Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam herkese bende gecen ay raporumu çıkarttım ilacımı aldım aksama başlayacaktım ilk aşıma. Ama ailem kaza geçirince o gun baslamadim o ay rahat hissetmedim kendimi erteledim buzdolabında sakladım bir sonraki adetime . Bir bakmışim bu ay hamişim :) ben çok sorun ediyordum neden bebeğim olmuyor diye demek ki bu ay kafam rahatti nasılsa dolapta ilacım vardı :) ilacımı da ihtiyacı olan bir ablaya verecem inşallah.Rabbim hepimize saglikla hayırlar kucağımıza almayı nasip etsin...

ALLAHIM hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip eder. darısı biz bekleyenlerin başına

kızlarr gittim bugün dr.uma, yumoşlar 19 ve 19,4 olmuş, çatlatma iğnemi yaptırdım ve pazartesi gidiyoruz aşılamayaaaaaa :)

kızlarr gittim bugün dr.uma, yumoşlar 19 ve 19,4 olmuş, çatlatma iğnemi yaptırdım ve pazartesi gidiyoruz aşılamayaaaaaa :)

bende yeni katıldım aranıza bugün aşılamam yapıldı ama benim bu ay hapla yapıldı catlatma iğnesine bile gerek görmedi gayet iyi gelişmiş yumurtalar dedi..ama kafamda bi süphe oldu şimdi sizin bu 19 yumurtaların büyüklügümü ona nasıl bakılıyor acaba..

hayırlı olsun betoka. inşallah pozitif sonuc alırısn. nerde yaptırdın aşılamanı ?

bende yeni katıldım aranıza bugün aşılamam yapıldı ama benim bu ay hapla yapıldı catlatma iğnesine bile gerek görmedi gayet iyi gelişmiş yumurtalar dedi..ama kafamda bi süphe oldu şimdi sizin bu 19 yumurtaların büyüklügümü ona nasıl bakılıyor acaba..

hayırlısı olsun cnm, tutar inş. yumurtalarıma rahim içi ultrasonu ile bakıo, ekranda çapını çizip ölçüo otomatik olarak ..

hayırlısı olsun cnm, tutar inş. yumurtalarıma rahim içi ultrasonu ile bakıo, ekranda çapını çizip ölçüo otomatik olarak ..

benimde baktı ama capını söylemedi 11 tane gayet gelişmis yumurtaların var dedi.insallah tutar hepimizinki biran önce yavrularımıza kavusuruz..

hayırlısı olsun. ilk denemen sanırım. bende ocakta başlayacaktım maalesef şubat adetime kaldı :9
bekliyorum şimdilik

sagolasın evet ilk denemem. hayırlısı olsun. insallah tutar biseferde .bir an önce mutlu haberler alırız buradan..

benim 7 gunum kaldı test sonucuma meraktan catlıycam acaba eczaneden test alsak sacma mı olur

bence test gününüz gelmeden denemeyin bile. yanıltabilir. biraz daha sabredip direk kandan baktırın derim :)

benim 7 gunum kaldı test sonucuma meraktan catlıycam acaba eczaneden test alsak sacma mı olur

cipsoni sanırım aynı zamanda yaptırmışız aşılamayı, bende aynı çatlıcam meraktan. kendinde farklılık hissediyormusun ?zannetmiyorum eczane testiyle belli olmaz yanlış sonuçverip hepten kafa karıştırır. hayırlısı olur inşalah hepimiz için

kızlar dünden beri alt bölgem ellerim ve ayaklarım çok feci kaşınmaya başladı progestan kullandıktan sonra ortaya çıktı bugün kestim bakalım ondanmmı diye ilk ikizlerrime gebeyken son 3 ayındada aynı kaşıntıları yüzünden hastanede yatmış ve erken doğum yapmmıştım bu gebelerrin % 1 inde oluyormuş oda bana denk geldi işte drlarrr 2. hamileliğindede daha şiddetli yaşarsın bu kaşıntıları tedavisi yok sadece rrahatlatıcı ilaçlarrla rahatlarsın dediler sonuç ise progesterron horrrmmonumma yani kendi gebelik homonuma alerjim varmış bu ilacıda bugün kestim yarın dr u arrayıp danışıcam çok kötü bir durrum 2 gecedirr kaşınaktan uyuyamıyorum tuttuğunu düşünüyorum aşılammamın inş.

Son düzenleme:
Arkadaşlar mrhb 12 Ocak'ta aşılama yaptırdım dün kan da baktırdım 6.78 çıktı yani biokimyasal gebelikmiş :( Dr aradım protestanı kes dedi ama hala adet olmadım çok kötü belim ve kasıklarım ağrıyor... Sabah nerdeyse bi avuç dolusu aniden açık sarı akıntım geldi öyleki sanki altıma çiş yapmışım gibi eşofmanım bile Islandı :( belirsizlik çok kötü bişey acaba birden yükselirmi kan değerim???
Bu arada bi tane 7 yaşında oğlum var 4 senedir 2. İçin çırpınıyorum ama hep hüsran :(

patata arkadasim lutfen gucunu kaybetme esin yaninda beraber mucadele veriyosunuz. bukadar umutsuz olursan esinde etkilenir inan cnm seninde bebegin olacak. etrafindski birsuru insan hamille kaliyor semle ayni durumdayiz. acimuz ayni benimde erkek kardesim gecen sene evlendi simdi karisi dogurucak. ve ben onlar bir haftalun evliyken tup bebek negatif aldim. temmuzdada gelin hamileymis okadar kahroldum ki arkam sagim onum butun gelinlee hamile. mahalle elimi carptigim hamile. nereye kaca agimi sasirdim
hala olucam ama sevinemiyorum neden ben diyorum bu kadar emek cile. allahim neden ben ve benum gibiler bu kadar bahtsiziz. sonra diyorumki allah bir kuluna zulum edermu halimizu goruyor duamizi isitiyor ama sabrimizu siniyor sevdigi kulunu cok agir imtihan edermus rabbim. bak gor seninde benimde bu yilda emek veren herkes bebegine kavusacak. ben hic duymadim yillarca ugrasip kucagi bos kalani. tup dene cnm yaza dogru. psikolojinu duzelt ve dik dur hamile insanlarla bir arada durma. fazla ortamlara girme. sonraku tedaviye kadar kafani baska seylerle mesgul et ama umitsiz olmak eslerimize yansir. karisini guclu gormek ister bir erkek. sende agla uzuntuni yasa ama saglikli olmak esinle beraber bunlarda birer mimet. unutma cnm bebegin gelecek mutlaka. tedaviye devam maddi manevi perisan olsakda madem allahtan geldu miller nasil kanserlw baska hastaliklarla mucadele ediyor bizde edicez. derdi veren allah dermanini da vermistir guclu ol seni cok iyi anliyorum yanliz deyillsin ve sen cok guclu bir anne olacaksin...

Yazdigin her bir kelime icin oyle minnetarim ki anlatamam. Hic kimse anlayamiyor ne hissettigimi cunku onlar en fazla 3 ayda hamile kalmislar.esimle biraz uzaklastik istanbuldan cok iyi geldi. Bir ay bos birakip marttan sonra tup deneyecem senin icin dua ediyorum arkadasim. Iyi haberlerini almayi diliyorum. Herkesin yuzu gulsun insallah...

Yazdigin her bir kelime icin oyle minnetarim ki anlatamam. Hic kimse anlayamiyor ne hissettigimi cunku onlar en fazla 3 ayda hamile kalmislar.esimle biraz uzaklastik istanbuldan cok iyi geldi. Bir ay bos birakip marttan sonra tup deneyecem senin icin dua ediyorum arkadasim. Iyi haberlerini almayi diliyorum. Herkesin yuzu gulsun insallah...

canım benimde morel sıfır eşim olsun ailesi olsun kimse anlamıyor ... psikolojimi :( ama allahıma sığınıyorum. başka kimsem yok kendi ailem uzakta o yüzden çok değişik duygular içindeyim her zaman benden yana olan eşim şimdi bir ailesini tutuyor sana anlatamam çok zor durumdayım iyiki sizler varsınız :..(

iyi akşamlar kızlar. ben de bu ay aşılama yaptıracağım. 3 kez kimyasal gebelik yaşadım.sağ tüpüm kapalı, miyomum var ve de eşimde hareket,yapı, sayı olarak çok olmasa da sıkıntı var. geçen ay serophone adlı ilaç verdi dr.um 2 tane sol taraftan yumurtam oldu fakat çatlatma iğnesi vermedi. 4 gün gecikmeli sonra adet oldum. kesin kist olmuş diye bekliyordum ama çok şükür olmamış. bu ay aşılamaya geçelim dedi. adetimin 3. günü başlayarak serophone verdi bir gün 2 bir gün 3 tane içiyorum. 4. günden itibaren de menagon adlı iğne yaptırmaya başladım 5 gün yaptıracaksın sonrada kontrole gel dedi ama bana 2 kutu iğne vermiş 10 tane yani. acaba yumurtaların gelişimine göre mi iğneye devam ya da tamam diyecek???? sizce arkadaşlar benim durumumda olan birinin şansı var mı?

Back