patata arkadasim lutfen gucunu kaybetme esin yaninda beraber mucadele veriyosunuz. bukadar umutsuz olursan esinde etkilenir inan cnm seninde bebegin olacak. etrafindski birsuru insan hamille kaliyor semle ayni durumdayiz. acimuz ayni benimde erkek kardesim gecen sene evlendi simdi karisi dogurucak. ve ben onlar bir haftalun evliyken
tup bebek negatif aldim. temmuzdada gelin hamileymis okadar kahroldum ki arkam sagim onum butun gelinlee hamile. mahalle elimi carptigim hamile. nereye kaca agimi sasirdim
hala olucam ama sevinemiyorum neden ben diyorum bu kadar emek cile. allahim neden ben ve benum gibiler bu kadar bahtsiziz. sonra diyorumki allah bir kuluna zulum edermu halimizu goruyor duamizi isitiyor ama sabrimizu siniyor sevdigi kulunu cok agir imtihan edermus rabbim. bak gor seninde benimde bu yilda emek veren herkes bebegine kavusacak. ben hic duymadim yillarca ugrasip kucagi bos kalani. tup dene cnm yaza dogru. psikolojinu duzelt ve dik dur hamile insanlarla bir arada durma. fazla ortamlara girme. sonraku tedaviye kadar kafani baska seylerle mesgul et ama umitsiz olmak eslerimize yansir. karisini guclu gormek ister bir erkek. sende agla uzuntuni yasa ama saglikli olmak esinle beraber bunlarda birer mimet. unutma cnm bebegin gelecek mutlaka. tedaviye devam maddi manevi perisan olsakda madem allahtan geldu miller nasil kanserlw baska hastaliklarla mucadele ediyor bizde edicez. derdi veren allah dermanini da vermistir guclu ol seni cok iyi anliyorum yanliz deyillsin ve sen cok guclu bir anne olacaksin...