Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öle fatmacım napalım hayırlısı böyleymiş umudum var doktorumu değiştirdim yeniden başlıcan galiba ve cok karnım agrıo offf

Hadi bakalım kolay gelsin inşallah bu sefer tutar CNm ben de regl oldum ama lekeliyor sadece . Ben artık bu foruma girmem herhalde. Ama senin için dua edicem. Umudun olduğu için bile şanslısın . Benim bi aşı birde tüp şansım vardı biri olmadı tüp de deneyemeyeceğimizi öğrendik . Bitti şimdilik doğal yoldan olursa sana haber vericem söz. . Eğer seninki tutarsa bana özelden bi mesaj at olur mu? Seninle uzaktan bir bağ kurulmuştu aramızda zor günlerimizi paylaştık. Teşekkürler Allah'a emanet ol

iyi akşamlar kızlar bugün aşılamadan sonraki 10 günüm ama bariz bi belirti yo bu sabah akıntım oldu adet oldum sandım öğlende adet sancısı gibi bi sancım oldu kasıklar da az hemen geçti yarın bat günüm inşallah olmam aşılamam tutmuştur inşallah rabbim isteyen herkese versin tez zamanda inşallah.

denizcim, ilk aşılama olumsuz sonuçlanmış olsa bile ikinci aşılama şansını artırır. ayrıca tedavi süresince tetkik amacıyla yapılan hsg işlemi de (rahim ve tüplere bakmak için) aşılamada başarı şansını artırmaktadır. geneline bakıldığında en iyi koşullarda bile aşılamadaki başarı oranı % 10-15 i pek geçmez. guatr ameliyatı oldum demişsin canım hipotiroidi hastasıysan yani bezler az çalışıyorsa bu gebeliğin kolaylıkla olmasını engelleyen faktördür. tedavi olmadan aşılama yaptırmanı önermem canım sevgiler ve iyi şanslar

inşallah kuzun seninle kalacak canım

Sag ol canim Zaten olacaksa dualarla olacak.
Hic sikma canini Rabbimin var bir bildigi. 2 yildan beri bekliyoruz. Demek ki henuz vakti gelmedi. Belki de buz fazla acele ediyoruz. İstedigimiz kadar uzulelim dayanamayacagimizi dusunelim, onun sabrini Allah veriyor. Herkes kafaya takma diyor ama bu da pek mumkun degil ne yazik ki. İns ikinci asilamanda tutar. Rabbim hepimizib yuzune gulsun..

selam cnm senle aynı gğn başlamışız tedaviye bugn bnmde iğnemin 4. günü cmt kontrole gtcem haftaya olurum helrde bnde aşılama...kaçıncı aşılaman ? bnm 2.

merhaba canım.evet benim de ikinci aşılamam.ben çok ümitli degilim ama napıyım mecbur yaptırıyorum.inş tutar.sizde problem neydi?

inşallah canım benim snein ki dogal yoldan gelicek ben yürekten inanıyorum buna güselim rabbim neylerse güsel eylermiş inşallah kucanda bebişinle gelirsin seni gercekten cok sevdim en büyük destekcimdin inşallah tedaviye 1 yada 2 ay ara vermeyi düşünüorus doktor arayısndayım daha dorusu doktor görüşmelerine gidicem hangisi kafama yatrsa onda baslamayı düşünüorum umut tüp bebek istanbul tüp bebek ve medıcal park ahstanesinde 3 doktor duydum bunları tek tek görüşücem ve labaratuarları bizm için cok önemli cünkü bizim sorunumuz sperm azlıgı ve hareketsizligi bakalım hayırlısı inşallah rabbim kolarımızı bos cevirmesin ben bu kesde asılama yapıcam sonra tüp bebek düşünüorus tüp bebek için 23 yasına girmem gerekiomus ssk dan yararlanabilmek için yas tutmuo bakalım hayırlısı inşallah herseyin...

ayy hadi inşallah canım benim bi hamiş haberi verde güle oynaya bayramımız olsun vallahi ....

ben mecburen bi kes daha aşılama yaptırmayı düşünüorum cünkü suan yasım 22 ve tüp bebek te rapor alabilmek için yasımın 23 ü gecmesi gerekiomus 1 yıl gibi bi süre var bu süre içindede bi kes daha denicez sonra artık dinlenicez kısmetse 23 e girdigm zaman yani seneye ocak subat gibide tip bebek düşünüorus.. Ama 2. Aşılama daha fasla tutma sansı oluyomus öle sölüolar ama alahaın takdiri ilahisi kısmet inşallah olur... Inşallah sen bundan pozitif sonucla dönersin..... Rabbim kucanı bos döndürmesin canm benm..

hayırlısı olsun inşallah canım alah devamını getirsin bebeişin umarım sana tutunu sıkı sıkı ...

kızlar bişe srcam sizlere ... bu çatlatma iğnesi normalde aşılamadan 36 saat önce yapılıyor ama bazı kişilerde 22 30 saat feln önce yapılıo neden ???? acaba yumurtalarımız spermle geç mi buluşuyor kafama takıldı..... denk mi gelmiyr acabaaa

kelam test ne zaman yapcaksın canım?

canım hipotiroid değil hipertiroid bendeki 6 yıl oldu ameliyat olalı benim guatrlar fazla hızlı çalışıytor

test sonuçalarımı sorarsan geçen hafta yaptırdım guatrla ilgili hepsi gayet normal

canım aşılaman hayırlı olsun.inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın. aynı ilaçlarla mı başladınız. benim önceki aşılamamı kabül edeceklerini söylediler oyüzden bir daha aşılamay gerek yok dediler.tüp bebek raporu için başvuru yaptım bugün belli olacak.inşallah olumlu olur.

kızlar merhaba, aşılama da 15. günde değer 2.0 çıktı. negatif ama hala regl olmadım. dr.um 5 gün daha beklememi söyledi. yeniden umutlarım yeşerdi inşallah yükselir değerim...Lütfen dua edin. Allahım hepimizn gönlündeki bebişleri kucaklarımıza versin inşallah.

canım pazartesi ya da salı günü test yapmayı düşünüyorum doktorum 12 mart demişti zor sabredeceğim tabii adet olmaz sam bugün adet günüm.

arkadaşım benle sen aynı gün yaptırmışız sanırım aşılamayı bende 12 martta engeç 13 martta test yaptıracağım inşallah tutmuştur bebeciklerimiz :*

Ümitlenmek istemiyorum. Ama arada kendimi yorduğumda kasığımın üstünde ağrı oluyo sanki orda taş varmış gibi. Araştırdım ilk on gün zaten ilaçların etkisi oluyomuş 10. Gün etkisi bitiyomuş. Bnm bugün 12. Gün evde temizlik var. Elimi birşeye sürsem gerilsem ağrı oluyo. Amnn herşeyden ümitleniyorum işte. Bnm yaşım 24. Bn iilk giderken doktora tüp istiyorum dedim kabul etmedi daha yaşın küçük diye dedi. İkincisini olmazsa düşünürüz demişti. Bu sefer tutmazsa bende direk tüp yaptırırım diye düşünüyorum da ondan sana sordum canım. Allah tez zamanda bizlere sağlıklı bir çocuk nasip etsin. Bn çok sık giremiyorum yazdıklarınızı geç görüyorum. Eim kızıyo okuyup psikoloini bozuyosun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…