mrh kızlar.benim bebişim ikizmiş şükürler olsun kii.ilk aşılamamda allah gonlume gore verdı.darısı isteyen herkesın başına..
canım ne mutlu sana...çok sevindim senin adına.bizim için de dua eder misin?rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerine...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrh kızlar.benim bebişim ikizmiş şükürler olsun kii.ilk aşılamamda allah gonlume gore verdı.darısı isteyen herkesın başına..
benim kötü bir haberim var arkadaşlar maalesefki bebişim tutunamamışkan değerim düşmeye başladı bugünlerde düşer dedi doktorum okadar kötüyümki anlatamam size ağlıyorum sonra kendime kızıyorum ağlama diye psikolojim berbat durumda yani birkaçgüne kanaman başlar eğer başlamazsa dış gebelik riski oluşmasın diye iğne vurmam lazım dedi benimki olmadı rabbim hepinizin gönlüne göre verir yüzünüzü güldürür inşallah bebişlerinize kavuşursunuz biranönce .
canım sen ne zaman aşılama yaptırdın.merak ettimde.insallah tutar aşılaman ilk aşılamanmı..
Merhaba kızlar
bugün 12. günüm çarşamba günü test yaptıracağım.Umarım olumlu sonuç alırım stresten ölmek üzereyim diyebilirim.Vakit geçmek bilmiyor...
kızlar çok kötüyüm moralim çok bozuk.. olmadı.....
ben hiç bir zaman hamile olamıcam herhalde...kedinin ciğere baktığı gibi hamile olanlara bebişi olanlara bakıcam...
açıklaman için çook tşk. Ediyorum. Ben samsun da yaşıyorum burda sanırım laraskopi falan uygulanmıyor dr. A sormuştum açılma olasılığı var mı diye kesinlikle yok demişti. Gerçi o dr a artık gitmiyorum, miyom ameliyatı olmam gerekli demişti.sonra gittiğim prof.lar miyomun tehlikeli olmadığını, sezeryanla bebek alındıkta sonra miyomlar temizlenir dedi. Yeni dr.a da sordum o da açılmaz dedi. 7- 8 aydır gidiyorum geçen ay serophone verdi 2 tane açık tarafta yumurta oldu ama hamile kalamadım, bana çatlatma iğnesl de vermedi. Bu ay da hem hap hem iğne verdi, rabbim hayırlısını versin çok korkuyorum hamile kalsam da korkum devam edecek düşük mü olacak diye. O kadar bunaldım ki
benim kötü bir haberim var arkadaşlar maalesefki bebişim tutunamamışkan değerim düşmeye başladı bugünlerde düşer dedi doktorum okadar kötüyümki anlatamam size ağlıyorum sonra kendime kızıyorum ağlama diye psikolojim berbat durumda yani birkaçgüne kanaman başlar eğer başlamazsa dış gebelik riski oluşmasın diye iğne vurmam lazım dedi benimki olmadı rabbim hepinizin gönlüne göre verir yüzünüzü güldürür inşallah bebişlerinize kavuşursunuz biranönce .
feyzacım çarşammbayı bekleme heen yarın yap çıkar o inş hamişsindir
aylincim seni çok iyi anlıyorum amma yapacağımız bişey yokki herşey allahtan herşeyde varrdırr bi hayır çok üzülme bedenini yıpatmma benimmde ilk gebeliğim yani 2. aşılamamda boş gebelikti kürtajla 8. haftada alındı çok üzüldüm çok ağladım kendi,mi yıprrattımm ama boşa tam 4 ay sonra 3. aşılammada ikiz hammile kaldım inş. bidahakki sefere çiffter çirrter olu bebişlein
cnm inanamıyorum şu an ağlamaklı okuyorum yazını allah ım sabır versin daha ilerde kaybetseydin hayati tehlike oluştururdu. inşallah yine hamile kalıcan en azından kalabildinteselli eetcek kelime yo tabi üzüntünü yaşa cnm ama geçecek sen yine dimdik ayakta yeniden başlayacaksın. allah eşinle sana sağlık versin çok ama çok üzüldüm allah sabrınıartırsın...
kızlar çok kötüyüm moralim çok bozuk.. olmadı.....
ben hiç bir zaman hamile olamıcam herhalde...kedinin ciğere baktığı gibi hamile olanlara bebişi olanlara bakıcam...
Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalımben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak
veeee listemiz...
İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ
NAZ034---------31------------1------------16 OCAK------4 BUÇUK YIL---------------30 OCAK----------
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YILnazar:)---------------???------------------BEKLİYOR
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------
ZEYSAN2013----33------------1---------23 OCAK---------3 YIL---------------------7 ŞUBAT-------------BEKLİYOR
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???----------------
ORKİDE2---------30-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------
ERDEMLİİİ-------23------------1---------12 OCAK---------2,5 YIL-------------------26 OCAK--- --------BEKLİYOR
ÖZLEM1863-----29------------1---------04 0CAK----------???-----------------------???----------------
SEYBİL---------36-------------4---------???---------------1,5 YIL-------------------18 OCAK-----------
CEYCEY44------24------------3----------6 OCAK----------3,5 YIL------------------19 OCAK-----------BEKLİYOR
ELOSERCE-------------------------------4 OCAK-----------3,5 YIL--------------------18 OCAK-----------
NHSYN----------26-----------1-----------25 OCAK---------------------------------------------------------BEKLİYOR
PERCENEİGE--28------------1-----------???---------------1,5 YIL----------------------------------------BEKLİYOR
FEYZAAA------24------------1----------16 OCAK----------3-------------------------30 OCAK------------BEKLİYOR![]()
--------------------------------------bambi34--------35-----------------------24 OCAK-----------2,5 YIL--------------------07 ŞUBAT-----------BEKLİYOR14:
![]()
çokk üzüldüm canımbende çok kötüyüm bugün bebek tutunamamış hcg seviyem düşmeye başladı kanamam başlar birkaç güne dedi doktor
((((( sanada kendimede olmayan herkese çokk üzülüyorum allah sabır versin inşallah hepimize birkaç ay ara verip tekrar başlayacam tedaviye o zamana kadar belki normal yolla hamile kalırım inş
kızlar asilamami oldum bugün...rabbimin gücüne gitmesin tabii kı de takdir onun ol derse olur ama bir sürü sorun yaşadık..eşim çok stres yaptı normalde yikamadan sonra 5,6 milyon sperm beklerken 300 bindi bugün...:-( benim de rahim agzinda sorun çıktı yaklaşık 15 dakika sürdü aşılama giriş sağlayamadı doktorum son denemede zorla geçti...bırakıyorum dedi önce olmuyor dedi nasıl üzüldüm anlatamam son denemede çok zorlandım çok canım yandı ama gecisin sağlanmış olması acıyı unutturdu...dediğim gibi umutlu değilim ama hayirlisi rabbimden ne diyelim diyelim...
aylincim bende senin için üzüldüm.senin acın çok daha büyük tabi.o anı yaşıyorsun bir anda gidiveriyor.inşallahh en kısa zamanda yine hamiş olursun.en azından hamile kalabiliyorsun böyle düşün kendini rahatlat..nolur topla kendini.forumda güzel haberler olsun artık ya...![]()