Bu kadar fark olması mümkün değil,daha öncekiler tutarlımıydı,bir önceki spermiogramla aralarında çok uzun süremi var,farklı yerlerdemş yaptırdınız,bence bi yanlışlık var..
7-8 ay önce yaptırmıştık öncekini. yine aynı yerde aynı kişi değerlendirdi.
Siz varikosel kontrolü yaptırdınızmı,daha önceki msjımda da dediğim gibi bizim bir tanıdığımızda tekrarlayan düşükler ani spermiogram değer düşüşleri oluyordu..eşi ameliyat olunca doğal yoldan hamile kaldı..bir de aşılamada morfolojiye çok takılmayın dedi bizim hoca..moralinizi bozmamaya çalışın tutmayacak diye bir şey yok..kısmet hiç belli olmaz..
canım üzülme daha yeni başlamışsın böyle sonuçlar olabilir her şey de bi hayır vardır bundan sonraki denemen de inşallah olur strese girme seni olumsuz etkiler
ilk aşılamam tutmadığında bende yıkılmıştım ama bu kez tutmazsa yıkılmam çünki tüp bebek raporu alabilmek için yaptırıyom bu aşılamalrı tutmayacak tutarsada rabbimin hediyesi olur diyrum.. cumadan kasıklarımda fena sancı var göğülser balon gibi diğer aşılamadada aynen böyle olmuştu tutmamışltı.. kısmet bir dahakine inş tutar canım sıkma canını toplarlan bıkma sakın..
canım benim eve yeni geldim çok merak ettim ne yaptın diye(8... üzülme demek kolay değil gerçekten sıkma canını RABBİM inşaallah başka bir sefere yüzünü güldürür... kafanı dağıtmaya çalış olumlu şeyler düşün inancını kaybetme Allah ın izni ile bizim de anne diyen bebişlerimiz olcaaakkk :)) bugün değilse yarın inşaallah rabbim izin verirse
Benim de ilki tutmadığında çok üzülmüştüm ne kadar kendini üzme desekte üzüleceksin ama umudunu kaybetme daha yolun başındayız Allahın izniyle olacak..1.yi unutup 2.ye konsantre olmaya çalış..genelde 1.aşılama tutmuyor..elbet tutan var ama oran çok az..inşallah bidahakine güzel haberler vereceksin bize..
çok üzüldüm geçmiş olsun canım ama ümidini yitirme tekrar dene .. benimde ilk aşılamam ve bende çok tedirginim tutmamışsa yıkılırım heralde((( yarın gidecem doktora sonuçları göstermek için bakalım iyi bişeyler söyleyecekmi
hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah razı olsun...buraya da yazmıştım adet belirtilerim var diye ama adet olmayınca bi ümit işte...gittim kan verdim. (hala da adet olmadım) ama değerim de şaka gibi ya 0 çıktı. 0,1, 1,2..dahi değil yani 0...aşılamanın a sı bile yok yani...üzülmemek elde değil, hepiniz yaşıyosunuz..iğnesinden ilacına muayenesinden tahliline hep stress sıkıntı..bi de ümitle heyecanla bekleyip de olmayınca çok üzülüyo işte insan..ama ne yapalım bu sefer de nasip değilmiş dedik, hayırlısı dedik..diyecek bişey yok..1 ay ara verip tedaviye yeniden başlayacağım inşallah..sizden güzel haberler bekliyorumm
çok moralim bozuk. akşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6 iken %0 olmuş aşılamanın tutma şansı çook düşükmüş
İNŞALLAH CANIM...inş hepimizinki tutar diyelimmeraba arkadaslar bende asilama listesindeyim.yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler
benimde kismetse 14 ocakda asilama icin ignelerimi vurulmaya baslicam. ben asilamayi annestezi ile olmayi istedim. heasilamasi tutsn arkadas yarin guzel haberi alicaksin insallah. ay cok sevindim.heyecanlandim vallahi hepimizin kucagi dolsun Yarabbim bizide anne yap amin. herkesinki pozitif olur insallah kizlar
hadi bakalım ibr heyecan da seninle yaşayacaz canım...inşallah halayı çekeriz.Adet belirtileriyle gebelik belirtileri benziyor diyorlar ikisinde de aynı hormon yükseliyor başlangıçta..hayırlı haberlerini bekliyoruz..benim de 29 unda yapılmıştı cmt kan testi yaptırıcam..günler geçmiyor en zoru beklemek..benim baş ağrılarım başladı..
öncelilkle amin diyorum. ee süper eşinin değerleri yükselmiş4 ocak cuma günü aşılamam yapıldı eşimde sperm sayısı azdı 7 milyondu ama aşılma için sperm verdiğinde daha yüksek olduğunu gördük
doktor yüzde 25 olur dedi daha önce de aşılama yatırdığım ve sonuç olumsuz olduğu için pek umudum yok eşim benden umutlu sonucu bekliyorum dua edin kızlar
herkesin kalbindeki olsun
canım seni de ekledim listeye.eksik yerlerin var.yazarsan tamamlarım.canım bende varım eklersen sevinirim 2.5 yıllık evliyim ilk aşılamam olacak içimde korku var
merhaba eloserce.seni hatırlıyorum farklı topiklerden.ben seni hamile kaldın diye hatırlıyorum. aklımda niye öle kaldı bilemedim.neyse belki içime doğmuştur.merhaba herkese bende 4 ocak cuma günü aşılama yaptırdım kasımdada yaptırmıştım tutmamıştı şimdi tüp bebek raporu almak için tekrardan yola devam edişyorum umudum yok ama allahtan umut kesilmez.. bende pco var göbekten puregon iğne kullanaraktan 2 yumoşum oldu çarşambe gece çatlatma iğnesi vurdum cuma öğlen aşılamam oldu... 1 ay sonra evliliğimizin 4. yılını doldurmuş olcez... 5. yıldan gün almış olcez yani... inş 2013 de bebeğim bana gelir... ve isteyen herkese evladını veriri rabbimç... 18 ocakta kan verip sonucu öğreneceğim.. göğüslerim şişti balon gibi oldu birde fitil kullanıyorum uzun bişi vajn a dan sıkıyorum her sabah 15 dk hareket ediyorum.. öyle kasığımdada hafifi sancı var nedendir bilmem diğer aşılamamdada böyle olmuştu tutmadı o yüzden hiç umudumn yok yani... rabbim hayırlısını versin...
gerçi başka arkadaşlar da yazmış ama benim de tavsiyem üniversite hastanesinde yaptırman.önceki sayfalarda bu konuyu tartışmıştık.istersen oku..bu arada bende istanbuldayım çapaya gidiyorum.aşılama için start verdik. bugün ilk iğnemi oldum.merhabaaa,
kızlar merhaba,
forumu görünce bende yazmak istedim.
PKo hastasıyım hemde ileri seviyede. 2 yıllık evliyiz haliyle bebek olmuyor
gecen iki ay klomen ve ovitrelle kullandım. bu ayda bu sekilde ilerleyecegiz ama eger tutmazsa sonrasında aşılama olacak dedi dr'um.
aslında ben daha yeni bu yola girdigim için cok detaylı bilgim yok. ayrıca dr'un özel muayehanesine gidiyorum ve aşılama ne kadar olacak hiç bilmiyorum. sgk da nasıl yapılıyor. bilgisi olan varmı? forumlarda bir sürü bilgi var ama aralarından okuyup bilgiyi bulmak zor oluyor bazen.
cok cok teşekkürler
ahh canımkızlar, bugün kan tahlili yaptırdım bhcg koskocaman bir 0...........................
benim ilk aşılamam tutmadı, inşallah sizinki tutar...
çok kötüyümmm
canım daha önce defalarca yazdım bunu ama benim eşimin bütün sperm değerlerinde morfoloji sıfır çıktığı halde erkek faktörü yoktur diye rapor verdiler. ve aşılama yapılıyor.sanırsam bu morfolojiyi biz büyütüyoruz birazçok moralim bozuk. akşam 5'te aşılama oldu. eşimin sperm morfolojisi %6 iken %0 olmuş aşılamanın tutma şansı çook düşükmüş
kızlar alakasız olacak ama doktorum bana 2 kutu 450 gonal f bir kutu 75 gonal f yazmış.bu verdigi toplam doz 2 adet aşılama için yetecek doz mu?yani 450 gonal f 5 gün yetiyo gibi doğru mu anladım
kızlar, bugün kan tahlili yaptırdım bhcg koskocaman bir 0...........................
benim ilk aşılamam tutmadı, inşallah sizinki tutar...
çok kötüyümmm
Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalımben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak
veeee listemiz...
İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----EVLİLİK SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ
NAZ034---------31------------1------------???----------4 BUÇUK YIL---------------???----------------- BEKLİYOR
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YILnazar:)---------------???------------------BEKLİYOR
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------BEKLİYOR
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------BEKLİYOR
ZEYSAN2013----33------------1---------???---------------3 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------BEKLİYOR
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR
ORKİDE2---------30-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------BEKLİYOR
ERDEMLİİİ-------??------------1----------???--------------2,5 YIL--------------------BEKLİYOR
merhaba arkadaslar lısteye benıde eklermısınız yasım29 4 ocakta ılk asılamam oldu.beklıyorum sonucunu sureklı yattıgım ıcın yazamıyorum fazla.benım bı sorum var benım ılk kasıklarım agrıyodu ama o da gectı hıcbır belırtı yok bılemıyorum erkenmı normalmı.
tamam canım ekliyorum hemen seni listeye...
kızlar merhaba az önce hastaneden geldim .. ultrason kont. yumurtalarda hiç bi değişiklik yok gonel-f kullanıyorum 75 ml .. dozajı yükseltti şimdi 122.5 ml yaptı cuma günü tekrardan kontrale gidicem birazcık morelim bozuldu cumaya kadar büyücek mi acaba offf( büyümezse iptal olucak galiba aşılama
beni de unutma canım
kızlar merhaba az önce hastaneden geldim .. ultrason kont. yumurtalarda hiç bi değişiklik yok gonel-f kullanıyorum 75 ml .. dozajı yükseltti şimdi 122.5 ml yaptı cuma günü tekrardan kontrale gidicem birazcık morelim bozuldu cumaya kadar büyücek mi acaba offf( büyümezse iptal olucak galiba aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?