Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benide eklermisin.23 ocakta aşılama yapıldı.7 ocak sonuç

merce10er sanırsam bursalısın , bende bursadan nereye yaptırdın aşılamanı canım

evet canım bursalıyım 2,aşılamamı bekliyorum yarın doktoruma gıdıcem tarih belirlenicek ben ziya çetine gidiyorum o yapıyor sen nerde yaptırdın aşılamanı inş hayırlı sonuç verirsin bizlere

evet canım bursalıyım 2,aşılamamı bekliyorum yarın doktoruma gıdıcem tarih belirlenicek ben ziya çetine gidiyorum o yapıyor sen nerde yaptırdın aşılamanı inş hayırlı sonuç verirsin bizlere

ben pembe mavide nevin hanıma gidiyorum aşılamada çok iyi olduğunu duymuştuk bakalım kısmet

ee hadi kimse yok mu?...sadece ben miyim

Merhaba naz034 benide eklermisin. 3 yıllık evliyim 3 yıldır korunmuyorum. teşhis sebepsiz infertilite 16 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım.30 ocakta kan tahlili vericem.yaşım 24

daha oncede yazmıstım esımın spermıyogram sonucunu saolsun arkadslarrın cogu yardımcı olmustu sımdı ıse daha esımın tedavısının uzerınde bır ay gecmeden hamılle olabılırmıym dusuncesı aklımı yıcek sorum su kızlar bız esımle yumurtlama gununden sonra ılıskıye gırdık aslında aklımdan bıle gecmıyordu ama adetım hayatımda ılk defa 3 gun gectııı hamıle olabılırmıyım yaaa bukadar cabuk ılaclar fayda edermıkı :26::26: esımın snuclarınıda bıdaha koyuyorum lutfen arkadslarr yormlarınızı beklıyorum beklıyorummm :26:

İnş, hamilesindir cnm ama bir şey sorucam, ilaç demişsin ne ilacı????

Amin inş cnm, mümkün olabildiğin rahat olmaya çalışıorum ki yumoşçuğum etkilenmisinn sen ne yaptın??

ilk aşılaman mı

Daha fazla dayanamıyorum ki mideme sancılar giriyor(( tüp bebekte bile 10. günde belli olur diyorlar. Kaç çıkmıştı degerin Özge?hiç mi anlamaya imkan verecek bir şey yokmuş?

hangi iğneyi vermişti kaç yumurta oluştu

çatlatmada, klomen ve pregnyl vermişti olmadı, bu kez yumurtalar için serephone verdi, 2 yumurta biri 15,7 dieri 14,5 gibiydi. Dün kendiliğinden çatlamasın diye iğne yaptı, a hharfli bi şe adı, yarın ikide de randevüm var, çatlatma iğnesini yarın yapcak, isim sölemedi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…