Sen nerelerdesin nasılsın????????
betokacım iyi geceler...pek kimseler yok bu gece,bende bu ara yazmıyorum ama sık sık takip ediyorum forumu..canım henüz erken değilmi tahlil için bi kaç gün daha bekle kan tahlili yaptır,inşallah düşündüğün gibi değildir canım,şimdiden üzme kendini..idrar tahlilinde negatifi görüp kan tahlilinde müjdeli haber bi sürü kişi var güzel allahım inşallah bebişini bu ay nasip eder sana..ama biraz sakin ol ve bikaç gün sonra kan tahlilini yaptır dualarım seninle,hepinizle...inşallah bekleyen isteyen bildiğim bilmediğim nerede varsa rabbim bir an önce bebişlerle taçlandırsın yuvalarını..
öz_me senin ne gibi şikayetlarin var benim adetimede 3 gün var ve karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi sendede oluyomu aynı
rica ederim canım ne demek,burda çoğumuzun ortak noktası,derdi aynı yardımcı olabilirsek ne güzel,aynı sorunları bende yaşadım canım yani seni çok iyi anlıyorum ona bakacak olursan benimki sebebsiz infertilite,aşılamada tutma olasılığı daha düşük sonuçta doğal yoldan hiçbir farkı yok ama yinede bi ümit diyosun ya tutarsa :))
kafan karışmasın emin ol aşılamada çok fazla yorulmuyosun,hakkında hayırlısı olsun canım,umarım herşey istediğin gibi olur,bide yaşı sorun etme bundan dolayıda canını sıkma,olucak inşallah....
desteğin için çok çok saol canım evet bu ayda aşılamayı deneyeceğim sanırım böyle eli kolu bağlı oturmak daha sıkıcı... dediğin gibi ya tutarsa :)) dua edelim birbirimize inşh. selametle....
MEDNE AYNI DURUMDAYIZ BENDE AYLARDIR ERTELIYORUM HATTA 1 senedır SEBEBIDE YOK BENDE AŞILAMA DSUNUYORUM BAKALIM CESARETIMIDE TOPLARSAM
Arkadaşlar benim içinde ümitler bittisonuç 0.43 müş bişe yok yani kafam cok karıstı (
Arkadaşlar benim içinde ümitler bittisonuç 0.43 müş bişe yok yani kafam cok karıstı (
kızlar bitti butün hayallerim bitti neden Allahım neden elimden ne geldiyse yaptm ne dedilerse içtim uyguladım en son aşılamada tutar dedim kesin dedim olmadı tutunamadı bebegimsabahleyn o kırmızıları gördümmm dayanacak gücüm kalmadı artık rüyalarımda gördüm bebegimi aldım sevdim kokladım bu benim mi dedim kendi kendime tokat attım rüyada rüya mı diye demek sadece rüyalarımda görücem anne olduğumu bütün ümitlerim bitti bunları zor yazıyorum şuan ... bizi bizden başka kimse bilemezz bu durumu yaşamayan kolay anne olan kimse bilemezz sanki üzerimde bir lanet var bir engel sanki olacak ama olamıyor olmuyorrrrrrrr 2. aşılama için gün aldım yarın gitcem sabah yollara düşecez yine bir umut gitcez içimden hiç bu kez olacak demek gelmiyor çnkü yine sonunda o kırmızıları görme ihtimali var .....
böyle düşünme lütfen...bak ne güzell ikinciye bile başlıyosun...buna odaklan artık dua et...sen böyle düşünürsen üzerimde lanet var dersen...olmazz kii... evet anlıyorumm seniii çok zor bi durum..benim de değerim düştü...25.03den 10.31 e...çok ama çok da ağladım...ama ümütsiz değilim...şimdi bebeğimin beni bırakışını bekliyorum...adet olmayı...evet herkesin yükü kendine ağırrr anlıyorum seni...ama umutsuz olma asla CANIM BENİM...RABBİM BU KEZ MUTLULUĞE NASİP ETSİN İNŞ...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...
böyle düşünme lütfen...bak ne güzell ikinciye bile başlıyosun...buna odaklan artık dua et...sen böyle düşünürsen üzerimde lanet var dersen...olmazz kii... evet anlıyorumm seniii çok zor bi durum..benim de değerim düştü...25.03den 10.31 e...çok ama çok da ağladım...ama ümütsiz değilim...şimdi bebeğimin beni bırakışını bekliyorum...adet olmayı...evet herkesin yükü kendine ağırrr anlıyorum seni...ama umutsuz olma asla CANIM BENİM...RABBİM BU KEZ MUTLULUĞE NASİP ETSİN İNŞ...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...
kızlar bitti butün hayallerim bitti neden Allahım neden elimden ne geldiyse yaptm ne dedilerse içtim uyguladım en son aşılamada tutar dedim kesin dedim olmadı tutunamadı bebegimsabahleyn o kırmızıları gördümmm dayanacak gücüm kalmadı artık rüyalarımda gördüm bebegimi aldım sevdim kokladım bu benim mi dedim kendi kendime tokat attım rüyada rüya mı diye demek sadece rüyalarımda görücem anne olduğumu bütün ümitlerim bitti bunları zor yazıyorum şuan ... bizi bizden başka kimse bilemezz bu durumu yaşamayan kolay anne olan kimse bilemezz sanki üzerimde bir lanet var bir engel sanki olacak ama olamıyor olmuyorrrrrrrr 2. aşılama için gün aldım yarın gitcem sabah yollara düşecez yine bir umut gitcez içimden hiç bu kez olacak demek gelmiyor çnkü yine sonunda o kırmızıları görme ihtimali var .....
Hayırlı aksamlar hanımlar sunu merak ettım erkeklerde tek yapılan sperm testımı yanı sperm testı normalse baskaaaa hıc bır fılme felan gerek yokmu yanı başka nedenı olamazmı erkeklerden kaynaklı ?????
canım üzme kendini bu kadar yıpratma ilkinde olacak diye bi zorunluluk yok bak benimkide tutmadı allah böyle uygun görüyo demekki bu da bizim sınavımız ikinci için gün almışsın buna odaklan ama bu sefer illa olacak diye düşünme rahat ol en önemlisi kafa rahatlıgı biliyorum zor bende yaşıyorum aynısını ama elden gelen bişeyde yok en önemlisi geç olsun ama hayırlı ve saglıklı olsun canım.artık 2. aşılamada yüzümüz güler umuyorum bizimde bigün olcak ben inanıyorum sen de inan ve kendini çok fazla yıpratma
cnm saol inş 2. aşıalamda olur rabbim böle uygun görmüştr ... evet hayrlısı olsn cnm allah büyükkk ....takmıcam artık stres en büyük düşman ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?