Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu kadar fark olması mümkün değil,daha öncekiler tutarlımıydı,bir önceki spermiogramla aralarında çok uzun süremi var,farklı yerlerdemş yaptırdınız,bence bi yanlışlık var..

7-8 ay önce yaptırmıştık öncekini. yine aynı yerde aynı kişi değerlendirdi.

7-8 ay önce yaptırmıştık öncekini. yine aynı yerde aynı kişi değerlendirdi.

Siz varikosel kontrolü yaptırdınızmı,daha önceki msjımda da dediğim gibi bizim bir tanıdığımızda tekrarlayan düşükler ani spermiogram değer düşüşleri oluyordu..eşi ameliyat olunca doğal yoldan hamile kaldı..bir de aşılamada morfolojiye çok takılmayın dedi bizim hoca..moralinizi bozmamaya çalışın tutmayacak diye bir şey yok..kısmet hiç belli olmaz..

varikosel için muayene olmadı. spermiyogramda bir de lökosit çıktı. enfeksiyon olabilirmiş. semen kültürü de yaptıracak

canım üzülme daha yeni başlamışsın böyle sonuçlar olabilir her şey de bi hayır vardır bundan sonraki denemen de inşallah olur strese girme seni olumsuz etkiler

hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah razı olsun...buraya da yazmıştım adet belirtilerim var diye ama adet olmayınca bi ümit işte...gittim kan verdim. (hala da adet olmadım) ama değerim de şaka gibi ya 0 çıktı. 0,1, 1,2..dahi değil yani 0...aşılamanın a sı bile yok yani...üzülmemek elde değil, hepiniz yaşıyosunuz..iğnesinden ilacına muayenesinden tahliline hep stress sıkıntı..bi de ümitle heyecanla bekleyip de olmayınca çok üzülüyo işte insan..ama ne yapalım bu sefer de nasip değilmiş dedik, hayırlısı dedik..diyecek bişey yok..1 ay ara verip tedaviye yeniden başlayacağım inşallah..sizden güzel haberler bekliyorumm

canım benim ya kendime üzülmekten sana bir şey diyemedim. hakkımızda hayırlısı olsun. ne güzel güçlü bir kadınsın. yeniden başlayabileceksin. bir gün mutlaka olacak

çok moralim bozuk. akşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6 iken %0 olmuş aşılamanın tutma şansı çook düşükmüş

canım yaa, nasıl öyle düşmüş değer? sıkma canını morfoloji aşılamada çok önemli değil diyorlar. hiç belli olmaz. Rabbim nasip edecekse olur..artık aşılaman olmuş, ya nasip deyip bekle bakalım canm. gün doğmadan neler doğar...moralimizi bozmayalım..bir gün gelecek bebişlerimiz inşallah..

İNŞALLAH CANIM...inş hepimizinki tutar diyelim bende bugün iğnemi olmaya başladım.gonal f 450 ile günde75 doz yapıyorum.cumartessi yumoş kontrolüm var.
hadi bakalım ibr heyecan da seninle yaşayacaz canım...inşallah halayı çekeriz.
öncelilkle amin diyorum. ee süper eşinin değerleri yükselmiş bakalım aşılamada benim eşimin değerleri nolcak?SÖYLÜYORLAR DEGİL Mi o gün?yani aşılama aşamasında?merakla bekliyorum.ısırgan otu çayı keçiboynuzu evicap bakalım ne kadar işe yaramış görecegiz

canım bende varım eklersen sevinirim 2.5 yıllık evliyim ilk aşılamam olacak içimde korku var
canım seni de ekledim listeye.eksik yerlerin var.yazarsan tamamlarım.
merhaba eloserce.seni hatırlıyorum farklı topiklerden.ben seni hamile kaldın diye hatırlıyorum. aklımda niye öle kaldı bilemedim.neyse belki içime doğmuştur.

gerçi başka arkadaşlar da yazmış ama benim de tavsiyem üniversite hastanesinde yaptırman.önceki sayfalarda bu konuyu tartışmıştık.istersen oku..bu arada bende istanbuldayım çapaya gidiyorum.aşılama için start verdik. bugün ilk iğnemi oldum.

kızlar, bugün kan tahlili yaptırdım bhcg koskocaman bir 0...........................
benim ilk aşılamam tutmadı, inşallah sizinki tutar...
çok kötüyümmm
ahh canım ben ne diyebilirim bilemiyorum.güçlü ol nolur.inşallah bir sonraki tedavin son olur melegin göbecigine konuverir.çabuk toparlanki hormon seviyelerin etkilenmesin.

çok moralim bozuk. akşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6 iken %0 olmuş aşılamanın tutma şansı çook düşükmüş
canım daha önce defalarca yazdım bunu ama benim eşimin bütün sperm değerlerinde morfoloji sıfır çıktığı halde erkek faktörü yoktur diye rapor verdiler. ve aşılama yapılıyor.sanırsam bu morfolojiyi biz büyütüyoruz biraz

allah sabir versin bize.
sanada sabir diliyorum. yasadigin hayal kirikligini cok iyi anliyorum. parolamiz yilmak yok yola devam.
birdahaki sefere allah can verir bebegine insallah.dualarla teselli et kendini. olacak arkadasim olacagina inan yeter.

kızlar alakasız olacak ama doktorum bana 2 kutu 450 gonal f bir kutu 75 gonal f yazmış.bu verdigi toplam doz 2 adet aşılama için yetecek doz mu?yani 450 gonal f 5 gün yetiyo gibi doğru mu anladım

aşılaması tutmayan arkadaşlar moralinizi sakın ha sakın bozayın bakın ben diendim 1. tutmadı 2.tutmadı 3.de eleğim geldi şükür şimdide 2. meleğimizi istiyorruz olmasada deneyimlere devam yıkılmak yok bu topikten meleksiz çıkmakta yok dirrencimizi yitirirsek bibirimmize nasıl destek olabilirizki öne kendimizi sağlam tutmalıyız haydi şubat anneleri diyim yola hızla devammmmmm

kızlar alakasız olacak ama doktorum bana 2 kutu 450 gonal f bir kutu 75 gonal f yazmış.bu verdigi toplam doz 2 adet aşılama için yetecek doz mu?yani 450 gonal f 5 gün yetiyo gibi doğru mu anladım

cnm ben ganol f kullanmadım puregon kullandım 300 lük 2 kuru aldım kalemin içine koyup yapıyon ya onu 112.5 doz yapıyordum göbekten 300 lüktan artanda elimde hala 4 günde büyüttü benim yumurtamı pcos olmama rağmen 15 merional kalçadan iğne işe yaramamasına rağmen puregon 4 gün kullandım 2 yumışum büyüdü ganol f de sana 75 dozla başlar muhtemelen birde ben eczanemle anlaşmıştım reçedete 4 kez değpiltirdik rapır çıktıkdan sonra arttırdıkça ilacı değişltirdi hemşire reçeteti öyle işte bende sabırla hamiş kalmayı bekliyorum...

kızlar, bugün kan tahlili yaptırdım bhcg koskocaman bir 0...........................
benim ilk aşılamam tutmadı, inşallah sizinki tutar...
çok kötüyümmm

moralini sakın bozma canım,inşallah ikinci de tutacak senin.stres olumsuz etkiliyo biliyosun.
umudunu kaybetmek yok.bu yola başladık,güçlü olmamız gerekiyo.hayırlısını iste Allah'tan...

canım yaşım 23 11 ocakta kontrolüm var yumurtalar yeteri büyüklükteyse 12 ocakta aşılamaya giriyorum doktoranesteziye gerek yok kolay bi işlem dedi ama ne yalan söyleyim korkuyorum

merhaba arkadaslar lısteye benıde eklermısınız yasım29 4 ocakta ılk asılamam oldu.beklıyorum sonucunu sureklı yattıgım ıcın yazamıyorum fazla.benım bı sorum var benım ılk kasıklarım agrıyodu ama o da gectı hıcbır belırtı yok bılemıyorum erkenmı normalmı.

tamam canım ekliyorum hemen seni listeye...

kızlar merhaba az önce hastaneden geldim .. ultrason kont. yumurtalarda hiç bi değişiklik yok gonel-f kullanıyorum 75 ml .. dozajı yükseltti şimdi 122.5 ml yaptı cuma günü tekrardan kontrale gidicem birazcık morelim bozuldu cumaya kadar büyücek mi acaba offf ( büyümezse iptal olucak galiba aşılama

dur bakalım hemen olumsuz düşünme...dozu artırınca mutlaka yanıt verecektir yumurtalıklar.benim bildigim hiç yumurtlaması olmayan kadınlarda bile 2-3 tane yumurta oluşturuyor bu iğneler.sakin ol tamam mı?

canım bir de bilerek düşük doz başlıyorlar duruma göre artırıyorlar.direk yüksek doz verirlerse OHSS gibi bir rahatsızlığa yol açabiliyormuş bu iğneler.çok ciddi bi hastalık bu.yumurtalıkların aşırı uyarılması.o yüzden sen içini ferah tut.bakalım benim de cts günü belli olacak ne boydalar die.bu arada sen kaç gün iğne olup da kontrole gitmiştin?ben 5 iğne olduktan sonra ilk kontrolümü olacam merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…