ama böyle üzülürsen böyle düşünürsen olmaz ki...güçlü olmalısın...benim de değerim düştü ikinci kan testim de...10.31 oldu...vazgeçmek yokk...en büyük etken ümitsizlik vee stres...daha yolun başındasın...vazgeçmekk yokkk yola devamm...rabbimin takdiri canım benimm...
ben bugün kafama takmıyayım diye arkadasımla gezmeye gittim kafam dagılsın istedim ama olmuyor yaa
aklım baska seylere yönelmiyor...hafiften kasıklarım agrıyor hasta oldum deyip tuvalete bakmaya yok bütün günüm böyle gecti..
Olmuyor ya aklımdan atamıyorum ...
Sende iyisin dime....
Aresss aresss canım üzülme diycem ama....hani kanda cıkmayıpta adetin üzerinden 5 altı gün gecip hamile oldugunu ögrenenler var...belki seninde öyle olacaaktır ...
Insallah bebegin seninledir....
merhaba... Benim de asilamanin 12. Gunuydu bugun kan baktirdim negatif maalesef. Arescim cok uzuldum senin adina acaba sen asilamanin ilk 10 gunune mi denk getirdin idrar testini. Cunku catlatma ignesi de idrar testini pozitif yapiyor ya acaba onun etkisi miydi o siliklik.
üzüldüm hayırlısı olsun sıkma canını vardır bi hayır..ilk aşılamanmıydı senin?
olabiliyorr sedacım böyle şeyler...nasip diyorumm ben demekki vücudum anne olmaya hazır değil yada bebeğim doğmaya...vazgeçmek yok...1 ay ara vericem kafamı toplıycammm eşime hiç zaman ayırmadım bu süreçte onunla ilgileneceğimm evimle kitaplarımı okuycam saçlarımı boyatıcammm gezicemm eğlenicem...bakkk plnlar bile yapıldıı hayat devam ediyor...
Bir haftadir giremedim ailemi ziyarete geldim diye. Hic gebe olan yokmu asilama yaptiran arkadaslar vardi onlardan ses cikmadi mi? Benimle birlikte 19 subatta asilama yaptiran 2 kisi daha vardi su an kimlerdi hatrlamiyorum ama cumartesi gunu 12. Gunumuz tahlil yaptirmayi dusunuyor musunuz? Dusunuyirsaniz direk kanda mi baktiravaksiniz yoksa idrar testi deneyecekmisiniz ? Yeni gelenlere de merhaba :)
ewt canım. ama ne bileyim üzüldüm valla.en azaından kalabildin. bende diyodum öbür ay bende şahin bey e gidiyim faaln diyordum. öbür aya beraber başlarız belki.
olurrrr...orada karşılaşırızzz belki :)) biz de eşimle şahin beyle devam kararı aldık...kafamız karışıkdı birazz...netleştirdik...
merhaba arkadaşım, aynı gün aşılama yaptıranlardan biri benim. Bende sana bakmak için girdim bugün, giremiyordum ne zamandır. Ben tahlil için reglin geçmesini bekleyecem. Yani 6 sından sonra baktırcam. önce baktırınca insan bi kaç defa yıkılıyor. En günüm geçsin. Ilk 2 aşılamada kan tahlininden bir gün sonra adet olmuştumneyse ağrıların var mı. Ben ilk bir hafta iyidim ama son günlerde adet olcakmışım gibi belirtiler var. Hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşallah..
insallah gelir canım benimde yarın kantestim var beta hcg senin yarın 14.günüm asılamanın..insallah bebeiğim benimledir...
inşallah senden mutlu haberler alırızzzzzz...
canım ben umutsuzum ama hayırlısı takip ettiğim kadarıyla en çok senin haberine sevineceğim inş bidahaki denemende bebeğin sana gelir sakın üzme kendini sana ve tüm isteyenlere dua ediyorum
arkadaşlar umarım herkes iyidir.bende aşılama için gün sayıyorum bir haftadır iğne yapıyorum bugün kontrole gittim yarın tekrar gidiceğim ve kan tahlili istedi doktor niçin istedi anlamadım rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizlerinde böyle bebişleri olsun
rabbim hakkımızda ve hakkınızda hayırlısnı versin inşallahh....
merhaba arkadaşım, aynı gün aşılama yaptıranlardan biri benim. bende sana bakmak için girdim bugün, giremiyordum ne zamandır. ben tahlil için reglin geçmesini bekleyecem. yani 6 sından sonra baktırcam. önce baktırınca insan bi kaç defa yıkılıyor. en günüm geçsin. ilk 2 aşılamada kan tahlininden bir gün sonra adet olmuştumneyse ağrıların var mı. ben ilk bir hafta iyidim ama son günlerde adet olcakmışım gibi belirtiler var. hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşallah..
plikistik ovurluk sorun değil ilaçla yumurta oluşuyor çatlıyor eşinin sorunu da ilaçla tedavi edilebiliyor inşallah bebişin seninledir. bugün 7. günümüz ve hiç bi değişiklik yok... rüyalardan başka rüyamda bi kız bebeğini emziriyordum ama ben doğurmamışım karışık bi rüyaydı hayır olsun inşallah.ben polikistik over ve eşimde morfoloji %1
canım kendini toparlamana sevindim inşallah 1. de elde edemediğini 2. de elde edersin sen gönlünü ferah tut hepimiz anne olacağız yakında ne isim koyacağız diye konuşuruz inşallah.yok bugn regl günüm ama regl sancılarım var geldi gelecek el salıo yani kırmızı kartı aldık gene nasip degilmiş 2 gün felan girmedim nete çok moralim bozuktu sonuc yüzünden cıktık gezdik biraz iyim mm şükür rabbime ne büyktür ki üzüntüyü verdiği gibi ilacını da ihsan ediyor kullarına...
canım ben çektirdim genelde de aşılama olmadan önceki yapılan testlerde rahim filminin olması gerekir. bence doktorun yanlış yaptı aşılama olmazsa yaparız demiz ya tüplerde tıkanıklık varsa boşa aşılama olmuş olacaksın.. hem ben rahim filminin zararını hiç duymadım aksine filim çekildikten sonra gebelik şansının arttığını biliyorum eğer hafif yapışıklık falan varsa film çekilirken kendiliğinden açılıyor hiç tedaviye gerek kalmadan gebe kalınıyor.bişi sorucam birde aşılama yaptıran herkes öncesinde hsg çektirdimi? ben çektirmedim. doktorum düşüğün yok kürtaj yok muayenede bi ödem şişlik yok yani o açıdan bi riskin olduğunu büyük ihtimalle düşünmediğim için çektirmiyorum çünkü bazen o çekilirken de tüpleri zarar görenler bile olabiliyormuş. ama bu aşılamada tutmazsa bi çektiririz dedi. ama ben hiiiiç çektirmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?