iyi akşamlar kızlar. ben de bu ay aşılama yaptıracağım. 3 kez kimyasal gebelik yaşadım.sağ tüpüm kapalı, miyomum var ve de eşimde hareket,yapı, sayı olarak çok olmasa da sıkıntı var. geçen ay serophone adlı ilaç verdi dr.um 2 tane sol taraftan yumurtam oldu fakat çatlatma iğnesi vermedi. 4 gün gecikmeli sonra adet oldum. kesin kist olmuş diye bekliyordum ama çok şükür olmamış. bu ay aşılamaya geçelim dedi. adetimin 3. günü başlayarak serophone verdi bir gün 2 bir gün 3 tane içiyorum. 4. günden itibaren de menagon adlı iğne yaptırmaya başladım 5 gün yaptıracaksın sonrada kontrole gel dedi ama bana 2 kutu iğne vermiş 10 tane yani. acaba yumurtaların gelişimine göre mi iğneye devam ya da tamam diyecek???? sizce arkadaşlar benim durumumda olan birinin şansı var mı?
Yazdigin her bir kelime icin oyle minnetarim ki anlatamam. Hic kimse anlayamiyor ne hissettigimi cunku onlar en fazla 3 ayda hamile kalmislar.esimle biraz uzaklastik istanbuldan cok iyi geldi. Bir ay bos birakip marttan sonra tup deneyecem senin icin dua ediyorum arkadasim. Iyi haberlerini almayi diliyorum. Herkesin yuzu gulsun insallah...
canım benimde morel sıfır eşim olsun ailesi olsun kimse anlamıyor ... psikolojimiama allahıma sığınıyorum. başka kimsem yok kendi ailem uzakta o yüzden çok değişik duygular içindeyim her zaman benden yana olan eşim şimdi bir ailesini tutuyor sana anlatamam çok zor durumdayım iyiki sizler varsınız :..(
kızlarr gittim bugün dr.uma, yumoşlar 19 ve 19,4 olmuş, çatlatma iğnemi yaptırdım ve pazartesi gidiyoruz aşılamayaaaaaa :)
nazccim kaçıncı günün bugün aşılama da...var mi bi gelişme..belki sadece lekelenme olarak kalır canım hemen kötüye yorma tutunurken de oluyormuş öyle belki bebisin tututmaya calisiyordur iyi dusunelim iyi olsun nazccim hem olumsuz bile olsa bu yolda bi adım daha attik deyip yeniden toparlanıp düşücez aynı yola bebeklerimize kavusuncaya kadar...kızlar ben de kırmızı kartı yedim galiba.kahverengi lekeler gelmiş
balam hiç bir belirti yok ne yazıkki hatta adet bekirtisi var bende :) tırsıyorum
kızlar ben de kırmızı kartı yedim galiba.kahverengi lekeler gelmiş
Sagol canım.. Âmin inşallah Rabbim gönlümüze göre versinçok sevindim,inşallahhh darısı başımıza:)
kızlar çok kötüyüm moralim çok bozuk.. olmadı.....
ben hiç bir zaman hamile olamıcam herhalde...kedinin ciğere baktığı gibi hamile olanlara bebişi olanlara bakıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?