüm anlatamam son denemede çok zorlandım çok canım yandı ama gecisin sağlanmış olması acıyı unutturdu...dediğim gibi umutlu değilim ama hayirlisi rabbimden ne diyelim diyelim...

BU İŞLER HİÇ BELLİ OLMUYOR canım...inşallah tutunmuştur.bizim sorunsuz gecti de noldu.bak negatif..tutmadı aşılama.sen gönlünü ferah tut.için içini yemesin sakın:34:

aylincim bende senin için üzüldüm.senin acın çok daha büyük tabi.o anı yaşıyorsun bir anda gidiveriyor.inşallahh en kısa zamanda yine hamiş olursun.en azından hamile kalabiliyorsun böyle düşün kendini rahatlat..nolur topla kendini.forumda güzel haberler olsun artık ya...:50:

inanki çok büyük bir umutla senin güzel haberi vermeni bekliyodum şansımız ikimizde aynı gün üzüldük :( bugün çokkkk kötüyümmm yarın düzelirmiyim bilmiyorum günümde adet olsam bukadar üzülmezdim canım sen daha şanslısın bebek düşüncesine alışmadan öğrendin en azından hala miğdem bulanıyor vucudumda şişlik var göğüslerim çok şiş ve acıyorlar ve ne hikmetse hiç adet belirtisi yok kanamam başlasa rahatlardım biraz iyi tarafıda kürtaj olmadan iğneyle akıtacam dedi doktor başka bir müdahaleyi kaldıramazdı heralde psikolojim:( adet olur gibi gidecek allahm sen yardım et hepimize çok kötü bir durum rabbim kızımı eşimi bağışlasın başka zaman yine deneriz sende kaybetme umudunu dua et canım bugeceyi sabah edebilirsem başka bişey istemiyorum dün gece rüyamda bebeklerimin ikiz olduğunu görmüştüm :( allahtan umut kesilmez canım ben hepinize duacıyım sizde dualarınızı eksik etmeyin benden

Back