iyi akşamlar kızlar..
hamile olan arkadaşlar var, tebrik ederim hepsini..Alllah tamamına erdirsin.
yazamadım bir süredir, ailecek büyük bir acı yaşadık..38 yaşında abimi kaybettim, beyin kanaması geçirdi. annem babam bizler perişan olduk..çok hayat dolu, güleryüzlü, kimseyi kırmayan biriydi abicim, 3 tane evladı var. en büyüğü 13 yaşında en küçüğü 7 aylıkboynu bükük kaldı yavrucaklar...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, çok zor..kelimelerle ifade edilebilecek gibi değil..abim için birer fatiha okur musunuz rica etsem?
seni çok seviyorum canım arkadaşım,kendi mutluluğummuş gibi oldum,okurken bile çok duygulandım,Allah ağsalim kucağına almayı nasip etsin
iyi akşamlar kızlar..
yazamadım bir süredir, ailecek büyük bir acı yaşadık..38 yaşında abimi kaybettim, beyin kanaması geçirdi. annem babam bizler perişan olduk..çok hayat dolu, güleryüzlü, kimseyi kırmayan biriydi abicim, 3 tane evladı var. en büyüğü 13 yaşında en küçüğü 7 aylıkboynu bükük kaldı yavrucaklar...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, çok zor..kelimelerle ifade edilebilecek gibi değil..abim için birer fatiha okur musunuz rica etsem?
amerikada hamilelik topiğinde tek kese tek yumurta demişin????? ona binayen kafam karıştı dedim canım
iyi akşamlar kızlar..
iyi akşamlar kızlar..
maveracım iyi akşamlar çok üzüldüm mesajını görünce tanışmıyoruz ama içimden geldi yazmak allahım sabrınızı arttırsın mekanı cennet olsun inşallah dua okudum canım rabbim kabul ederse.
Allah rahmet eylesin. sizlere de sabır versin.
mmavera cnmm başın saolsun mekanı cennet olsun tabiki okuruz
başınız sağolsun.gerçekten tarifi olmayan bir acı yaşamışsınız...tabiki okuruz fatiha..Rabbim mekanını cennet eylesin
Allah gani gani rahmet eylesin....hepimizin gidecegi yer...Allah yavrularini korusun...Sizlere sabir versin...
Ruhuna fatiha okudum...
başın sağolsun canım ne desek boş allah sabırlar versin
mavera 19 başınız sağolsun Rabbim tahsilatını affetsin mekanı cennet olsun tarifi yok bu acının Rabbim sabır versin
bende aşılamamı yaptırdım 2 şubatı beklıyorum kaldı 13 gün şafak sayıyorum resmen
Başınız sağolsunAllah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Düşünemiyorum bile nasıl bir acı. Allah sana ve ailenizin geri kalanına dayanma gücü versin canım.
Şimdi öğle namazına duracağım. Ardından da Fatiha okuyacağım okuyabildiğim kadar abin için.
Çocuklar yetim kaldıSizin göreviniz asıl şimdi başlıyor. Babalarının yokluğunu ne kadar az hissederek büyürlerse hayatları o derece kurtulur. Hem de sizin biraz olsun acınız hafifler. Çok büyük hayırda bulunmuş olursunuz. Peygamberimiz de yetim olarak dünyaya geldi biliyorsun. Allah en sevgili kuluna bile bunu yaşattığına göre neden bu bizim başımıza geldi diye düşünmesinler. 13 yaşındaki çocuk için çok zor olacak. Allah ona ve sizlere yardım etsin.
iyi akşamlar kızlar..
canim kalp atislarini duyduk, zaten o sirada ogrendim ikiz olduklarini..canım şimdi kaç haftalık,kalp atışlrını ne zaman duyucan inşallah.
hamile kaldığın ay herhangi bi kür uyguladın mı,yanlış hatırlamıyosam seninle,kaplang çörek otu kullanıyodunuz sen ne zaman başlamıştın gebelikten ne zaman önce yada adetten ne zaman sonra :)) ben adetten 3-4 gün sonra kullanmaya başlamıştım halada kullanıyorum ama yiyemiyorum,yutuyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?